pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 21.375
- Πόντοι
- 5.946
Τι να πω... Περίεργο...Εγώ την έπαιρνα συχνά.. πλέον δε την βρίσκω.. είναι επιλογή της.. μάλλον κράτησε κάποιες επαφές που την βρίσκουν πιο συχνά
Τι να πω... Περίεργο...Εγώ την έπαιρνα συχνά.. πλέον δε την βρίσκω.. είναι επιλογή της.. μάλλον κράτησε κάποιες επαφές που την βρίσκουν πιο συχνά
εδω paysafe ζητησε μια 50αρα...Κράτα μικρό καλάθι γιατί παίζει να σου ζητήσει pay safe προκαταβολικά...
Πρέπει... Η ζωή είναι πολύ δύσκολη!!!!!!αλλαξεςαλλαξες πολυ
![]()
Στα αρχιδια ΣΟΥ και σχεδον αδύνατον να την ΒΡΕΙΣ,απολύτως δεκτό. Το ΜΑΣ και το ΒΡΟΥΜΕ not applicable, for obvious reasons. Το σχόλιο οτι είναι σπατάλη, σε ένα νήμα για ανεξάρτητες, στερείται σοβαρότητας. Φιλικά.Παιδιά στα αρχιδια μας για την Ιωάννα 34 η κοπέλα έχει φουλ ραντεβού,δε την βρίσκεις είναι σχεδόν αδύνατον να την βρούμε ενώ πριν ήμασταν πελάτες της.. οπότε σχόλια για αυτήν είναι σπατάλη στο νημα
Για αρχή, καλό θα ήταν να μην μας πρήζεις τα αρχίδια!Εγώ πάλι την έχω μεγάλη... Τι να κάνω να την κόψω?????
![]()
Έχουμε τηλέφωνο;Το δίνει σίγουρα;
Υπάρχει κάπου αγγελία;
αφού την έχω μεγάλη ρε τι θες να κάνω???Για αρχή, καλό θα ήταν να μην μας πρήζεις τα αρχίδια!![]()
Και για την Μαρίνα 60 τα ίδια δεν έγραφες ρε φίλε; Μήπως κανεις εσύ κάτι λάθος; Λέω εγώ τώρα.Παιδιά στα αρχιδια μας για την Ιωάννα 34 η κοπέλα έχει φουλ ραντεβού,δε την βρίσκεις είναι σχεδόν αδύνατον να την βρούμε ενώ πριν ήμασταν πελάτες της.. οπότε σχόλια για αυτήν είναι σπατάλη στο νημα
Οπλοπολυβόλο αλλά μάλλον σταμάτησεμιλαμε για γυναικαρα !
Μια χαρά συνεχίζει ρε παιδιά. Πως έχει προκύψει αυτό; Είναι αδύνατο να απαντάει στα τόσα μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά. Δεν το καταλαβαίνετε;Οπλοπολυβόλο αλλά μάλλον σταμάτησε
ΜουφαΈχει πάει κάποιος με την Ρωξάνη 20?? ισχύει η αγγελία ότι είναι η ίδια και δεν είναι μουφα?
Να τη διπλώνεις μην την πατήσεις...αφού την έχω μεγάλη ρε τι θες να κάνω???
Λολ η γνωστή βλακεία λες και δεν γνωρίζει κανένας άλλος αλλά μόνο αυτοί. Amateurs…εδω paysafe ζητησε μια 50αρα...
και για να με ψησει ειπε να κρυψω τα 3 ΠΡΩΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!
( βεβαια επειδη δεν τα κατεχω αυτα , ειμαι του cash ...πήρε τ' αρχιδια μου)
αυτο κανω ρε μαν αλλα ακομα κατω ακουμπαει !!!!!!!!!!! τι αλλο να κανω??..εχεις καμια ιδεα???Να τη διπλώνεις μην την πατήσεις...
Ναι κ η μαρίνα χάθηκε αλλά οι περισσότεροι το ίδιο δε την βρίσκουν..τι λάθος να έκανα ειδικά μαρίνα την έπαιρνα 5 χρόνια όλα τέλεια ήταν απλά δουλεύει αλλιώς πλέον κ με πελάτες με ταξιδακια κτλΚαι για την Μαρίνα 60 τα ίδια δεν έγραφες ρε φίλε; Μήπως κανεις εσύ κάτι λάθος; Λέω εγώ τώρα.
ακριβώς αυτό έστειλα και εγώ σε μια άλλη......"πάρε τ'αρχι_ _ _ μου" 3 γράμματα κρυφάεδω paysafe ζητησε μια 50αρα...
και για να με ψησει ειπε να κρυψω τα 3 ΠΡΩΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!
( βεβαια επειδη δεν τα κατεχω αυτα , ειμαι του cash ...πήρε τ' αρχιδια μου)
Πως βγήκε αυτό? Παρεμπιπτόντως έχει ήδη δύο κριτικές στο νήμα της Πάτρας.
Έχει πάει κάποιος με την Ρωξάνη 20?? ισχύει η αγγελία ότι είναι η ίδια και δεν είναι μουφα?
τραγικη η τυπισσα,ολο μη κ μη!!!Λ.βουλιαγμενης ο χωρος της
Ψηλη καλο μουνι βυζι οχι μεγαλο
60 ευρω μια πιστολια ουκρανικης προελευσεως
Αλλα στο γαμησι με το που πας να ανεβασεις λιγο στροφες τσιναει
Εχει αλλη μια αγγελια ως λινα