Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 167 άτομα (8 μέλη και 159 επισκέπτες)

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
3.258
Πόντοι
441
Καλησπέρα συναγωνιστές έπειτα από παύση 3 μηνών από φυλής λόγω σχέσης με 21 χρόνο Πιπίνι έφαγα το κέρατο Μ και χώρισα λέω να επιστρέψω!! για να μη ψάχνω υπάρχει κάποιοα κοπέλα στη φυλης με πρόσωπο και σώμα ανάλογο της Σαμπίνας από Βέργας?????
για μενα τσεκαρε, Καιτη απο φωκαιας 19 ,η οποια κανει κ καλο προγραμμα,η Αννα στο ιδιο αλλα με απλο κ Μελισσα απο λιωσιων νεαρη καλο κορμι ΑΛΛΑ φολα

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.656
Πόντοι
1.446
Τώρα που λέτε Σαμπίνα, θυμάμαι πριν 2 χρόνια που ήταν στην ακμή της, σκάω μια καθημερινή στις 22:55 και λέω άντε να πάω να την πάρω, να δω προς το ο ντόρος. Τελικά όπως μπαίνω μέσα στο τσαρδι μου λέει η τσατσά συνήθως έρχεται 23:00 αλλά έχει ήδη τρείς πελάτες που περιμένουν από πριν, άμα θες περίμενε. Βγαίνω έξω να κάνω ένα τσιγάρο και ξαφνικά από κάθε γωνία, μηχανάκια, αμάξια παρκάρανε, ξεφύτρωναν τύποι από παντού κάθε γωνιά, κεντρικό δρόμο, άναβαν τσιγάρα, περίμεναν έξω από σκαλάκια, άλλοι έμπαιναν μέσα και δεν έβγαιναν.
Πήρα τον πουλο και πήγα Κίρα στο 73α/β τότε που είχε πρώτο αρχίσει αν θυμάμαι καλά ή αλλη μουνιτσα των Λ.

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.145
Πόντοι
4.936
Δοκιμή με Τζούλια από Φιλιππίδου 11 β όροφος. Μελαχρινή χυμώδης, μετρίου αναστήματος με ψεύτικα 2αρια στήθη, κωλαρα και πουτανια. Αυτά είναι τα θετικά, συν το ότι κάθισε παραπάνω στο δωμάτιο. Πίπα μέτρια σε βάθος και διάρκεια, επάνω δεν ήθελε λόγω μεγέθους και γενικά πονούσε και στις 4 στάσεις που καναμε. Ιεραποστολικό, στα 4, από πάνω και στα όρθια όπου καταθεσα.
Έριχνε μοιρολόι στα ισπανικά, με έλεγε "λοκο" και έλεγε ότι είναι πολύ κουρασμένη.
Αν και αυτό είναι ο τύπος ιερόδουλων που γουστάρω δύσκολα θα ξαναπάω

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Αυτή την ώρα συνάντηση με μύστη @DmtrsxXx και τσάρκα:uzi::uzi:

Φυλής 69β Έμμυ με τα τατουάζ κ νορμάλ πρόγραμμα. Δέχεται μόνο ομορφόπαιδα σαν κι εμένα κ το Δημήτρη :tooth:

Φιλιππίδου 11α Σάρα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ Ραφαέλα με απλό

Φιλιππίδου 11β Άννα σοβιετική αδυνατούλα επιστροφή με απλό, Λούσυ μέτρια οπτικά λατίνα με ελεύθερη φλογέρα κ Τζούλια η πορνόφατσα

Φυλής 61 Φραντζέσκα τατουαζάτο λατινάκι με νορμάλ

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:

Φωκαίας 13 ισόγειο Σάρα λατίνα με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 17β Μαρίνα με ελεύθερη φλογέρα, έτοιμη για Κωνσταντίνο Αργυρό

Φωκαίας 19 Χουλιάνα από Ιάσονος 44,31 κτλ, με ελεύθερη φλογέρα κ 69

Φωκαίας 25 όροφος Εύα κ Βανέσα Ρουμανάκια

Φωκαίας 25 ισόγειο Μάγια τσιγγανούλα με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 27α 2 λατίνες μελαχρινές με περιττά κιλά κ νορμάλ πρόγραμμα. Κάρολ κ Τζέσικα με τατουάζ, πορνογυαλιά κ ανύπαρκτα πόδια. Τσατσός ο περίεργος γκέι με το καπέλο κ το βλέμμα διαβολάκου...

Φωκαίας 27γ τσακωμός τρελός κυρ-Χρήστου με τη τσατσά του υπογείου :tomato:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.578
Πόντοι
446
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:

Φωκαίας 13 ισόγειο Σάρα λατίνα με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 17β Μαρίνα με ελεύθερη φλογέρα, έτοιμη για Κωνσταντίνο Αργυρό

Φωκαίας 19 Χουλιάνα από Ιάσονος 44,31 κτλ, με ελεύθερη φλογέρα κ 69

Φωκαίας 25 όροφος Εύα κ Βανέσα Ρουμανάκια

Φωκαίας 25 ισόγειο Μάγια τσιγγανούλα με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 27α 2 λατίνες μελαχρινές με περιττά κιλά κ νορμάλ πρόγραμμα. Κάρολ κ Τζέσικα με τατουάζ, πορνογυαλιά κ ανύπαρκτα πόδια. Τσατσός ο περίεργος γκέι με το καπέλο κ το βλέμμα διαβολάκου...

Φωκαίας 27γ τσακωμός τρελός κυρ-Χρήστου με τη τσατσά του υπογείου :tomato:
Και εγω τους εχω πετυχει να μαλωνουν ,λογικα αυτη θα ηταν παλι.Απολαυσα κλιματισμο και κοντεντ 5 λεπτα και φυγα χορτατος,εννοειται δε διεκοψαν τον καυγα για να μου δειξουν τις κοπελες.

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
18
Like
1.649
Πόντοι
1.071
Πήγα για αυτή την Μιρα στο Φωκαίας 27Γ αλλά τζίφος και ρώτησα τι ώρες δουλεύει κλπ και μου λέει εδώ δεν θα ξανά έρθει. Ένας μυστήριος τσάτσος. Μετά μάλωνε με την κοπέλα , αυτή δεν καταλάβαινε χριστο. Από ότι κατάλαβα τσέπωσε έξτρα 20αρικο αλλά για 2η φορά και δεν το έδωσε στον τσάτσο και λογικά βγήκε έξω ο πελάτης γιατί αυτή δεν ξανά πήγε στο δωμάτιο (λογικά νόμιζε ότι ήταν τιπ) και εκεί τρελάθηκε ο μπάρμπας(τσάτσος). Overall fail πήδημα με την κοπέλα. Δηλαδή έχουν χαλάσει και τα μπουρδελα.

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
630
Like
102.173
Πόντοι
125.067
Τώρα που λέτε Σαμπίνα, θυμάμαι πριν 2 χρόνια που ήταν στην ακμή της, σκάω μια καθημερινή στις 22:55 και λέω άντε να πάω να την πάρω, να δω προς το ο ντόρος. Τελικά όπως μπαίνω μέσα στο τσαρδι μου λέει η τσατσά συνήθως έρχεται 23:00 αλλά έχει ήδη τρείς πελάτες που περιμένουν από πριν, άμα θες περίμενε. Βγαίνω έξω να κάνω ένα τσιγάρο και ξαφνικά από κάθε γωνία, μηχανάκια, αμάξια παρκάρανε, ξεφύτρωναν τύποι από παντού κάθε γωνιά, κεντρικό δρόμο, άναβαν τσιγάρα, περίμεναν έξω από σκαλάκια, άλλοι έμπαιναν μέσα και δεν έβγαιναν.
Πήρα τον πουλο και πήγα Κίρα στο 73α/β τότε που είχε πρώτο αρχίσει αν θυμάμαι καλά ή αλλη μουνιτσα των Λ.

Tυπε ουτε για πλακα μην το σκεφτεις να περασεις αυτον τον καιρο μαζι της, ειναι στα χειροτερα της.
Πολλα ψυχολογικα, μονο οταν και αν επανελθει στις παλιες καλες μερες της που πολυ δυσκολο το βλεπω.

Τελευταία τροποποίηση:

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.201
Πόντοι
10.026
Πήγα για αυτή την Μιρα στο Φωκαίας 27Γ αλλά τζίφος και ρώτησα τι ώρες δουλεύει κλπ και μου λέει εδώ δεν θα ξανά έρθει.
Η Μίρα δουλεύει πάντα πρωινή βάρδια. Δεν γνωρίζω, εάν σταμάτησε. Πολλές φορές, οι τσατσάδες, λένε ψέματα ότι σταμάτησε η κάθε κοπέλα, για να περάσεις με την υπάρχουσα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Ο Δημήτρης την έκανε, αλλά ο Μπάμπολας συνεχίζει :dancing::dancing:

Φωκαίας 27Β σκαλάκια Νάταλι μιλφάρα με ελεύθερη φλογέρα, επιστροφή!!!

Φωκαίας 27γ Ιζαμπέλα χοντρή λατίνα με νορμάλ

Αγκύρας 9 θεία Ήρα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο κ θεία Μερσίνη ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Αγκύρας 12 αριστερά Αντριάνα Μούμια

Αγκύρας 12 δεξιά Όλγα από Διδύμου 22 με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ θεία Μάρτα μπάζο τσίρκο Medrano με ελεύθερη φλογέρα

Γύρισα Φιλιππίδου 11β κ πήρα την Αννούλα:fuck2::fuck2:

Καλό μωράκι, κακώς δεν την είχα πάρει όλο αυτό το διάστημα...

Καλή φλογέρα, τον τρώει ωραία με εναλλαγές στάσεων. Αν κ μικροδείχνει είναι σίγουρα 30ρα κ το μουνάκι της έχει γράψει χιλιόμετρα...

Συνέχεια στη κριτική...

Έργο τέχνης στο δωμάτιο
IMG_20251112_211947.jpg

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.880
Πόντοι
201
.........

Erotic prison Ντάρια, πέρασα πρώτα από πελαταρα που ζητούσε έξτρα από σαλόνι…ένα τίμιο ξαλάφρωμα με συμπαθητική πίπα.

Κάνει εξτρά η Ντάρια στο Κολωνού 30 ισόγειο;

Τι εξτρά ζητούσε ο πελάτης; Τα πήρε;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reuzel

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.880
Πόντοι
201

Καλή φλογέρα, τον τρώει ωραία με εναλλαγές στάσεων. Αν κ μικροδείχνει είναι σίγουρα 30ρα κ το μουνάκι της έχει γράψει χιλιόμετρα...

Συνέχεια στη κριτική...

Έργο τέχνης στο δωμάτιο
IMG_20251112_211947.jpg

Σε τι μοιάζει το έργο τέχνης με την Αννούλα;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Συνέχεια στη κάτω γειτονιά:lheel::lheel:

Τροφωνίου όλα κλειστά

Βέργας 2 κλειστό

Βέργας 3 θεία Όλγα, Γκλόρια, Αλίνα καρναβάλι Πάτρας

Βέργας 6 υπόγειο κλειστό

Βέργας 6 ισόγειο Λίλια η ξανθιά χοντρούλα με νορμάλ πρόγραμμα

Βέργας 7 ισόγειο Ελένη μικρόσωμη μελαμψή τσιγγάνα

Βέργας 7 υπόγειο Τίνα στο δωμάτιο

Λιοσίων 79β θεία Άντζελα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Εξηκίου 18α κλειστό

Εξηκίου 18β Έλλη

Εξηκίου 18γ κλειστό

Λιοσίων 73α δεν ανοίγανε, χάσαμε τις ευκαιρίες :tooth:

Λιοσίων 73β Έλλη λατινάκι αδύνατο με ελεύθερη φλογέρα

Χωματιανού 11α Αννούλα με ελεύθερη φλογέρα

Χωματιανού 11β Αλίσα η ξανθούλα με απλό

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
26.023
Πόντοι
8.296
Ο Δημήτρης την έκανε, αλλά ο Μπάμπολας συνεχίζει :dancing::dancing:

Φωκαίας 27Β σκαλάκια Νάταλι μιλφάρα με ελεύθερη φλογέρα, επιστροφή!!!

Φωκαίας 27γ Ιζαμπέλα χοντρή λατίνα με νορμάλ

Αγκύρας 9 θεία Ήρα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο κ θεία Μερσίνη ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Αγκύρας 12 αριστερά Αντριάνα Μούμια

Αγκύρας 12 δεξιά Όλγα από Διδύμου 22 με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ θεία Μάρτα μπάζο τσίρκο Medrano με ελεύθερη φλογέρα

Συνέχεια στη κριτική...

Έργο τέχνης στο δωμάτιο
IMG_20251112_211947.jpg
πανάθεμά σε και νόμιζα
οτι ήταν φωτό της Αννούλας :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.627
Πόντοι
7.215
5μιση κάπου έγινε το ντου και έκλεισε η ειρωνεία είναι ότι ήμουν ακριβώς απέξω για στοχευμένη κατάθεση στην Μαρίνα και με πρόλαβαν οι τσεοι
Κι εγώ για να την τσεκάρω πήγα γιατί μάλλον πρέπει να την είχα προσπεράσει στις τσάρκες μου μιας και σαν σωματότυπος δεν είναι του γούστου μου απ' ό,τι έχω καταλάβει αλλά με το που διάβασα ότι έχει μεγάλα μουνόχειλα άλλαξε για 'μένα το πράγμα και ίσως να πρέπει να την εντάξω στην "to do" λίστα :P

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.627
Πόντοι
7.215
Σωστός:thumbsup:
Η ξανθιά ψηλή τσατσά στο Κωνσταντινουπόλεως 166α ντίσκο, είναι η πρώην εργαζόμενη Αλέξια. Δούλεψε εκεί προς δεκαετίας, μέχρι περίπου το 2018. Παλιότερα είχε προϋπηρεσία κ σε μασατζίδικα...
Ρε παιδιά μήπως ήταν εκτάκτως άλλη τη μέρα που πήγα εγώ; Ξανθιά ήταν η τσατσά που πέτυχα αλλά ψηλή δεν τη λες με τίποτα, εκτός αν ήταν ψηλή στα νιάτα της και "έμπασε" τώρα στα γεράματα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom