lepalaisdeversailles
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 21
Ποια είναι?Ευλογησον...
Ποια είναι?Ευλογησον...
Μα τι ερώτηση είναι αυτή.Ποια είναι?
Η Ιωάννα?Μα τι ερώτηση είναι αυτή.
Εσύ τι λες; Δεν το κατάλαβες;Η Ιωάννα?
παίκτη στο προφίλ... (ανοιξε) είναι η νατάσσα, λέει 45αραΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!! κανεις τα φώτα σας?
Συμφωνώ απόλυτα!!Αναπολώντας........δεν υπάρχει τιποτα πια!!!!!!!Που ειναι η σβετ και η παρέα της.....μείναμε ρεστοι!!!!!
Ειναι ετσι στο σωμα?Απο υπηρεσιες?παίκτη στο προφίλ... (ανοιξε) είναι η νατάσσα, λέει 45αρα
45 ήταν στο δημοψήφισμα του Αλεξη
Κανεις πληροφοριες?Καλα σωματα φαινονται (κ στις αλλες αγγελιες του προφιλ)![]()
Διαλέγεις τι κυλοτακι θέα να φοράμε κ ερχόμαστε
Περιγραφή Είμαστε δύο φίλες Ελληνίδες η Γιώτα και η Λίζα και πάμε πακέτο γεμάτες με πολύ όρεξη για τρελά παιχνίδια με άτακτα αγόρια.Κάλεσέ μας για να διασταυρώσουμε τις καύλες μας, παίζουμε όλα τα παιχνίδια που μπορείς να φαντασθείς. Θα μας βρείς εδώ στο τηλ. {{{6944449905}}}kanesex.com
Γιώτα και Λίζα
Μαγκες τα φωτα σας ξέρει κανείς κατι με 80 ευρώ η καθε μια έρχονται για παρτουζα σπιτι σου ακούγεται πολύ καλό ειναι θείες?
αν είναι αυτή φίλε..Ειναι ετσι στο σωμα?Απο υπηρεσιες?
Αν θες με κατουράς και στο πρόσωποΓύρνα το πρόγραμμα σε ελαφρύ BDSM με λίγο δέσιμο σφαλιάρες και γλυφοκωλι στα 100 ευρώ να σου τηλεφωνήσουμε !!! Αλλιώς μαύρο !!!
Ποια Ιωάννα??Ποια είναι?
5 αγγελίες , 4 διαφορετικά τηλέφωνα![]()
Διαλέγεις τι κυλοτακι θέα να φοράμε κ ερχόμαστε
Περιγραφή Είμαστε δύο φίλες Ελληνίδες η Γιώτα και η Λίζα και πάμε πακέτο γεμάτες με πολύ όρεξη για τρελά παιχνίδια με άτακτα αγόρια.Κάλεσέ μας για να διασταυρώσουμε τις καύλες μας, παίζουμε όλα τα παιχνίδια που μπορείς να φαντασθείς. Θα μας βρείς εδώ στο τηλ. {{{6944449905}}}kanesex.com
Γιώτα και Λίζα
Μαγκες τα φωτα σας ξέρει κανείς κατι με 80 ευρώ η καθε μια έρχονται για παρτουζα σπιτι σου ακούγεται πολύ καλό ειναι θείες?
Και γιατί ειναι κακο αυτό? Οι συγκεκριμένες παίζει να αξίζουν ξέρει κανένας τίποτα?Κανεις πληροφοριες?Καλα σωματα φαινονται (κ στις αλλες αγγελιες του προφιλ)
Δεν αντιλεγω,ελπιζω κι εγω.Κ εννοειται με το καθενα μπορει να το πανε πιο καλαΚαι γιατί ειναι κακο αυτό? Οι συγκεκριμένες παίζει να αξίζουν ξέρει κανένας τίποτα?
Μια Ιωάννα από τις τόσες Ιωαννες...Μια Ιωάννα χωρίς νημα
ΣτειλεΜάγκες θέλω βοήθεια! Όποιος μύστης με βοηθήσει πραγματικά, τον κερνάω ποτάκι ή χορό σε όποιο κωλομπάρο θέλει
Τι φάση με το Kane σεχ; Προσπαθώ να φτιάξω λογαριασμό και έχει περάσει μια εβδομάδα χωρίς να μου έρθει μήνυμα για verify. Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα.
Είναι πρώτη φορά που φτιάχνω εκεί, δεν έχω ξανακάνει account. Ξέρει κανείς τι παίζει ή τι πρέπει να κάνω;
Για αρχή, άλλαξε το avatar, σε γκαντεμιάζει!Μάγκες θέλω βοήθεια! Όποιος μύστης με βοηθήσει πραγματικά, τον κερνάω ποτάκι ή χορό σε όποιο κωλομπάρο θέλει
Τι φάση με το Kane σεχ; Προσπαθώ να φτιάξω λογαριασμό και έχει περάσει μια εβδομάδα χωρίς να μου έρθει μήνυμα για verify. Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα.
Είναι πρώτη φορά που φτιάχνω εκεί, δεν έχω ξανακάνει account. Ξέρει κανείς τι παίζει ή τι πρέπει να κάνω;