Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 589 άτομα (48 μέλη και 541 επισκέπτες)

mikrozkariolis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπερίζω τα πλήθη. Χρόνια πολλά εύχομαι, και με το καλό να μας μπει..!
Στο παρακείμενο… φυλής 109 σήμερα ξέρει κανείς τι παίζει;;
Κατά τις 16:30 θα περάσω από κει γιατί πριν κάνα δυο μήνες πέτυχα μια γιαγιά άλλο πράγμα. Αλλά δεν είμαι τακτικός στο αντικείμενο και δε θυμάμαι ούτε όνομα ούτε καταγωγή ούτε ποτε πήγα ούτε τ όνομα μου
Οπότε, ναι, ξέρει κανείς τι έχει το μενού τώρα που μιλάμε;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.671
Πόντοι
2.046
Κατάθεση πριν απο λιγη ώρα στη Βαλέρια στο Ιασωνος 2β.
Η Βαλέρια εχει πολύ καλο κορμι για την ηλικια της και γουστάρει πολύ να την ξεσκιζουν λεβέντες σαν εμένα :mati::mati::mati: με εγλειψε παντού και μου ζήτησε να την γαμησω στα όρθια στον καθρέφτη. Έπεσε δυνατό σεξ σε έντονους ρυθμούς με την καβλα να χτυπάει κόκκινο. Ουτε καποτα δεν θυμάμαι αν βάλαμε. :inlove::inlove:
Σίγουρα θα ξανατιμηθει. :worship::worship:
Με την ευχή μου!:priest:

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
98
Like
13.633
Πόντοι
12.436
Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ντίσκο Άννα κ Αναστασία με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ οι δύο, παρτούζα 30€.
προς το τέλος καλοκαιριού που είχα πάρει την Αναστασία δεν θυμάμαι να ανακοινωνόταν τελειωτικό στόμα.
Άλλαξε το πρόγραμμά της ή λένε άλλα ντάλλα άραγε;
Με 30€ και στόμα κι οι δυο, έμπαινα χωρίς δεύτερη σκέψη :2on1:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Λίγο από την πάνω γειτονιά :lheel::lheel:

Φωκαίας 17α Εύα με πιασίματα από Φωκαίας 19, ελεύθερη φλογέρα. Κάρλα με νορμάλ πρόγραμμα σήμερα επίσης από Φ19.

Εδώ βγήκε η Εύα με το μπουρνούζι κ χτύπησε πόρτα στην Κάρλα που γαμιόταν μέσα:confused:

Φωκαίας 17β, 13άρια, 25άρια κλειστά

Φωκαίας 19 Καιτούλα επιστροφή, έχει κόψει καρέ το μαλλί κ της πάει. Ελεύθερη φλογέρα. Είπαν πως γίνεται χαμός αφότου γύρισε, φυσικά όμως κανείς δε γράφει :birdman:
Κατάθεση στη Καιτούλα:zfuck::zfuck:

Επέστρεψε ανανεωμένη κ παρότι κουρασμένη, πολύ καλή φλογέρα, φιλιά σε όλο το σώμα κτλ.

Θετικό πρόσημο!!!

Ποιος έβαλε τα λεφτά για τα εξτραδάκια στο στρώμα? Τον ευχαριστώ πάντως για την ευγενική συνεισφορά του στα γαμήσια μου:headbaning2:
IMG_20251230_152200.jpg

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
προς το τέλος καλοκαιριού που είχα πάρει την Αναστασία δεν θυμάμαι να ανακοινωνόταν τελειωτικό στόμα.
Άλλαξε το πρόγραμμά της ή λένε άλλα ντάλλα άραγε;
Με 30€ και στόμα κι οι δυο, έμπαινα χωρίς δεύτερη σκέψη :2on1:
Άλλες φορές ανακοινώνουν τελειωτική φλογέρα κ άλλες όχι. Γενικά, έχω την αίσθηση πως κάνει όπου κ όποτε θέλει...

xrkon

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η καρμεν απο μεταξουργειο ειναι καθε μερα ανοιχτα? ξερει κανεισ αν κανουν και ραντεβου εκτοσ μπουρδελου?

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.435
Πόντοι
5.227
30 του μηνα σημερα και μετα απο παρα πολυ καιρο εφαγωθησα με την Τανια στο Διδυμου 27.Τσιμπουκομανα με τα ολα της.Βυζαρες κωλαρες αλλα το μεγαλο της ατου ειναι το μπουκιτσι που κανει .Ωραιο τεμπο και αισθηση και βεβαια καλο στραγγιγμα της τσουτσουνας απο το κοκτεηλ.Αυτη η κοπελα παντα θα αξιζει το εικοσαρικο και πλεον ειναι ισως απο τα πολυ λιγα λαρυγγια στην πουτανομανα Αχαρνων περιξ που εξακολουθει και κανει τελειωτικο.Αν συνεχιζε και να δινει κωλαντερο θα καναμε παρτι.Δυστυχως ηταν μονη της σημερα και υπηρχε μια εσανς βιασυνης αλλα ολα καλα.Τσατσα το ξανθο πλεημομπιλ με την εν λογο κουπ στο μαλλι.

grover inspector

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
1.196
Πόντοι
201
Στοχευοντας για βαλερια επιλεκτικά και καταδρομικα στο μετάξι
Στο Ι 1 το πρώτο μια Αλεξάνδρα χοντρή.
Στο 1β αριστερό μια τανια σοβιετική ξανθιά 40 50 χρονών με πετσέτα βγήκε σχολαει τώρα έρχεται άλλη κοπέλα στις 6
Στο δίπλα 1β δεξι δύο νταρντανες με κομπινεζον δεν κου άρεσε καμιά.
Στο πριζον μια σοφία λατινα νόστιμη άραγε φόλα?

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.315
Πόντοι
2.916
Προ ολίγου στο Φωκαίας 27 άνω δυο λατίνες, η Σελέστ και η Χάνα. Ομορφούλες και οι δυο. Κάνουν και 69.
Τα 25άρια κλειστά.
Γυρισε η Σελεστ?Ρωτησες βαρδιες?Χανα κατι μου θυμιζει
Φωκαίας 19 Καιτούλα
Αρα επιβεβαιωνεται η επιστροφη,Ακουσες τιποτα για Αννα να επιβεβαιωθει κι αυτη?

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.704
Πόντοι
216
Κατάθεση πριν απο λιγη ώρα στη Βαλέρια στο Ιασωνος 2β.
Η Βαλέρια εχει πολύ καλο κορμι για την ηλικια της και γουστάρει πολύ να την ξεσκιζουν λεβέντες σαν εμένα :mati::mati::mati: με εγλειψε παντού και μου ζήτησε να την γαμησω στα όρθια στον καθρέφτη. Έπεσε δυνατό σεξ σε έντονους ρυθμούς με την καβλα να χτυπάει κόκκινο. Ουτε καποτα δεν θυμάμαι αν βάλαμε. :inlove::inlove:
Σίγουρα θα ξανατιμηθει. :worship::worship:
Η υποψια και μονο ακαποτου κρεμπιε θα εκτιναξει τις μετοχες της Βαλεριας και θα χουμε ουρες αλα καπιταλ κοντρολ....

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.704
Πόντοι
216
Λίγο από την πάνω γειτονιά :lheel::lheel:

Φωκαίας 17α Εύα με πιασίματα από Φωκαίας 19, ελεύθερη φλογέρα. Κάρλα με νορμάλ πρόγραμμα σήμερα επίσης από Φ19.

Εδώ βγήκε η Εύα με το μπουρνούζι κ χτύπησε πόρτα στην Κάρλα που γαμιόταν μέσα:confused:

Φωκαίας 17β, 13άρια, 25άρια κλειστά

Φωκαίας 19 Καιτούλα επιστροφή, έχει κόψει καρέ το μαλλί κ της πάει. Ελεύθερη φλογέρα. Είπαν πως γίνεται χαμός αφότου γύρισε, φυσικά όμως κανείς δε γράφει :birdman:
Κατάθεση στη Καιτούλα:zfuck::zfuck:

Επέστρεψε ανανεωμένη κ παρότι κουρασμένη, πολύ καλή φλογέρα, φιλιά σε όλο το σώμα κτλ.

Θετικό πρόσημο!!!

Ποιος έβαλε τα λεφτά για τα εξτραδάκια στο στρώμα? Τον ευχαριστώ πάντως για την ευγενική συνεισφορά του στα γαμήσια μου:headbaning2:
IMG_20251230_152200.jpg
Τι ωρες παιζει η Καιτυ;;Εχει στανταρ καποια βαρδια;;Θελω να κατεβω θα σκασω αν δεν εξακριβωσω αν ειναι αυτη απο Λ73....

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.643
Πόντοι
7.446
Ακουσες τιποτα για Αννα να επιβεβαιωθει κι αυτη?
Άννα από Φωκαίας 19, η επιστροφή! :rockon:

Το μωράκι επέστρεψε χθες το βράδυ φρεσκότατο! Τιμήθηκε κι ευτυχώς αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε καν να απειλήσω για κλήση του 100. :afro: Με αντιμετώπισε με τον δέοντα ρομαντισμό, όπως αξίζει σε έναν πρωτεργάτη της Creampie Clan... :zfuck:

Ιδού και το παλαιό αλλά διαχρονικό νήμα της Creampie Clan, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι: :woldman:

Τελευταία τροποποίηση:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.462
Πόντοι
446

Το μωράκι επέστρεψε χθες το βράδυ φρεσκότατο! Τιμήθηκε κι ευτυχώς αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε καν να απειλήσω για κλήση του 100. :afro: Με αντιμετώπισε με τον δέοντα ρομαντισμό, όπως αξίζει σε έναν πρωτεργάτη της Creampie Clan... :zfuck:

Ιδού και το παλαιό αλλά διαχρονικό νήμα της Creampie Clan, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι: :woldman:

1000022576.gif

1spiros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Ρε παιδιά αυτήν την ιβανκα που μπορώ να την βρω και τι ωρες

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.315
Πόντοι
2.916

Βραδυ 3η βαρδια ηταν κλειστο.Στη δευτερη τη πετυχες?Αρα επιβεβαιωνεται 100%

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.643
Πόντοι
7.446
Βραδυ 3η βαρδια ηταν κλειστο.Στη δευτερη τη πετυχες?Αρα επιβεβαιωνεται 100%
Γύρω στις 20:00-21:00. Άρα μιλάμε για β' βάρδια. Βέβαια, θα προτιμούσα την γ' βάρδια γιατί είναι συνήθως πιο επιρρεπείς οι κοπέλες σε ακόμα πιο ακραίες ρομαντικές καταστάσεις. :kiss-mark:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom