George Custer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2025
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Που χάθηκε ο Sperm?
Μέχρι μεσημέρι νομίζω μέχρι 1 με 2, το Σ/Κ στάνταρ εμφανίζεται..ευχαριστω παρα πολυ, μονο πρωινες ωρες βγαινει;
Από οτι έμαθα τον μπλοκαρανΠου χάθηκε ο Sperm?
Σήμερα την είδα. Μέχρι τις 16:00 που ήμουν εκεί ήταν. Σαν να χάλασε ο κωλος της δν ξέρω, την είχα δει πριν 2 χρόνια με στενό παντελόνι ο κωλος ποίημα την είδα σήμερα κ δν ξέρω δν μου έκανε κάτι να πάω. Η Λούση άφαντη, την ψάχνω μερες.Καλησπερα περασα χθες και σημερα απο πλατεια λαυριου αλβανιδοκολαρα εξαφανισμενη....
Την εχει δει κανεις?μηπως μετα πρεζονια εκει πιατσαρει αλλου??
Εκει ειναι. Παει ορφεα. Ο κωλος αδυνατισεΚαλησπερα περασα χθες και σημερα απο πλατεια λαυριου αλβανιδοκολαρα εξαφανισμενη....
Την εχει δει κανεις?μηπως μετα πρεζονια εκει πιατσαρει αλλου??
ποια ηταν αυτη ρε αδερφε?
42 είμαι. Υπάρχει και όριο όμως στο ρίσκο, πίστεψέ με κατανοώ απόλυτα τα φετίχ, παίξ' το όμως "ρομαντικός" σε μπουρδέλο, σε κωλόμπαρο, να το παίζεις όμως ρομαντικός στις πιάτσες είναι σαν να κάνεις άλμα στο κενό... Εγώ ξέρω ποιος το έκανε με τη Βάσια γιατί συνομίλησα μαζί του, άλλωστε το είχε γράψει κι εδώ ξεκάθαρα όταν το έκανε, δεν του είπα απολύτως τίποτα, ούτε τον κατέκρινα ακριβώς γιατί δε μ' αρέσει να κρίνω... Όχι να μου το αποκαλεί όμως ο άλλος "αυτονόητο κίνδυνο του αγοραίου έρωτα"... Και στην τελική έχει την πλάκα του το άθλημα στο καλντερίμι αλλά έχει το κακό ότι είναι εξ' ορισμού υψηλού ρίσκου, ε τόσο πολύ χαλάει τέλος πάντων κάποιους που θέλουν "ρομαντισμό" να τον κάνουν σε μπουρδέλο και θέλουν κι αυτόν να τον κάνουν στο καλντερίμι; Εκτός πια αν είναι ακριβώς αυτός ο υψηλός κίνδυνος που τους εξιτάρει, οπότε πια μιλάμε για ψυχιατρικές περιπτώσεις. Συγγνώμη για τον εκνευρισμό αλλά τουλάχιστον εμάς τους παλιούς που προλάβαμε μερικά πραγματικά κορυφαία μωρά στις πιάτσες, το να διαβάζουμε αυτά που διαβάζουμε για τα υπέρμπαζα και τις σαύρες που κυκλοφορούν σήμερα στα ίδια καλντερίμια που εμείς γαμούσαμε μουνάρες πραγματικά είναι άσκηση για την υπομονή και τα νεύρα μας, από κεκτημένη συνήθεια περνάω σχεδόν καθημερινά μια βόλτα από το τρίγωνο και για 9 στις 10 περιπτώσεις που αντικρύζω είμαι πραγματικά περίεργος ποιοι είναι οι συναγωνιστές από εδώ που τις γαμάνε, πριν από 15 χρόνια σαβούρες σαν αυτές που δουλεύουν σήμερα στις πιάτσες όχι θα τις γαμούσαμε, ούτε το σάλιο μας για να τις φτύσουμε δε θα χαλούσαμε
Ρε μάγκες συγγνώμη αλλά βλέπω ότι κάνετε θέμα ακόμη κ το ακαποτο τσιμπούκι.....τι τόσο πολύ μπορεί να κολλήσεις από μια πίπα;;;;
Με την ίδια λογική κ σε κάθε γκόμενα που πηδαμε γνωρίζοντας την έξω,να της λέμε πίπα με καποτα....θα γελάει.....
Όπου κ να πάει μόλις τελειώσει πάει στο στέκι της. Εγώ 3-4 χρόνια που πάω τρίγωνο ποτέ δεν την είδα να βολταρει έξω από ξενοδοχείο.Αμα η αλβανιδοκολαρα παει ορφεα μηπως δεν ανεβαινει στη πλατεια εξω κι πιατσαρει μονο στο ξενοδοχειο εκει περα εξω?
Πρεζου Ελληνίδα.... Πριν χρόνια...ποια ηταν αυτη ρε αδερφε?
Έχεις φάει γερο σκαλομα με την αλβανιδα ε?Σημερινο περασμα αφαντη η αλβανιδοκολαρα περασα και απο ορφεα τιποτα που στο καλο χανονται???απο τοτε που στη λαυριου μαζετηκανε τα ζακια εξαφανιστηκε απο εκει σρο φαναρι
Την επόμενη φορά που θα την δείς πάρε και τον αριθμό τηλεφώνου για να αποφύγεις την ταλαιπωρία.Σημερινο περασμα αφαντη η αλβανιδοκολαρα περασα και απο ορφεα τιποτα που στο καλο χανονται???απο τοτε που στη λαυριου μαζετηκανε τα ζακια εξαφανιστηκε απο εκει σρο φαναρι
Ρε φίλε πρέπει να είσαι λίγο γκαντεμης δεν εξηγείται αλλιώς. Κ τώρα που σου γράφω 10 το πρωί στο πόστο της η Αλβανιδοκωλαρα.Σημερινο περασμα αφαντη η αλβανιδοκολαρα περασα και απο ορφεα τιποτα που στο καλο χανονται???απο τοτε που στη λαυριου μαζετηκανε τα ζακια εξαφανιστηκε απο εκει σρο φαναρι
Για να καταλάβω για ποια λες. Κοκκινομάλλες γκρανι είναι 2 στην Χαλκοκονδύλη ή μια με κοντό μαλλί κ μια άλλη με μακρύτερο από της αλλης. Εσύ ποια από τις 2 εννοείς?Διπλό στράγγισμα με την ώριμη Ουκρανή κοκκινομάλλα Τατιάνα. Στο Λίμπερτι. 40 ευρώ +10 το χοτελ. Μόνο αυτή καταφέρνει συνήθως να με κάνει να σπαρταρισω δύο φορές όταν είμαι κουρασμένος από την δουλειά.. μπράβο της.. τι στοματικο είναι αυτό που κάνει.... ευχαριστήθηκα να τρίβω την βάλανο του πέους μου πάνω στην προστυχη καυτή γλώσσα της.....