Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.068
Πόντοι
28.246
Ρε κάντε του όλοι αναφορά να πάει στο διαολο το γαμιολι,έχε χάρη που είμαι μακριά αλλιώς θα το έβρισκα πουθενά και θα το σβερκωνα θα τον έκανα να γράφει ότι του αρέσει να τον γαμαω εδώ δημόσια
Για το μόνο που θα φοβομουνα είναι τι θα είχες φάει και πόσο θα βρομισουν τα αρχίδια μου από το κλασιμο που θα τους έκανες.
Ζαν Κλανακο.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.189
Πόντοι
5.946
Μεταξύ μας .... αν ο Ντούντας πήγε σε χωριό και είναι μόνος του σε αγροτόσπιτο ... είναι υψηλής καλτίλας άτομο .

Χωράφια, ερημιές , καφές στον καφενέ στις 5.30 που ανάβει ξυλόσομπα ή σόμπα πετρελαίου ο καφετζής.

Έχω ένα συμφοιτητή που πήγε σε αντίστοιχο χωριό , αλλά Ζαγόρια, πάνω από 50χλμ
από τον πλησιέστερο μουνάκια χορηγό του ΣΚ .... που μαγειρεύει με ξύλα ...
και έχει κρεμασμένο το κοκοροντούφεκο πάνω από το τζάκι γεμάτο ....

Τρελή καλτίλα.
Ρε τρελέ, τα εχεις παίξει...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
Κλως τον Καρυπίδη . Πάρε και το γλυκό με τα νταβατζιλικια και τα πλασαρίσματα.

Μην ξεχάσεις να πατήσεις χαχα ή να βάλεις κανένα βίντεο. Πρόσεχε μόνο πως με αποκαλείς και οτιδήποτε σχετικό με προσωπικά.

Καλημέρα σου.

Screenshot_2025-12-16-14-38-50-966_com.android.chrome.jpg
ναι αυτο τι ακριβως αποδικνειει οτι ειμαι νταβας ????στο ξαναειπα κοψε τις απειλες ........

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
Ρε δε πα να κάνετε και αγιασμό;

Δεν έβρισα κανένα. Σε αντίθεση με εσένα που έλεγες ομορφιές για την γυναίκα του @athinaios44
Πάλι ασυναρτησίες λες.... λοιπόν ήρθες από εκεί για συγκεκριμένο λόγο που είχε να κάνει με ένα παρεάκι που μεσουρανούσε τότε διοργάνωνε πάρτυ κλπ ..όταν είδες ότι εγώ δεν έχω ουσιαστική σχέση μαζί τους άρχισες το γλυψειμο μόνος σου........οσον αφορα το νημα της αντριανας μην το συζηστησεις παλι γιατι θα εχει πολυ πλακα
δεν μας απαντησες γιατι ηρθες στο μαγαζι μου ??? μην μου πεις οτι ηρθες να με ψαρεψεις γιατι γελαω οπως λεει και ο @LION7 ηρθες και ελεγες ολα τα προσωπικα σου προσπαθωντας να πιασεις φιλια εεεε... για το νημα αληθεια θα μας πεις κατι????

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.370
Πόντοι
3.556
Για το μόνο που θα φοβομουνα είναι τι θα είχες φάει και πόσο θα βρομισουν τα αρχίδια μου από το κλασικό που θα τους έκανες.
Ζαν Κλανακο.
Μπορεί να είναι γύφτος , αλλά πλένεται, τόσο κρέας μπαίνει μέσα

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.709
Πόντοι
3.846
Όταν κάνεις το ίδιο να μας αφήσεις όλους στην ησυχία μας
Ο πατέρας μου πέθανε το 2009 ανήμερα του Αγίου Νικολάου από υψηλό διαβήτη.
Φυσικά και δεν το ξέρεις αλλά κάποιοι πρώην διαδικτυακοί "φίλοι" το ήξεραν όπως κι άλλα πράγματα.

Τι είπα για την μάνα του Λάκη; Ότι την κουβάλησε για να του πληρώσει τα γαμησιατικα του;
Ακόμα και αλήθεια να είναι, σε τιμάει εσένα αυτό;
Δεν αναλαμβάνω δικηγόρος του Λάκη, όμως για κανέναν εδώ μέσα δεν θα έπιανα στο στόμα για οποιαδήποτε λόγο τα μέλη της οικογένειας του.
Ρε χαζότρελέ. Γιατί να ανεβάσω βίντεο ρε πυροβολημένε, που μου έφερες και την παράθεση εδώ μαλάκα. Τι θα κερδίσω;
Ρε μην σώσει κι ανεβάσεις, ήταν καλύτερο το άλλο που ανέβασες από μια Πόρσε που αρουλιόσουν;
Εσύ δεν παρέθετες τον Ζαν να σου πει ποια από τις κριτικές είναι ψεύτικη;
Τι με νοιάζει ρε αν πήρες όχι εσύ είτε ο καθένας την τάδε κοπέλα, νομίζεις ότι διαβάζω τις κριτικές του καθενός εδώ μέσα;
Αλλά αντί να κελαηδάς για μαλακίες, προτιμότερο είναι να πας σε ένα 5στερο ξενοδοχείο μια κοπέλα που σου αρέσει και να βουλώσεις τα στόματα όσων δεν σε πάνε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.068
Πόντοι
28.246
ναι αυτο τι ακριβως αποδικνειει οτι ειμαι νταβας ????στο ξαναειπα κοψε τις απειλες ........
Δεν σε απείλησαν απλανσε στα έβγαλα στη. Φορα
δεν μας απαντησες γιατι ηρθες στο μαγαζι μου ??? μην μου πεις οτι ηρθες να με ψαρεψεις γιατι γελαω οπως λεει και ο @LION7 ηρθες και ελεγες ολα τα προσωπικα σου προσπαθωντας να πιασεις φιλια εεεε... για το νημα αληθεια θα μας πεις κατι????
Καλή σου μέρα μπουλούκο.

Περαστικά.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.068
Πόντοι
28.246
Ο πατέρας μου πέθανε το 2009
Εμένα το 1999.

Ρώτα τον Καρυπίδη που στον στέλνει σε πμ και αν τον έχεις στείλει ακόμα σε εσένα τον έχει συστήσει σε πολλούς.

Για να δεις τι εστί προσβολή. Και όχι ότι πιάστηκες όπως είπα για να θίξω την μαλάκια που σε δέρνει

Κοίτα τον πως ξεβρακωθηκε τώρα και σκούζει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.367
Πόντοι
40.655
Ο πατέρας μου πέθανε το 2009 ανήμερα του Αγίου Νικολάου από υψηλό διαβήτη.
Φυσικά και δεν το ξέρεις αλλά κάποιοι πρώην διαδικτυακοί "φίλοι" το ήξεραν όπως κι άλλα πράγματα.

Ακόμα και αλήθεια να είναι, σε τιμάει εσένα αυτό;
Δεν αναλαμβάνω δικηγόρος του Λάκη, όμως για κανέναν εδώ μέσα δεν θα έπιανα στο στόμα για οποιαδήποτε λόγο τα μέλη της οικογένειας του.

Ρε μην σώσει κι ανεβάσεις, ήταν καλύτερο το άλλο που ανέβασες από μια Πόρσε που αρουλιόσουν;
Εσύ δεν παρέθετες τον Ζαν να σου πει ποια από τις κριτικές είναι ψεύτικη;
Τι με νοιάζει ρε αν πήρες όχι εσύ είτε ο καθένας την τάδε κοπέλα, νομίζεις ότι διαβάζω τις κριτικές του καθενός εδώ μέσα;
Αλλά αντί να κελαηδάς για μαλακίες, προτιμότερο είναι να πας σε ένα 5στερο ξενοδοχείο μια κοπέλα που σου αρέσει και να βουλώσεις τα στόματα όσων δεν σε πάνε.

Ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια σου.

Προστάτεψε τον εαυτό σου και κάνε ένα διάλειμμα από το γράψιμο εδώ.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.709
Πόντοι
3.846
Εσύ πάντως είσαι ένας καθώς πρέπει υποκριτής που έχεις τη γνώση να το κόβεις λάσπη όταν γίνεται χαμός...
Το ότι έχεις επίπεδο γνώσεων ναι φαίνεται από μίλια, αλλά το πώς καταδέχεσαι να πέφτεις χαμηλά (στο έγραψε κι ο Λαδάκης) είναι απορίας άξιον...
Τράβα καμμιά βολτίτσα - εγώ πάω σε λίγο - να πάρεις καθαρό αέρα και τα λέμε από Δευτέρα στο νήμα του Στοιχήματος :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
Εμένα το 1999.

Ρώτα τον Καρυπίδη που στον στέλνει σε πμ και αν τον έχεις στείλει ακόμα σε εσένα τον έχει συστήσει σε πολλούς.

Για να δεις τι εστί προσβολή. Και όχι ότι πιάστηκες όπως είπα για να θίξω την μαλάκια που σε δέρνει

Κοίτα τον πως ξεβρακωθηκε τώρα και σκούζει.
εισαι ψευτης βγαλε ενα μυνημα σε προκαλω....... αλλα βγαλε καλυτερα τον πορδοκοφτη γιατι δεν εισαι αντρας...τι ξεβρακωσες ρεεεεεεεεεεεε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.068
Πόντοι
28.246
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.709
Πόντοι
3.846
Δεν σε απείλησαν απλανσε στα έβγαλα στη. Φορα
Ρε ηρέμησε θα έχω τύψεις...
Κάνεις ορθογραφικά και συντακτικά λάθη!
Άντε κι εσύ μια βόλτα να χαλαρώσεις...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
Ρε ηρέμησε θα έχω τύψεις...
Κάνεις ορθογραφικά και συντακτικά λάθη!
Άντε κι εσύ μια βόλτα να χαλαρώσεις...
κατσα αστον να μας πει την συνεχεια ξερει πολλα πραγματα ειδικα για τη ν φτωχεια μου:2funny::2funny::2funny: κατα τα αλλα δεν ειναι κυρατσα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Πιάνεις πατεράδες και οικογένειες στο στόμα σου μωρή γαλάζια σκατοφατσα...
Αναφορά από μένα τωρα
Ρε ηλιθιε, μεχρι προχθες κρυβοσουν πισω απο τις κουρτινες γιατι μολις σε μυριζαν οτι σκεφτηκες να λογκαρεις ή να κανεις κλωναρι επεφτε μπαν και τωρα πιστευεις οτι θα κανεις αναφορα και δε θα γελασουν και τα μπετα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Μη μιλάς εσύ για κλωνους μωρή κορδελωτη μπετουγια γιατί οι πρώην κλώνοι σου ήταν μια ξεφτίλα και αυτό το προφίλ που έχεις είναι η απόλυτη ξεφτιλα
Εκανε ο Ζαν κωλο
Και ξεπουτσιασε τον κοσμο ολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom