Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.206
Πόντοι
16.411
Ο μόνος που έχει κάνει backtoback είναι ο Μουνιβαγονης. Φίλος του @κουταβιού που μετά τις φάπες που έφαγε από τον @Λάκη, ο Λάκης τον άφησε μόνο του, ούτε καν την ψήφο στον Ανανεωτικό δεν έριξε, ούτε έναν κλώνο ρε παιδί μου να βάλει αυτός ο Λάκης να βοηθήσει τον μαλάκα του, έτσι για τα μάτια. Αλλά έτσι είναι, το σκυλί είναι μόνο για να εκτελεί εντολές. Και γαμημένος και δαρμένος ρε Ζαν;
Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος για τους παλαιότερους θριαμβευτές.
Η αναζήτηση μου έβγαζε κάτι περίεργα :confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.086
Πόντοι
28.246
Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος για τους παλαιότερους θριαμβευτές.
Η αναζήτηση μου έβγαζε κάτι περίεργα :confused:
Έκανε και ο Στέκας καινούριο νήμα σε κάθε γύρο. Δεν μηδένιζε στο ΄ίδιο και να βάζει καινούρια.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
58.926
Πόντοι
12.756
Ρε κολογαυροι γιατι δε κοιμοσαστε :tooth:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.206
Πόντοι
16.411
Ρε κολογαυροι γιατι δε κοιμοσαστε :tooth:
we-rule-this-land-0.jpg

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.206
Πόντοι
16.411
ο αλεξαρας το 23 το σηκωσε μονο

το 21 δεν εγινε αν θυμαμαι καλα

και ο πορνοπαπος εχει 2 κουπες στανταρ :confused:
Δεν τον βρήκα αλλού τον πορνοπαπου,πρέπει να έχουν σβηστεί κάποια
Για το '21 δυσκολεύτηκα αλλά κάτι βρήκα,αν έχω κάνει λάθος να με διορθώσει κάποιος για να το αλλάξω
Κάτι δικά σου ποσταρίσματα βρήκα :lipsrsealed::new_shocked:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.397
Πόντοι
6.256
Δεν τον βρήκα αλλού τον πορνοπαπου,πρέπει να έχουν σβηστεί κάποια
Για το '21 δυσκολεύτηκα αλλά κάτι βρήκα,αν έχω κάνει τόσο λάθος να με διορθώσει κάποιος για να το αλλάξω
Κάτι δικά σου ποσταρίσματα βρήκα :lipsrsealed::new_shocked:
σοβαρα? δεν το θυμαμαι καθολου του αλεξ το πρωτο...μηπως ηταν αυτο που λεει ο ζεμπου απο κανεναν ημιτελικο και μετα εκαναν και καινουριο νημα για τον τελικο κλπ

τεσπα αξιος αν εχει 2 :headbang2:

Ελα μαν και εσυ αυπνιες :sad2::sopase:
νωρις ειναι ακομα :tooth:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
58.926
Πόντοι
12.756
σοβαρα? δεν το θυμαμαι καθολου του αλεξ το πρωτο...μηπως ηταν αυτο που λεει ο ζεμπου απο κανεναν ημιτελικο και μετα εκαναν και καινουριο νημα για τον τελικο κλπ

τεσπα αξιος αν εχει 2 :headbang2:

νωρις ειναι ακομα :tooth:
Τι λεει μαν η καλαμαρια,εχει λαο τωρα που στολιστηκε?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.397
Πόντοι
6.256
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Και επίσης @Θηλυκό κουτάβι έχεις και ένα πλεονέκτημα. Ο Ανανεωτικός, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κλωνάρια του. Του τα έβγαλε ο @Manimal στην φόρα, θα ξεβρακωθεί. Αντίθετα εσύ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους δικούς σου. Κάπου προς το τέλος, αν χρειαστεί κανά δυο, τρεις ψήφους, βάρα του.

Καλός μαλάκας ο Ανανεωτικός. Είχε την ευκαιρία του να βγει και να δηλώσει παραίτηση ταυτόχρονα με εμένα και να έμενε μόνος του ο Ζανουλης.
Έπρεπε να σε προλάβει και να μπεις τελικό εσύ μαζί μου υποχρεωτικά,από την άλλη αν συνέβαινε ταυτόχρονη αποχώρηση δεν θα έβγαινα μιστερ και ο διαγωνισμός θα πήγαινε πάλι από την αρχή και θα κουράζε.
Εσύ ήσουν κοταρα και φοβήθηκες χεστηκες να αναμετρήθεις μαζί μου,έβαλες την ουρά στα σκέλια και έφυγες κακήν κακώς.
Ο τελης για προσωπικούς του λόγους αποχώρησε,εσύ όμως το έκανες γιατί θα είχες εμένα απέναντι σου και εκεί χεστηκες.
Οπότε αποχωρησες από φόβο
Με λίγα λόγια σε ξεφτιλισσα παταγωδώς,σε έκανα δημόσια εδώ ρεζιλα

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Θα τον σκίσει ο Ζαν τον φουκαρά.
Είδες που αρχίζεις να με εκτιμάς,στην αρχή εθίστηκε τώρα άρχισαν οι εκτιμήσεις,μετά θα ακολουθήσει ο γιουσουφισμος,θα μου είσαι γιουσουφας,θα μου παραδώσεις ψυχή και σώμα να τα κάνω ότι θέλω,αλλά εγώ θα σε δώσω στη @Magi όπως και τον βλαροκ που θα τον πετσωσει

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Αγαπητά μέλη

Ο διαγωνισμός πάει πολύ καλά και παμε όλοι να βγάλουμε τον μαλακα της καρδιάς μας.
Jean-Claud vs Ananneotikos
Ananeotikos vs Jean-Claud

Ο ανανεωτικος ως μη φαβορί έκανε την διαφορά και την έκπληξη στον διαγωνισμό.
Εκεί που όλοι είναι στημένοι στο θρεντ ποιον να βγάλουν Ο ananeotikos το βιολί του με τις σελεμπριτι

Ζebu η κότα του κοτετσιου φοβήθηκε αποχώρησε παραδόθηκε στον εχθρό χωρίς μάχη
Η απόλυτη ξεφτίλα μέλους εδώ στο μπου

Saint Ο κλικαρχης κωλομπαρας με τα άλλα 7 στρουμφακια της κλικας του,τους δίνει γραμμή τι θα γράψουν εδώ μέσα

Barock από τσοντοσινεμα παλιά πουστροπροφιλ γυναικωτος και σκλάβος του πεθερου,λίγο από όλα Ο βλαροκ η απόλυτη ξεφτίλα μέλους,καταρα κάποιος να είναι σαν τον βλαροκ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Ναι, ενώ εσύ όταν θα είσαι στη μπουλντόζα και όλα τα παιδιά από το κωριο θα σου φωνάζουν "που σκατα έριξες τα κωματα ρε μρ μαλακα του bourdela.κομ", θα είναι λιγότερο ρεζιλίκι νομίζεις. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom