Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (23 μέλη και 198 επισκέπτες)
Αυτή η Μιλανα είναι η λεπτούλα με τις βυζαρες που δουλεύε κάποτε με την αδερφή της στον ίδιο οίκο; Αν ναι ξέρουν αν θα είναι και τρίτη βάρδια μήπως προλάβω ; Ευχαριστώ!
Όχι,μελαχρινή μίλφ

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
34
Like
21.783
Πόντοι
7.446
Καλη ακαποτη χρονια junis:zfuck::rockon:
..................................................
Είμαι ο Τζούναξ, όχι ο Junis, τύπε. :hi:

Ο Junis ήταν εξαίρετος ακαποτατζής! Έφυγε όμως μια για πάντα γιατί κάποια πράγματα είναι πάνω από την ΑΚΑ ενημέρωση, πάνω από το ίντερνετ γενικότερα. :woldman:

Katourokavlas

Μέγας
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
15
Like
5.412
Πόντοι
3.665
Ιασ20β Καμι (καινούργια είπε,κλαην στο αρχιδια μου) όμορφη αλαβάστρινη πιτσιρικά τύπου 2ενος κ έτσι.. λατινα σαν κ αυτές που βλέπεις σε κλαμπ κ λες σιγά να μη με κοιτάξει αυτή..
Κοντουλα, μαυρισμένη ίχνος κυτταρίτιδας, βυζάκια 2αρια και μεταξένιο δερματακι/κωλαρακι..
Όλα φυσικά!
Άμα γκαβλωνετε θα είναι μέχρι τις 4 το πρωί και αύριο από τις 5 στο υποκατάστημα Μεγαλεκου 21 κάτω..

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
46
Like
4.172
Πόντοι
2.831
Καλή χρονιά να έχουμε συνοδοιπόροι στα σπιτάκια της ακολασίας!! Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με καινούριες εμπειρίες για εμένα μιας και απέφευγα τα στανταρακια μου μπας βάλω καμιά καινούρια στην λίστα μου ... Έχουμε και λέμε λοιπόν Ιάσονος 46β πήρα μια Μαρία Ελληνίδα μου είπε από Θεσσαλονίκη αλλά φαίνεται για γύφτισσα από Αγία Βαρβάρα ψηλή με τα πορνοτακουνα στο 1,70 γεματουλα αλλά δεν την λες χοντρή σε απλό πρόγραμμα, δεν την προτείνω, σουτιεν και το κορμάκι που φόραγε δεν το έβγαλε καν, πίπα καλουτσικη αλλά σε όλα τα άλλα πολύ τυπική..και μου ήρθε και ψαρίλα όταν στήθηκε στα 4 που με άφησε αχιστο.
Κάμι Μ Αλεξάνδρου 20β καινούρια λατίνα με απλό πρόγραμμα, κοντουλα μπαμπατσικη και πρόσφατος μαμά, πήγα να πιάσω στήθος μου έλεγε να το κάνω πολύ απαλά, πήγα να γλύψω στήθος και μου λέει no no και ζουλαει την ρογα της και βγαίνει γάλα, σε ερώτηση μου να με κεράσει ήταν ένα ακόμα όχι, σε όλες τις στάσεις ποναγε και έλεγε σε όλη την συνεδρία too big, στο τέλος μου έλεγε φίνις ταιμ μπέιμπι και σηκώθηκε και έφυγε από μόνη της χωρίς να χτυπήσει κάν η τσατσά την πόρτα. Άκυρο και σε αυτή λοιπόν
Τρίτη ήταν η Κάμι από Φώκαιας 7 υπόγειο που ενώ ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό, ελεύθερα πιασίματα και 69 και δεν έκανε τπτ από αυτά μόνο μετά από υπόδειξη μου για ελεύθερο στοματικό αφού σνιφαρε την πουτσα είπε οκ και την εχωσε καταπιονα, τελείωσα με τα χίλια ζόρια από μένα και αυτή όχι.
Τετάρτη η Τζέσικα από Φώκαιας 27 υπόγειο απλό πρόγραμμα με πολύ καλή πίπα με ντιπ άριστα για λατίνα και στο σεξ ακολουθούσε χωρίς πολλά μα και μου. Θετικό πρόσημο.
Υγ 1)Σορρυ για το σεντόνι
2) οι καταθέσεις έγιναν σήμερα καί προχθές

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.687
Πόντοι
2.916
Ιασ20β Καμι (καινούργια είπε,κλαην στο αρχιδια μου) όμορφη αλαβάστρινη πιτσιρικά τύπου 2ενος κ έτσι.. λατινα σαν κ αυτές που βλέπεις σε κλαμπ κ λες σιγά να μη με κοιτάξει αυτή..
Κοντουλα, μαυρισμένη ίχνος κυτταρίτιδας, βυζάκια 2αρια και μεταξένιο δερματακι/κωλαρακι..
Όλα φυσικά!
Άμα γκαβλωνετε θα είναι μέχρι τις 4 το πρωί και αύριο από τις 5 στο υποκατάστημα Μεγαλεκου 21 κάτω..
Καλή χρονιά να έχουμε συνοδοιπόροι στα σπιτάκια της ακολασίας!! Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με καινούριες εμπειρίες για εμένα μιας και απέφευγα τα στανταρακια μου μπας βάλω καμιά καινούρια στην λίστα μου ... Έχουμε και λέμε λοιπόν Ιάσονος 46β πήρα μια Μαρία Ελληνίδα μου είπε από Θεσσαλονίκη αλλά φαίνεται για γύφτισσα από Αγία Βαρβάρα ψηλή με τα πορνοτακουνα στο 1,70 γεματουλα αλλά δεν την λες χοντρή σε απλό πρόγραμμα, δεν την προτείνω, σουτιεν και το κορμάκι που φόραγε δεν το έβγαλε καν, πίπα καλουτσικη αλλά σε όλα τα άλλα πολύ τυπική..και μου ήρθε και ψαρίλα όταν στήθηκε στα 4 που με άφησε αχιστο.
Κάμι Μ Αλεξάνδρου 20β καινούρια λατίνα με απλό πρόγραμμα, κοντουλα μπαμπατσικη και πρόσφατος μαμά, πήγα να πιάσω στήθος μου έλεγε να το κάνω πολύ απαλά, πήγα να γλύψω στήθος και μου λέει no no και ζουλαει την ρογα της και βγαίνει γάλα, σε ερώτηση μου να με κεράσει ήταν ένα ακόμα όχι, σε όλες τις στάσεις ποναγε και έλεγε σε όλη την συνεδρία too big, στο τέλος μου έλεγε φίνις ταιμ μπέιμπι και σηκώθηκε και έφυγε από μόνη της χωρίς να χτυπήσει κάν η τσατσά την πόρτα. Άκυρο και σε αυτή λοιπόν
Τρίτη ήταν η Κάμι από Φώκαιας 7 υπόγειο που ενώ ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό, ελεύθερα πιασίματα και 69 και δεν έκανε τπτ από αυτά μόνο μετά από υπόδειξη μου για ελεύθερο στοματικό αφού σνιφαρε την πουτσα είπε οκ και την εχωσε καταπιονα, τελείωσα με τα χίλια ζόρια από μένα και αυτή όχι.
Τετάρτη η Τζέσικα από Φώκαιας 27 υπόγειο απλό πρόγραμμα με πολύ καλή πίπα με ντιπ άριστα για λατίνα και στο σεξ ακολουθούσε χωρίς πολλά μα και μου. Θετικό πρόσημο.
Υγ 1)Σορρυ για το σεντόνι
2) οι καταθέσεις έγιναν σήμερα καί προχθές
Καμι αυτη που ταν πριν καιρο με Βανεσσα λετε?Η καμια σχεση,φυο γραψατε,μια αδυνατη κ μια παχια

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
46
Like
4.172
Πόντοι
2.831
Καμι αυτη που ταν πριν καιρο με Βανεσσα λετε?Η καμια σχεση,φυο γραψατε,μια αδυνατη κ μια παχια
Ο φίλος είπε για κάμι Ιάσονος 2β όροφος εγώ είπα για κάμι μεγάλου Αλεξάνδρου 21 σόρρυ έκανα λάθος για το 20β

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
684
Πόντοι
80
Αυτή την ώρα Μαραθώνος με Αχιλλέως γωνία Μιλάνα, πιτσιρίκα κοντούλα με βυζάρες και ωραίο κωλο, δυστυχώς λίγο ξινή στο σαλονάρισμα...
Μαραθώνος μεσαίο πάνω η Μαριάννα νταρντάνα λατίνα και το κάτω κλειστό.
Μαραθώνος δεξί η Χριστίνα...

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
9
Like
13.295
Πόντοι
3.236

03/01/26

19:55

Φωκαίας

1767485404391.png

Τα υπόλοιπα της οδού κλειστά εκείνη την ώρα

Φιλιππίδου
  • 11α: Καρολίνα, Ροξάνα
  • 11β: Τζούλια, Νικόλ
Φυλής

1767485293643.png

Πήγα σε οίκο όπου η υπηρεσία γνωρίζει τι θέλω και της ειπα να ρωτήσει την πουτάνα για κατούρημα

Τ: -δεν μπορεί τώρα
R: -να έρθω πιο μετά δηλαδή;
...

Μου τα μάσαγε λίγο σαν να μην ήθελε να το κανονίσει και να μου το κάνει εύκολο. Έφυγα κάπως ξενερωμένος και πήγα σε μία που τόσο καιρό δεν της έδινα σημασία. Ήταν στο δωμάτιο όμως

Τ: -θα μπεις;
R: -έχω ένα συγκεκριμένο φετίχ και θέλω να την ρωτήσω όταν βγει αν μπορεί να το κάνει αλλά ας το πω σε σένα τώρα. Θέλω να την ρωτήσεις αν μπορεί να με κατουρήσει
Τ: -αα, κάτουρα. Θα την ρωτήσω αν και δεν νομίζω να δεχτεί
R: -και εγώ το ίδιο πιστεύω. Πάω μία βόλτα και θα έρθω σε λίγο να μου πεις τι σου είπε

Επιστρέφω μετά από 10 λεπτά

R: -λοιπόν;
Τ: -μου είπε ναι

:happy:

R: -μπορεί τώρα ή να περάσω πιο μετά;
Τ: -μπορεί αφού έχει ώρα να πάει τουαλέτα, το θυμάμαι αλλά ας την ρωτήσω

Απάντησε θετικά και μπήκα στο δωμάτιο

Τ: -κάτσε να σου φέρω...
R: -πετσέτα; Δεν χρειάζεται, θα σκουπίσω μετά με χαρτί το πάτωμα

Επέμενε όμως, έφερε ένα σεντόνι και το άπλωσε στο πάτωμα

Τ: -δώσ' της και κάτι της κοπέλας. Κανένα 5ευρω
R: -στο είπε η ίδια;
Τ: -όχι αλλά εντάξει...
R: -καλά θα δω...

Μόλις γδύθηκα μπούκαρε και η πουτάνα

R: -σου μίλησε η υπηρεσία για το τι θέλω;
Π: -ναι
R: -πάμε τώρα;
Π: -πάμε

Ξαπλώνω στο πάτωμα και έρχεται από πάνω μου με γελάκια. Στήθηκε κανονικά, όχι ανάποδα, δηλαδή έβλεπα το μπροστινό μέρος του σώματός της

R: -το έχεις ξανακάνει;

ποιο μέλος είσαι; :think:

R: -στο στόμα, ε;
Π: -οκ αλλά δυσκολεύομαι λίγο τώρα
R: -χαλάρωσε

Μετά από 15 δευτερόλεπτα και όσο εγώ χούφτωνα τα μπούτια της, άρχισε να με κατουράει. Η ροή ήταν ήπια και διακεκομμένη σαν να ανοιγόκλεινε ελαφρώς την βρύση. Αυτό με βοηθούσε στο να προλαβαίνω να τα καταπίνω όλα. Η γεύση ήταν εξαιρετική. Δυνατή τόσο όσο

Πρέπει να με κατούραγε πάνω από 3 λεπτά. Πίστευα ότι δεν θα τελειώσει ποτέ αλλά δεν με χάλαγε καθόλου. Μου φάνηκε αστείο το πόσο διαρκούσε και με έπιασαν τα γέλια. Το ίδιο και αυτήν

Π: -είναι πολύ
R: -μου αρέσει

Εκεί που νόμιζα ότι τελείωσε, σήκωσα λίγο το κεφάλι μου και της έγλειψα το κατουρημένο μουνί για να το σκουπίσω

R: -έχεις και άλλο;
Π: -θα προσπαθήσω

Όντως μου έδωσε και τα τελευταία και μου είπε ότι αυτό ήταν

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και άρχισε να μου γλείφει το πουλί ενώ εγώ της χούφτωνα τον κώλο. Μόλις κουράστηκε μου είπε να πάμε για σεχ. Απ' ότι κατάλαβα δεν ήθελε να με καβαλήσει λόγω κούρασης. Το καταλαβαίνω λίγο, με τόσους πελάτες, οπότε της είπα να ξαπλώσει ανάσκελα

Συμμετείχε με αληθοφανείς κραυγούλες και μορφασμούς ειδικά όταν ανέβαζα ένταση οπότε την πίστεψα. Ήμουν αρκετά καυλωμένος και έχυσα γρήγορα. Το πουλί δεν έπεσε και συνέχισα για ακόμα 2 λεπτά μέχρι να με εγκαταλείψουν οι δυνάμεις μου. Δεν έδειξε σημάδια βιασύνης

R: -να ξαναέρθω να κάνουμε πάλι το ίδιο;

Φεύγοντας μίλησα λίγο στην υπηρεσία

R: -τελικά δεν μου ζήτησε έξτρα. Θετικό αυτό
Π: -α εντάξει
R: -ευχαριστώ και για την εξυπηρέτηση. Θα ξαναέρθω σίγουρα

Βγαίνοντας, το πουλί μου ήταν πάλι όρθιο άρα πέρασα καλά

Τελευταία τροποποίηση:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.687
Πόντοι
2.916

Sidefucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.073
Πόντοι
371
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φυλής 105αρια κλειστά.

Φυλής 109α Χριστίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109β Βικτώρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαγνησίας 11 κλειστό.

Μαγνησίας 1 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Καλύμνου 48β Πωλινα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Καλύμνου 48α Όλγα, απλό πρόγραμμα.

Αλκαμένους 113 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Περγάμου 27 Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Ποια Ελένη στο Αλκαμένους 113; Η bbw που ήταν μια περίοδο Διδυμου 27?

Koyiot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
472
Πόντοι
21
Συναγωνιστές καλησπέρα και καλή χρονιά ως άπειρος στα φυλής και πέριξ ήθελα να ρωτήσω καμία ωραία θεία παίζει πουθενά εκεί τριγύρω
πχ παράσιου 36 πάνω το ξανθό
Καλή χρονιά τυπε αφού ξέρεις το Παρασίου 36 ανέβα στον 1ο όροφο και είναι η Μαρία η τρελοκοτσιδου.Μια χαρά θεία είναι και ωραίος χαρακτήρας.Αμα της πεις ότι είσαι και άπειρος θα σε περιποιηθεί με το παραπάνω.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.687
Πόντοι
2.916
3:00 με 6:00

Βεργας 3
Μια νταρντανουλα ξεχασα ονομα

Βεργας 7
Σαμπινα αλλα τελειωσε

Βεργας 7 κατω
Νατασα μιλφογκιλφ καλη εμφανιση αδυνατη με καλα βυζια κ ευχαριστη φατσα

Λιοσιων 73 Β
Μπελλα και Δαφνη

Λιοσιων 73 Α
Ροξι και Μελισσα (μονοωρ) κ αλλη μια.Το ξαναβρηκα ανοιχτο αλλα τελειωσαν

Φωκ 27 κατω
Τζεσικα

Φωκ 27 πανω
Λουνα εκει αλλα δε δουλευε και Βαλερια

Φωκ19
Εμμα (αυτη απ τη πιατσα)

Φυλ 59
Σαμυ

Φυλ 71 κατω
Σοφια (εκλεισε μετα)

Φιλ 11 πανω
Τζενιφερ και Νικολ

Φιλ 11 κατω
Ελεν και Ροξανα

Ανοιχτα τα
Φωκ 25αρια,17αρια,7,9
Φυλ 84,86,61,74αρια,66δ,67,69α

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.605
Πόντοι
1.056
Για την Ναταλι τσιαντακης δεν έχει μετάλλιο?
Την Καλημερα Φιλε μου.....εεεεεεεε τα θελει ο πωπουδακος σου.......το μονο μεταλλιο που απονεμεται ειναι......υσ.τα μεταλλια δεν τα ζητανε....απονέμονται!!!!!!
maxresdefault_18.jpg

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.235
Πόντοι
496
Εγω γέλασα παρα πολυ με το πορνομολ που ζητάει 40€ για 15 λεπτα αλλιώς 50 μισή ώρα αλλιώς 100 2 εκτόνωση, την λέω συγνώμη αν εδώ ειναι ειναι στουντιο τα μπουρδελα που ειναι?χοντρή ηλιθια τσατσά

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.677
Πόντοι
2.046
Εγω γέλασα παρα πολυ με το πορνομολ που ζητάει 40€ για 15 λεπτα αλλιώς 50 μισή ώρα αλλιώς 100 2 εκτόνωση, την λέω συγνώμη αν εδώ ειναι ειναι στουντιο τα μπουρδελα που ειναι?χοντρή ηλιθια τσατσά
Είναι γνωστό ότι τα μαγαζιά σε malls είναι λίγο πιο ακριβά, λόγω ακριβού ενοικίου...:sunglasses:
Καμμία σχέση!

Θα τους επαναφέρει πισω στη λογική η ζητηση...
Εκτός, αν προσφέρουν κάτι εξαιρετικό.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.235
Πόντοι
496
Είναι γνωστό ότι τα μαγαζιά σε malls είναι λίγο πιο ακριβά, λόγω ακριβού ενοικίου...:sunglasses:
Καμμία σχέση!

Θα τους επαναφέρει πισω στη λογική η ζητηση...
Εκτός, αν προσφέρουν κάτι εξαιρετικό.
Όμορφες αυτές η δύο που ειχε αλλα όχι 40

τώρα live επιγραμματικα

Κολωνού 53 κλειστό.

Κολωνού 48 νέο Εύα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 48 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο Κελυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 47 όροφος Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 45 δεξιά Ναταλία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιακλειστό.

Κολωνού 45 διάδρομος ευθεία Βερονικα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Αντζελινα,σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ κλειστό.

Κολωνού 32β Λίνα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 1ος όροφος Άννα, σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 2ος όροφος Μαρία λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Μπέλα η Ρουμάνα,σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β Μαργαρίτα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α κλειστά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom