Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Ουλες οι Λατινες μένουν στην Καλλιθέα, κατά κανόνα...από παραλιακό μέρος
Ουλες οι Λατινες μένουν στην Καλλιθέα, κατά κανόνα...από παραλιακό μέρος
Κατά κανόνα ναι, όμως η Μπαρμπορα από Βέργας δεν είναι λατίνα.Ουλες οι Λατινες μένουν στην Καλλιθέα, κατά κανόνα...
Εκπισωκροτησε και την χασαμε φιλε…Η Ειρήνη από Ρωσία που δούλευε και στο Φώκαιας 17β πάνω, με τη λεγόμενη καλάσνικοφ πίπα, ξέρει κανείς που έχει χαθεί?
Αννα χωμ11 κατω β βαρδια fits the descriptionΠολύ καλή η Καίτη με απίστευτες εμεπειριες πρωτεινετε ανεπιφύλακτα.. εσείς έχετε να προτείνετε καμία σαν την Καίτη έτσι κοντούλα ομορφούλα με ωραίο δερματακι και να γουστάρει να τον τρώει όπως αυτήν
Και πες πως φτανεις στον προορισμο σου ,και να βαρεσει πορτα στο 6λεπτο..σήμερα είναι να κυκλοφορείς με γόνδολα, δεν έχει μπουρδελότσαρκες!
Μία βαρκάδα στα μπουρδέλα είναι ότι πρέπει για σήμεραΈχουμε ανταπόκριση από Φώκαιας 3η βάρδια; Κανας ΟΥΚας μπουρδέλιαρης;
Εγώ γιατί ξέρω αρκετές πλέον που μένουν γύρω απο την Αχαρνών ?Ουλες οι Λατινες μένουν στην Καλλιθέα, κατά κανόνα...
ναι όντως εκεί μένουν , γενικά από κάτω Πατήσια έως Σταθμό Λαρίσης και από Κυψέλη έως Σεπόλια...γίνεται της...πουτανας.Εγώ γιατί ξέρω αρκετές πλέον που μένουν γύρω απο την Αχαρνών ?![]()
Στο Μεταξι λες η Βικτωρια?Πολλα κλειστα σημερα λογω βροχοπτωσης.τα κοριτσια δεν δουλεψαν σημερα μπουρδελα και εσκορτ
2η δημοφιλέστερη Λατινογειτινια...Εγώ γιατί ξέρω αρκετές πλέον που μένουν γύρω απο την Αχαρνών ?![]()
Είναι ακίνδυνα, εκτός αν υπαρχει κανένα μούσμουλο με το όνομα σου γραμμένο επάνω...Ρε μάγκες φίλης το βράδυ πατάς ή τρως πέσιμο; Αν ναι δοκίμασε τίποτα καλό κάνεις;
καμία σχέση...καταρχάς η Μπαρμπορα δεν είναι λατίνα, στη πορνοΚαλλιθεα όντως μέχρι πρίν κάποια χρόνια έμενε η πλειοψηφία κοριτσιών που δούλευαν σε σπιτάκια, στούντιο, μασάζ, στριπτίζ κλπ ,για τις λατίνες ισχύει ότι οι περισσότερες μένουν κέντρο και γενικά πέριξ της Φυλής.Ουλες οι Λατινες μένουν στην Καλλιθέα, κατά κανόνα...
Πέτυχα πρόσφατα 4 (!) σε γυμναστήριο που ήταν εντελώς ξεκούδουνο θα έλεγα για την περιοχή (μιλάω για Αχαρνών) .ναι όντως εκεί μένουν , γενικά από κάτω Πατήσια έως Σταθμό Λαρίσης και από Κυψέλη έως Σεπόλια...γίνεται της...πουτανας.