Νέα

Πιστοποιημένος Επίσημος Mr. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επίσημος Μρ. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.806
Πόντοι
21.395
μην φοβάσαι εργαζόμαστε σκληρά εμείς οι μεσήλικες να παίρνεις τη σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κάθε μήνα, ΜΠΛΟΚΟ να μη σε διαβάζω καν όσο θα παραμένω ανενεργό μέλος...
Δεν παίρνω σύνταξη (ακόμα) μάτια μου.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.391
Πόντοι
40.655
Ασφαλώς κι αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι αυτό είναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ και φυσικά δεν ξέρω τι έγινε κι ούτε θα ψάχνω, εφόσον ήμουν γενικά εκτός από το 2018-2022...
Δεν θα μπω στη διαδικασία τέτοιας συζήτησης γιατί δεν με αφορούν τέτοιες άκρως ΣΟΒΑΡΕΣ υποθέσεις...
Ανέκαθεν προσέχω τι λέω και τι γράφω (στο μέτρο του δυνατού) εδώ μέσα...

Πιστεύω να ξέρεις ότι ακόμα και να αποκαλέσει κάποιος ένα άλλο μέλος ως μαλάκα εδώ μέσα στο τσοντάδικο, μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον του άλλου

Το τι λοιπόν θα κάνετε είναι δικός σας λογαριασμός, ειδάλλως συνεχίστε να πετάτε πυροτεχνήματα.
Ώρα αναχώρησης, τα λέμε από Δευτέρα :coffee:

Σύντροφε,

Πήγαινε να αλλάξεις μπουζί και να χρονίσεις πλατίνες, γιατί είσαι εκτός φάσης και ρετάρεις. :coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.391
Πόντοι
40.655

:coffee:

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
121.263
Πόντοι
24.631
Βάλε και ΠΩΠΟβρυσάκι, σίγουρη επιτυχία :coffee:
δεν ξερω αν ειναι ικανος να εχει τετοιο πραγμα
αυτο το εχουν οι ΑΡΧΟΝΤΟΙ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:coffee:
%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%82-olympiacos.gif

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.189
Πόντοι
5.946
εγώ δεν έχω καταλάβει, πάμε να πιστοποιήσουμε τον ζαν για μρ. μαλάκα?

ο ζαν πιστοποιεί εδώ και χρόνια τη μαλακία ως ιδέα, όχι το αντίστροφο...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.391
Πόντοι
40.655
Όπως νομίζεις, αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντώ εκεί μέσα, για να αραχνιάσει από τη δική μας κλίκα, ενώ τούτο ήδη 283 σελίδες. Και μην με αποκαλείς σύντροφο το θεωρώ ΜΕΓΑΛΗ βρισιά.
Καλές γιορτές αν θες το αποδέχεσαι.

Σύντροφε,

Όταν κάποιος μέσα στο γενικότερο παραλήρημα του, δεν "ζυγίζει" τις προσφωνήσεις του προς τους άλλους, μοιραία χάνει και το δικαίωμα της υπόδειξης για το πώς επιθυμεί, ή δεν επιθυμεί, να τον προσφωνούν.

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.402
Πόντοι
2.606
Κουβαδέξ, ήδη έχω πολλούς...
Αν δεν κλαδευτεί η παράγκα του “Άγιου" που επίτηδες εξαιρεί τον εαυτό του, θα έχω σίγουρα μετάλλιο και μην μου αρχίζετε τα μα και μου και σου, ξου, λου ότι μιλάω πολύ...
Τα αίτια είναι βαθύτερα....

Υ. Γ. Ψήφισα το Γουρνοπουλάκια μπας και ξεκόψει από εδώ μέσα μια και καλή.
Είμαι παπαγαλάκι τυπε ,τα λέω για να ανέβουνε οι αποδόσεις και μετά σε φόρτωσα για πρόκριση στο τελικο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.385
Πόντοι
2.606
εχουμε κανα ριψασπι να του ριξουμε κανα μπουτσο ?:zfuck:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.391
Πόντοι
40.655
Πάντως αν με αποκαλέσεις Αδόλφο θα σε συγχωρέσω και θα σου αφιερώσουμε από την παραλία τούτο τραγούδι με την Εύα Μπράουν :angel:
Μην ανησυχείς ξέρω καλά ιστορία κι αν θες μέσω παραλλήλων κογιότ μπορούμε να το συζητήσουμε, έχω 2 ώρες χρόνο διότι η Τυνησία αρχίζει ακριβώς στις 22:00 και οι κυρΠαντελήδες καταγράφουν τας αποδόσεις :headbang2:

Σύντροφε,

Δεν έχω καμία αμφιβολία για τις άρτιες γνώσεις σου στην ιστορία.

Αμφιβολία έχω για τις άρτιες γνώσεις σου στο ποιος ήρξατο χειρών αδίκων στο Bou (επειδή παίρνεις θέση για πράγματα και καταστάσεις τι οποίες αγνοείς σχεδόν παντελώς, πράγμα που δεν πράττει όποιος είναι σόφρων), καθώς και για την αίσθηση του χιούμορ σου.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.391
Πόντοι
40.655
Αυτό που συμβαίνει στο σαιτ δεν έχει προηγούμενο
Η κλίκα των τραμπουκων να έχει το ελεύθερο να κάνει ότι γουσταρει και να μην υπάρχει η παραδειγματικη τιμωρία με μπαναρισμα
Γιατί αφήνουν ένα μπαρόκ σαιντ λάμα και ζεμπου να αλωνίζουν?
Επίσης τα υπόλοιπα στα οποία ζήτησα να ταχθουμε κατά της κλικας γιατί δεν μάχονται?
Τι φοβούνται?

9033b8_e6f5bd11d3404cd885e0479a45309b64~mv2.jpg

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.402
Πόντοι
2.606

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.385
Πόντοι
2.606
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.391
Πόντοι
40.655
Ευχαριστώ και το ανταποδίδω.

Να το ξαναπώ;
Άντε πάλι από την αρχή...
Το 2018 διαγράφτηκα (εξήγησα τους λόγους στο σεντόνι στο νήμα σου) τώρα αν ξαναμπήκα μετά από 3 χρόνια (και ήμουν τουλάχιστον 1 έτος ελάχιστα ενεργός) που να ξέρω τι έκανε ο Ζαν με εσένα, είτε το Μπαρόκ, ο Λάκης με τον Χρήστο, ο Κώστας με τον Ιπποκράτη κι ούτω καθεξής.
Θα μου πεις βγάζω την ουρά απέξω εκ των υστέρων;
Όχι βέβαια, όμως μοιραία τη στιγμή που άρχισε η γκρίνια τάχθηκα σε ένα "στρατόπεδο" που ήταν περισσότερο κοντά στα πιστεύω μου, δίχως και τονίζω τη λέξη δίχως να σημαίνει ότι το στηρίζω σε όλα.

Εφόσον λοιπόν τάχθηκες αυτοβούλως σε στρατόπεδο, σύντροφε, δέξου και ότι επιφέρει αυτή η ταγή σου.

Εντάξει εδώ κάπως μπλέκει το χιούμορ με την καψούρα και γράφω και κάποια πράγματα που όντως ενοχλούν κάποιους αφού ανακινούν παλιές πληγές => Εύα Μπράουν κλπ

Ουδόλως αναφέρομαι στα όποια αισθήματα τρέφεις για τις εκδιδόμενες, σύντροφε. Τροχονόμος στην πούτσα και στην τσέπη των άλλων, ουδέποτε υπήρξα. Αναφαίρετο δικαίωμά σου να ορίζεις την ζωή σου όπως επιθυμείς εσύ. Εμένα δεν μου πέφτει λόγος από τη στιγμή που ό,τι κάνεις είναι μακριά απ΄τον κώλο μου.

Αναφέρομαι στο ότι παρατηρώ πως έχεις μια δυσκολία στο να ξεχωρίσεις την εικονική από την πραγματική διάσταση των όσων συμβαίνουν σε τούτον εδώ τον ιστότοπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom