sextripper
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2024
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
μαθαμε τον λογο;Πριν 3 μερες στη φωκαιας μαζευαν τη μικαελα κ τη τσατσα μπατσοι κ τις εβαλαν μεσα στο περιπολικο
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
μαθαμε τον λογο;Πριν 3 μερες στη φωκαιας μαζευαν τη μικαελα κ τη τσατσα μπατσοι κ τις εβαλαν μεσα στο περιπολικο
Πάντα έτσι γινόταν με αυτήν. Εφευγε για ένα διάστημα 2-3 μήνες και επέστρεφε πάλι. Δεν είναι καινούργια στο σπόρ. Είναι αρκέτα χρονια στον οίκο κάνοντας αυτά τα διαλείμματα.Η Μαρίνα έφυγε για τρεις μήνες;;;Στάνταρ κάτι έχει παίξει εκεί, όλοι μας έχουμε δει περιπολικό να είναι σταματημένο απ' έξω και μετά να μην ανοίγει ξανά το φως (εγώ προσωπικά δύο φορές και δεν κατεβαίνω και συχνά Φυλής) και τώρα ο φίλος πάνω γράφει ότι είχε μπατσαρία στη διασταύρωση και σταματούσαν και κόσμο... Όποιος γνωρίζει κάτι ας το γράψει συνθηματικά, θα καταλάβουμε εμείς
![]()
Οχι δν εχω περασει να ρωτησωμαθαμε τον λογο;
Δν εχει χαρτιαμαθαμε τον λογο;
Τί να σου πω βρε συναγωνιστη... Είτε αυτή εσφιγγε το κωλοτρυπιδι της είτε εγώ τον έχω πιο μεγάλο από ότι νόμιζα...Όχι και στενό κωλοτρυπιδι,φίλτατε συναναγνώστη,μάλλον η τρύπα του Καραμανλή είναι.
Την Καλημερα μου φιλε Μητσε...εγω ημουν....δεν βρηκα τυροπιττα με κανταιφι...της πηρα μια Κουρου και με ευχαριστησε με ενα φιλι στο μαγουλο ...εφυγα ευτυχισμενος....!!!!!Επίσκεψη πριν απο λίγο στο Βέργας 2α οπου ηταν η Βάσια το κούγκαρ.
Όμορφο σεξυ πρόσωπο αλλα ποδια με αρκετή κυτταρίτιδα ακομα και μπροστά στους μηρούς. Στο δωμάτιο ειχε πιάσει κουβέντα με αγαπούλη που δεν την γάμησε τελικά. Προσπαθούσε να την πείσει να βγούνε ραντεβού. Ποιο ναυάγιο είναι? Στο τέλος η Βάσια του είπε να παει να της φέρει τυρόπιτα με φυλλο καταΐφι
Στο Βέργας 7 ηταν η Σαμπίνα.
Βγηκε στο σαλόνι με εμφανή νεύρα και κακη ψυχολογία.
Εδιωχνε κόσμο και δεν ανοιγε πόρτα. Πολυ αρνητικό κλίμα στον οίκο. Έφυγα ασφαιρος.
Μήπως ξέρεις τι ώρες θα δουλεύει και που;Εστω και καθυστερημενα για οσους θυμουνται την Ξανθια πετιτ Μολδαβεζα Μιλφ Ναταλια με το καρρε μαλλι και τις τεραστιες βυζαρες σε σχεση με τα κυβικα της , που δουλευε στο Κολωνου 47 οροφος και εδω και ενα χρονο ειχε σταματησει....χθες λοιπον Παρασκευη βραδυ κατα τις 23:45 την πετυχα ξανα στο Κολωνου 48 αριστερο και περασα δωματιο μαζι της...ηταν η πρωτη της βαρδια μετα απο την πολυμηνη απουσια της
Τιποτα δεν εχει γινει παιδια,απλα ο νεος δημαρχος Αγ. Παντελεημονα,αξιοτιμος κυριος @Τζούναξ ,εχει αναλαβει καθηκοντα να παταξει το φολιασμα των Ελληνων απο ιεροδουλες αμφιβολου νομιμοτητος και προελευσης.Ο πιο ρομαντικος δημαρχος που γνωρισε η περιοχη.Ετη φωτος μπροστα απο τον ομοτιτλο του στην περιοχη του Μεταξουργειου, Πορνομεταναστη.

έπρεπε να του ζητήσεις δανεικάΕπίσκεψη πριν απο λίγο στο Βέργας 2α οπου ηταν η Βάσια το κούγκαρ.
Όμορφο σεξυ πρόσωπο αλλα ποδια με αρκετή κυτταρίτιδα ακομα και μπροστά στους μηρούς. Στο δωμάτιο ειχε πιάσει κουβέντα με αγαπούλη που δεν την γάμησε τελικά. Προσπαθούσε να την πείσει να βγούνε ραντεβού. Ποιο ναυάγιο είναι? Στο τέλος η Βάσια του είπε να παει να της φέρει τυρόπιτα με φυλλο καταΐφι
...
Η καλύτερη...Έχετε να μου προτείνετε κάποια με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό ;
Ευχαριστώ
Δεν εχεις και πολλες επιλογες για δευτερη βαρδια.Πηγαινε Διδυμου 27 και ευχησου η τρελο Ιβαννα να ειναι σε καλη διαθεση.Έχετε να μου προτείνετε κάποια με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό ;
Ευχαριστώ
Οχι ευχαριστώ είχα περάσει μια μέρα μερα με αυτήν και έφυγα αχυστος.. πέρασα με Ναταλί από φ27. Αρκετά καλήΔεν εχεις και πολλες επιλογες για δευτερη βαρδια.Πηγαινε Διδυμου 27 και ευχησου η τρελο Ιβαννα να ειναι σε καλη διαθεση.