Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 192 45,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 227 54,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    419

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.363
Πόντοι
10.131

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
760
Πόντοι
246
Εχω παρατηρησει το εξης

Το πληρωμενο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ το πιο σκυλιασμενο...σκυλι του Μητσοτάκη δεν προβαλει ΠΟΤΕ τον Ανδρουλακη......καμια ειδηση καμια φωτογραφια του ποτε!ποτε ομως, σα να ην υπάρχει.....ουτε τον Βελόπουλο.ακριβως τα ιδια...ποτε ειδηση ποτε φωτογραφια του

Αντιθέτως προβάλει πολύ Καρυστιανου
Η σκέψη μου παει στο οτι την θεωρει βατη αντιπαλο για Μητσοτάκη;;;οτι συπσειρωνει τους οπαδους της ΝΔ;;;;
με το γιδοβοσκο απ την Κρητη δεν ασχολειται ουδεις..
τον κρατανε απο 50 μεριες μεσω πρεντατορ..το νευμα περιμενει αν χρειαστει σαν το καλο πιστο συλι..

ολα τα συστημικα ΜΜΕ εχουν μπει ηδη σε διαδικασια αποδομησης της Καρυστιανου μεσω του γνωστου μηχανισμου τους..

βαση δημοφιλιας της ειναι η μοναδικη επιφοβη να ριξει τη Μητσοτακης ΑΕ..
ομορφη,λαοφιλης,με ερεισμα στο συναισθημα εκφραζει την αγανακτηση του μεσου πολιτη..θα ελεγε κανεις η τελεια υποψηφια για να βρεθει απεναντι,καλυτερη ακομα κ απ τον Τσιπρα του 2015 που ειχε αναλογα χαρακτηριστικα ως ενα βαθμο..

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.344
Πόντοι
3.836
με το γιδοβοσκο απ την Κρητη δεν ασχολειται ουδεις..
τον κρατανε απο 50 μεριες μεσω πρεντατορ..το νευμα περιμενει αν χρειαστει σαν το καλο πιστο συλι..

ολα τα συστημικα ΜΜΕ εχουν μπει ηδη σε διαδικασια αποδομησης της Καρυστιανου μεσω του γνωστου μηχανισμου τους..

βαση δημοφιλιας της ειναι η μοναδικη επιφοβη να ριξει τη Μητσοτακης ΑΕ..
ομορφη,λαοφιλης,με ερεισμα στο συναισθημα εκφραζει την αγανακτηση του μεσου πολιτη..θα ελεγε κανεις η τελεια υποψηφια για να βρεθει απεναντι,καλυτερη ακομα κ απ τον Τσιπρα του 2015 που ειχε αναλογα χαρακτηριστικα ως ενα βαθμο..
Ηταν όμορφος ο Τσίπρας τύπε ; :effemine:

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.171
Πόντοι
9.345
Εσυ εχεις δικαιωμα να κραζεις ολη μερα το μπουμπουκο, εμεις δεν εχουμε δικαιωμα να κραζουμε αυτη;
Δεν βλέπω οι ΝΔ να κράζουν με τον ίδιο ζήλο τον Αλέξη
Γιατί άραγε?
Μήπως την φοβούνται περισσότερο?

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.077
Πόντοι
506
φανταζομαι διαβασες το αρθρο πρωτου το επισυναψεις. Καλο ειναι να διαβαζουμε και τα σχολια αναγνωστων που το συνοδευουν. Ενα απο αυτα ρωτα , μα ποια ειναι αυτα τα προσωπα; τα προσωπα ειναι πλυθυντικος!
Το αρθο δεν αναφερει προσωπα, οπως το αρθρο ετσι και εσυ μενεις στον τιτλο, ριχη προπαγανδα :confused:

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.890
Πόντοι
2.306

Τύπε εσύ που διαβάζεις πολύ ΠΘ είχε γράψει το ΠΘ για αυτή την ανάρτηση του Πλακιά ;; :coffee:

Πλακιάς σε Γεωργιάδη: «Αν τα βρω με την Καρυστιανού θα γυρίσετε στο επάγγελμα του τηλεβιβλιοπώλη»​

«Άκουσα τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει σε μια συνέντευξη του
να τα βρούμε εγώ με την Μαρία Καρυστιανού αν έχουμε να χωρίσουμε κάτι και ότι δεν φταίει η κυβέρνηση για το αν έχουμε κάποια κόντρα. Σας πληροφορώ Υπουργέ ότι δεν έχω να χωρίσω τίποτα με την Μαρία και καμμία κόντρα.

Ίσα ίσα μας ενώνουν πολλά περισσότερα από ότι μας χωρίζουν. Τώρα για το αν μπορούμε να τα βρούμε ακόμα περισσότερο θα σας έλεγα ότι δεν θα ήταν και ότι καλύτερο για εσάς .
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα θα ήταν να ξαναγυρίσετε στο παλιό επάγγελμα σας αυτό του τηλε βιβλιοπώλη» έγραψε σε ανάρτησή του.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.890
Πόντοι
2.306
φανταζομαι διαβασες το αρθρο πρωτου το επισυναψεις. Καλο ειναι να διαβαζουμε και τα σχολια αναγνωστων που το συνοδευουν. Ενα απο αυτα ρωτα , μα ποια ειναι αυτα τα προσωπα; τα προσωπα ειναι πλυθυντικος!
Το αρθο δεν αναφερει προσωπα, οπως το αρθρο ετσι και εσυ μενεις στον τιτλο, ριχη προπαγανδα :confused:

Σωστός, ο τύπος είναι από τα μεγαλύτερα κουλόσκυλα :wink:
Αμφιβάλλω αν διαβάζει τίποτα , κοπυ πειστ προπαγάνδα.

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.344
Πόντοι
3.836

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.883
Πόντοι
2.886
Ηταν όμορφος ο Τσίπρας τύπε ; :effemine:

Μιμούνταν αρκετά καλά τον Αντρέα Παπανδρέου

Στον τόνο της φωνής, στις λέξεις που χρησιμοποιούσε,
στις παύσεις, στις χειρονομίες, στις γκριμάτσες
και γενικά όλο το στυλ

e472d-tsiprandreas.jpg

tsipras.png

Σκόπευε στο υποσυνείδητο

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.890
Πόντοι
2.306

Τύπε εσύ που διαβάζεις πολύ ΠΘ είχε γράψει το ΠΘ για αυτή την ανάρτηση του Πλακιά ; V2.0

Να επέμβουν οι Εισαγγελικές αρχές στα μπλόκα των Αγροτών σε όλη την Ελλάδα έδωσε εντολή ο Άρειος Πάγος .
Για παρακώλυση συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος αυτή είναι η αιτιολογία.
Για το κλείσιμο των δρόμων επέμβει άμεσα και αστραπιαία η Ελληνική Δικαιοσύνη.
Για το κλείσιμο των σπιτιών μας και τη διάλυση εκατοντάδων οικογενειών από τον Υπουργό Μεταφορών τον Καραμανλή όπως και όλων των υπολοίπων υπουργών η αιτιολογία είναι πλημμέλημα .
Το αίτημα μας από την αρχή ήταν αυτό !!!
Όλοι οι υπεύθυνοι πολιτικοί για την δολοφονία των 57 αθώων ψυχών να τεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης με μια μόνο λέξη : ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ !!!
Βλέπετε όμως η δικαιοσύνη στην χώρα μας είναι A La Carte .
Και όσο είναι έτσι η δικαιοσύνη τόσο θα υπάρχουν αυτά τα κοινωνικά προβλήματα και οι ακραίες συμπεριφορές .

Δεν φταίνε ούτε οι αγρότες ούτε κανένας άλλος.
Το κράτος δικαίου φταίει που απλά δεν υπάρχει ή μάλλον υπάρχει εκεί που βολεύει.

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.771
Πόντοι
456
Εγώ απλά φοβάμαι ότι όλοι αυτοί θα καούν πολύ πριν από την εκκίνηση.. δλδ τις εκλογές.. εννοείται πως από μένα είναι όχι..

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.890
Πόντοι
2.306
Τύπε αυνανοδουρα το ΠΘ σπάμαρε το παρακάτω του αγαπημένου σου και του αγαπημένου του ΠΘ, Πλακιά ; :wink:

Η λέξη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ συνεχίζει να τρομάζει την κυβέρνηση.
Ψάχνουν τρόπους απαξίωσης αυτής .
Από την αρχή λέω ότι η πολιτική και η επικοινωνιακή συγκάλυψη που έγινε στα ΤΕΜΠΗ είναι αδιαμφισβήτητη.
Δεν έγινε πολιτική συγκάλυψη ενόψει των εθνικών εκλογών του Μαΐου 2023 ;
Δεν ήθελαν να καλύψουν την γύμνια του επιτελικού κράτους που μας έλεγαν ;
Η κυβέρνηση των άριστων δεν έλεγαν ;
Το κράτος της ανάπτυξης και της προόδου δεν έλεγαν .
Ολο αυτό το αφήγημα κατέρρευσε σε ένα βράδυ .
Τα συντρίμμια και όλο το σκηνικό σας χαλούσαν την ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ !!!
Και κάνατε το αδιανόητο!!!
Πετάξατε τα οστά των παιδιών μου 13 χιλιόμετρα μακριά για να κρατήσετε εσείς την ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ .
Βεβηλώσατε τους νεκρούς !!!

Πετάξατε όλα τα στοιχεία του εγκλήματος !!!
Αν όλα αυτά δεν είναι συγκάλυψη τότε τι είναι ;
Ολα αυτά είναι αρκετά για να οδηγηθούν όλοι οι πολιτικοί εμπλεκόμενοι εκείνο το βράδυ στην δικαιοσύνη.
Οι μαρτυρίες από τις συζητήσεις που γίνονταν εκείνες τις ημέρες και τι έλεγαν τα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης υπάρχουν σε μαρτυρίες .
Η διαταγή από το Μαξίμου ήταν μια :
Μαζέψτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε για να μην φαίνεται αυτή η εικόνα ενόψει εκλογών .
Εγώ με αυτήν την αλήθεια θα πάω μέχρι ΤΕΛΟΥΣ !!!

Μέχρι να πληρώσει και ο τελευταίος υπεύθυνος.
Από τον Πρωθυπουργό που δεν απαντά ακόμη αν ήταν ενήμερος .
Μέχρι όλους τους υπουργούς υφυπουργούς και υψηλόβαθμα στελέχη που συμμετείχαν σε αυτήν την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!!!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.089
Πόντοι
9.931
Μιμούνταν αρκετά καλά τον Αντρέα Παπανδρέου

Στον τόνο της φωνής, στις λέξεις που χρησιμοποιούσε,
στις παύσεις, στις χειρονομίες, στις γκριμάτσες
και γενικά όλο το στυλ

e472d-tsiprandreas.jpg

tsipras.png

Σκόπευε στο υποσυνείδητο
ένας φελλός ήταν με κάποια εντατικά ταχύρρυθμα μαθήματα στο ίδρυμα Κλίντον που τον πήγε η Γ.Αγγελοπούλου
Του χρησίμευσαν να κερδίσει τις εκλογές , να πεί το παραμύθι στον κόσμο που τσίμπησε ..
Μετά στα δύσκολα φάνηκε πόσο μπούλης και ρηχός ήταν ,
οι σφαλιάρες πήγανε σύννεφο ,τον κάνανε σάκο του μποξ αμερικάνοι, γερμανοί μέχρι οι ντόπιοι νταβατζήδες τον ξεκωλιάσανε
και σε όλους στηνότανε σαν κιουρία:2funny:
Η :jerking:έμπνευση με το βιβλίο που κατηγορεί όλο τον ντουνιά είναι άλλη μιά απόδειξη του πόσο καμένος είναι
Επιλογή των usa ντέμοκρατς , όπως ο κασσελάκης για backup ,νούμερα για Αννίτα :tooth:

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.890
Πόντοι
2.306
ΠΘ και αυνανοδουρας : Ξέσπασμα Πλακιά κατά σκάνδαλου ΟΠΕΚΕΠΕ , για 60κ έχασα τα παιδιά μου.

(Ένα άρθρο που δεν θα δούμε ποτέ από τα κουλομέσα που μόνο μπάζωμα επιτελούν. Αν βέβαια αναφερθεί στη Καρυστιανού ο Πλακιάς θα βγει τοπ μπάνερ )

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια και παρακολουθώντας τα όσα γεγονότα συνέβησαν σε αυτό το διάστημα και ιδίως τον τελευταίο καιρό είμαι πλέον σίγουρος ότι όχι μόνο λάθος άτομα ήταν στο τρένο αλλά ανακαλώ και όλα αυτά που σκεφτόμουν όλο αυτό τα διάστημα . Φοβόμουνα μήπως η οργή και το μίσος με κάνανε να θέλω το κακό για όλους . Πλέον είμαι σίγουρος ότι όχι δεν θέλω το κακό για όλους αλλά για ορισμένους ΝΑΙ !!! Βλέπω έναν χορό εκατομμυρίων στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και εγώ έχασα τα παιδιά μου για μια τυπική τηλεδιοίκηση 60.000€ !!!
Translate post

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.171
Πόντοι
9.345

δηλωνει οτι την πολεμουν κυβερνηση και αντιπολιτευση απο τωρα :confused:

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.363
Πόντοι
10.131

Σιγα-σιγα εμφανίζονται οι πρώτοι γλειφτες που προσπαθούν να χωθουν στο κομμα, Νικολοπουλος, Κυρτσος και έπονται και αλλοι.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.890
Πόντοι
2.306
«Γιατί οι πολίτες επιλέγουν Καρυστιανού» και ο πανικός όλων των κομμάτων! Ν.Νικολόπουλος
7/01

4:18 :coffee:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.398
Πόντοι
2.916
Σιγα-σιγα εμφανίζονται οι πρώτοι γλειφτες που προσπαθούν να χωθουν στο κομμα, Νικολοπουλος, Κυρτσος και έπονται και αλλοι.
Άμα βάλει τέτοια σαπάκια μέσα θα το κλέισει το κόμμα πριν καν το ανοίξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom