Διαγραμμένο μέλος 199662
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 13.192
- Πόντοι
- 5.946
Ειναι ζαβό αλλά προσπαθείΕίσαι σίγουρος ότι τα καταλάβει όσα του πεις;
Ειναι ζαβό αλλά προσπαθείΕίσαι σίγουρος ότι τα καταλάβει όσα του πεις;
Μόνο στο σαιντ ; ή και στο Τζων ; Θα χρησιμοποιήσουν και το καγιέν ;τέλυ λυπήσου το μη του δίνεις σημασία,θα κλαίει πάλι και θα παρακαλεί το σαιντ να επεμβει
Μόνο στο σαιντ ; ή και στο Τζων ; Θα χρησιμοποιήσουν και το καγιέν ;
Ο τελλυς ειναι ειδικός στα όπλα...Κάτσε περιμένει να αλλάξει σελίδα για να ξανά γράψει. Έπεσε δύσκολη ερώτηση.
Τύπε ίδωμεν...Μόνο στο σαιντ ; ή και στο Τζων ; Θα χρησιμοποιήσουν και το καγιέν ;
Εσύ είσαι ειδικός στο προμοταρισμαΟ τελλυς ειναι ειδικός στα όπλα...
@The Saint* @athinaios44 @barock @cretan336 @Λάμα Δαμασκηνή
Ετοιμαστείτε γιατί αγρίεψαν και δη ο αρχηγός της Κλίκας του Μαλάκα.
Έχουμε πόλεμο!

Αν γουστάρεις σκληρές αγορίνες, κραβ μανγκα, σταυροκούμπωτα πιν στράιπ, δερμάτινες καμπαρντίνες, Τσεχίες, μέρη με καλό φαγητό και κωλοδάχτυλα, κάνε αίτηση στην κλίκα του Ζαν .θελω να μπω σε μια κλικα να κανω το παιδι για τα θεληματα σε ποια να μπω λετε
Τη Δευτέρα πρωί (πλην απροόπτου) θα είμαι ΚυπαρισσίαΦΩΤΟΚΟΓΙΟΤ...

αυτο με τα κωλοδαχτυλα λιγο με προβληματιζει δεν θυμαμαι και τι ειχε αποφανθει η επιστημονικη ομαδα του μπου για το θεμα κωλοδαχτυλο αν εισαι πουστης η οχι κατσε να το σκεφτω λιγακιΑν γουστάρεις σκληρές αγορίνες, κραβ μανγκα, σταυροκούμπωτα πιν στράιπ, δερμάτινες καμπαρντίνες, Τσεχίες, μέρη με καλό φαγητό και κωλοδάχτυλα, κάνε αίτηση στην κλίκα του Ζαν .
Αν πάλι γουστάρεις μπαρμπάδια, ταβερνεία και κατρουλίλα, έλα στη δική μας.
οπως ειπε ενα αξιοπιστο μελοςΤη Δευτέρα πρωί (πλην απροόπτου) θα είμαι Κυπαρισσία
Μια κι έχεις βολικό αμάξι αν σε βγάζει ο δρόμος έλα να τα πούμε και φέρε κανένα άλλο μέλος της δικής μας κλίκας![]()

ειμαι πτωχος 

παντως εδω μεσα υπαρχουν υπερασπιστες του κωλοδαχτυλουαυτο με τα κωλοδαχτυλα λιγο με προβληματιζει δεν θυμαμαι και τι ειχε αποφανθει η επιστημονικη ομαδα του μπου για το θεμα κωλοδαχτυλο αν εισαι πουστης η οχι κατσε να το σκεφτω λιγακι

Έχεις διαβάσει το κατεβατό του Ζαν για το τι είναι πούστης και τι όχι; Σου είχα δώσει λίνκ.αυτο με τα κωλοδαχτυλα λιγο με προβληματιζει δεν θυμαμαι και τι ειχε αποφανθει η επιστημονικη ομαδα του μπου για το θεμα κωλοδαχτυλο αν εισαι πουστης η οχι κατσε να το σκεφτω λιγακι
ειναι τυπου φαση μπουκαρεις με τα μπουνια να γινεις μελος κλικας και βρισκεσαι με εξεταση προστατη 2 δαχτυλα γιατι ηθελες και δευτερη γνωμηπαντως εδω μεσα υπαρχουν υπερασπιστες του κωλοδαχτυλουοτι ενταξει 5-10-100 φορες δεν γινεσαι και πουστης
![]()

εδω κατα καιρους εχουν γραφτει μελιτζανες σκουποξυλα κλπ και εσυ εμεινες στα 2 δαχτυλα του κινγκ κονγκειναι τυπου φαση μπουκαρεις με τα μπουνια να γινεις μελος κλικας και βρισκεσαι με εξεταση προστατη 2 δαχτυλα γιατι ηθελες και δευτερη γνωμη![]()
Μην μασά$ το σημείο συνάντησης θα είναι η Eurobankοπως ειπε ενα αξιοπιστο μελοςειμαι πτωχος
δεν εχω μια
και θα βγω να πω τα καλαντα να πληρωσω κανα νοικι μην μου κανουν παλι εξωση
![]()
αλλά ως κλικαδόρος θα σου κάνω δημόσια ένα ερώτημα: γιατί η κλίκα να συναθροιστεί στην Κυπαρισσία που είναι κωμόπολη αντί στην Καλαμάτα στην καλαματα εχει σωματεμπορους θελεις να εχουμε κάνα νυφοπαζαροΜην μασά$ το σημείο συνάντησης θα είναι η Eurobankαλλά ως κλικαδόρος θα σου κάνω δημόσια ένα ερώτημα: γιατί η κλίκα να συναθροιστεί στην Κυπαρισσία που είναι κωμόπολη αντί στην Καλαμάτα
Εναλλακτικά βρισκόμαστε παρακά στην Πύλο...
Μιλάμε αργότερα, πάω για γκλαφούρνισμα στο καφενείο...