raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 25.510
- Πόντοι
- 5.006
τα λεγομενα μπαρμπουνοφάσουλαΜπαρμπουνια ρε Τάκη.
τα λεγομενα μπαρμπουνοφάσουλαΜπαρμπουνια ρε Τάκη.
Έχεις μπλέξει τα μπουτια σου με τα αμπελοφασουλα Τάκη.τα λεγομενα μπαρμπουνοφάσουλα
Έχει και τιραμισού με ροδάκινο....τουρτα απο λιντλ τι φαση δικέ μου?
Να σου διευκρινίσω ότι τα φασολάκια ήταν Μπαρμπαστάθης κατεψυγμένα... Δεν κάθισα σαν την κυρά να καθαρίζω φασολάκια της λαϊκής ή του μανάβη και στο τέλος να μου βγουν κλωστές για να πλέξω πουλόβερ...Τάκη κάπως τα λένε τα μεγάλα φασολακια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νταξει ψιλό είπα.
ισως να εχεις δικιοΈχεις μπλέξει τα μπουτια σου με τα αμπελοφασουλα Τάκη.
Φασολακια μπαρμπουνια τα λένε.
Εννοείται μαν κ εγώ σόλο καριέρα είμαι σιγά μη τρέχω στη λαϊκή και καθαρίζω φασολακια.Να σου διευκρινίσω ότι τα φασολάκια ήταν Μπαρμπαστάθης κατεψυγμένα... Δεν κάθισα σαν την κυρά να καθαρίζω φασολάκια της λαϊκής ή του μανάβη και στο τέλος να μου βγουν κλωστές για να πλέξω πουλόβερ...
ΠΑΝΤΑ έχω δίκιο, Τάκη.ισως να εχεις δικιο
Σαλάτα θέλουν και σκόρδο ψιλοκομμένο... Πάει με το ξύδι...Εννοείται μαν κ εγώ σόλο καριέρα είμαι σιγά μη τρέχω στη λαϊκή και καθαρίζω φασολακια.
ΥΓ. τα κανω και σαλάτα φάση με λάδι και ξυδι αλλά πρεπει να περιμενω να κρυώσουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΠΑΝΤΑ έχω δίκιο, Τάκη.
ΠΑΝΤΑ έχω δίκιο, Τάκη.
τι ταινια?Λαίλαπα!
Μερίδα κοντοσούβλι, χοιρινό εξοχικό, λουκάνικο στην σχάρα, μισό κιλό προβατίνα, σαγανάκι, τυροκαυτερή, χωριάτικη, μπύρες Amstel.
Τώρα έχει γλυκό, ταινία και ουίσκι.
Βασικά σειρά είναι στην Nova.τι ταινια?
H γκόμενα νοιάζεται τόσο για το μενού σου που νομίζω ότι θα πρέπει να την αποκαταστήσεις...Πραγματικά θέλω να μάθω τον πρωτο μαλακα που έκοψε μπάμιες κ τις έβρασε ..
Με εκδικήθηκε η γκόμενα σημερα
Είναι πολύ καλή άσκηση το να καθαρίσεις φασολάκια η αρακα.Να σου διευκρινίσω ότι τα φασολάκια ήταν Μπαρμπαστάθης κατεψυγμένα... Δεν κάθισα σαν την κυρά να καθαρίζω φασολάκια της λαϊκής ή του μανάβη και στο τέλος να μου βγουν κλωστές για να πλέξω πουλόβερ...
Νομιζω πως μια αναφορά για την Άμστελ χρειάζεται...Λαίλαπα!
Μερίδα κοντοσούβλι, χοιρινό εξοχικό, λουκάνικο στην σχάρα, μισό κιλό προβατίνα, σαγανάκι, τυροκαυτερή, χωριάτικη, μπύρες Amstel.
Τώρα έχει γλυκό, ταινία και ουίσκι.
Όπως και το να πλέξεις πουλόβερ... Πολλές φορές μάλιστα το ένα φέρνει το άλλο...Είναι πολύ καλή άσκηση το να καθαρίσεις φασολάκια η αρακα.
Ρε φάτε μια πατσά το πρωί να φτιαξει το στομάχι σαςΚαλημέρα παίδες,μπουγατσα αλμυρη,γλυκιά,και μια κιμαδοπιτα να σπάει,τωρα φρεντο εσπρέσο.
Γάμησε τα .με φαρμακωσες τη νύχτα 5 φοιρες τουαλέτα κ σήμερα φοβάμαι να ανέβω στο πλοίοH γκόμενα νοιάζεται τόσο για το μενού σου που νομίζω ότι θα πρέπει να την αποκαταστήσεις...