rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 48.678
- Πόντοι
- 19.321
Άμα δεν έρθετε να ρίξετε λάσπη στον ανεμιστήρα μόνο με τούρτες δεν γίνεται δουλειάΤσακο άλλη μία να τις κάνεις 7
![]()
Άμα δεν έρθετε να ρίξετε λάσπη στον ανεμιστήρα μόνο με τούρτες δεν γίνεται δουλειάΤσακο άλλη μία να τις κάνεις 7
![]()
Το δίκιο να λέγεται - το παρεάκι έχει συρρικνωθεί τόσο πολύ - δεν βρίσκει καινούργιους αντιπάλους/ εχθρούς και είναι θέμα χρόνου να αρχίζουν να "σκοτώνονται "αναμεταξύ τούςΦίλε μου καλημέρα και σε ευχαριστώ για αυτά που γράφεις.
Δυστυχώς εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί καραγκιόζηδες και δεν βγάζεις άκρη.
Όπως βλέπεις εξακολουθούν όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες να με βάζουν στις ηλίθιες λίστες τους.
Ο Ζεμπού νοσεί βαριά στον εγκέφαλο, είναι άρρωστα εμμονικός και σούρας.
Η κλίκα του Άγιος, Βλαρόκος, Ρόντ, Ελμουφαδόρ και δεν ξέρω ποιός άλλος πίσω από όλα αυτά.
Όλη μέρα είναι με τα ΠΜ για να βγω πρώτος στην ηλίθια λίστα τους.
Για να καταλάβεις πόσο άρρωστος είναι ο Ζέμπου στο τελευταίο του πμ με κατουράει όπως κατουράνε στο νήμα του Παναθηναϊκού.
Απλώς τον αγνοώ γιατί πρόκειται απλά για ένα βλαμμένο του φόρουμ.
Δεν γνωρίζω ποιό μέλος είσαι πάντως σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σου.
Είσαι μλκςστο χωριό είχαμε μια τέτοια την έλεγαν κλαίρη και την φωνάζαμε ''μαρή κλαιρ"
Όντως, είναι μεγάλο μουνοπανο αυτός ο Άγιος και ακόμα μεγαλύτερα αρχιδια ο ατενεζος και ο ζεμπουΤο δίκιο να λέγεται - το παρεάκι έχει συρρικνωθεί τόσο πολύ - δεν βρίσκει καινούργιους αντιπάλους/ εχθρούς και είναι θέμα χρόνου να αρχίζουν να "σκοτώνονται "αναμεταξύ τούς![]()

Βρε καλώς τον μήπως θυμάσαι ποιος άρχισε να λέει για ψεύτικες κριτικές;;;Το δίκιο να λέγεται - το παρεάκι έχει συρρικνωθεί τόσο πολύ - δεν βρίσκει καινούργιους αντιπάλους/ εχθρούς και είναι θέμα χρόνου να αρχίζουν να "σκοτώνονται "αναμεταξύ τούς![]()
Τόσα χρόνια εδώ μέσα καί τό μόνο πού βρήκαν να μου προσάψουν είναι το μπαχαλακιας - εγώ θα έπρεπε να λέγομαι Άγιος - ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΆΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ - Άγιος άνθρωπος λέμε είμαιΌντως, είναι μεγάλο μουνοπανο αυτός ο Άγιος και ακόμα μεγαλύτερα αρχιδια ο ατενεζος και ο ζεμπου![]()
Άμα σου λέει ένας για ψεύτικες κριτικές στην Αθήνα και εσύ που είσαι Θεσσαλονίκη, δεν γράφεις κριτικές και βαράς φουλ λαικ;ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΆΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ

Τι λες ρε κωλαρχιδα. Που θα μας πεις και άρχιδια. Δεν κοιτάς τα μούτρα σου καλύτερα;Όντως, είναι μεγάλο μουνοπανο αυτός ο Άγιος και ακόμα μεγαλύτερα αρχιδια ο ατενεζος και ο ζεμπου![]()
Στα έχω πει χιλιάδες φορές αλλά το ξερό σου το κεφάλι δεν λέει να καταλάβει - με ενδιαφέρει μόνο το ψυχαγωγικό κομμάτι του φόρουμ - άμα αρχίζουμε να λέμε για τις μαλακίες που έχουμε πει κατά καιρούς όλοι χαιρετά μου τον ΠλάτανοΒρε καλώς τον μήπως θυμάσαι ποιος άρχισε να λέει για ψεύτικες κριτικές;;;
δηλαδή άμα ρίχνεις λάσπη σε έναν δεν θα έρθει να λογαριαστεί;;;
εσύ που δεν έχεις βάλει ούτε 1 κριτική από στούντιο στη Μινωταύρου
σε ένοιαζε για κολγκερλ Αθήνας, τι έγινε με τη Σάντρα, τι έγινε στο Μέδουσα μασάζ κλπ.
εδώ εσύ μας είχες συνδιάσει την εξαφάνιση του Αρίσταρχου το καλοκαίρι του 23με τους απέναντι
- τα πμ δεν τα έχω -είναι από τον προηγούμενο λογαριασμό - και δεν κρατάω σκριν διότι με ενδιαφέρει μόνο το ψυχαγωγικό κομμάτι Εγώ τι φταίω? Εσείς τον βάλατε στο μάτι τον άνθρωπο(τον αναπουρνα )εσείς και οι κλώνοι σας - βγήκε ρε έξω να κάνετε και καμία βόλτα που όλη μέρα ασχολείστε τι έκανε ο ένας και τι ο άλλος καί γιατί πάτησε λαικ και όχι καρδούλα καί όλα αυτά τα τελωνειακά που έλεγε και ο ΖήκοςΆμα σου λέει ένας για ψεύτικες κριτικές στην Αθήνα και εσύ που είσαι Θεσσαλονίκη, δεν γράφεις κριτικές και βαράς φουλ λαικ;
Άσε το πρωινό που τα ανακάτωσες και πήρε 10 ψήφους παραπάνω,
δεν βλέπεις Νταιμα δεν μιλάνε, δεν λανάνε δεν τον ψηφίζει κανείς.

Και μένα το ίδιο και δεν θέλω να με σύρουν σε διαμάχες για κριτικές κλπ.Στα έχω πει χιλιάδες φορές αλλά το ξερό σου το κεφάλι δεν λέει να καταλάβει - με ενδιαφέρει μόνο το ψυχαγωγικό κομμάτι του φόρουμ
Που το βρήκες αυτό, εμείς ποιοι εμείς ξεκινήσαμε τη φασαρία;Εσείς τον βάλατε στο μάτι τον άνθρωπο(τον αναπουρνα )εσείς και οι κλώνοι σας
Να πάς Ροντ ( βόλτα) πάω και εγώ σε λίγοΚαι μένα το ίδιο και δεν θέλω να με σύρουν σε διαμάχες για κριτικές κλπ.
Που το βρήκες αυτό, εμείς ποιοι εμείς ξεκινήσαμε τη φασαρία;
θες να σου βάλω ποστ από τον Ιούλιο του 2024 ποιος ξεκίνησε τις φασαρίες.
Σε λίγο θα βγω βόλτα.
Τον Αύγουστο του 2024 μετά τις φασαρίες με την Πάρις,Να πάς Ροντ ( βόλτα) πάω και εγώ σε λίγοΕιρήνη ημίν
Σωστά σωστά έχεις δίκιο το 2024 ήτανΤον Αύγουστο του 2024 μετά τις φασαρίες με την Πάρις,
όχι 2023
![]()
Βλέπεις τα μνπν τι αγαπημένα που είναι; κάνουν τη πλάκα τους οι άνθρωποι και ούτε ασχολούνται, για αυτό πάει καλά το νήμα τους.Σωστά σωστά έχεις δίκιο το 2024 ήταν![]()

Να σου μιλήσω λίγο για τον Αναπουρνα.Εγώ τι φταίω? Εσείς τον βάλατε στο μάτι τον άνθρωπο(τον αναπουρνα )εσείς και οι κλώνοι σας -
Τόσα χρόνια εδώ μέσα καί τό μόνο πού βρήκαν να μου προσάψουν είναι το μπαχαλακιας - εγώ θα έπρεπε να λέγομαι Άγιος - ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΆΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ - Άγιος άνθρωπος λέμε είμαι![]()
Να συμπληρώσω. Πώς όταν τα έλεγα εγώ του Έλγκαναντορ, μην μπαίνεις στον γκλαμουρα επειτηδες σε τραβάει ο ίδιος εκείμ Τραβά στο σπαμοθρεντ. Εκεί μέσα αν δεν βλασθημησεις τα θεια, δεν του βριαεις οικογενειακά του προσωπα και δεν βγάλεις προσωπικά στοιχεία, κανένας δεν μπορεί να απλώσει το χέρι του επάνω σου. Μαλακας ο Ελγκα, δεν ήξερε να φυλαχτει και ενω το έβλεπε ότι με δύο δικούς ο Ανναπουρνα τον είχε μαρκάρει στενα, ο Αντισθένης τον περνάει από ψιλή κρισαρα, εκεί αυτός.... μουφα, μουφα, μουφα. Άλλος μεγάλος γαμέτης από εκεί.Εγώ τι φταίω? Εσείς τον βάλατε στο μάτι τον άνθρωπο(τον αναπουρνα
Βλέπεις τα μνπνα τι αγαπημένα που είναι; κάνουν τη πλάκα τους οι άνθρωποι και ούτε ασχολούνται, για αυτό πάει καλά το νήμα τους.
Άμα μπαίνανε αυτοί οι 3 να έβλεπες τι θα γινότανε![]()
Πάρτε τους από εκεί να μείνεις άναυδος πιο πολύ.ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΣ
ρε φιλε ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τις μανουρες ,τις ψευτικες κριτικες,την αγαπουλιαση...Πάρτε τους από εκεί να μείνεις άναυδος πιο πολύ.