Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.206
- Πόντοι
- 16.411
Ε,ναιΘα τον σκίσει ο Ζαν τον φουκαρά.
Ε,ναιΘα τον σκίσει ο Ζαν τον φουκαρά.
Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος για τους παλαιότερους θριαμβευτές.Ο μόνος που έχει κάνει backtoback είναι ο Μουνιβαγονης. Φίλος του @κουταβιού που μετά τις φάπες που έφαγε από τον @Λάκη, ο Λάκης τον άφησε μόνο του, ούτε καν την ψήφο στον Ανανεωτικό δεν έριξε, ούτε έναν κλώνο ρε παιδί μου να βάλει αυτός ο Λάκης να βοηθήσει τον μαλάκα του, έτσι για τα μάτια. Αλλά έτσι είναι, το σκυλί είναι μόνο για να εκτελεί εντολές. Και γαμημένος και δαρμένος ρε Ζαν;
Έκανε και ο Στέκας καινούριο νήμα σε κάθε γύρο. Δεν μηδένιζε στο ΄ίδιο και να βάζει καινούρια.Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος για τους παλαιότερους θριαμβευτές.
Η αναζήτηση μου έβγαζε κάτι περίεργα![]()
Ρε κολογαυροι γιατι δε κοιμοσαστε![]()
ο αλεξαρας το 23 το σηκωσε μονο
Δεν τον βρήκα αλλού τον πορνοπαπου,πρέπει να έχουν σβηστεί κάποιαο αλεξαρας το 23 το σηκωσε μονο
το 21 δεν εγινε αν θυμαμαι καλα
και ο πορνοπαπος εχει 2 κουπες στανταρ![]()

Ελα μαν και εσυ αυπνιεςο αλεξαρας το 23 το σηκωσε μονο
το 21 δεν εγινε αν θυμαμαι καλα
και ο πορνοπαπος εχει 2 κουπες στανταρ![]()

Τι έφαγες κ δεν σε κολλάει ύπνος;Ελα μαν και εσυ αυπνιες![]()
Ολοι αυπνοι μαν,δουλευω μαν τωρα θα τσιμπησω κανενα σαντουιτς ταλαιπωριαΤι έφαγες κ δεν σε κολλάει ύπνος;

Και εμείς σου κρατάμε παρέα. Άντε την κάνω.Ολοι αυπνοι μαν,δουλευω μαν τωρα θα τσιμπησω κανενα σαντουιτς ταλαιπωρια![]()
σοβαρα? δεν το θυμαμαι καθολου του αλεξ το πρωτο...μηπως ηταν αυτο που λεει ο ζεμπου απο κανεναν ημιτελικο και μετα εκαναν και καινουριο νημα για τον τελικο κλπΔεν τον βρήκα αλλού τον πορνοπαπου,πρέπει να έχουν σβηστεί κάποια
Για το '21 δυσκολεύτηκα αλλά κάτι βρήκα,αν έχω κάνει τόσο λάθος να με διορθώσει κάποιος για να το αλλάξω
Κάτι δικά σου ποσταρίσματα βρήκα![]()
νωρις ειναι ακομαΕλα μαν και εσυ αυπνιες![]()

Τι λεει μαν η καλαμαρια,εχει λαο τωρα που στολιστηκε?σοβαρα? δεν το θυμαμαι καθολου του αλεξ το πρωτο...μηπως ηταν αυτο που λεει ο ζεμπου απο κανεναν ημιτελικο και μετα εκαναν και καινουριο νημα για τον τελικο κλπ
τεσπα αξιος αν εχει 2
νωρις ειναι ακομα![]()
εχει γεμισει ο τοπος με κατι ζομπι που περπετανε και πεφτουν πανω σου σαν τυφλοποντικεςΤι λεει μαν η καλαμαρια,εχει λαο τωρα που στολιστηκε?
Πω ρε πουστηεχει γεμισει ο τοπος με κατι ζομπι που περπετανε και πεφτουν πανω σου σαν τυφλοποντικες![]()

Έπρεπε να σε προλάβει και να μπεις τελικό εσύ μαζί μου υποχρεωτικά,από την άλλη αν συνέβαινε ταυτόχρονη αποχώρηση δεν θα έβγαινα μιστερ και ο διαγωνισμός θα πήγαινε πάλι από την αρχή και θα κουράζε.Και επίσης @Θηλυκό κουτάβι έχεις και ένα πλεονέκτημα. Ο Ανανεωτικός, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κλωνάρια του. Του τα έβγαλε ο @Manimal στην φόρα, θα ξεβρακωθεί. Αντίθετα εσύ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους δικούς σου. Κάπου προς το τέλος, αν χρειαστεί κανά δυο, τρεις ψήφους, βάρα του.
Καλός μαλάκας ο Ανανεωτικός. Είχε την ευκαιρία του να βγει και να δηλώσει παραίτηση ταυτόχρονα με εμένα και να έμενε μόνος του ο Ζανουλης.
Είδες που αρχίζεις να με εκτιμάς,στην αρχή εθίστηκε τώρα άρχισαν οι εκτιμήσεις,μετά θα ακολουθήσει ο γιουσουφισμος,θα μου είσαι γιουσουφας,θα μου παραδώσεις ψυχή και σώμα να τα κάνω ότι θέλω,αλλά εγώ θα σε δώσω στη @Magi όπως και τον βλαροκ που θα τον πετσωσειΘα τον σκίσει ο Ζαν τον φουκαρά.
Ναι, ενώ εσύ όταν θα είσαι στη μπουλντόζα και όλα τα παιδιά από το κωριο θα σου φωνάζουν "που σκατα έριξες τα κωματα ρε μρ μαλακα του bourdela.κομ", θα είναι λιγότερο ρεζιλίκι νομίζεις.ΠΩ ΡΕΖΙΛΙΚΙ!!!![]()