Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 230 54,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    424

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.276
Πόντοι
6.256
Θες σίγουρο εισόδημα. Η περιουσία σου να αυξάνεται ακόμα και σε δύσκολους καιρούς; Γίνε βο(υ)λευτης της ΝΔ.
Αφού ο Άδωνης είχε πει ότι αν είσαι τίμιος μπαίνοντας στην πολιτική χάνεις λεφτά

είχε δείξει και το σπίτι από τη νεοσέτ... :undecided:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.276
Πόντοι
6.256
Θα μείνει λες αυτό ;
ή θα εξελιχθεί για να βοηθήσει κι άλλο τους εργαζόμενους ;
Δεν πρέπει να δώσει περαιτέρω βοήθεια ;
Να γίνει 7μερη και 16ωρη εργασία ;
το μέλλον είναι η εισαγωγή εργαζομένων

μπορεί και από τρίτες χώρες που δεν είναι υποχρεωμένες να τηρούν την συνθήκη της Γενεύης περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων κτλπ

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.604
Πόντοι
3.556
Δεν είναι δήθεν το να θέλεις να στηρίξεις κάποιον που δεν είναι απατεώνας.

Αν εσύ έχεις βολευτεί με το σύστημα της διαφθοράς είναι δικό σου θέμα...το υγιές είναι να ψάχνεις το καθαρό και να μην δίνεις ευκαιρίες ξανά και ξανά σε ηλίθιους και απατεώνες.

Ούτε εγώ θέλω αεριτζίδες που υπόσχονται επιτελικός κράτος και τελικά σου βγαίνει σταθμάρχης, οπεκεπέ και πρέντατορ...τώρα αν εσύ τους ξέρεις αυτούς και τους προτιμάς...πάλι το πρόβλημα είναι δικό σου.

Μην προσπαθείς να παρουσιάσεις ως σωστό όμως.
Απατεώνας ή αεριτζής είναι κακό.
Προτιμώ αυτό που έχω απο το άγνωστο που δεν ξέρω τι είανι. Γενικώς πριν επιλέξω, θέλω να έχω δει κάτι.
Δεν συμφωνώ με την άποψη, ο καθένας να κάνει κόμμα.
Αποψη μου, εγώ την θεωρώ σωστή, διότι για να κυβερνήσεις πρέπει να έχεις κάποια εμπειρία πολιτικής,

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.276
Πόντοι
6.256
Απατεώνας ή αεριτζής είναι κακό.
Προτιμώ αυτό που έχω απο το άγνωστο που δεν ξέρω τι είανι. Γενικώς πριν επιλέξω, θέλω να έχω δει κάτι.
Δεν συμφωνώ με την άποψη, ο καθένας να κάνει κόμμα.
Αποψη μου, εγώ την θεωρώ σωστή, διότι για να κυβερνήσεις πρέπει να έχεις κάποια εμπειρία πολιτικής,
Μάλλον θα έχουμε διαφορετική ερμηνεία για το τι είναι απατεώνας και αεριτζής καθώς όταν τάζεις επιτελικό κράτος αρίστων και τελικά μετά από 7 χρόνια έχεις να δείξεις τον σταθμάρχη και τον φραπέ....είσαι ή αεριτζής ή απατεώνας...αλλά ικανός δεν είσαι σίγουρα.

Το ξέρω ότι προτιμάς αυτό που έχεις....αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υγιές.

Με την δική σου λογική μόνο τα πολιτικά τζάκια και οι φίλοι των ολιγαρχών θα ασχολούνται με την πολιτική...πάντα η βουλή θα είναι ένα κλειστό κλάμπ των εξαγορασμένων και η χώρα θα μείνει για πάντα έρμαιο στους τοπικούς άρχοντες και τους επαγγελματίες εισπράκτορες.

Ευχαριστούμε για την ουτοπία αλλά δε θα πάρουμε :2funny:

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.604
Πόντοι
3.556
Μάλλον θα έχουμε διαφορετική ερμηνεία για το τι είναι απατεώνας και αεριτζής καθώς όταν τάζεις επιτελικό κράτος αρίστων και τελικά μετά από 7 χρόνια έχεις να δείξεις τον σταθμάρχη και τον φραπέ....είσαι ή αεριτζής ή απατεώνας...αλλά ικανός δεν είσαι σίγουρα.

Το ξέρω ότι προτιμάς αυτό που έχεις....αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υγιές.

Με την δική σου λογική μόνο τα πολιτικά τζάκια και οι φίλοι των ολιγαρχών θα ασχολούνται με την πολιτική...πάντα η βουλή θα είναι ένα κλειστό κλάμπ των εξαγορασμένων και η χώρα θα μείνει για πάντα έρμαιο στους τοπικούς άρχοντες και τους επαγγελματίες εισπράκτορες.

Ευχαριστούμε για την ουτοπία αλλά δε θα πάρουμε :2funny:
Να στο πω απλά. Αν έχεις πρόβλημα, πας να σου κάνει εγχείρηση ένας γιατρός, που μου λέει διάφορα ωραία για νέες τεχνολογίες, και δεν έχει ξαναχειρουργήσει???
Εγώ οχι.

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
979
Πόντοι
366
Δεν είμαι κανένα χαπατο η επαναστάτης της πλάκας να το παίζω "επαναστάτης" ρίχνοντας λευκό ή άκυρο η ψηφίζοντας θάλασσα την μέρα των εκλογών.
Επίσης δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ όπως ο μέσος ραγιάς νεοέλληνας που ψήφισε ΓΑΠ και ΣΥΡΙΖΑ για να "σωθεί" η χώρα ...με τα γνωστά αποτελέσματα .

Σαν τον Φειδία, θα πάρει ένα 20 % η Καρυστιανού
Θα στεναχωρηθεί ο Φάμελος.........θα σκούζει ο Πολλάκης,, θα σκίσει καλσόν ο Φαραντούρης, θα μείνει αξύριστος ο Ζαχαριάδης, και ο Δούκας θα παίζει κουτουλίδια με τον Ανδρουλάκη........

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.276
Πόντοι
6.256
Να στο πω απλά. Αν έχεις πρόβλημα, πας να σου κάνει εγχείρηση ένας γιατρός, που μου λέει διάφορα ωραία για νέες τεχνολογίες, και δεν έχει ξαναχειρουργήσει???
Εγώ οχι.
Το παράδειγμα σου δεν έχει και πολύ εφαρμογή στο θέμα της πολιτικής

αλλά θα στο θέσω και εγώ έτσι

Πόσες φορές αντέχεις να πας στον ίδιο γιατρό που μετά το χειρουργείο ξεχνάει μέσα και από 1 νυστέρι?

Γιατί αυτό μας λες...να ξανά πάμε στον ίδιο αγύρτη

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.604
Πόντοι
3.556

Πόσες φορές αντέχεις να πας στον ίδιο γιατρό που μετά το χειρουργείο ξεχνάει μέσα και από 1 νυστέρι?

Οχι, απλά αλλάζω σε κάποιον άλλον με πείρα.
Τώρα αν σου έχει αφήσει 1 νυστέρι ή οχι η σημερινή κυβέρνηση είναι άλλο θέμα (μπορεί να συμφωνούμε ΄μπορεί και οχι).

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.276
Πόντοι
6.256
Οχι, απλά αλλάζω σε κάποιον άλλον με πείρα.
Τώρα αν σου έχει αφήσει 1 νυστέρι ή οχι η σημερινή κυβέρνηση είναι άλλο θέμα (μπορεί να συμφωνούμε ΄μπορεί και οχι).
Δεν υπάρχουν και πολλοί όμως

δοκίμασες και τους από δω και τους από εκεί με πείρα...ο ένας σου άφησε νυστέρι ο άλλος σου άφησε ανοιχτά και τα ράμματα...και εσύ προτείνεις να ξανά πας εκεί...περιμένοντας οι ίδιοι απατεώνες να είναι καλύτεροι αυτή τη φορά. Απλά δεν μας εξηγείς γιατί...τι θα αλλάξει αυτή τη φορά?

Είναι θέμα προς συζήτηση το αν τα τέμπη ή ο ΟΠΕΚΕΠΕ ή τα καρτέλ και η διαφθορά είναι νυστέρια? Μήπως να συζητήσουμε και αν η γη είναι επίπεδη?

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.604
Πόντοι
3.556
Δεν υπάρχουν και πολλοί όμως

δοκίμασες και τους από δω και τους από εκεί με πείρα...ο ένας σου άφησε νυστέρι ο άλλος σου άφησε ανοιχτά και τα ράμματα...και εσύ προτείνεις να ξανά πας εκεί...περιμένοντας οι ίδιοι απατεώνες να είναι καλύτεροι αυτή τη φορά. Απλά δεν μας εξηγείς γιατί...τι θα αλλάξει αυτή τη φορά?

Είναι θέμα προς συζήτηση το αν τα τέμπη ή ο ΟΠΕΚΕΠΕ ή τα καρτέλ και η διαφθορά είναι νυστέρια? Μήπως να συζητήσουμε και αν η γη είναι επίπεδη?
Η συζήτηση για το αν είναι νυστέρι η γενική εικόνα ενός κόμματος ειναι μεγάλη. Διαφωνώ μαζί σου, αλλά πραγματικά δεν έχω τον χρόνο να αρχίσω συζήτηση για αυτό , με post. Είναι πολύ μεγάλη, με πολλά κείμενα μακροσκελή.
Δεν είναι οτι δεν έχω επιχειρήματα, απλά δεν μπορώ να γράφω κείμενα.. για πολύ χρόνο .

Η γη δεν είναι επίπεδη, ο άνθρωπος έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, και πρέπει να βλέπουμε σφαιρικά την πορεία μας σαν ΄χωρα και σε σύγκριση με το τι γίνεται άλλου....

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.276
Πόντοι
6.256
Η συζήτηση για το αν είναι νυστέρι η γενική εικόνα ενός κόμματος ειναι μεγάλη. Διαφωνώ μαζί σου, αλλά πραγματικά δεν έχω τον χρόνο να αρχίσω συζήτηση για αυτό , με post. Είναι πολύ μεγάλη, με πολλά κείμενα μακροσκελή.
Δεν είναι οτι δεν έχω επιχειρήματα, απλά δεν μπορώ να γράφω κείμενα.. για πολύ χρόνο .

Η γη δεν είναι επίπεδη, ο άνθρωπος έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, και πρέπει να βλέπουμε σφαιρικά την πορεία μας σαν ΄χωρα και σε σύγκριση με το τι γίνεται άλλου....
Εγώ είπα συγκεκριμένα για τα σκάνδαλα...τα τέμπη, τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τις παρακολουθήσεις...όχι για την γενική εικόνα ενός κόμματος...που και αυτή αν την πιάσεις...άστα να πάνε.

Φυσικά και δεν έχεις επιχειρήματα για τα παραπάνω θέματα....αφού δεν υπάρχουν...απλά τεχνηέντως τα προσπερνάς.

έχεις πολύ χρόνο για το παλτό της "κάρυ" αλλά όχι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - αυτή είναι η ουσία της διαφωνίας μας.

Αυτά τα ''τι γίνεται αλλού" είναι προπαγάνδα χαμηλού επιπέδου δεν την αγοράζω εγώ...βέβαια η κυβέρνηση των αρίστων μας θεωρεί ιθαγενείς...γιαυτό μας πουλάει τέτοια φτήνια

καθώς το να μην γίνουμε βόρεια κορέα δεν είναι επιτυχία της κυβέρνησης....είναι τα βασικά...τα οποία μπορεί να τα εξασφαλίσουν και άλλοι χωρίς να μοιράζουν το δημόσιο χρήμα στα φιλαράκια τους.

Καλά τόσα λεφτά δίνουν για το pr δεν μπορούν να προσλάβουν κάποιον να σκεφτεί καινούριες παπάτζες? :confused:

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.087
Πόντοι
456
Δεν πειράζει τύπε νυχτερίδα, αρκεί που είστε λογικοί εσείς που ακόμα πιστεύετε σε ξυλολια, πουτσολια, τουολια, μουνολια....
Όχι ρε Homo erectus! Tο πετρογκάζ στο κυλικείο ήταν η αιτία! :upsidedown:

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.444
Πόντοι
10.131
Να πουμε και κατι αλλο, η τυπισσα λεει οτι το κομμα της θα εχει ατομα που δεν έχουν ξαναεκλεγει βουλευτες και θα ειναι άσχετοι απο την πολιτική, οποτε μιλαμε για τυπους που αν γίνουν βουλευτες δεν θα ξέρουν απο που μπαίνουν στην Βουλη και αν μια στο εκατομμύριο γίνουν κυβερνηση οι υπουργοί δεν θα ξερουν που ειναι τα υπουργία τους και σε πιο όροφο τα γραφεία τους, με λιγα λογια θα ειναι παντελώς ασχετοι με την διακυβέρνηση του κρατους.

Με λιγα λογια καλύτερα να ψηφήσω Συριζα παρα Καρυ... Να μου λειπουν πειράματα με άσχετους.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.754
Πόντοι
21.395

Η, που θα σου κλεψει και το νεφρο.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.276
Πόντοι
6.256
Να πουμε και κατι αλλο, η τυπισσα λεει οτι το κομμα της θα εχει ατομα που δεν έχουν ξαναεκλεγει βουλευτες και θα ειναι άσχετοι απο την πολιτική, οποτε μιλαμε για τυπους που αν γίνουν βουλευτες δεν θα ξέρουν απο που μπαίνουν στην Βουλη και αν μια στο εκατομμύριο γίνουν κυβερνηση οι υπουργοί δεν θα ξερουν που ειναι τα υπουργία τους και σε πιο όροφο τα γραφεία τους, με λιγα λογια θα ειναι παντελώς ασχετοι με την διακυβέρνηση του κρατους.

Με λιγα λογια καλύτερα να ψηφήσω Συριζα παρα Καρυ... Να μου λειπουν πειράματα με άσχετους.
όλοι οι λόγοι για τους οποίους καταστράφηκε η Ελλάδα σε μία πρόταση :rockon:

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.754
Πόντοι
21.395
122 σελιδες και κρινουμε, χωρις να εχει γινει ακομα αναγγελια κομματος, χωρις να δουμε προγραμμα και ουτε με ποιους θα συνεργαστει.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.754
Πόντοι
21.395
Δεν ήθελα να το πω...έρχομαι με καλές προθέσεις...δεν είναι απατεώνες είναι άχρηστοι....να είμαστε και πολιτισμένοι :coffee:
Φυσικα και δεν ειναι αχρηστοι. Ειναι αριστοι, μια χαρα την κανουν την δουλεια τους για την παρτη τους,τους βγαζω το καπελο, μακαρι να ειχα συνεργατες στην δουλεια μου αυτους που σκεπτονται και παρουσιαζουν το ασπρο μαυρο, θα ειμουν 12 μηνες διακοπες στην Ταυλανδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom