Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.898
Πόντοι
16.131

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.292
Πόντοι
28.246
Και τι μ αυτό ρε ευχηλια τι θες να πεις??
Πες ότι την έφαγε ο μπάρμαν και τι έγινε κλαιν μαιν,ένας καμακας δεν κάθεται ούτε να κλάψει ούτε να μυρμιρισει που δεν του έκατσε μια η αυτή προτίμησε άλλον
Όσο και να θες να κρυφτείς η πουτανια δεν σ αφήνει και επιβεβαιώσεις εδώ μέσα ότι παίζει ποτέ στη ζωή σου να μην έκανες πέσιμο σε γκομενα
Εγώ και ο τελης μωρή ευχηλια τουλάχιστον έχουμε γνώσεις εμπειρίες και τα γράφουμε εδώ μέσα,εσύ με τον άλλον τον 10ποντο δεν ξέρετε ούτε να μιλήσετε σε γυναίκα πάρα μόνο να προμοταρετε εδώ μέσα τα κολγκιρλ
Όταν ασχολείσαι με ντειτινγκ όλα είναι πιθανά ακόμα και ο καλύτερος καμακας θα χάσει γκόμενα θα τον κερατώσει θα πάει με άλλον αλλά άμα δεις το βιογραφικό του με πόσες έχει πάει πόσες έχει πηδησει θα βάλεις τα κλάματα τώρα και δεν θα ξέρουμε πως θα σε μωροσουμε

Να σου πω ακόμα η φωνή να κάνουμε διασταύρωση?
Ο Λάκης παντρεύτηκε και με προξενιό ακόμα. Τόσο καλός είναι στο καμάκι.

Είδαμε και τις δικές σου εμπειρίες ενός dating coach αυτοβελτίωσης. Τι λέει το μάνιουαλ ενός μάνιουαλ ενός dating coach αυτοβελτίωσης για το ότι ο ίδιος πηγαίνει σε νήμα εργαζόμενης (@Αγγελική ) και της το κάνει κωλοχανείο γιατί δεν του σηκώθηκε η πούτσα. και ότι πάει σε άλλα νήματα εργαζομένων (@DiorPoison @Anna24) και ψάνει εμένα και τον Λάμα για να μας την πει και να βγάλει τα απωθημένα του που του έχουν προκαλέσει αυτοι οι δύο; Τι λέει το Μάνιουαλ ενός dating coach αυτοβελτίωσης, όταν για να την σπάσει στον @barock πάαει και στ΄λενει πμ στην @Sexyjoanna για το αν γαμάει καλά ο ίδιος. Τι λέει επισης το μάνιουαλ ενός dating coach αυτοβελτίωσης όταν πάει σε ένα νήμα που άνοιξε κάποιος και του πουλάει πνεύμα τι να κάνει αλλά πάλι κοιτάει να την πει σε εμένα και τον Άγιο, τον Λάμα για τα απωθημένα που του προκάλεσαν όλοι αυτοί;

Να σου πω. όταν ανεβάσεις φωτογραφία από το Brno που ισχυρίζεσαι ότι ζεις και εργάζεσαι με αποδεικτικά στοιχεία που δεν θα μπορούν να αμφισβητηθούν, όταν θα επιβεβαιώσεις πότε θα γίνει το ραντεβού θανάτου με τον @The Saint* ή εδώ Αθήνα με ακριβή ημερομηνία για το πότε θα έρθεις, γιατί ακόμα και γι αυτό κιοτεύεις για να γίνει αυτό το ραντεβού, και τέλος, όταν θα βρεις ένα λινκ (πρίν τις 30 Οκτωβρίου 2025) και όχι κάλπικες φωτό που έφτιαξες και εικασίες που έχω γράψει εγώ ότι δεν μου δίνουν άδεια κυνηγετικής λόγω ψυχιατρικών, που ούτε καν είχα όπλα στην ζωή μου εκτός από τον στρατό, για να πάω να βγάλω άδεια έλα να μου ξανά ζητήσεις ηχητικό με την φωνή μου για να ξανά ακούσεις την καταυλακιώτικη φων΄νννηηη μου με λλλλλιιιιιι και νιιιιι.
Χρωστάς αποδείξεις, δεν σου χρωατάω!

Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.898
Πόντοι
16.131
5b8ed9b6e2b3638724c1119f79f7997d_L.jpg

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326

Είδαμε και τις δικές σου εμπειρίες ενός dating coach αυτοβελτίωσης. Τι λέει το μάνιουαλ ενός μάνιουαλ ενός dating coach αυτοβελτίωσης για το ότι ο ίδιος πηγαίνει σε νήμα εργαζόμενης (@Αγγελική ) και της το κάνει κωλοχανείο γιατί δεν του σηκώθηκε η πούτσα. και ότι πάει σε άλλα νήματα εργαζομένων (@DiorPoison @Anna24) και ψάνει εμένα και τον Λάμα για να μας την πει και να βγάλει τα απωθημένα του που του έχουν προκαλέσει αυτοι οι δύο; Τι λέει το Μάνιουαλ ενός dating coach αυτοβελτίωσης, όταν για να την σπάσει στον @barock πάαει και στ΄λενει πμ στην @Sexyjoanna για το αν γαμάει καλά ο ίδιος. Τι λέει επισης το μάνιουαλ ενός dating coach αυτοβελτίωσης όταν πάει σε ένα νήμα που άνοιξε κάποιος και του πουλάει πνεύμα τι να κάνει αλλά πάλι κοιτάει να την πει σε εμένα και τον Άγιο, τον Λάμα για τα απωθημένα που του προκάλεσαν όλοι αυτοί;

Να σου πω. όταν ανεβάσεις φωτογραφία από το Brno που ισχυρίζεσαι ότι ζεις και εργάζεσαι με αποδεικτικά στοιχεία που δεν θα μπορούν να αμφισβητηθούν, όταν θα επιβεβαιώσεις πότε θα γίνει το ραντεβού θανάτου με τον @The Saint* ή εδώ Αθήνα με ακριβή ημερομηνία για το πότε θα έρθεις, γιατί ακόμα και γι αυτό κιοτεύεις για να γίνει αυτό το ραντεβού, και τέλος, όταν θα βρεις ένα λινκ (πρίν τις 30 Οκτωβρίου 2025) και όχι κάλπικες φωτό που έφτιαξες και εικασίες που έχω γράψει εγώ ότι δεν μου δίνουν άδεια κυνηγετικής λόγω ψυχιατρικών, που ούτε καν είχα όπλα στην ζωή μου εκτός από τον στρατό, για να πάω να βγάλω άδεια έλα να μου ξανά ζητήσεις ηχητικό με την φωνή μου για να ξανά ακούσεις την καταυλακιώτικη φων΄νννηηη μου με λλλλλιιιιιι και νιιιιι.
Τι έκθεση είναι τούτη ρε παλαβό σουργελο
Με ΤΙΣ άλλες που λες δεν ασχολούμαι καν μόνο με την Αγγέλα γιατί το παίζει πολύ ιστορία και πάντα θίγει άτομα αλλά.
Επίσης με την Αγγέλα πότε δεν έχω βρεθεί ούτε πρόκειται ποτε ακόμα και να με πληρώσεις
Τώρα για σένα αν δεν ανεβάσεις ηχητικό φωνής θα γίνεις μια ξεφτίλα πάλι εδώ μέσα όχι βέβαια ότι θα είναι πρώτη φορά
Επίσης αν έχεις τα κότσια παραδέξου ότι ανήκεις στην αντικλικα του σαιντ και τα κανονίζεται μετάξι σας να ξέρουν τα μέλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με ΤΙΣ άλλες που λες δεν ασχολούμαι καν μόνο με την Αγγέλα γιατί το παίζει πολύ ιστορία και πάντα θίγει άτομα αλλά.
Επίσης με την Αγγέλα πότε δεν έχω βρεθεί ούτε πρόκειται ποτε ακόμα και να με πληρώσεις
Τώρα για σένα αν δεν ανεβάσεις ηχητικό φωνής θα γίνεις μια ξεφτίλα πάλι εδώ μέσα όχι βέβαια ότι θα είναι πρώτη φορά
Επίσης αν έχεις τα κότσια παραδέξου ότι ανήκεις στην αντικλικα του σαιντ και τα κανονίζεται μετάξι σας να ξέρουν τα μέλη

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.927
Πόντοι
3.936
Εντάξει .... οι ελληνίδες το δίνουν για 4-5 ψήφια ... μόνο μέση ανατολή ....
-Εσείς τις κακομαθατε έτσι με τις παράλογες απαιτήσεις στα πλαίσια της στρατοσφαιρας. Ας τις λουστείτε τώρα.
- Σίγουρα θα φάνε πολύ σκατο εκεί από τους Βεδουίνους καμηλογαμηδες. Γιατί ως γνωστόν οποίος δεν μπορεί να γαμησει (για να ηδονιστει) ασχολείται με τον κωλο του κ τα παράγωγά του.

Συνημμένα

• okqfUhZ.gif
    okqfUhZ.gif
    840,7 KB · Εμφανίσεις: 17

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.292
Πόντοι
28.246
Περιμένουμε και εσένα να τρίψεις στα μούτρα τίποτα. Ούτε για ενα ραντεβού θανάτου δεν έχεις αρχίδια;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.898
Πόντοι
16.131

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.584
Πόντοι
6.256
Ποιοί εμείς ;
Το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι υπάρχουν ηλίθιοι με έτοιμο ρήμα . Είτε κληρονομιές από το πουθενά ...
είτε αργόμισθοι ... και όλοι αυτοί ειναι αυνάνες που δεν έχουν βγει ποτέ εκτός ελλάδος ....

δεν ξέρουν τι αξία ΔΕΝ ΕΧΕΙ το μουνί στον υπόλοιπο κόσμο ... οπότε δίνουν τα πάντα ... κι ανεβαίνει το κασέ.

Παράδειγμα η κύπρος. Τα μειονεκτήματα της ελλάδος, πιο έντονα εκεί , πιο έντονος απομονωτισμός ....
πιο ψηλά το κασέ.

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.778
Πόντοι
206
Μόλις κέρδισες τη συμμετοχή σου στο τελικό για αντεπαναστατική συμπεριφορά.
Δεν πιστευω αυτο να ειναι καμια παγιδα:tooth:
να δουμε δηλαδη κανενα μπαροκ η ζεμπου εκτακτος υποψηφιο
για να τσιμπησουν οι εδω:tooth:
περιμενουμε κατι πιο εξυπνο ελεος:tooth:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.898
Πόντοι
16.131
Δεν πιστευω αυτο να ειναι καμια παγιδα:tooth:
να δουμε δηλαδη κανενα μπαροκ η ζεμπου εκτακτος υποψηφιο
για να τσιμπησουν οι εδω:tooth:
περιμενουμε κατι πιο εξυπνο ελεος:tooth:
δεν βλεπεις οτι δεν τραβαει :undecided-old: εγω καλου κακου ετοιμαζω κολυβα και τα συνναφη :afro:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.584
Πόντοι
6.256
δεν βλεπεις οτι δεν τραβαει :undecided-old: εγω καλου κακου ετοιμαζω κολυβα και τα συνναφη :afro:

οτι πεις μπετοβλακα
Γιατί δεν τραβάει ;
Όλα τα ναυάγια της παρέας δεν συμμετέχουν ;
Πρωτοχρονιά , χριστούγεννα κτλ με αυτό δεν θα ασχολούνται ; Οι ταβέρνες στα πέριξ των μπουρδέλων
δουλεύουν εκείνες τις ώρες ... να πάνε για ρεβεγιόν ;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.898
Πόντοι
16.131
Γιατί δεν τραβάει ;
Όλα τα ναυάγια της παρέας δεν συμμετέχουν ;
Πρωτοχρονιά , χριστούγεννα κτλ με αυτό δεν θα ασχολούνται ; Οι ταβέρνες στα πέριξ των μπουρδέλων
δουλεύουν εκείνες τις ώρες ... να πάνε για ρεβεγιόν ;
εχεις τιποτα ψιλα να τους δωσεις για κουλουρι με χωρις τυρι ??

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.584
Πόντοι
6.256

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.898
Πόντοι
16.131
Λεφτά έχουν ρε. Που να τα φάνε ;
Θα πάνε βόλτα τις γκόμενες ;

ή σε ρούχα, για τα ... στέκια που συχνάζουν ;
ρε επειδη πινω καφε δεν χρειαζεται να μου τον βγαλεις απο την μυτη ειπαμε σημερα να ειμαστε σοβαροι

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.778
Πόντοι
206

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.898
Πόντοι
16.131
καημενος Αγιος εχει εγκλωβιστει
εχει σκουριασει θα ελεγα :(
να μου φυλαξεις λιγα κολυβα τα τρωω
εχω παρει αποθεμα θα ταιζω κοσμο μεχρι την πρωτοχρονια τουλαχιστον

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Να κάνω το συνηγορό του;
Που θες να ξέρουμε και τι συζητάνε αναμεταξύ τους μέσω προσωπικών μηνυμάτων;
Από την άλλη όσο καλή θέληση και να έχει, μπορεί να πάρει και κανένα βούρδουλα ώστε να κάτσουν ήσυχα;

Το ΓΚΡ το θέλουμε γενικά όλοι (με κάποιο μέτρο) αλλά εντάξει ο Saint δεν έχει καμμία σχέση με την παρέα του, φαίνεται διαλλακτικός κατά διαστήματα, δεν είναι χυδαίος και εδώ που τα λέμε νοιώθω άσχημα που τον έβρισα.
Μην ξεχνάμε - όσα λάθη κι αν έχει κάνει η γενειά του - αυτοί δούλεψαν - για να πάμε σχολείο να πάρουμε τις πρώτες γνώσεις - ας τους δείξουμε και έναν σεβασμό. Τα άλλα ταγάρια της νεαρότερης ηλικίας δεν τα συγχωράω με τίποτα.
Ποια είναι νεαροτερα ?
Ο λάμα 60ρης ο βλαροκ το ίδιο κάτω από 45 ετών δεν είναι κανείς
Ένας καφενές έχει γίνει εδώ μέσα με τα σουργελα

Να κάνω το συνηγορό του;
Που θες να ξέρουμε και τι συζητάνε αναμεταξύ τους μέσω προσωπικών μηνυμάτων;
Από την άλλη όσο καλή θέληση και να έχει, μπορεί να πάρει και κανένα βούρδουλα ώστε να κάτσουν ήσυχα;

Το ΓΚΡ το θέλουμε γενικά όλοι (με κάποιο μέτρο) αλλά εντάξει ο Saint δεν έχει καμμία σχέση με την παρέα του, φαίνεται διαλλακτικός κατά διαστήματα, δεν είναι χυδαίος και εδώ που τα λέμε νοιώθω άσχημα που τον έβρισα.
Μην ξεχνάμε - όσα λάθη κι αν έχει κάνει η γενειά του - αυτοί δούλεψαν - για να πάμε σχολείο να πάρουμε τις πρώτες γνώσεις - ας τους δείξουμε και έναν σεβασμό. Τα άλλα ταγάρια της νεαρότερης ηλικίας δεν τα συγχωράω με τίποτα.
Ποια είναι νεαροτερα ?
Ο λάμα 60ρης ο βλαροκ το ίδιο κάτω από 45 ετών δεν είναι κανείς
Ένας καφενές έχει γίνει εδώ μέσα με τα σουργελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom