Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.759
- Πόντοι
- 6.256
Βλεπω νεο beef Μανιμαλ vs Λαδακης.....
Ρε τυπε, με το λαδακη μιλας, ας προσεχεςΤο διάβασα και αυτό εδώ μέσα
Προκαλώ επειδή έχω το προφίλ μου κλειστό
![]()
Ναι.Άφησε τον μπαρόκ και τώρα περιμένω να ποστάρει κλόουν και χορευτές Λοατκι κάτω από σχόλιά μου επειδή έχω το προφίλ μου κλειστό και ΠΡΟΚΑΛΩΒλεπω νεο beef Μανιμαλ vs Λαδακης.....
![]()
Ναι.Άφησε τον μπαρόκ και τώρα περιμένω να ποστάρει κλόουν και χορευτές Λοατκι κάτω από σχόλιά μου επειδή έχω το προφίλ μου κλειστό και ΠΡΟΚΑΛΩ![]()
Έχω τρομοκρατηθεί ήδηΡε τυπε, με το λαδακη μιλας, ας προσεχες![]()

Ένας ακόμα από αυτούς που έχει πάθει σύγχυση εδώ μέσαΝαι, ενω οσο εβαζε μαιμουδες και μπουλντογκακια ητανε στα καλα του…… ή οταν ξεπατικωνει ολο το γουγλι για να το παιξει φωτεινος παντογνωστης. Απλα τωρα τον ανακαλυψες ποσο ψυχακι ειναι.

Το βράδυ ή προσεχώς θα ανεβάσω τα βίντεο που είδες, περιμένω κογιότ στο απέναντιδωσε κρεας στο λαο ..
Να σημειωθεί όσοι ζουν από αυτούς ακόμα. Το αγγλικό μπουλντόγκ δεν νομίζω αλλά κ εάν ζει δεν ξέρω εάν έχει την διαύγεια να γράψειΓια να τιμηθεί η σύγχρονη ιστορία του bou θα έπρεπε να ανοιχτεί τιμητικό νήμα που να μπορούν να γράψουν μονο όλα αυτά τα ναυάγ.....έεεεεε μυστες και να διαβάζουν οι υπόλοιποι
Με λίγα λόγια αποδείχτηκε ακόμα μια φορά πόσο σκυλάκι είσαι που σου αρέσει να σε κάνουν ό,τι θέλουν φασίστες.Έπρεπε να σε προλάβει και να μπεις τελικό εσύ μαζί μου υποχρεωτικά,από την άλλη αν συνέβαινε ταυτόχρονη αποχώρηση δεν θα έβγαινα μιστερ και ο διαγωνισμός θα πήγαινε πάλι από την αρχή και θα κουράζε.
Εσύ ήσουν κοταρα και φοβήθηκες χεστηκες να αναμετρήθεις μαζί μου,έβαλες την ουρά στα σκέλια και έφυγες κακήν κακώς.
Ο τελης για προσωπικούς του λόγους αποχώρησε,εσύ όμως το έκανες γιατί θα είχες εμένα απέναντι σου και εκεί χεστηκες.
Οπότε αποχωρησες από φόβο
Με λίγα λόγια σε ξεφτιλισσα παταγωδώς,σε έκανα δημόσια εδώ ρεζιλα
Εγώ μαζί με τους άλλους ρε σκυλάκι σε βγάλαμε Μινχαουζεν ρε μαλάκα και τον άλλον Έτοιμος ήμουνα να σε βγάλω και μαλάκα ή εσένα ή το άλλο. Αλλά κιότεψε ο μαλάκας σου και σου έδωσε διαταγές. Βάλε τώρα κλωνάρια και σκίστον όπως είπα τον ανανεωτικό.Είδες που αρχίζεις να με εκτιμάς,στην αρχή εθίστηκε τώρα άρχισαν οι εκτιμήσεις,μετά θα ακολουθήσει ο γιουσουφισμος,θα μου είσαι γιουσουφας,θα μου παραδώσεις ψυχή και σώμα να τα κάνω ότι θέλω,αλλά εγώ θα σε δώσω στη @Magi όπως και τον βλαροκ που θα τον πετσωσει
Ξέρεις πότε βγαίνει και ανακοινώνεται ο Μίστερ μαλάκας; Την ημέρα που αλλάζει ο χρόνος ή ένα βράδυ πριν. Εσύ τον έχεις πριν κάν τα Χριστούγεννα. Για ποια παράδοση μιλάς και για τι περίφημα;Ο μεγας τελικος εφτασε
Μιστερ 2025 θα ανακοινωθεί δημοσια στη ληξη του υπεροχου αυτου διαγωνισμου
Το 2025 θα κλείσει με μιστερ οπως καθε χρονια παραδοσιακα
Το κλείνεις γιατι φοβασαι μη δουμε κανα μαργαριτάρι οπως ο ζεμπουΤο προφίλ το έχω κλείσει εδώ και καιρό όπως και άλλοι.Αφού υπάρχει αυτή η εφαρμογή,ποιο το πρόβλημα για πες μου.
Και που προκαλώ,αυτό θέλω να μου πεις
Ο Λάκης αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Είσαι και εσύ μέλος στο παρεάκι της κλίκας, έτσι; Καλώς ήλθες. Εκεί θα σε βάλει ο Ζαν τώρα.Ισχυει οτι πριν απο αυτον την ειχε κανει ο Λακης;Και επισης εσυ γιατι δεχθηκες να αποχωρησει ο οποιοσδηποτε σε τελικη αναλυση;
Αστα σκατα τα εκανες μαλακα.....
Ναι το ενα μαγουλο μπουκωμενο με γαλοπουλα και το αλλο με κουραμπιεΞέρεις πότε βγαίνει και ανακοινώνεται ο Μίστερ μαλάκας; Την ημέρα που αλλάζει ο χρόνος ή ένα βράδυ πριν. Εσύ τον έχεις πριν κάν τα Χριστούγεννα. Για ποια παράδοση μιλάς και για τι περίφημα;
Το άνοιξα να δείτε όλοι και να μου πεις τι μαργαριτάρι έχωΤο κλείνεις γιατι φοβασαι μη δουμε κανα μαργαριτάρι οπως ο ζεμπου
Αν εισαι καθαρος τοτε το ανοιγεις