Ντένις Ουίλιαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Like
- 850
- Πόντοι
- 81
Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχεις φράγκα πάνω από τον μέσο όρο και να είσαι χοντρός.Ρε τον Γιώργη ούτε την αλήθεια δεν αντέχει να ακούει.
Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχεις φράγκα πάνω από τον μέσο όρο και να είσαι χοντρός.Ρε τον Γιώργη ούτε την αλήθεια δεν αντέχει να ακούει.
Από την στιγμή που έχει λεφτά,είναι αναγνωρίσιμος μικρά θεματακια όπως τα κιλά καλύπτονται.Απο ότι βλέπουμε τουλάχιστονΕν τω μεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχεις φράγκα πάνω από τον μέσο όρο και να είσαι χοντρός.
Ρε τυπε δεν τον νοιάζει, σου λεει ειμαι γνωστός και φραγκατος, θα γαμησω οτι και να γινει, ας απολαύσω λοιπον και τα φαγητα μου και τα γλυκα μου και στο τελος ας ριξω και ενα πουτσο στην μουναρα που εχω διπλα.Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχεις φράγκα πάνω από τον μέσο όρο και να είσαι χοντρός.
Έχει μια βάση. Αλλά αυτός είναι αηδία. Δεν είναι ανάγκη να είναι φέτες. Όσο για την κύρια Αντωνα, την Φαίη και παλιά την Γραβεζα καλές Γκολντ ντιγκερ ήταν και είναιΡε τυπε δεν τον νοιάζει, σου λεει ειμαι γνωστός και φραγκατος, θα γαμησω οτι και να γινει, ας απολαύσω λοιπον και τα φαγητα μου και τα γλυκα μου και στο τελος ας ριξω και ενα πουτσο στην μουναρα που εχω διπλα.
Επίσης υπάρχουν πολυ άνθρωποι που δεν θέλουν η δεν μπορούν να περάσουν την ζωη τους με συνεχης διατροφή και γυμναστική για να εχουν ενα σώμα φέτες.
Αυτός ο λιάγκας πρέπει να τον έχει 20 πόντους και να γαμάει σαν johny sins, γαμούσε σκορδά που γνώρισε σε μια εκπομπή πρώτη φορά και έκανε παιδιά μαζί της και τώρα γαμάει το επικό πατόμουνο αντωνά, ΧΩΡΙΣ να είναι κανένα μεγαλοστέλεχος στα κανάλια (από τον ΑΝΤ1 τον έδιωξαν μια δυο φορές) και χωρίς να είναι φουλ λεφτάς από όσο ξέρω. Του έχω μεγάλο ρισπέκτ για τις γυναίκες που έχει και ας λέει σιχαμένα συχνά πυκνάκαι μου τα φτιάχνεις με τον μπούλη τον Λιάγκα
Από το πρωινό τόσα χρόνια έχει τρελά συμβόλαια βάλε mega ant1 skai ant1 . κάτω από 15 μηνιάτικο τόσα χρονια δεν τον κόβω και πιο παλιά κατι έγραφαν για 30 κοντά .. σπιταρονα σε βούλα βουλιαγμένη που έχει , Τήνο , φουσκωτο … χωρις να είναι φουλ Λεφτάς δεν στεκειΑυτός ο λιάγκας πρέπει να τον έχει 20 πόντους και να γαμάει σαν johny sins, γαμούσε σκορδά που γνώρισε σε μια εκπομπή πρώτη φορά και έκανε παιδιά μαζί της και τώρα γαμάει το επικό πατόμουνο αντωνά, ΧΩΡΙΣ να είναι κανένα μεγαλοστέλεχος στα κανάλια (από τον ΑΝΤ1 τον έδιωξαν μια δυο φορές) και χωρίς να είναι φουλ λεφτάς από όσο ξέρω. Του έχω μεγάλο ρισπέκτ για τις γυναίκες που έχει και ας λέει σιχαμένα συχνά πυκνά
Μια χαρα λεφτας ειναι και δεν τον κοβω να ειναι και σπάταλος, θα εχει καλο πακέτο στην ακρη... και αν θυμάμαι καλα πριν μερικά χρόνια ενας απατεώνας του ειχε φαει 100νταδες χιλιάρικα.Από το πρωινό τόσα χρόνια έχει τρελά συμβόλαια βάλε mega ant1 skai ant1 . κάτω από 15 μηνιάτικο τόσα χρονια δεν τον κόβω και πιο παλιά κατι έγραφαν για 30 κοντά .. σπιταρονα σε βούλα βουλιαγμένη που έχει , Τήνο , φουσκωτο … χωρις να είναι φουλ Λεφτάς δεν στεκει
Δεν είναι επίπεδα κανάλαρχη ή επιχειρηματία, πιο κάτω επίπεδο, σίγουρα βέβαια δεν είναι άφραγκοςΑπό το πρωινό τόσα χρόνια έχει τρελά συμβόλαια βάλε mega ant1 skai ant1 . κάτω από 15 μηνιάτικο τόσα χρονια δεν τον κόβω και πιο παλιά κατι έγραφαν για 30 κοντά .. σπιταρονα σε βούλα βουλιαγμένη που έχει , Τήνο , φουσκωτο … χωρις να είναι φουλ Λεφτάς δεν στεκει
Δεν μπορούσε να της τάξει εκπομπή ο δόλιος ο ταρίφας... Σε τέτοιο ενδεχόμενο, θα τον "παρενοχλούσε" πρώτη εκείνη...![]()
Μαρία Αντωνά: Οδηγός ταξί με πήγε στο βουνό, αντί να με αφήσει στο σπίτι μου
Η δημοσιογράφος περιέγραψε την κακή εμπειρία που είχε στο παρελθόν, με οδηγό ταξίwww.protothema.gr
Για πολλά τσιμπούκια και σοβαντισμα με χυσόκρεμα!Προσωπαρα
![]()