Πήγα σε οίκο όπου η υπηρεσία γνωρίζει τι θέλω και της ειπα να ρωτήσει την πουτάνα για κατούρημα
Τ: -δεν μπορεί τώρα
R: -να έρθω πιο μετά δηλαδή;
...
Μου τα μάσαγε λίγο σαν να μην ήθελε να το κανονίσει και να μου το κάνει εύκολο. Έφυγα κάπως ξενερωμένος και πήγα σε μία που τόσο καιρό δεν της έδινα σημασία. Ήταν στο δωμάτιο όμως
Τ: -θα μπεις;
R: -έχω ένα συγκεκριμένο φετίχ και θέλω να την ρωτήσω όταν βγει αν μπορεί να το κάνει αλλά ας το πω σε σένα τώρα. Θέλω να την ρωτήσεις αν μπορεί να με κατουρήσει
Τ: -αα, κάτουρα. Θα την ρωτήσω αν και δεν νομίζω να δεχτεί
R: -και εγώ το ίδιο πιστεύω. Πάω μία βόλτα και θα έρθω σε λίγο να μου πεις τι σου είπε
Επιστρέφω μετά από 10 λεπτά
R: -λοιπόν;
Τ: -μου είπε ναι
R: -μπορεί τώρα ή να περάσω πιο μετά;
Τ: -μπορεί αφού έχει ώρα να πάει τουαλέτα, το θυμάμαι αλλά ας την ρωτήσω
Απάντησε θετικά και μπήκα στο δωμάτιο
Τ: -κάτσε να σου φέρω...
R: -πετσέτα; Δεν χρειάζεται, θα σκουπίσω μετά με χαρτί το πάτωμα
Επέμενε όμως, έφερε ένα σεντόνι και το άπλωσε στο πάτωμα
Τ: -δώσ' της και κάτι της κοπέλας. Κανένα 5ευρω
R: -στο είπε η ίδια;
Τ: -όχι αλλά εντάξει...
R: -καλά θα δω...
Μόλις γδύθηκα μπούκαρε και η πουτάνα
R: -σου μίλησε η υπηρεσία για το τι θέλω;
Π: -ναι
R: -πάμε τώρα;
Π: -πάμε
Ξαπλώνω στο πάτωμα και έρχεται από πάνω μου με γελάκια. Στήθηκε κανονικά, όχι ανάποδα, δηλαδή έβλεπα το μπροστινό μέρος του σώματός της
R: -το έχεις ξανακάνει;
ποιο μέλος είσαι;
R: -στο στόμα, ε;
Π: -οκ αλλά δυσκολεύομαι λίγο τώρα
R: -χαλάρωσε
Μετά από 15 δευτερόλεπτα και όσο εγώ χούφτωνα τα μπούτια της, άρχισε να με κατουράει. Η ροή ήταν ήπια και διακεκομμένη σαν να ανοιγόκλεινε ελαφρώς την βρύση. Αυτό με βοηθούσε στο να προλαβαίνω να τα καταπίνω όλα. Η γεύση ήταν εξαιρετική. Δυνατή τόσο όσο
Πρέπει να με κατούραγε πάνω από 3 λεπτά. Πίστευα ότι δεν θα τελειώσει ποτέ αλλά δεν με χάλαγε καθόλου. Μου φάνηκε αστείο το πόσο διαρκούσε και με έπιασαν τα γέλια. Το ίδιο και αυτήν
Π: -είναι πολύ
R: -μου αρέσει
Εκεί που νόμιζα ότι τελείωσε, σήκωσα λίγο το κεφάλι μου και της έγλειψα το κατουρημένο μουνί για να το σκουπίσω
R: -έχεις και άλλο;
Π: -θα προσπαθήσω
Όντως μου έδωσε και τα τελευταία και μου είπε ότι αυτό ήταν
Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και άρχισε να μου γλείφει το πουλί ενώ εγώ της χούφτωνα τον κώλο. Μόλις κουράστηκε μου είπε να πάμε για σεχ. Απ' ότι κατάλαβα δεν ήθελε να με καβαλήσει λόγω κούρασης. Το καταλαβαίνω λίγο, με τόσους πελάτες, οπότε της είπα να ξαπλώσει ανάσκελα
Συμμετείχε με αληθοφανείς κραυγούλες και μορφασμούς ειδικά όταν ανέβαζα ένταση οπότε την πίστεψα. Ήμουν αρκετά καυλωμένος και έχυσα γρήγορα. Το πουλί δεν έπεσε και συνέχισα για ακόμα 2 λεπτά μέχρι να με εγκαταλείψουν οι δυνάμεις μου. Δεν έδειξε σημάδια βιασύνης
R: -να ξαναέρθω να κάνουμε πάλι το ίδιο;
Φεύγοντας μίλησα λίγο στην υπηρεσία
R: -τελικά δεν μου ζήτησε έξτρα. Θετικό αυτό
Π: -α εντάξει
R: -ευχαριστώ και για την εξυπηρέτηση. Θα ξαναέρθω σίγουρα
Βγαίνοντας, το πουλί μου ήταν πάλι όρθιο άρα πέρασα καλά