Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.186
- Πόντοι
- 28.246
Γεια σουυυυυυυυυυυυΚαλησπέρααααααα
Γιατί το κάνεις αυτοοοοοοιοοο
Γεια σουυυυυυυυυυυυΚαλησπέρααααααα
Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια,ναι όντως ο γιατρός απίστευτος!!!ούτε τομές.. ουλές.... βέβαια-"παίζει μεγάλο ρόλο με τι ξεκινάμε η μεγάλη θηλή είναι μια τεχνική από μόνη της "αυτά ήταν τα λόγια του, έδειξα εμπιστοσύνη και ιδού το αποτέλεσμα !!!Κυρία μου τα συγχαρητήριά μου....
Τα λόγια είναι φτωχά
Σύντομα θα σας συναντήσω....
Μπράβο στον Γιατρό,τρομερή δουλειά, με φυσικό αποτέλεσμα που χρίζει συγχαρητήριων
Το χαρακτηριστικό δάκρυ, μαλακό απο όσο φαίνεται
ΜΠΡΆΒΟ....
θέλω το τηλέφωνό του............Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια,ναι όντως ο γιατρός απίστευτος!!!ούτε τομές.. ουλές.... βέβαια-"παίζει μεγάλο ρόλο με τι ξεκινάμε η μεγάλη θηλή είναι μια τεχνική από μόνη της "αυτά ήταν τα λόγια του, έδειξα εμπιστοσύνη και ιδού το αποτέλεσμα !!!![]()
Αχ δεν βγαίνουν απ' τα μάτια πιαΑμάν αμάν! Το γυαλί πρόσεξα.. σε κανει πιο πρόστυχη!
οταν λες θηλη εννοεις τη ρωγα; η ρωγα ναι πρεπει να ειναι μεγαλη. το γυρω γυρω πρεπει να ειναι μετριου μεγεθουςΣε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια,ναι όντως ο γιατρός απίστευτος!!!ούτε τομές.. ουλές.... βέβαια-"παίζει μεγάλο ρόλο με τι ξεκινάμε η μεγάλη θηλή είναι μια τεχνική από μόνη της "αυτά ήταν τα λόγια του, έδειξα εμπιστοσύνη και ιδού το αποτέλεσμα !!!![]()
Εμένα ήταν ήδη μεγάλη οπότε ήταν πολύ πιο εύκολο...και με άλλη τεχνικήοταν λες θηλη εννοεις τη ρωγα; η ρωγα ναι πρεπει να ειναι μεγαλη. το γυρω γυρω πρεπει να ειναι μετριου μεγεθους
Όντως όταν υπάρχει καλή βάση ,το ωραίο γίνεται εκπληκτικό......Εμένα ήταν ήδη μεγάλη οπότε ήταν πολύ πιο εύκολο...και με άλλη τεχνική
εχεις να βαλεις μια παλια φωτογραφια να δουμε την διαφορα;;Εμένα ήταν ήδη μεγάλη οπότε ήταν πολύ πιο εύκολο...και με άλλη τεχνική
Καλησπέρααααααα
Εγώ θέλω να γυρίσει τώρα να σου πει. Τρέξε και έλα να μου το κάνεις τωρα. Αντε να σε δω μετά.
Εξαρτάται πόσο παλιά ....ήταν λίγο μεγαλύτερο απ' αυτό που βλέπεις τώρα ! Για ενάμιση χρόνο που βρίσκομαι στον χώρο έχεις φωτο πιο πίσω αν ψάξεις!εχεις να βαλεις μια παλια φωτογραφια να δουμε την διαφορα;;
Μου είναι στα υπόψιν(ξανά)Εγώ θέλω να γυρίσει τώρα να σου πει. Τρέξε και έλα να μου το κάνεις τωρα. Αντε να σε δω μετά.
Αχνεεεεεεεεε....μμμμμμμμμμ
Άρα ξέρεις....Μου είναι στα υπόψιν(ξανά)![]()
Αχνεεεεεεεεε....μμμμμμμμμμ

Θα κάνουμε δικό μας gifaki τότε!!!!!Μου είναι στα υπόψιν(ξανά)![]()
Διάβολε....Άρα ξέρεις....
Καλά να πάθεις και εσύ όπως και εγώ.
να δω μαζί σου τι gif θα κάνω....