Πήγα εψές στην τρελή 2η φορά. Πελλαμένη για πούτσα μάγκες. Καταρχήν να πω ότι με έστησε 1 ώρα η μαλακισμένη αλλά περίμενα (αν ήταν οποιαδήποτε άλλη θα εφευκα που το 10λεπτο) επειδή ήξερα ότι είναι κορυφή. Μπαίνω στο διαμέρισμα τσιαι άρκεψε αμέσως τα φιλιά τσιαι τα χουφτώματα. Πάμε στο δωμάτιο,ούτε λεφτά εζήτησε ούτε τίποτε, and all hell broke loose που λαλούν τσιαι οι Αμερικανοί. Έτσι πάθος τσιαι καύλα εν εξαναείδα ποτέ μου. Ξεζουμίζει μούμιες η πουτάνα. Την Angella White είδετε την να εξαφανίζει 20 πόντους πούτσα μεστο στόμα της τσιαι να της τον γαμούν(τον τσάρουκκα)? Έτσι ακριβώς. Είπε μου η ίδια να της βάλω κωλοδάχτυλο,έγλυψε μου...κατακριβεια ερούφησε μου τα αρχίδια μου,κάνα 20λεπτο προκαταρκτικά. Εμπορούσα να τελειώσω τσιαμέ τσιαι θα ήμουν υπερευχαριστημένος. Αλλά όϊ,ήθελε,έπρεπε να της διαλύσω την κωλοτρυπίδα της. Όσο πιο δυνατά την εγαμούσα τόσο πιο πολλά εκαύλωνε. Επλήρωσα 300 ευρώ για 30 λεπτά + cim + anal τσιαι έμεινα 1 ώρα. Αξίζει και το τελευταίο σεντ. Αν πάτε κάμετε το ψυχικό και πείτε της ότι είδατε το ρίβιου μου στο μπουρδέλα πέρκει πιάσω καμιά έκπτωση