Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Φωκαιας 69??? Στους χάρτες το βγαζει μεχρι 33Αυτή είναι
Φωκαιας 69??? Στους χάρτες το βγαζει μεχρι 33Αυτή είναι
Αν εμφανίζεται κάπου η Πέπη να την ψάξετε στην νυχτερινή βάρδια,Λιοσίων και πέριξ![]()
Πες μας και εμας....Μονο εγώ ο @ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ καθως και η υπόλοιπη αθηναϊκή ελίτ ξέρουμε τον κρυφό οίκο που γαμιεται η Πέπη. Γαμιέται χωρίς αύριο το Πεπάκι.. υπαρχουν βίντεο ντοκουμέντα.
Συγνώμη...φυλης 69Φωκαιας 69??? Στους χάρτες το βγαζει μεχρι 33
Η Τάνια από Φιλιππίδου;;;τι έγινε θα γυρίσει;;; ξέρει κανείς;;;μου τον έκανε κάγκελο... λίγες οι επιλογές...το καλύτερο γαμησι είναι το πιο φθηνό... αλλά σκέφτομαι να βρω γκόμενα γιατί φυλής κ Λιοσίων τα ίδια κ τα ίδια....πως γίναν έτσι τα πράγματα;;;κάθε παλιά...κ καλύτερα...κ όχι μόνο στον αγοραίο έρωτα...τι θα απογίνουμε σύντροφοι;;;Αφού κανείς φίλος δε μπορούσε για χαλαρό ποτό είπα να κατηφορίσω στα γνωστά μέρη....Βικτώρια και Στ.Λαρίσης 2η βάρδια αλλά η τσάρκα διήρκησε τόσο όπου πέτυχα και αρχές 3ης βάρδιας σε μερικούς όικους.... Στη 2η βάρδια αρκετός περίεργος κόσμος πολλοί ήταν άκυροι,επίσης πολλές οικογένειες με παιδία μικρά ,αλλά και πολλές νέες παρέες οι οποιές ήταν όμως κομπλέ σε συμπεριφορά, και ο γνωστός τυπάς με τα αρώματα....Γενικότερα πλέον υπάρχουν πάρα πολλές λατίνες οι οποιές καποιες εμφανισιακα αξίζουν ,άλλες όχι αλλά πάντα έχεις το ρίσκο της φόλας με αυτές...το οποιό πήρα στη 2η μου κατάθεση....Στο Φιλιππίδου 11β πέτυχα την φίλη μου την τσα2 ,με ρωτήσε για ένα φιλαράκι μου που μας έβλεπε σχεδόν σε όλες τις τσάρκες της είπα οτι ξέκοψε πλέον απο το άθλημα καθώς δεν βρίσκει την όρεξη....εντύπωση μου έκανε επίσης ένας που έσκασε με Jaguar F Type,θυμίζοντας μου έναν γνωστό μου απο τα νότια που έσκαγε με Audi Rs4 στους οίκους...Ας το πάρουμε απο την αρχή όμως και πρωτη κατάθεση στην Άννα-Μαρία στο Φυλής 67 όμορφη ρουμάνα μια οκ συνεδρία για ενα 20ρικο.... συνέχει τσάρκας σε Βικτώρια και έπειτα κατηφόρισα για Σταθμό Λαρίσης στο τέλος 2ης προς αρχές 3ης και μη βρίσκοντας κάτι αξιόλογο ανηφόρισα ξανά για Φυλής όπου έκανα 2η κατάθεση στο Φιλιππίδου 11α στη γλυκούλα και όμορφη Βίκυ,λατίνα αδύνατη (η οποία μου θύμισε μια όμορφη πρώην συνάδελφο την Τάνια)...έφυγα με πολύ καλές εντυπώσεις απο τη Βικάρα και πήρα το δρόμο της επιστροφής...καλό βράδυ και καλά μήσια!!
ΆγκυραςSOS!!!! Παίζει τώρα μαγαζί ανοιχτό με γριές 50+ ?
Χαχα εμένα μου θύμισε μια δική μου συνάδελφο την Τάνια....όντως οι επιλογές μειώνονται πλέον αλλά όλο και κάπου βρίσκουμε να ενδώσουμε....Η Τάνια από Φιλιππίδου;;;τι έγινε θα γυρίσει;;; ξέρει κανείς;;;μου τον έκανε κάγκελο... λίγες οι επιλογές...το καλύτερο γαμησι είναι το πιο φθηνό... αλλά σκέφτομαι να βρω γκόμενα γιατί φυλής κ Λιοσίων τα ίδια κ τα ίδια....πως γίναν έτσι τα πράγματα;;;κάθε παλιά...κ καλύτερα...κ όχι μόνο στον αγοραίο έρωτα...τι θα απογίνουμε σύντροφοι;;;
Την έχω πετύχει κάποιες φορές στο Φυλής 84β απόγευμα. Δεν ξέρω αν συνεχίζει κ ποιες συγκεκριμένες μέρες πηγαίνει.Η Τάνια από Φιλιππίδου;;;τι έγινε θα γυρίσει;;;
Ποια περίοδο έπαιζε φιλιππίδου αυτή?Την έχω πετύχει κάποιες φορές στο Φυλής 84β απόγευμα. Δεν ξέρω αν συνεχίζει κ ποιες συγκεκριμένες μέρες πηγαίνει.
Φθινόπωρο με τέλη του 2023 μαζί με Καρολίνα Ζυμαρίδου.Ποια περίοδο έπαιζε φιλιππίδου αυτή?
Σιγουρα θα την έχω πετύχει,δε μπορω να τη θυμηθω με τίποτα....Φθινόπωρο με τέλη του 2023 μαζί με Καρολίνα Ζυμαρίδου.
Πριν λίγο καιρό την είδα πρωινή βάρδια Φιλιππίδου.
Την είδα ξανά 1-2 φορές σε ξεκάρφωτες εμφανίσεις στο Φ84β πριν 1-1.5 μήνα...
Παλιότερα ήταν κ Φωκαίας 27Β όροφοςΣιγουρα θα την έχω πετύχει,δε μπορω να τη θυμηθω με τίποτα....
Όλα τα προλαβαίνει το Πεπακι,σερβίρει και ποτά στη Καλλιθέα στο Σκορπιός στη ΓραμμουΜονο εγώ ο @ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ καθως και η υπόλοιπη αθηναϊκή ελίτ ξέρουμε τον κρυφό οίκο που γαμιεται η Πέπη. Γαμιέται χωρίς αύριο το Πεπάκι.. υπαρχουν βίντεο ντοκουμέντα.
Πες το και σε μας, την πλέμπα, για να σώσεις την ψυχή σου!Μονο εγώ ο @ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ καθως και η υπόλοιπη αθηναϊκή ελίτ ξέρουμε τον κρυφό οίκο που γαμιεται η Πέπη. Γαμιέται χωρίς αύριο το Πεπάκι.. υπαρχουν βίντεο ντοκουμέντα.

Πριν κάνα χρόνο είχα διαβάσει εδώ μέσα πως είχε κολλήσει και κάτι και βρώμαγε ανάλογα. Δεν φοβάστε;εχει πετυχει κανεις Μπιουτη?
τα εχουμε πει αυτα μυστη 100 φορες,καποια ζωα δεν μας πιστευανεΜονο εγώ ο @ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ καθως και η υπόλοιπη αθηναϊκή ελίτ ξέρουμε τον κρυφό οίκο που γαμιεται η Πέπη. Γαμιέται χωρίς αύριο το Πεπάκι.. υπαρχουν βίντεο ντοκουμέντα.

,οποιος σεβεται, με 10αρικακι γαμαει Πεπη και συντομα Τζουλια που θα σκασει μεταγραφη απο Ξουθου