Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 230 54,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    424

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.811
Πόντοι
3.936
Αμα βγει ο Μητσοτάκης,ο Αδωνις ή ο Βενιζέλος σε συνέντευξη τετ α τετ με την Καρυστιανού θα τη διαλύσουν τελείως.
Δηλαδή θα νικήσει ο @υτισμος μια επιστημων? Τότε καλά λένε μην αφήσεις έναν χαζό να σε συμπαρασύρει στο επίπεδο του γιατί η βλακεία του είναι άπειρη κ θα σε νικήσει. Μόνο ο Βενιζέλος μπορεί να την πάει κόντρα γιατί είναι γλωσοπλαστης και παίζει με τις λέξεις οι άλλοι δύο είναι μπεκοι. Με οτοκιού δουλεύουν από πίσω και το παίζουν εξυπνοι

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
14.188
Πόντοι
3.556
Δεν έχει η Καρυστιανού αντίδραση,είναι πολύ αφελής.Ακόμα και ο Μπαρούφ θα την έσκιζε και θα της έδινε στο τέλος και κανά γάρο.Βέβαια αυτό την καθιστά συμπαθή τρόπον τινά.Οπότε οι έμπειροι Ν.Δ. αποφεύγουν την απευθείας αντιπαράθεση,σου λέει άμα τη λιώσουμε τώρα θα γίνει πιο συμπαθής.
Σε στυλ Πάγκαλος-Αβραμόπουλος που ο Πάγκαλος τον σοδόμισε στη συνέντευξη κατ ουσίαν αλλά ο κόσμος εισέπραξε το γουρούνι Πάγκαλος προσβάλλει τον ευγενή Αβραμόπουλο.

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
979
Πόντοι
366
Δεν έχει η Καρυστιανού αντίδραση,είναι πολύ αφελής.Ακόμα και ο Μπαρούφ θα την έσκιζε και θα της έδινε στο τέλος και κανά γάρο.Βέβαια αυτό την καθιστά συμπαθή τρόπον τινά.Οπότε οι έμπειροι Ν.Δ. αποφεύγουν την απευθείας αντιπαράθεση,σου λέει άμα τη λιώσουμε τώρα θα γίνει πιο συμπαθής.
Σε στυλ Πάγκαλος-Αβραμόπουλος που ο Πάγκαλος τον σοδόμισε στη συνέντευξη κατ ουσίαν αλλά ο κόσμος εισέπραξε το γουρούνι Πάγκαλος προσβάλλει τον ευγενή Αβραμόπουλο.
τον έφαγε το φαί

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
14.188
Πόντοι
3.556

Οντως η εικόνα παίζει τεράστιο ρόλο.Το είχε πει και ο Χίτλερ.Φαντα΄ζεσαι να είχα κάνει κοιλίτσα?Τα στρατεύματά μας θα είχαν ήδη παραδοθεί.
Τηλεοπτική εικόνα έχει καλή η Καρυστιανού γενικώς.Είναι από τα μεγάλα πλεονεκτήματα.Δε μοιάζει με αριστερό σπυριάρη,μπίχλα,λέτσο,γεμάτο μίσος κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Χωρίς εξετάσεις αναγνώρισης δικατσα
Τι αναγνώριση ;
Σπουδών ... που δεν υπάρχουν στην ελλάδα ;

Ας μας δείξουν έναν ... που θα ασκούσε οποιοδήποτε επάγγελμα ... στην ελεύθερη αγορά ....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Στην διακυβέρνηση ο Μητσοτάκης και η παρούσα κυβέρνηση τα έχει πάει από σκάνδαλο σε σκάνδαλο και γενικά σκατά σε όλα όσα είχε υποσχεθεί "αριστεία"

Η κάρυ είτε καλή είτε κακή.....αυτά που λέει είναι τζάμπα...δεν θα πειράξουν κανέναν το πολύ πολύ να εκτεθεί
Να τονίσω ... ότι αυτά , ίσχυαν πάντοτε ... για όσους δεν έχουν κυβερνήσει .
Για όλους όσους δεν έχουν κυβερνήσει . Και για κανέναν , από όσους έχουν κυβερνήσει .
Πχ ΚΚΕ & Οικολόγοι , έχουν κυβερνήσει .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.532
Πόντοι
5.506
Επανέρχεσαι δυστυχώς. Μάλλον δεν διάβασες την απάντηση μου.
Σου είπα οτι ο Μητσοτάκης πολιτικά φταίει και φταίει και η Κάρυ (οχι οι σύμβουλοι) γιατί αυτή τα είπε.
και αυτό λέχθηκε επειδή είπες οτι θα την φάνε οι σύμβουλοι. (άρα εκείνη είναι αθώα περιστερά).
Απλά το λάθος σου είναι οτι συγκρίνεις μια διακυβέρνηση με κάποιον που λέει οτι θα έρθει.
Λογικό , με την πάροδο του χρόνου να έχεις παραπάνω προβλήματα. Και είπα , αν στην αρχή την παρασύρουν οι σύμβουλοι, που και να πάρει εξουσία....

Δεν είσαι χθεσινός, άρα ούτε και εγώ.
Και μόνο που επιμένει να κοτσαρει συνέχεια το "60 παιδιά" αρκεί για να καταλαβαίνει κάποιος την τακτική του, επίκληση στο συναίσθημα, έστω και και υπερβολή, τζάμπα είναι, μπορεί σε λίγο να γράφει και για 100 παιδιά. Κλασσικος οπαδός κινήματος Κάρυ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.532
Πόντοι
5.506
Τα γραπτά μένουν ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Στην διακυβέρνηση ο Μητσοτάκης και η παρούσα κυβέρνηση τα έχει πάει από σκάνδαλο σε σκάνδαλο και γενικά σκατά σε όλα όσα είχε υποσχεθεί "αριστεία"

Η κάρυ είτε καλή είτε κακή.....αυτά που λέει είναι τζάμπα...δεν θα πειράξουν κανέναν το πολύ πολύ να εκτεθεί

από την άλλη οι άχρηστοι και οι διαπλεκόμενοι της παρούσας κυβέρνησης....σου καταστρέφουν την χώρα και την ζωή με μια υπογραφή.
Σιγά ρε πανιβλακα "κατεστραμμενε", εχθές μας κοτσαριζες με καμάρι πως το μηνιαίο ενοίκιο σου στα ΒΠ είναι 6 μηνιάτικα μας.

Αφήνω στη διοίκηση του σαη ένα μηνιάτικο μου να σωθείς από την καταστροφή και να μπορέσεις να πληρώσεις τα κοινόχρηστα.

ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Όταν διατυμπανίζουν με καμάρι ... ότι ...

"ελεύθεροι επαγγελματίες κάτω των 25 ετών
έχουν αφορολόγητο 20.000€ "

υπάρχει κανείς που δεν αισθάνεται ότι τον φτύνουν στα μούτρα
και προσπαθούν να τον πείσουν ότι είναι ψιλόβροχο στη βόρεια ευρώπη
σε πίνακα της εποχής του ρομαντισμού ;;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.282
Πόντοι
9.931
Μαλακά μου Καιριδης?
Τι κομμα πουστηδων ειναι αυτό?
Και κάθονται κ βρίζουν την καρυστιανου..?!!

Εν τω μεταξύ νδ ψηφίζουν ή τα καρτελ ή κάτι ανθρωπάκια wanna be κατι στη ζωή μου
κι όμως δεν μπορούμε αντικειμενικά να το ξεχωρίσουμε σαν κόμμα πούστηδων μέσα στην υφιστάμενη Βουλή
Διότι η πλάκα αλλά και η απόδειξη ότι υπάρχουν παντού πούστηδες
είναι το woke νομοσχέδιο που υπερψηφίστηκε και από τους ανωμαλιστές της αντιπολίτευσης
πλην 77 που είχαν φιλότιμο-αξιοπρέπεια και είπαν ΟΧΙ ,τα παιδιά δεν είναι σεξουαλικά παιχνίδια για ενήλικους

sexogiinoi

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Εγώ δεν είπα πουθενά οτι ο Μητσοτάκης τα κάνει όλα καλά ή οτι δεν κάνει λάθη . Ξεκάθαρα.
Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να θεοποιούμε την όποια άλλη πλευρά και εν προκειμένω την Κάρυ.
Μόνο σου είπες οτι θα την φάνε οι σύμβουλοι της. Και κάναμε ένα διάλογο , στο οτι φταίει και η ίδια με αυτά που λέει ή της εισηγούνται να πει.
Αυτό και μόνο αυτό.
Τώρα αν φταίει ο Μητσοτάκης, υπάρχει π.χ. και το ΚΚΕ. Προτιμώ το ΚΚΕ απο την Κάρυ. Γιατί??? Διότι απλά , ξέρω τι είναι , ξέρω τι αρχές πρεσβεύει και ξέρω τι να περιμένω.
Και το ΜΕΡΑ25 μιλά κατά της διαφθοράς. Και αυτό κακό είναι ??
Και η Λατινοπούλου το ίδιο . Και αυτή κακή???
Μόνο η Κάρυ τα λέει καλά????
Εχουμε τον μοναδικο πρωθυπουργο στον πλανητη που μπορει να βρισκεται την ιδια στιγμη και στο νταβος και στα καλαβρυτα και να δινει ρεσιταλ και στην πολιτικη και στο σκι ταυτοχρονα κι εμεις συζηταμε για την Καρυστιανου?

Συνημμένα

• ApogeumatiniI.png
    ApogeumatiniI.png
    408,1 KB · Εμφανίσεις: 12

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.276
Πόντοι
6.256
Προς το παρόν τις μπαρούφες τις λες εσύ.
Και συνεχίζεις......
Και μόνο που επιμένει να κοτσαρει συνέχεια το "60 παιδιά" αρκεί για να καταλαβαίνει κάποιος την τακτική του, επίκληση στο συναίσθημα, έστω και και υπερβολή, τζάμπα είναι, μπορεί σε λίγο να γράφει και για 100 παιδιά. Κλασσικος οπαδός κινήματος Κάρυ.
Σιγά ρε πανιβλακα "κατεστραμμενε", εχθές μας κοτσαριζες με καμάρι πως το μηνιαίο ενοίκιο σου στα ΒΠ είναι 6 μηνιάτικα μας.

Αφήνω στη διοίκηση του σαη ένα μηνιάτικο μου να σωθείς από την καταστροφή και να μπορέσεις να πληρώσεις τα κοινόχρηστα.

ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
Μην νευριάζεις ρε μπάρμπα θα σου φύγουν από την προσπάθεια :tooth:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.276
Πόντοι
6.256
Να τονίσω ... ότι αυτά , ίσχυαν πάντοτε ... για όσους δεν έχουν κυβερνήσει .
Για όλους όσους δεν έχουν κυβερνήσει . Και για κανέναν , από όσους έχουν κυβερνήσει .
Πχ ΚΚΕ & Οικολόγοι , έχουν κυβερνήσει .
Το λογικό είναι να σε ενδιαφέρει 90% τι κάνει η κυβέρνηση.

Στα αρχίδια μας τι κάνει το ΚΚΕ δεν υπογράφει στο όνομα μας.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.468
Πόντοι
6.795
Εγώ δεν είπα πουθενά οτι ο Μητσοτάκης τα κάνει όλα καλά ή οτι δεν κάνει λάθη . Ξεκάθαρα.
Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να θεοποιούμε την όποια άλλη πλευρά και εν προκειμένω την Κάρυ.
Μόνο σου είπες οτι θα την φάνε οι σύμβουλοι της. Και κάναμε ένα διάλογο , στο οτι φταίει και η ίδια με αυτά που λέει ή της εισηγούνται να πει.
Αυτό και μόνο αυτό.
Τώρα αν φταίει ο Μητσοτάκης, υπάρχει π.χ. και το ΚΚΕ. Προτιμώ το ΚΚΕ απο την Κάρυ. Γιατί??? Διότι απλά , ξέρω τι είναι , ξέρω τι αρχές πρεσβεύει και ξέρω τι να περιμένω.
Και το ΜΕΡΑ25 μιλά κατά της διαφθοράς. Και αυτό κακό είναι ??
Και η Λατινοπούλου το ίδιο . Και αυτή κακή???
Μόνο η Κάρυ τα λέει καλά????
υπάρχει μια δομική διαφορά
το ΚΚ δεν κυβέρνησε ποτε
δεν πρόκειται να κυβερνήσει
δε συνεργάζεται
δεν ξέρει από πολιτική
έχει μείνει σε άλλο αιώνα
παίζει εκ του ασφαλούς

η μαντάμ Καρυστιανού από την άλλη, βούτηξε στα σκατά των κρατικών διαδικασιών και με θάρρος βγαίνει μήπως και τα καθαρίσει. Αυτό που κάνει τον κόσμο να ταυτίζεται μαζί της είναι ότι έχει μια καθημερινή αλλά κάπως καλλιεργημένη προσωπικότητα, προτάσσει ως βασική έννοια τη δικαιοσύνη. Ε, για να λειτουργήσει μια δημοκρατία απαιτείται δικαιοσύνη. Όταν δεν υπάρχει ζούμε αυτό που συμβαίνει.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.087
Πόντοι
456
Ο πρέσβυς ε.τ. Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος είναι σύμβουλος τής Καρυστιανού. Αυτό το βλέπω πολύ θετικό. Είθε μόνο τέτοιοι αξιόλογοι άνθρωποι να την πλαισιώσουν!
(από το 15΄ 10΄΄ και εξής οι δηλώσεις του γι' αυτήν)

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.604
Πόντοι
3.556
υπάρχει μια δομική διαφορά
το ΚΚ δεν κυβέρνησε ποτε
δεν πρόκειται να κυβερνήσει
δε συνεργάζεται
δεν ξέρει από πολιτική
έχει μείνει σε άλλο αιώνα
παίζει εκ του ασφαλούς

η μαντάμ Καρυστιανού από την άλλη, βούτηξε στα σκατά των κρατικών διαδικασιών και με θάρρος βγαίνει μήπως και τα καθαρίσει. Αυτό που κάνει τον κόσμο να ταυτίζεται μαζί της είναι ότι έχει μια καθημερινή αλλά κάπως καλλιεργημένη προσωπικότητα, προτάσσει ως βασική έννοια τη δικαιοσύνη. Ε, για να λειτουργήσει μια δημοκρατία απαιτείται δικαιοσύνη. Όταν δεν υπάρχει ζούμε αυτό που συμβαίνει.
Μπήκε στα σκατά κλπ... όπως λες. Αυτό όμως δεν τεκμαίρει πλάνο και ικανότητα διακυβέρνησης. ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom