Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.206
- Πόντοι
- 16.411
Στο διόρθωσαΑνανεωτικος μανιακός stalker σελεμπριτολατρης
Τελευταία τροποποίηση:
Στο διόρθωσαΑνανεωτικος μανιακός stalker σελεμπριτολατρης
Δεν παίρνω σύνταξη (ακόμα) μάτια μου.μην φοβάσαι εργαζόμαστε σκληρά εμείς οι μεσήλικες να παίρνεις τη σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κάθε μήνα, ΜΠΛΟΚΟ να μη σε διαβάζω καν όσο θα παραμένω ανενεργό μέλος...
Ασφαλώς κι αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι αυτό είναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ και φυσικά δεν ξέρω τι έγινε κι ούτε θα ψάχνω, εφόσον ήμουν γενικά εκτός από το 2018-2022...
Δεν θα μπω στη διαδικασία τέτοιας συζήτησης γιατί δεν με αφορούν τέτοιες άκρως ΣΟΒΑΡΕΣ υποθέσεις...
Ανέκαθεν προσέχω τι λέω και τι γράφω (στο μέτρο του δυνατού) εδώ μέσα...
Πιστεύω να ξέρεις ότι ακόμα και να αποκαλέσει κάποιος ένα άλλο μέλος ως μαλάκα εδώ μέσα στο τσοντάδικο, μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον του άλλου
Το τι λοιπόν θα κάνετε είναι δικός σας λογαριασμός, ειδάλλως συνεχίστε να πετάτε πυροτεχνήματα.
Ώρα αναχώρησης, τα λέμε από Δευτέρα![]()

Βάλε και ΠΩΠΟβρυσάκι, σίγουρη επιτυχίαθα μου λεει βαλε ρε πουσταρα σασμαν ζετεφ με την πρωτη κατω και θα του βαζω αντλια πισινας φιλτρο προγραμμα εξατμιση

δεν ξερω αν ειναι ικανος να εχει τετοιο πραγμαΒάλε και ΠΩΠΟβρυσάκι, σίγουρη επιτυχία![]()
![]()
BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025 - Page 283 - bourdela.com forum
Μιας και κάνεις δεν παίρνει τη πρωτοβουλία θα κοιτάξω να οργανώσω αυτό το διαγωνισμό για αν μένει και δεν κατεβει το θρεντ Με αγάπη ψηφίστε τον μαλακα της καρδιάς σας ή ακόμα και τον εαυτό σας αν θεωρείται ότι έχετε το τίτλο. Ας ελπίσουμε φέτος να βγει ο μαλακας της καρδιάς μας Εγώ θα βάλω...www.bourdela.com
![]()
Όπως νομίζεις, αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντώ εκεί μέσα, για να αραχνιάσει από τη δική μας κλίκα, ενώ τούτο ήδη 283 σελίδες. Και μην με αποκαλείς σύντροφο το θεωρώ ΜΕΓΑΛΗ βρισιά.
Καλές γιορτές αν θες το αποδέχεσαι.
Είμαι παπαγαλάκι τυπε ,τα λέω για να ανέβουνε οι αποδόσεις και μετά σε φόρτωσα για πρόκριση στο τελικοΚουβαδέξ, ήδη έχω πολλούς...
Αν δεν κλαδευτεί η παράγκα του “Άγιου" που επίτηδες εξαιρεί τον εαυτό του, θα έχω σίγουρα μετάλλιο και μην μου αρχίζετε τα μα και μου και σου, ξου, λου ότι μιλάω πολύ...
Τα αίτια είναι βαθύτερα....
Υ. Γ. Ψήφισα το Γουρνοπουλάκια μπας και ξεκόψει από εδώ μέσα μια και καλή.
κατι σε ρωτησε ο Ερειζερ ρε κατσαπλιαεχουμε κανα ριψασπι να του ριξουμε κανα μπουτσο ?![]()
τι δεν το ειδα κατι ποπο βρυσακι ? δεν καταλαβα γρικατι σε ρωτησε ο Ερειζερ ρε κατσαπλια

Πάντως αν με αποκαλέσεις Αδόλφο θα σε συγχωρέσω και θα σου αφιερώσουμε από την παραλία τούτο τραγούδι με την Εύα Μπράουν
Μην ανησυχείς ξέρω καλά ιστορία κι αν θες μέσω παραλλήλων κογιότ μπορούμε να το συζητήσουμε, έχω 2 ώρες χρόνο διότι η Τυνησία αρχίζει ακριβώς στις 22:00 και οι κυρΠαντελήδες καταγράφουν τας αποδόσεις![]()
Αυτό που συμβαίνει στο σαιτ δεν έχει προηγούμενο
Η κλίκα των τραμπουκων να έχει το ελεύθερο να κάνει ότι γουσταρει και να μην υπάρχει η παραδειγματικη τιμωρία με μπαναρισμα
Γιατί αφήνουν ένα μπαρόκ σαιντ λάμα και ζεμπου να αλωνίζουν?
Επίσης τα υπόλοιπα στα οποία ζήτησα να ταχθουμε κατά της κλικας γιατί δεν μάχονται?
Τι φοβούνται?
Στο τελικό σε θέλω σε επιφυλακή για να ρίξεις τρίποντο στην εκπνοή αν χρειαστει ,όπως την άλλη φοραεχουμε κανα ριψασπι να του ριξουμε κανα μπουτσο ?![]()
θελω να ειμαι το πιονι σε μια σκακιερα που στερειται πουλιαΣτο τελικό σε θέλω σε επιφυλακή για να ρίξεις τρίποντο στην εκπνοή αν χρειαστει ,όπως την άλλη φορα

Από πιόνι θα σε κάνω βασίλισσαθελω να ειμαι το πιονι σε μια σκακιερα που στερειται πουλια![]()

θα πρεπει να ανεβω σε ψηλοτακουνα πριν ριξω την ψηφο μου?Από πιόνι θα σε κάνω βασίλισσα![]()
Ευχαριστώ και το ανταποδίδω.
Να το ξαναπώ;
Άντε πάλι από την αρχή...
Το 2018 διαγράφτηκα (εξήγησα τους λόγους στο σεντόνι στο νήμα σου) τώρα αν ξαναμπήκα μετά από 3 χρόνια (και ήμουν τουλάχιστον 1 έτος ελάχιστα ενεργός) που να ξέρω τι έκανε ο Ζαν με εσένα, είτε το Μπαρόκ, ο Λάκης με τον Χρήστο, ο Κώστας με τον Ιπποκράτη κι ούτω καθεξής.
Θα μου πεις βγάζω την ουρά απέξω εκ των υστέρων;
Όχι βέβαια, όμως μοιραία τη στιγμή που άρχισε η γκρίνια τάχθηκα σε ένα "στρατόπεδο" που ήταν περισσότερο κοντά στα πιστεύω μου, δίχως και τονίζω τη λέξη δίχως να σημαίνει ότι το στηρίζω σε όλα.
Εντάξει εδώ κάπως μπλέκει το χιούμορ με την καψούρα και γράφω και κάποια πράγματα που όντως ενοχλούν κάποιους αφού ανακινούν παλιές πληγές => Εύα Μπράουν κλπ
Σκακιστικά μιλάω ,τι σκατα τόσα χρόνια με τον Μπαρτζώκα δεν μαθατε τίποταθα πρεπει να ανεβω σε ψηλοτακουνα πριν ριξω την ψηφο μου?![]()