dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 65.557
- Πόντοι
- 36.036
ΑΡΑ ερχομαι και με 1000 ευρω βαζω ΟΛΑ τα παρελκομενα μεσα καθαρισες![]()

ΑΡΑ ερχομαι και με 1000 ευρω βαζω ΟΛΑ τα παρελκομενα μεσα καθαρισες![]()
Αρκεί να σου πω αυτό.Και μετά τους βρίζουν και από πάνω, αλλά ΤΈΤΟΙΟΙ ΕΊΣΑΣΤΕ τα είπε ο Γ.Γ.
και εγω ΜΑΣΤΟΡΑΣ του ερωτα ειμαι στειλε 1500Και λόγω μπαμπά μάστορα .
Μαραγκός και οικοδόμος ήταν ο αείμνηστος πατήρ,
ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΩ ΣΕ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΖΗΤΑΝΕ.
Ακριβός .και εγω ΜΑΣΤΟΡΑΣ του ερωτα ειμαι στειλε 1500![]()
Σε γενικές γραμμές ναι, τα αλβανόπουλα που γεννήθηκαν εδώ κοιτάνε να πάνε στις πόλεις είτε εξωτερικό (Αγγλία), τώρα στα μουλωχτά και με ΓΚΡ από τους εναπομείναντες γονείς έρχονται μερικές ημέρες για βοήθεια και φυσικά με το αζημίωτο.Οχι .Κάτω απο 35 κανείς Αλβανός δεν κάνει τέτοιες δουλειές πια.
Μα δεν βγάζω πάνω από 250 κιλά στην καλύτερη και προφανώς μια 50αρα την κρατώ για εμένα για να βγει η διετία, το δε υπόλοιπο πάει εντελώς στοχευμένα στα 2 αδέλφια είτε μικρές ποσότητες στις κατουρλούδες ως δώροΔεν έχει μαζέψει ακόμα ελιές και ζητάτε όλοι τενεκέδες αντί να τον βοηθήσετε να τις μαζέψει?
Όντως πολύ μα πάρα πολύ δύσκολο...Ειδικά σε χωριά βρίσκεις τεχνίτη Ελληνα ?
Τέτοια τιμή, μόνο αν κάνει και footjob. Γνώμη μου.Ακριβός .
Είσαι καλός?
Καλός.Όλος ο νομός γενικά έχει πραμάτεια, οι βροχές την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ήταν σκέτο χρυσάφι.
Εγώ θα προσπαθήσω να τις μαζέψω με το καλημέρα (κι ας έχουν μικρότερη απόδοση) αλλά είναι περισσότερο δυνατό, έτσι κι αλλιώς δεν με νοιάζει το κέρδος αλλά η ποιότητα, ειδάλλως θα τις είχα πλακώσει στα φυτοφάρμακα και τα λιπάσματα.
Αναμενόμενο.Στα έλεγα αγαπητέ Ροντ.
Σιγά τα λεφτά αλλά όποιος δεν θέλει να ζυμώσει...Αναμενόμενο.Στα έλεγα αγαπητέ Ροντ.
Δε φτιάχνει ποτέ ψωμί.Σιγά τα λεφτά αλλά όποιος δεν θέλει να ζυμώσει...
Θα μας πει ο Δάσκαλος τι πληροφορίες έχει για το καλώδιοΔε φτιάχνει ποτέ ψωμί.
Αναμένουμε.Θα μας πει ο Δάσκαλος τι πληροφορίες έχει για το καλώδιο
από Πηγή![]()
Καλό.Για να μην ξεχνιόμαστε
![]()