Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (24 μέλη και 249 επισκέπτες)

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
195
Πόντοι
1
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.198
Πόντοι
10.026
Πριν από, περίπου, ένα μήνα βρισκόμουν στο σαλόνι του Βέργας 3, μαζί με ένα φίλο και περιμέναμε να δούμε τα κορίτσια. Ξαφνικά, μπήκαν μέσα στο μπουρδέλο δύο ασφαλίτες, με πολιτικά. Έδειξαν την φωτογραφία ενός καράφλα μπάρμπα στην τσατσά και σε κάποιες από τις κοπέλες. Αυτές τους είπαν, ότι δεν τον γνώριζαν και οι ασφαλίτες αποχώρησαν. Πολλά μπορεί να παίζουν και εμένα, προσωπικά, δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση. Μην ξεχνάμε, ότι οι πόρνες είναι ένα κομμάτι του λεγόμενου υπόκοσμου, με ότι αυτό συνεπάγεται.

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
195
Πόντοι
1
ψαχνω μια θεια ολγα που ειχε περασει παλια απο ιωαννινων 3 ξανθια με κοντο καρε μαλλι και βυζαρες την εχετε δει πουθενα;

dimi7064i

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
20
Like
5.300
Πόντοι
2.021
Η Μαρίνα έφυγε για τρεις μήνες;;; :confused::confused::confused: Στάνταρ κάτι έχει παίξει εκεί, όλοι μας έχουμε δει περιπολικό να είναι σταματημένο απ' έξω και μετά να μην ανοίγει ξανά το φως (εγώ προσωπικά δύο φορές και δεν κατεβαίνω και συχνά Φυλής) και τώρα ο φίλος πάνω γράφει ότι είχε μπατσαρία στη διασταύρωση και σταματούσαν και κόσμο... Όποιος γνωρίζει κάτι ας το γράψει συνθηματικά, θα καταλάβουμε εμείς :buck2:
Πάντα έτσι γινόταν με αυτήν. Εφευγε για ένα διάστημα 2-3 μήνες και επέστρεφε πάλι. Δεν είναι καινούργια στο σπόρ. Είναι αρκέτα χρονια στον οίκο κάνοντας αυτά τα διαλείμματα.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.578
Πόντοι
446
Τιποτα δεν εχει γινει παιδια,απλα ο νεος δημαρχος Αγ. Παντελεημονα,αξιοτιμος κυριος @Τζούναξ ,εχει αναλαβει καθηκοντα να παταξει το φολιασμα των Ελληνων απο ιεροδουλες αμφιβολου νομιμοτητος και προελευσης.Ο πιο ρομαντικος δημαρχος που γνωρισε η περιοχη.Ετη φωτος μπροστα απο τον ομοτιτλο του στην περιοχη του Μεταξουργειου, Πορνομεταναστη.

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
676
Πόντοι
81
Όχι και στενό κωλοτρυπιδι,φίλτατε συναναγνώστη,μάλλον η τρύπα του Καραμανλή είναι.
Τί να σου πω βρε συναγωνιστη... Είτε αυτή εσφιγγε το κωλοτρυπιδι της είτε εγώ τον έχω πιο μεγάλο από ότι νόμιζα...

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.856
Πόντοι
34.948
Εστω και καθυστερημενα για οσους θυμουνται την Ξανθια πετιτ Μολδαβεζα Μιλφ Ναταλια με το καρρε μαλλι και τις τεραστιες βυζαρες σε σχεση με τα κυβικα της , που δουλευε στο Κολωνου 47 οροφος και εδω και ενα χρονο ειχε σταματησει....χθες λοιπον Παρασκευη βραδυ κατα τις 23:45 την πετυχα ξανα στο Κολωνου 48 αριστερο και περασα δωματιο μαζι της...ηταν η πρωτη της βαρδια μετα απο την πολυμηνη απουσια της

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
630
Like
102.173
Πόντοι
125.067
Επίσκεψη πριν απο λίγο στο Βέργας 2α οπου ηταν η Βάσια το κούγκαρ.
Όμορφο σεξυ πρόσωπο αλλα ποδια με αρκετή κυτταρίτιδα ακομα και μπροστά στους μηρούς. Στο δωμάτιο ειχε πιάσει κουβέντα με αγαπούλη που δεν την γάμησε τελικά. Προσπαθούσε να την πείσει να βγούνε ραντεβού. Ποιο ναυάγιο είναι? Στο τέλος η Βάσια του είπε να παει να της φέρει τυρόπιτα με φυλλο καταΐφι :embarrased::confused::confused::confused:

Στο Βέργας 7 ηταν η Σαμπίνα.
Βγηκε στο σαλόνι με εμφανή νεύρα και κακη ψυχολογία.
Εδιωχνε κόσμο και δεν ανοιγε πόρτα. Πολυ αρνητικό κλίμα στον οίκο. Έφυγα ασφαιρος.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.605
Πόντοι
1.056
Όμορφο σεξυ πρόσωπο αλλα ποδια με αρκετή κυτταρίτιδα ακομα και μπροστά στους μηρούς. Στο δωμάτιο ειχε πιάσει κουβέντα με αγαπούλη που δεν την γάμησε τελικά. Προσπαθούσε να την πείσει να βγούνε ραντεβού. Ποιο ναυάγιο είναι? Στο τέλος η Βάσια του είπε να παει να της φέρει τυρόπιτα με φυλλο καταΐφι :embarrased::confused::confused::confused:

Στο Βέργας 7 ηταν η Σαμπίνα.
Βγηκε στο σαλόνι με εμφανή νεύρα και κακη ψυχολογία.
Εδιωχνε κόσμο και δεν ανοιγε πόρτα. Πολυ αρνητικό κλίμα στον οίκο. Έφυγα ασφαιρος.
Την Καλημερα μου φιλε Μητσε...εγω ημουν....δεν βρηκα τυροπιττα με κανταιφι...της πηρα μια Κουρου και με ευχαριστησε με ενα φιλι στο μαγουλο ...εφυγα ευτυχισμενος....!!!!!
wink-smile.gif

Tzelas

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Εστω και καθυστερημενα για οσους θυμουνται την Ξανθια πετιτ Μολδαβεζα Μιλφ Ναταλια με το καρρε μαλλι και τις τεραστιες βυζαρες σε σχεση με τα κυβικα της , που δουλευε στο Κολωνου 47 οροφος και εδω και ενα χρονο ειχε σταματησει....χθες λοιπον Παρασκευη βραδυ κατα τις 23:45 την πετυχα ξανα στο Κολωνου 48 αριστερο και περασα δωματιο μαζι της...ηταν η πρωτη της βαρδια μετα απο την πολυμηνη απουσια της
Μήπως ξέρεις τι ώρες θα δουλεύει και που;

Melissa123

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
144
Πόντοι
0
ξερει κανείς αν δουλεύει η Νελλη στο φυλης 86 τώρα την πρωινή βάρδια;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
34
Like
21.783
Πόντοι
7.446
Τιποτα δεν εχει γινει παιδια,απλα ο νεος δημαρχος Αγ. Παντελεημονα,αξιοτιμος κυριος @Τζούναξ ,εχει αναλαβει καθηκοντα να παταξει το φολιασμα των Ελληνων απο ιεροδουλες αμφιβολου νομιμοτητος και προελευσης.Ο πιο ρομαντικος δημαρχος που γνωρισε η περιοχη.Ετη φωτος μπροστα απο τον ομοτιτλο του στην περιοχη του Μεταξουργειου, Πορνομεταναστη.
Screenshot_2025-11-30-12-27-13-388-edit_com.android.chrome.jpg

Δυστυχώς, ο Πορνομετανάστης ασχολείται με τα μικρά "γατάκια". Μόνο εγώ έχω μείνει στην μοναχική μου αποστολή με τίτλο: "Για μια πιάτσα καθαρή από φόλες και σκουπίδια"... :rockon:

Στο ιερό αυτό καθήκον της αποστολής μου θα είναι σύντομα αρωγός ο Pa Luki Luk, ως εξωθεσμικός πια συναγωνιστής. :afro:

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
813
Πόντοι
81
Η Ιζαμπέλα δουλεύει σήμερα το απόγευμα γνωρίζει κάποιος ;

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
28
Like
13.921
Πόντοι
17.045
...
έπρεπε να του ζητήσεις δανεικά

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
813
Πόντοι
81
Έχετε να μου προτείνετε κάποια με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό ;
Ευχαριστώ

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.509
Πόντοι
5.227
Έχετε να μου προτείνετε κάποια με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό ;
Ευχαριστώ
Δεν εχεις και πολλες επιλογες για δευτερη βαρδια.Πηγαινε Διδυμου 27 και ευχησου η τρελο Ιβαννα να ειναι σε καλη διαθεση.

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
813
Πόντοι
81
Δεν εχεις και πολλες επιλογες για δευτερη βαρδια.Πηγαινε Διδυμου 27 και ευχησου η τρελο Ιβαννα να ειναι σε καλη διαθεση.
Οχι ευχαριστώ είχα περάσει μια μέρα μερα με αυτήν και έφυγα αχυστος.. πέρασα με Ναταλί από φ27. Αρκετά καλή

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom