Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.808
Πόντοι
16.131
Ενώ αυτός που με δέχτηκε στο μαγαζί του, τι είναι;
Και να ήμουνα μόνο εγώ που έχει βγάλει δημοσια διάφορα ο Καρυπίδης τυπε....

Τόσα Εχούν γραφτεί...
Μην ασχολείσαι μαζί μου γιατί αν βγάλω το τι ήρθες να κάνεις στο μαγαζί μου και με ποιον τρόπο να με προσεγγίσεις θα πέσει πολύ κλάμα ούτε τα ψυχοφαρμακα δεν σε σωζουν

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.397
Πόντοι
6.256
Διαβασα τα χαλια σας γιατι χθες δεν μπηκα καθολου....για να μην στενοχωριεστε ειστε και οι μεν και οι δε ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ.

Α και Νιπλη αλλη μια φορα....ΓΑΜΙΕΣΑΙ.
ελα μωρ-μαλακα και συ που τους ξεχωρισες στους μεν+δε :2funny:

ενα μπουγιο 10-15 ατομα ειναι που γυρναει τα νηματα ολοι μαζι παντα και παντου οι ιδιοι που γραφουν ξανα και ξανα τα ιδια

αν δεν θες παρε δωσε με καποιον σε φορουμ εισαι ουτε τον διαβαζεις ουτε καν τον βλεπεις...ψιλο-τραβατεμε και ας κλαιω να πουμε ειναι η φασουλα και απο τις "2 μεριες"

και ο νιπλης να το εκανε το ιδιο εργο θα βλεπαμε :tired:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.556
Πόντοι
5.506
Μ αυτα και μ αυτα, το ατι καλπάζει προς το πολυποθητο νταμπλ…. :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.397
Πόντοι
6.256
Μ αυτα και μ αυτα, το ατι καλπάζει προς το πολυποθητο νταμπλ…. :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
σου ειπα εγω δεν τον ξεμπαναραν τυχαια τον ζαν 2 μηνες πριν το μρ μαλακας

και σαν να μην εφτανε το τυρι εφαγε και την παγιδα μαζι και πηγε και εκανε μονος του τον διαγωνισμο που θα κερδισει μην τον προλαβει κενενας αλλος :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.383
Πόντοι
40.655

και σαν να μην εφτανε το τυρι εφαγε και την παγιδα μαζι και πηγε και εκανε μονος του τον διαγωνισμο που θα κερδισει μην τον προλαβει κενενας αλλος :confused:

2 στα 2. :headbang2:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.397
Πόντοι
6.256
μιλαμε τετοια κεντα δεν γινεται ουτε στα σκανδιναβικα "νουαρ" που σε πανε κωλοφεραντζα απο ανατροπη σε ανατροπη και τελικα ο δολοφονος ειναι ο πρωτος που υποψιαστηκες :2funny:

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.729
Farm Life GIF by Circle C Farms
δεν εχει τμημα και τουαλτα ουτε στα 100 χιλιομετρα ...:coffee:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.905
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• GepHpY.gif
    GepHpY.gif
    275,8 KB · Εμφανίσεις: 4

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.556
Πόντοι
5.506

Ε τι να του κανουμε, αφου διψαει για μεγαλεια και τιτλους, ειναι το ποδοσφαιρικο σωματειο Αρης Θεσσαλονικης του μπου.κομ :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.905
Πόντοι
3.936
Παραληρεί ο καψερός. Έχει φάει σκάλωμα. Δεν λέει τίποτε άλλο . Μήνες τώρα. Μεγάλη δυστυχία υπάρχει στον κόσμο. Φοβερά προβλήματα.
Μάλλον είχες δίκιο για το κλωνάρι του άλλου μυθο-ψ/x-παθή, η πλάκα είναι ότι μιλά στον εαυτό του και κάνει παράθεση πάνω του ο τύπος- μεγάαλλοο σουργελο. Τελικά της παράγκας γίνεται εδώ μέσα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.556
Πόντοι
5.506
Εχουμε ολα, εχουμε και το νιονιο που κανει σκασια ακαλεστος νομιζωντας πως θα παρει λιγη απο τη δοξα του μιστερ μαλακα της καρδιας μας.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.556
Πόντοι
6.256
Μάλλον είχες δίκιο για το κλωνάρι του άλλου μυθο-ψ/x-παθή, η πλάκα είναι ότι μιλά στον εαυτό του και κάνει παράθεση πάνω του ο τύπος- μεγάαλλοο σουργελο. Τελικά της παράγκας γίνεται εδώ μέσα.
Μήπως θυμάσαι ή θα χρειαστεί να κάνω quote τα original posts της Κλαούντιας των τσοντοσινεμά
τι σχόλια έκανε , αν κάποιος άλλος , έβαζε εικόνες από πορνό με άνδρες μόνο ;
Τώρα που το κάνει το κολλητάρι τους, βλέπεις να τον φρενάρουν , έστω με pm
για να μη γίνουν πιο ξεφτίλες από όσο ήδη είναι ;

Οι αμφιβολίες ότι είναι ο ίδιος προβληματικός Μρ Εκο και Ζεμπού, νομίζω , έχουν διαλυθεί .
Είναι εμφανές, ότι είναι το ίδιο άτομο , με το ίδιο πρόβλημα .
Και κάνει διάλογο με τον κλώνο του, καθημερινά πράγματα στο μπου.κομ .

Πάντως ανάμεσα στις τεράστιες γελοιότητες , η πιο σουρεαλιστική ίσως ,
ήταν μία από τις χιλιάδες που πέταξε η Κλαούντια.
Ότι το άγνωστο μέχρι τώρα μπαρμπάδι μπέκρας της παρέας τους, ο Μπράμπους67, έχει .... ΔΥΟ Μ3 !!!!!!!!!!!

Μιλάμε για μπαρμπάδι μπέκρα , που γυρίζει σε βρωμοκαπηλειά , με ψωλαρία της τρίτης ηλικίας
στα πέριξ των μπουρδέλων ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.556
Πόντοι
5.506
Μήπως θυμάσαι ή θα χρειαστεί να κάνω quote τα original posts της Κλαούντιας των τσοντοσινεμά
τι σχόλια έκανε , αν κάποιος άλλος , έβαζε εικόνες από πορνό με άνδρες μόνο ;
Τώρα που το κάνει το κολλητάρι τους, βλέπεις να τον φρενάρουν , έστω με pm
για να μη γίνουν πιο ξεφτίλες από όσο ήδη είναι ;

Οι αμφιβολίες ότι είναι ο ίδιος προβληματικός Μρ Εκο και Ζεμπού, νομίζω , έχουν διαλυθεί .
Είναι εμφανές, ότι είναι το ίδιο άτομο , με το ίδιο πρόβλημα .
Και κάνει διάλογο με τον κλώνο του, καθημερινά πράγματα στο μπου.κομ .

Πάντως ανάμεσα στις τεράστιες γελοιότητες , η πιο σουρεαλιστική ίσως ,
ήταν μία από τις χιλιάδες που πέταξε η Κλαούντια.
Ότι το άγνωστο μέχρι τώρα μπαρμπάδι μπέκρας της παρέας τους, ο Μπράμπους67, έχει .... ΔΥΟ Μ3 !!!!!!!!!!!

Μιλάμε για μπαρμπάδι μπέκρα , που γυρίζει σε βρωμοκαπηλειά , με ψωλαρία της τρίτης ηλικίας
στα πέριξ των μπουρδέλων ....
Ενταξει Λακου, αν σε πληγωσε τοσο κι αυτο, οτι υπαρχουν εδω μεσα μελη που εχουν τη δυνατοτητα να πετανε δεκαδες χιλιαδες ευρω σε αυτοκινητα, το αποσυρω.

Με την προυποθεση να μας πεις γιατι ο χρηστης lakis33 δημιουργησε τον κλωνο tellystalone το 2012 ειμαι διατεθειμένος να σου πω πως ο μπραμπους κυκλοφορει με σεατ μαρμπελα.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Μα τόσο κρυφή πια? Όλες τις πφουστοτσοντες βλέπω τις ξέρεις απ' έξω κι ανακατωτα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά που τακιμιασες με τον άλλον ανώμαλο τον στριγκακια και το πάτε πίπα κώλο αναμεταξύ σας.
Μη βαζεις τετοια
Ο βλαροκ ερχεται σε οργασμο

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Ενταξει Λακου, αν σε πληγωσε τοσο κι αυτο, οτι υπαρχουν εδω μεσα μελη που εχουν τη δυνατοτητα να πετανε δεκαδες χιλιαδες ευρω σε αυτοκινητα, το αποσυρω.

Με την προυποθεση να μας πεις γιατι ο χρηστης lakis33 δημιουργησε τον κλωνο tellystalone το 2012 ειμαι διατεθειμένος να σου πω πως ο μπραμπους κυκλοφορει με σεατ μαρμπελα.
Γιατι ο μαξιμος ο αβραμης η πουστικη κιθαρα ποιανου κλωνοι ειναι;
Εγω ειχα κανει οχι κλωνους, αλλα προφιλ γιατι αυτο ηταν σε μπαν
Εσυ εκανες κλωνους γιατι καραξεφτιλιστικες στα αλλα προφιλ αλλα οσο και πλενεσαι η σβουνια και η βρωμα δεν θα σε αφησουν

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Μην ασχολείσαι μαζί μου γιατί αν βγάλω το τι ήρθες να κάνεις στο μαγαζί μου και με ποιον τρόπο να με προσεγγίσεις θα πέσει πολύ κλάμα ούτε τα ψυχοφαρμακα δεν σε σωζουν
Για λεγε ενδιαφερουσες πληροφοριες

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Αγαπητα μελη 2 μερες εμειναν για τον μεγαλο τελικο του διαγωνισμου μιστερ 2025

Ακομα τιποτα δεν εχει κριθει και η κλικα το σαιντ ακομα δεν εχει βαλει τη τελικη ψηφο μαζι με τους κλωνους

Εδω μιλαμε για κανα 20αρι ψηφαλακια η κλικα με τους κλωνους μονο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom