thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.409
- Πόντοι
- 6.835
Σία όπως λέμε Σία tiger η ξανθιά με τις βυζαρες στη Γιαννιτσών?Η Σια από τη Γιαννιτσων!
Σία όπως λέμε Σία tiger η ξανθιά με τις βυζαρες στη Γιαννιτσών?Η Σια από τη Γιαννιτσων!
ειναι ετσι οπως τις φωτογραφιες;Αυτή στην πιάτσα έχει τη φήμη της ξεπέτας
@Maximiliano η Νταίζη είναι για απόψε στο πρόγραμμα του Sex and the city,ενώ τις προηγούμενες στο Inside
Έχει πέσει φίλτρο,αλλά έχει ωραία καυλόφατσαειναι ετσι οπως τις φωτογραφιες;
Εαν εστιασεις μονο στο κωλο, ναι μοιαζει λιγο. Προσωπο απο τι θυμαμαι μετριο.Και εγω ημουνα τσαρκα το πρωι δεν πηγα σε ολα αυτα που ειπες. Λας Βεγκας και Ερημιτη που πηγα οντως χαλια οπως τα ειπες. Παρανταις την Ερρικα την είδες, απο προσωπο τι λεει? Στο αλλο σαιτ δειχνει να εχει μια κωλαρα διααστημικη.
Ναι αυτο ειναι το στουντιο.@North people Μηπως εννοεις σε αυτο? Η περιγραφη της μοιαζει με μια που ανεφερα οτι ψαχνω
Οχι φιλε, δεν γνωριζω.Πολυ ενημερωτικος ο βρο. Ξερεις μηπως δουλευει ακομα βραδυ ή γενικα η Καρινα που κανει τα τρομερα μπουκια?
Πρωι η βραδυ? γιατι η τσατσα που λιαζοταν λιγο πιο κατω απο το ποιζον μου φωναξε απο μακρια πριν μπω μεσα, οτι εχει την Ινα.Χτες δοκίμασα Veronica στο poison η κοπέλα είναι πολύ όμορφη στο πρόσωπο για τα γούστα μου πάντα. Σώμα κλασικό για λατινα. Το στήθος φυσικο και σχετικά μεγάλο. Γενικά έχει μια χαλάρωση το κορμί αλλά για όσους αρέσουν οι χυμωδεις κοπέλες είναι μια χαρά. Δεν μπορώ να πω το ιδιο και για το σέρβις όμως. Συμμετοχή τυπική,δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα.
Βράδυ φίλε όπως λέει και το πρόγραμμαΠρωι η βραδυ? γιατι η τσατσα που λιαζοταν λιγο πιο κατω απο το ποιζον μου φωναξε απο μακρια πριν μπω μεσα, οτι εχει την Ινα.
Δουλεύει τα βράδια στη Μινωταύρου 3Πολυ ενημερωτικος ο βρο. Ξερεις μηπως δουλευει ακομα βραδυ ή γενικα η Καρινα που κανει τα τρομερα μπουκια?
Θα το παω βραδυ κι εγω, λιγο να αλλαξει ο καιρος.Δουλεύει τα βράδια στη Μινωταύρου 3
Σονια (Σαντρα) εως τις 1900 σημερα στο inside. Οποιος προλαβει....Θα περασει κανεις απο τα σποτακια να τσεκαρει αν δουλευει Σονια;
εκει ηταν μεχρι τις 7 παρα και απ οτι φαινοταν δεν θα σχολουσε επειδη θα μπαινε δωματιο και θα μου λεγαν οτι σχολαει μεταΘα περασει κανεις απο τα σποτακια να τσεκαρει αν δουλευει Σονια;
Ωραια ηταν αυτη ρε γαμωτο. Ρωσιδα, ξανθια, κοντη με βυζαρες και μπουτια-κωλο.Ναι αυτο ειναι το στουντιο.
Σημερα ηταν κλειστο παντωςΠολυ ενημερωτικος ο βρο. Ξερεις μηπως δουλευει ακομα βραδυ ή γενικα η Καρινα που κανει τα τρομερα μπουκια?