Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.993
Πόντοι
3.556
Και μετά τους βρίζουν και από πάνω, αλλά ΤΈΤΟΙΟΙ ΕΊΣΑΣΤΕ τα είπε ο Γ.Γ.
Αρκεί να σου πω αυτό.
Ηθελα να αλλάξω 2 πρίζες και να βάλω 4 πολύφωτα.
Από 4 ηλεκτρολόγους που πήρα χωριό να έλθουν Ελληνες
μου ήρθε ένας πέμπτος από άλλο χωριό
που έχει γυναίκα από το χωριό μου.
Οι άλλοι 4 προαναφερθέντες ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
77.480
Πόντοι
12.756
Και λόγω μπαμπά μάστορα .
Μαραγκός και οικοδόμος ήταν ο αείμνηστος πατήρ,
ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΩ ΣΕ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΖΗΤΑΝΕ.
και εγω ΜΑΣΤΟΡΑΣ του ερωτα ειμαι στειλε 1500:coffee:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.164
Πόντοι
3.846
Οχι .Κάτω απο 35 κανείς Αλβανός δεν κάνει τέτοιες δουλειές πια.
Σε γενικές γραμμές ναι, τα αλβανόπουλα που γεννήθηκαν εδώ κοιτάνε να πάνε στις πόλεις είτε εξωτερικό (Αγγλία), τώρα στα μουλωχτά και με ΓΚΡ από τους εναπομείναντες γονείς έρχονται μερικές ημέρες για βοήθεια και φυσικά με το αζημίωτο.
Δεν έχει μαζέψει ακόμα ελιές και ζητάτε όλοι τενεκέδες αντί να τον βοηθήσετε να τις μαζέψει?
Μα δεν βγάζω πάνω από 250 κιλά στην καλύτερη και προφανώς μια 50αρα την κρατώ για εμένα για να βγει η διετία, το δε υπόλοιπο πάει εντελώς στοχευμένα στα 2 αδέλφια είτε μικρές ποσότητες στις κατουρλούδες ως δώρο :rose:
Ειδικά σε χωριά βρίσκεις τεχνίτη Ελληνα ?
Όντως πολύ μα πάρα πολύ δύσκολο...
Ένας σχετικά γνωστός - δεν θα μπω και σε λεπτομέρειες - με παρακάλεσε να πάω για βοήθεια στα ελαιοκομικά - κι επειδή πρέπει να γυμνάζομαι (ξέρετε τους λόγους) - ε ας βγάλω και τίποτα αντί να καταπονώ άσκοπα το σώμα, γιατί πόσα ξύλα θα κόψω ή δέντρα να σκάψω;
Χαλαρά θα πηγαίνω για περίπου 1 μήνα...

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.164
Πόντοι
3.846
Όλος ο νομός γενικά έχει πραμάτεια, οι βροχές την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ήταν σκέτο χρυσάφι.
Εγώ θα προσπαθήσω να τις μαζέψω με το καλημέρα (κι ας έχουν μικρότερη απόδοση) αλλά είναι περισσότερο δυνατό, έτσι κι αλλιώς δεν με νοιάζει το κέρδος αλλά η ποιότητα, ειδάλλως θα τις είχα πλακώσει στα φυτοφάρμακα και τα λιπάσματα.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.993
Πόντοι
3.556
Όλος ο νομός γενικά έχει πραμάτεια, οι βροχές την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ήταν σκέτο χρυσάφι.
Εγώ θα προσπαθήσω να τις μαζέψω με το καλημέρα (κι ας έχουν μικρότερη απόδοση) αλλά είναι περισσότερο δυνατό, έτσι κι αλλιώς δεν με νοιάζει το κέρδος αλλά η ποιότητα, ειδάλλως θα τις είχα πλακώσει στα φυτοφάρμακα και τα λιπάσματα.
Καλός.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.993
Πόντοι
3.556
Δάσκαλε τι γνώμη έχεις για το καλώδιο σύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ?

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.164
Πόντοι
3.846
Δεν έχω παρακολουθήσει καν το θέμα - όπως και γενικά τη Γεωπολιτική - τούτο μήνα...
Ακόμα και να βρέχει κοιτάζω να ξοδεύω χρόνο στους κυρΠαντελήδες είτε να ξεκουράζομαι σωματικώς, τέσπα σε γενικές γραμμές είμαι υπέρ των συνεργασιών με τους ραδιούργους οβραίους.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.456
Πόντοι
15.446
Για να μην ξεχνιόμαστε

laughing.gif