Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα barock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    36
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
48.678
Πόντοι
19.321
Τσακο άλλη μία να τις κάνεις 7 :coffee:
5188.gif
Άμα δεν έρθετε να ρίξετε λάσπη στον ανεμιστήρα μόνο με τούρτες δεν γίνεται δουλειά :confused:

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.780
Πόντοι
206
Φίλε μου καλημέρα και σε ευχαριστώ για αυτά που γράφεις.

Δυστυχώς εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί καραγκιόζηδες και δεν βγάζεις άκρη.

Όπως βλέπεις εξακολουθούν όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες να με βάζουν στις ηλίθιες λίστες τους.

Ο Ζεμπού νοσεί βαριά στον εγκέφαλο, είναι άρρωστα εμμονικός και σούρας.

Η κλίκα του Άγιος, Βλαρόκος, Ρόντ, Ελμουφαδόρ και δεν ξέρω ποιός άλλος πίσω από όλα αυτά.

Όλη μέρα είναι με τα ΠΜ για να βγω πρώτος στην ηλίθια λίστα τους.

Για να καταλάβεις πόσο άρρωστος είναι ο Ζέμπου στο τελευταίο του πμ με κατουράει όπως κατουράνε στο νήμα του Παναθηναϊκού.

Απλώς τον αγνοώ γιατί πρόκειται απλά για ένα βλαμμένο του φόρουμ.

Δεν γνωρίζω ποιό μέλος είσαι πάντως σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σου.
Το δίκιο να λέγεται - το παρεάκι έχει συρρικνωθεί τόσο πολύ - δεν βρίσκει καινούργιους αντιπάλους/ εχθρούς και είναι θέμα χρόνου να αρχίζουν να "σκοτώνονται "αναμεταξύ τούς :angel:

OP
OP
barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.559
Πόντοι
5.506
Το δίκιο να λέγεται - το παρεάκι έχει συρρικνωθεί τόσο πολύ - δεν βρίσκει καινούργιους αντιπάλους/ εχθρούς και είναι θέμα χρόνου να αρχίζουν να "σκοτώνονται "αναμεταξύ τούς :angel:
Όντως, είναι μεγάλο μουνοπανο αυτός ο Άγιος και ακόμα μεγαλύτερα αρχιδια ο ατενεζος και ο ζεμπου :orchestra:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
48.678
Πόντοι
19.321
Βρε καλώς τον μήπως θυμάσαι ποιος άρχισε να λέει για ψεύτικες κριτικές;;;
δηλαδή άμα ρίχνεις λάσπη σε έναν δεν θα έρθει να λογαριαστεί;;;
εσύ που δεν έχεις βάλει ούτε 1 κριτική από στούντιο στη Μινωταύρου
σε ένοιαζε για κολγκερλ Αθήνας, τι έγινε με τη Σάντρα, τι έγινε στο Μέδουσα μασάζ κλπ.

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.780
Πόντοι
206
Όντως, είναι μεγάλο μουνοπανο αυτός ο Άγιος και ακόμα μεγαλύτερα αρχιδια ο ατενεζος και ο ζεμπου :orchestra:
Τόσα χρόνια εδώ μέσα καί τό μόνο πού βρήκαν να μου προσάψουν είναι το μπαχαλακιας - εγώ θα έπρεπε να λέγομαι Άγιος - ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΆΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ - Άγιος άνθρωπος λέμε είμαι :angel:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
48.678
Πόντοι
19.321
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΆΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ
Άμα σου λέει ένας για ψεύτικες κριτικές στην Αθήνα και εσύ που είσαι Θεσσαλονίκη, δεν γράφεις κριτικές και βαράς φουλ λαικ; :uglystupid:
Άσε το πρωινό που τα ανακάτωσες και πήρε 10 ψήφους παραπάνω,
δεν βλέπεις Νταιμα δεν μιλάνε, δεν λανάνε δεν τον ψηφίζει κανείς.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.302
Πόντοι
28.246
Τι λες ρε κωλαρχιδα. Που θα μας πεις και άρχιδια. Δεν κοιτάς τα μούτρα σου καλύτερα;

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.780
Πόντοι
206
Βρε καλώς τον μήπως θυμάσαι ποιος άρχισε να λέει για ψεύτικες κριτικές;;;
δηλαδή άμα ρίχνεις λάσπη σε έναν δεν θα έρθει να λογαριαστεί;;;
εσύ που δεν έχεις βάλει ούτε 1 κριτική από στούντιο στη Μινωταύρου
σε ένοιαζε για κολγκερλ Αθήνας, τι έγινε με τη Σάντρα, τι έγινε στο Μέδουσα μασάζ κλπ.
Στα έχω πει χιλιάδες φορές αλλά το ξερό σου το κεφάλι δεν λέει να καταλάβει - με ενδιαφέρει μόνο το ψυχαγωγικό κομμάτι του φόρουμ - άμα αρχίζουμε να λέμε για τις μαλακίες που έχουμε πει κατά καιρούς όλοι χαιρετά μου τον Πλάτανο :tooth: εδώ εσύ μας είχες συνδιάσει την εξαφάνιση του Αρίσταρχου το καλοκαίρι του 23με τους απέναντι:tooth: - τα πμ δεν τα έχω -είναι από τον προηγούμενο λογαριασμό - και δεν κρατάω σκριν διότι με ενδιαφέρει μόνο το ψυχαγωγικό κομμάτι :smiling-face-with-heart-eyes:
Άμα σου λέει ένας για ψεύτικες κριτικές στην Αθήνα και εσύ που είσαι Θεσσαλονίκη, δεν γράφεις κριτικές και βαράς φουλ λαικ; :uglystupid:

Άσε το πρωινό που τα ανακάτωσες και πήρε 10 ψήφους παραπάνω,
δεν βλέπεις Νταιμα δεν μιλάνε, δεν λανάνε δεν τον ψηφίζει κανείς.
Εγώ τι φταίω? Εσείς τον βάλατε στο μάτι τον άνθρωπο(τον αναπουρνα )εσείς και οι κλώνοι σας - βγήκε ρε έξω να κάνετε και καμία βόλτα που όλη μέρα ασχολείστε τι έκανε ο ένας και τι ο άλλος καί γιατί πάτησε λαικ και όχι καρδούλα καί όλα αυτά τα τελωνειακά που έλεγε και ο Ζήκος :tooth:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
48.678
Πόντοι
19.321
Στα έχω πει χιλιάδες φορές αλλά το ξερό σου το κεφάλι δεν λέει να καταλάβει - με ενδιαφέρει μόνο το ψυχαγωγικό κομμάτι του φόρουμ
Και μένα το ίδιο και δεν θέλω να με σύρουν σε διαμάχες για κριτικές κλπ.

Εσείς τον βάλατε στο μάτι τον άνθρωπο(τον αναπουρνα )εσείς και οι κλώνοι σας
Που το βρήκες αυτό, εμείς ποιοι εμείς ξεκινήσαμε τη φασαρία;
θες να σου βάλω ποστ από τον Ιούλιο του 2024 ποιος ξεκίνησε τις φασαρίες.
Σε λίγο θα βγω βόλτα.

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.780
Πόντοι
206
Και μένα το ίδιο και δεν θέλω να με σύρουν σε διαμάχες για κριτικές κλπ.

Που το βρήκες αυτό, εμείς ποιοι εμείς ξεκινήσαμε τη φασαρία;
θες να σου βάλω ποστ από τον Ιούλιο του 2024 ποιος ξεκίνησε τις φασαρίες.
Σε λίγο θα βγω βόλτα.
Να πάς Ροντ ( βόλτα) πάω και εγώ σε λίγο :smiling-face-with-heart-eyes: Ειρήνη ημίν

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
48.678
Πόντοι
19.321
Σωστά σωστά έχεις δίκιο το 2024 ήταν :(
Βλέπεις τα μνπν τι αγαπημένα που είναι; κάνουν τη πλάκα τους οι άνθρωποι και ούτε ασχολούνται, για αυτό πάει καλά το νήμα τους.
Άμα μπαίνανε αυτοί οι 3 να έβλεπες τι θα γινότανε :sad2:

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.302
Πόντοι
28.246
Εγώ τι φταίω? Εσείς τον βάλατε στο μάτι τον άνθρωπο(τον αναπουρνα )εσείς και οι κλώνοι σας -
Να σου μιλήσω λίγο για τον Αναπουρνα.

Ανεβαζει μια φωτό από πουτανα γραφείου. Προσωπική του φωτό. Τι είναι αυτή η πουτανα; Μόνο ο Αναπουρνα την γάμησε η μόνο αυτός την γαμαει; Και όταν τον ρωτάς ποια είναι σου απαντάει με χαχα η αγαπουλιτσα. Σαν να σου λέει ζήλεια ψώρα εγώ έχω εσείς δεν έχετε
Τα ίδια και με κριτικές από ανεξάρτητες στο Ε.Ν.. Ανεβάζει κριτικη, του λές; Δώσε λινκ, δεν απαντάει ή δεν δίνω σου λέει. ποιος ο λόγος της ενημέρωσης τότε;

Τα ίδια και με ινσταγραμικες λες και της γαμαει όλες ο μεγάλος γαμέτης.

Και από πάνω σου λέει, δεν σας λέω γιατί θα με εκθεσετε; Σε ποιους; Στις Δ.Χ. πουτανες;. Και ποιον; Το παιδί για τα θελήματα της κάθε μιας από αυτές; Χαρά στην προσωπικότητα.

Πάμε παρακατω.
Μαλακας, ψεύτης ο Έλγκαναντορ; Όλα αυτά μαζί. Δεν μου λες ρε λεβεντοπαιδο. Θέλεις να ξεφυλισουμε το νήμα του Γκλαμουρα να δεις ποσες φορές έχει κάνει πανηγύρι με 24ωρα μπαναρισματα από ρουφιανοκουμπο δικό του ο Αναπουρνα και κάποιων πιασμενων από τον ίδιο; Πώς ειπες το νήμα δεν είναι για σπαμ;. Ότι ώρα θέλεις, δεν μου κάνει κόπος πάω και σου βγάζω αμέτρητα σπαμ του Ανναπουρνα στο νήμα του γκλαμουρα και άλλων γραφείων.

Αυτός είναι. Ένα εφετζης, μαϊντανός.

Μην πας τώρα και μου πατήσεις καμία καρδουλιτσα τώρα και άλλα γλυκάναλατα.

Τελευταία τροποποίηση:

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
121.544
Πόντοι
24.631
Τόσα χρόνια εδώ μέσα καί τό μόνο πού βρήκαν να μου προσάψουν είναι το μπαχαλακιας - εγώ θα έπρεπε να λέγομαι Άγιος - ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΆΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ - Άγιος άνθρωπος λέμε είμαι :angel:

SE STHRIZO​

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.302
Πόντοι
28.246
Εγώ τι φταίω? Εσείς τον βάλατε στο μάτι τον άνθρωπο(τον αναπουρνα
Να συμπληρώσω. Πώς όταν τα έλεγα εγώ του Έλγκαναντορ, μην μπαίνεις στον γκλαμουρα επειτηδες σε τραβάει ο ίδιος εκείμ Τραβά στο σπαμοθρεντ. Εκεί μέσα αν δεν βλασθημησεις τα θεια, δεν του βριαεις οικογενειακά του προσωπα και δεν βγάλεις προσωπικά στοιχεία, κανένας δεν μπορεί να απλώσει το χέρι του επάνω σου. Μαλακας ο Ελγκα, δεν ήξερε να φυλαχτει και ενω το έβλεπε ότι με δύο δικούς ο Ανναπουρνα τον είχε μαρκάρει στενα, ο Αντισθένης τον περνάει από ψιλή κρισαρα, εκεί αυτός.... μουφα, μουφα, μουφα. Άλλος μεγάλος γαμέτης από εκεί.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
48.678
Πόντοι
19.321
Βλέπεις τα μνπνα τι αγαπημένα που είναι; κάνουν τη πλάκα τους οι άνθρωποι και ούτε ασχολούνται, για αυτό πάει καλά το νήμα τους.
Άμα μπαίνανε αυτοί οι 3 να έβλεπες τι θα γινότανε :sad2:

ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΣ​

Πάρτε τους από εκεί να μείνεις άναυδος πιο πολύ.

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
121.544
Πόντοι
24.631
Πάρτε τους από εκεί να μείνεις άναυδος πιο πολύ.
ρε φιλε ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τις μανουρες ,τις ψευτικες κριτικες,την αγαπουλιαση...
ΔΕΝ ασχολουμαι κιολας δεν μπορω να μπω στην ιδιοσγκρασια

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom