jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.326
Αλλος το παραθεσε και συμφώνησαΚαι γιατί λύσσαξες να ανοιξει το προφίλ του;
Τα ιδια εκανες και εσυ μια το ανοιγες μια το κλεινες
Αλλος το παραθεσε και συμφώνησαΚαι γιατί λύσσαξες να ανοιξει το προφίλ του;
Αν βάλεις τον κέρσορα επάνω στο νικνεημ, χωρίς να πατήσεις όπως το έκανα εγώ και σου βγάλει αυτότο παράθυρο, τι γράφει εκεί πέρα βλέπεις; Λεει κριτικές, λέει like κάτι λέει...Αλλος το παραθεσε και συμφώνησα
Τα ιδια εκανες και εσυ μια το ανοιγες μια το κλεινες
Αυτό το ταλέντο το είδες ;
xm0000
Εγγραφή το 2005, έκανε 25 posts το 2013, για FKK στη Γερμανία,
μπήκε για ένα λεπτό , με ψήφισε και βγήκε.
Δεν είναι κλώνος.

Μιλάς για έναν Mr Malakas . Οπότε .... ΣΕΒΑΣΜΟΣ.πωωω ,αυτος ηταν τιτανας,τα ποστ που ανεβαζε απο γυμνες μουστογριες και πακους απο γκαφρα ,για να δημιουργησει μπηφ με αλλους μυστες ,απλα θεικα γραμμενα με χρυσα γραμματα στην ιστορια του σαη!
Εκτός ότι σε γράφω στ' @@ μ σ έχω και για γελοτοποιο εδώ για να περνώ την ώρα μ πιο χαβαλεΕίναι κατά τα άλλα που με γράφεις στον πούτσο σου.
Αν με έγραφες στα αρχίδια σου δεν θα μου απαντούσες καν. Τα αρχίδια σου είναι ενπιθ΄μητα στα μπουρδέλα, βάζουν αρχίδια Πακιστανών στη θέση τους. Τόση αξία έχουν.Εκτός ότι σε γράφω στ' @@ μ σ έχω και για γελοτοποιο εδώ για να περνώ την ώρα μ εδώ πιο χαβαλε
Η Κλαούντια, από τη μαλακία διαγωνισμό που είχαν στήσει με τον κοντό γέρο
ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ.
Ενώ οι ίδιοι , δεν είχαν βάλει καν τους εαυτούς τους.
Οπότε τους σέρβιρα μία από τα ίδια.
Το παρεάκι είχε και κρυφά μέλη τελικά που δεν ήταν γνωστά στο ευρύ κοινό .
Άλλον γερομπεκρή , το Μπραμπους67 , κατά φαντασία ιδιοκτήτη υπεραυτοκινήτων .
Η Κλαούντια διαφήμιζε στο διαγωνισμό ότι η ίδια έχει σκάφος και ο μπραμπους εχει δύο Μ3 , μεταξύ άλλων.
Και τολμάνε και μιλάνε για Μιγχάουζεν , οι κότες.

Το ίδιο κάνει και ο Ζαν. Α, και ο Νιόνιος, κάνει το ίδιο. Το έχεις δει ή να το βγάλω ακόμα μια φορά στην φόρα ότι αρνείται τις αποδείξεις για πλαστές;Είναι επιεικώς γελοίο να εξανίστανται στα σοβαρά για κλώνους ο @barock , o @Zebu και εσύ.
Είναι σαν να ωρύεται ο Χίτλερ προς τον Στάλιν κατηγορώντας τον για γενοκτονίες.
Τουλάχιστον οι barock & zebu έχουν παραδεχτεί ότι είναι κλωνοπατεράδες. Αντιθέτως βέβαια με εσένα που ακόμα κι όταν στα έβγαλα στη φόρα το αρνιόσουν πεισματικά.![]()
Αυτος στα αρχιδια του.Κλείδωσε το προφιλ σου πάλι. Δεν θα μπει κανείς να ψάξει μέσα. Άλλωστε μπορούν βρουν και με κλειστό προφιλ. Αν δεν ξέρουν πως, στα αρχίδια σου.
Μη τους δινεις ετσι ρε γερο ηρεμαΕίναι επιεικώς γελοίο να εξανίστανται στα σοβαρά για κλώνους ο @barock , o @Zebu και εσύ.
Είναι σαν να ωρύεται ο Χίτλερ προς τον Στάλιν κατηγορώντας τον για γενοκτονίες.
Τουλάχιστον οι barock & zebu έχουν παραδεχτεί ότι είναι κλωνοπατεράδες. Αντιθέτως βέβαια με εσένα που ακόμα κι όταν στα έβγαλα στη φόρα το αρνιόσουν πεισματικά.![]()
Και οι κολλητοί του, οι σκατόγεροι στις βρωμοταβέρνες, για αυτό τον έχουνΤον Εκτός ότι σε γράφω στ' @@ μ σ έχω και για γελοτοποιο εδώ για να περνώ την ώρα μ πιο χαβαλε
Τι ανεπιθύμητα βρε κακομοίρη εδώ καβαλάνε την πφουτσα μ ακαπέλα χωρίς προειδοποίηση μερικές εκδιδόμενες έτσι για την καβλα τους και τις γεμίζω τη μούνα με κρεμπιε - κι ο επομενος χωρίς να το ξέρει γλύφει τα φλοκια μ- τι μας λες τώρα μωρέ Βλαχάκι της επαρχίας.Κάνε μια αλλαγή στο ποστ τώρα και βάλε και κάτι, μια φωτό, ένα βίντεο...
Ρε κλόουν , κανένα κλώνο δεν έχω.Το ίδιο κάνει και ο Ζαν. Α, και ο Νιόνιος, κάνει το ίδιο. Το έχεις δει ή να το βγάλω ακόμα μια φορά στην φόρα ότι αρνείται τις αποδείξεις για πλαστές;
Εσυ ρε δεν εχεις ζωη εκτος μπουΤο πιο καλό μάλλον το έχασες. Η Καγιέν, ασχολήθηκαν π΄ρωτα ότι είναι νοικιασμένη, μετά με την φωνή μου, μετά με το μέρος που πήγαμε και φάγαμε, ήτανε ταβέρνα και με καγιέν δεν πάει, μετά ήτανε φίλου του Λάμα και όχι δικιά του, ότι είναι από τέταρτο χέρι και από Βουλγαρία φερμένη με 15 χιλιάρικα, στο τέλος η φωνή είναι του Λάμα. Αλλά το πιο καλό ενδιάμεσα που βγάλανε, είναι άλλο. Κρατη΄σου μαλάκα! Η Καγιέν είναι του Ζεμπου είπανε.
Να σε πάω καμιά βόλτα καμιά μέρα ρε συ.
Ό ίδιος αναφέρθηκες σε κριτική σου, και στην βγάλανε snapshot την οποία έβγαλες πλαστή γιατί η κριτική κατέβηκε μετά από δική σου επιθυμία, αλλά το ποστ έμεινε στο νήμα. Εσύ δεν έγραφες ότι σε διώξανε για να βάλουν Πακιστανούς;Τι ανεπιθύμητα βρε κακομοίρη εδώ καβαλάνε την πφουτσα μ ακαπέλα χωρίς προειδοποίηση μερικές εκδιδόμενες έτσι για την καβλα τους και τις γεμίζω τη μούνα με κρεμπιε - κι ο επομενος χωρίς να το ξέρει γλύφει τα φλοκια μ- τι μας λες τώρα μωρέ Βλαχάκι της επαρχίας.
ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ.Ρε κλόουν , κανένα κλώνο δεν έχω.
Ποτέ δεν έχετε βγάλει τίποτε.
Η τελευταία αποκάλυψη , είναι ότι ο μπράμπους είναι άλλος ένας σκατόγερος μπέκρας
από αυτούς που μαζεύεστε στις βρωμοταβέρνες και σε σε μεθάνε και γελάνε.
Το ίδιο κάνει και ο Ζαν. Α, και ο Νιόνιος, κάνει το ίδιο. Το έχεις δει ή να το βγάλω ακόμα μια φορά στην φόρα ότι αρνείται τις αποδείξεις για πλαστές;

Ρε κωλοτούμπα, δεν είπες ότι με έβαλες μαζί με τους άλλους στην λίστα αγνόησης σου; ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ ΜΙΧΑΟΥΖΕΝ είσαι ρε Λάκη. Πόσο.Ρε κλόουν , κανένα κλώνο δεν έχω.
Η τελευταία αποκάλυψη , είναι ότι ο μπράμπους είναι άλλος ένας σκατόγερος μπέκρας
Καρφώνει ο ένας τον άλλο , έτσι ;Μη τους δινεις ετσι ρε γερο ηρεμα
Ρε κλόουν , κανένα κλώνο δεν έχω.
εγώ αποχωρώ παιδιά .....
σε καμία ψηφοφορία σε κανά χρόνο ... μπορεί να τα ξαναπούμε ....
γιατί θα είστε στην ιγκνορ λίστα μου ....
για να μη μπαίνετε στον κόπο να μου απευθύνετε το λόγο λέω ....
Ρε μαλάκα ... ο μπαροκ λέει ότι έχει δικό του σκάφος ...Ρε κωλοτούμπα, δεν είπες ότι με έβαλες μαζί με τους άλλους στην λίστα αγνόησης σου; ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ ΜΙΧΑΟΥΖΕΝ είσαι ρε Λάκη. Πόσο.