Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.730
- Πόντοι
- 6.256
Θα τα βρω εγώ με τον λακη είμαι σοβαρός μεσίτηςΛακης τι θα παρει
Θα τα βρω εγώ με τον λακη είμαι σοβαρός μεσίτηςΛακης τι θα παρει
Λακης τι θα παρει
ενταξει τοτεΘα τα βρω εγώ με τον λακη είμαι σοβαρός μεσίτης
Κάτσε μόνο να μας πει αν είναι ακόμα διαθέσιμο γιατί αυτά φεύγουν και αέραενταξει τοτε
Αυτοί που βγάζουν φωτογραφίες με τα ριμπάϊ στον ελλάδικό χώρο ....Εσύ βγάζεις 5-6 χιλιάδες το χρόνο από αυτό...και αυτός που βγάζει φώτο με τα ριμπάι μπορεί να βγάζει 400Κ το χρόνο από την δραστηριότητα του...και να νοικιάζει με 3.5Κ μεζονέτα στον Άλιμο να βλέπει πρώτη μούρη τη μαρίνα....
Κάποιοι .... έχουν τόσο σοβαρά προβλήματα ....
Που από τη μία πουλάνε μούρη ότι έχουν οικογενειακό τάφο στο πρώτο νεκροταφείο (!!!!!!!!!???????)
και έπειτα .... φλεξάρουν ... διαμέρισμα του 1959 στο κέντρο .... με μαρμαρίνες ....
που δεν πιάνει εμπορική τιμή .... ούτε το 1/20 .... ΤΑΦΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ .....

Το 70% παλιομαλακα ΔΗΛΩΝΕ ΠΩΣ δεν ειναι κερδοφοροι.Δεν εννοώ τίποτε.
Με βάση τα στατιστικά της ΑΑΔΕ, τόσο από επαγγελματίες όσο και από νομικά πρόσωπα
το 70% δεν είναι κερδοφόροι .
Θα αμφισβητήσουμε τα στατιστικά της ΑΑΔΕ ;
Από τις 18.000 βιομηχανίες με βάση τα δεδομένα αυτά, οι 12.000 δηλώνουν ζημιές ή μηδενικά κέρδη .
Το ίδιο και τα νομικά πρόσωπα. Έχουν περάσει άπειρες χρονιές που αλυσίδες καταστημάτων , δήλωσαν ζημιές.
Μπορούν αυτοί και δεν μπορεί ένας ... που κάνει επιδιορθώσεις ρολογιών ... και κοσμημάτων ... ή παπουτσιών ....
Έχει τρελούς εδώ μέσαΠω ρε .... όσο χειροτερεύει η ασθένεια .... μπορεί να φαντάζεται ότι είναι απόγονος του Ζάππα .... του Δούμπα ....
ή του Βαρβάκη ....
Καλά έλεγε η γιαγιά μου ! Κακές όλες οι αρρώστιες .... αλλά η χειρότερη είναι η τρέλα !
Πω ρε .... όσο χειροτερεύει η ασθένεια .... μπορεί να φαντάζεται ότι είναι απόγονος του Ζάππα .... του Δούμπα ....
ή του Βαρβάκη ....
Καλά έλεγε η γιαγιά μου ! Κακές όλες οι αρρώστιες .... αλλά η χειρότερη είναι η τρέλα !

Δεν χρειάζοναι βύσματα ρε.Έχει τρελούς εδώ μέσααν χρειαστείς τίποτα ο διοικητής στο Δρομοκαΐτειο είναι οικογενειακός φίλος
ναι εννοείται...γιατί αυτός που βγάζει 2 χιλιάρικα πηγαίνει κάθε σάββατο στον δρακούλη και αφήνει 4-5 κατοστάρικα... και λιζάρει και Μ6 για να την αφήνει απέξω στο παιδί....άλλα 2 χιλιάρικα το μήνα...εντάξει απλά πλένει λίγο τα πιάτα μετά και βάζει και τη γκόμενα να πλύνει και αυτή...Αυτοί που βγάζουν φωτογραφίες με τα ριμπάϊ στον ελλάδικό χώρο ....
κατά 95% και λέω λίγα ..... είναι λιγούρια , που δεν έχουν ούτε ένα σπίτι δικό τους ....
και δεν έχουν βγει ποτέ από την ελλάδα .......
Το ίδιο και όσοι κοζάρουν φανταχτερά αυτοκίνητα.
Κομπλεξικά νούμερα που στόχο έχουν να εντυπωσιάσουν εκδιδόμενες.
Συχνότατα βέβαια τα κοζάρουν αυτά και οι εκδιδόμενες.
Τύποι που βγάζουν 400 χιλιάρικα το χρόνο , νόμιμα, από εργασία, όχι παθητικά , δεν είναι τόσο πολλοί .
Το να βλέπεις μαρίνες, πλατείες , μέγαρα κτλ δεν προσφέρει τίποτε και δεν αξίζει τίποτε.

.....είσαι σε καθαρά ανώτερο επίπεδο...γιατί έχουν αξία τα σπίτια...άλλο που δεν τα πουλάς γιατί δεν έχεις άλλο παθητικό εισόδημα...
Χωρίς λάδι σαλάτα χωριάτικη δεν κάνειςΔεν χρειάζοναι βύσματα ρε.
Με την αξία τους παίρνουν το καλύτερο μονόκλινο. Οπουδήποτε.
Ένα βίντεο να δείξουν .... τους πήραν !
Θες να πεις κάτι για μέλη .... στο κέντρο της αθήνας ;το ίδιο είναι να βλέπεις τα βρακιά του απέναντι στο μπαλκόνι![]()

θα απαλλοτριώσουμε και θα πάρεις του Γιάνη με θέα Ακρόποληεγω δεν εχω σπιτι δικο μου

Είναι πολλαπλάσιοι .... των μεγαλοστελεχών ... και των τσαίων ... που δεν τα πλησιάζουν καν .Λες άκυρα πράγματα....τύπου που βγάζουν 400χιλ το χρόνο από παθητικό εισόδημα είναι λίγοι..
το πρόβλημα σου είναι ότι σκέφτεσαι παλιακά...και έχεις στενό vision που λέμε και στο τεπελένι.Είναι πολλαπλάσιοι .... των μεγαλοστελεχών ... και των τσαίων ... που δεν τα πλησιάζουν καν .
Και σου είπα και που βρίσκονται εκατοντάδες από δαύτους.
Πολλοί περισσότεροι από τσάιους .... και κατά φαντασίαν μεγαλοστελέχη .
Που σχεδόν κανείς δεν παίρνει καθαρά 400 . Κάτω από το 1/3 είναι .... αλλά ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ....
Μαγκιά κλανιά.
Στο Τεπελένι , μάγκες είναι , όσοι βγάλαν φράγκα, ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΓΗ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ... ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ... ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΑΝ.το πρόβλημα σου είναι ότι σκέφτεσαι παλιακά...και έχεις στενό vision που λέμε και στο τεπελένι.
Ναι...αυτό είναι σίγουρο το τελευταίο....Στο Τεπελένι , μάγκες είναι , όσοι βγάλαν φράγκα, ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΓΗ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ... ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ... ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΑΝ.
Οπότε μην τους πιάνεις στο στόμα σου.
Οι επαγγελματίες που βγάζουν 400 .... όπως και τα στελέχη .... και οι τσαίοι ....
είναι πολύ λίγοι .
Και επειδή είναι τζιτζιφιόγκοι , δεν έχουν ρευστό . Αν βγάλουν 400 μία χρονιά, τρώνε και τα 400 και φεσώνουν και δύο κάρτες από 40.000 € έκαστη . Χρέη 80 χιλιάρικα τους μένουν από τη χρονιά που έβγαλαν 400. Που δεν είναι η κάθε χρονιά.
Και πάνε και κάνουν μαλακίες ..... πχ μοναδικό σπίτι ... με ενφια 7000 ευρώ ... για να μένουν μέσα ....
οπότε στην πρώτη στραβή τους θάβει .
Από την άλλη δημοκρατία έχουμε .... οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες .....

Στο Τεπελένι , μάγκες είναι , όσοι βγάλαν φράγκα, ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΓΗ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ... ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ... ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΑΝ.
Οπότε μην τους πιάνεις στο στόμα σου.
Οι επαγγελματίες που βγάζουν 400 .... όπως και τα στελέχη .... και οι τσαίοι ....
είναι πολύ λίγοι .
Και επειδή είναι τζιτζιφιόγκοι , δεν έχουν ρευστό . Αν βγάλουν 400 μία χρονιά, τρώνε και τα 400 και φεσώνουν και δύο κάρτες από 40.000 € έκαστη . Χρέη 80 χιλιάρικα τους μένουν από τη χρονιά που έβγαλαν 400. Που δεν είναι η κάθε χρονιά.
Και πάνε και κάνουν μαλακίες ..... πχ μοναδικό σπίτι ... με ενφια 7000 ευρώ ... για να μένουν μέσα ....
οπότε στην πρώτη στραβή τους θάβει .
Από την άλλη δημοκρατία έχουμε .... οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες .....

Εγώ να κλάψω ;
Που μου σηκώνεται ;;;;;;;;
Οι πουτάνες που γαμάω κλαίνε.
Εύχονταν να είχαν πάρει ... εσένα !!!!!!!!
Αν πάρω βιάγκρα, μπορώ να γαμάω 3-4 ώρες συνεχόμενα κώλο ;;;;;;;
Αν κανονικά, χωρίς να έχω ξαναγαμήσει την ίδια μέρα, γαμάω σχεδόν 1,5 ώρα ;
Θα μου διπλασιάσει διάρκεια ;;;;;;
Για κάθε φάρμακο, δες
Για αυτόν , τα στοιχεία είναι πολύ συγκεκριμένα και δεν σηκώνουν αμφισβήτηση .όχι αυτός που βγάζει 500 χιλ από παροχή υπηρεσιών....