amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 48.280
- Πόντοι
- 24.385
Θέλετε να της το πω να πάτε παρέα εσείς ή μελαχρινή sugar & η μελαχρινή λεσβία φίλη της??
Να χαρεί η καψερή...
Θέλετε να της το πω να πάτε παρέα εσείς ή μελαχρινή sugar & η μελαχρινή λεσβία φίλη της??
Αγαπητέ μου για διάβασε το πμ που σου έστειλα & απάντησε μου.
Τι να μού πάρει????Και σε λίγο καιρό απλά και μόνο θα σας αφαιμάσσει οικονομικά!
Ζει ο καραϊσκάκης ??Ωραίο φαίνεται...
Απλά.... προσκυνώ !!
Μια χαρά της φτάνουν για ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο.
Μόλις υπέβαλα αναφορά σε βάρος σας, κύριε.
Πού μοιάζει??
Επαναλαμβάνω:Θέλετε να της το πω να πάτε παρέα εσείς ή μελαχρινή sugar & η μελαχρινή λεσβία φίλη της??
Να χαρεί η καψερή...
Επίσης υπέβαλα αναφορά και σε βάρος Υμών, κύριε.
Επίσης υπέβαλα αναφορά και σε βάρος Υμών, κύριε.
Επειδή χασκογελάτε κάτω από ανόητα σχόλια περί του Νηματοθέτου!![]()
Η γυναίκα του ξαδέλφου έχει γυναίκα δικηγόρο η άνδρα δικηγόρο?Καλημέρα γερομλουρδελιαρηδες
Ψάχνω καλό δικηγόρο στην Αθήνα εξειδικευμένος στα διαζύγια για ξάδερφο μου ..
Εσείς όλο κ κάποο θα ξέρετε αφού ο καθένας σε αυτό το νήμα κουβαλάει κ από 2-3 διαζύγια και 3-4 διατροφές![]()
Ο ξάδελφός σας έχει μία μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσει, για να την βγάλω γκόμενα;Καλημέρα γερομλουρδελιαρηδες
Εσείς όλο κ κάποο θα ξέρετε αφού ο καθένας σε αυτό το νήμα κουβαλάει κ από 2-3 διαζύγια και 3-4 διατροφές![]()
Νομίζω γυναίκα .μια σκρόφαΗ γυναίκα του ξαδέλφου έχει γυναίκα δικηγόρο η άνδρα δικηγόρο?
Τι μας περασατε κυριε; Εμεις ειμαστε πιστοι στις γυναικες της ζωης μας, δεν τις χωριζουμε, αυτες μας χωριζουν. ΦΕΥ.Καλημέρα γερομλουρδελιαρηδες
Από τα ολότελα καλή και η Παναγιώταινα!Νομίζω γυναίκα .μια σκρόφα
Οκτάκις φευ!Τι μας περασατε κυριε; Εμεις ειμαστε πιστοι στις γυναικες της ζωης μας, δεν τις χωριζουμε, αυτες μας χωριζουν. ΦΕΥ.