Anastasia_42
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2025
- Like
- 6.969
- Πόντοι
- 1.046
Καλημέρα κοπελιά! Να κρυώσει λίγο ακόμα ο καιρός να βρεθούμε ξανά. Να τριτωσει το καλό!!Εεεεεεεε καλημέρα!!!!!!!!
![]()
Πηγα να σε πειραξω λιγο ρε φιλε.... Με τα Ερωτολογα που εγραψες ! Αλλα Ο Νηματοθετης !!! Δεν Αφηνει Καρφιτσα να Πεσει !!!!!!......Το πέτυχε ρε μεγάλε! Μα ποιος είσαι? Ο Ηρακλής Πουαρό?
ΩΠΑ !!!! ΜΟΝΟ Bill !... Μαλιστα !.... Τουλαχιστον το ως 19.00 το εκανες 21.00 Κατι ειναι και Αυτο !?...Αγόρια.....
Πάμε για τη λίστα μου...
Ίδιο πρόγραμμα πάντα, νέες ώρες, μόνο Bill.
Δουλεύω Δευτέρα έως Παρασκευή και κάποια Σάββατα
12:00-21:00.
Όχι Κυριακές και νύχτες και όχι κάθε μέρα.
Στη παρούσα φάση μόνο Bill Μεταξουργείο.
Η 1 ώρα 100€
Η 1,5 ώρα 150€.
(μέχρι 2 εκτονώσεις).
Μασάζ χαλαρωτικό ερωτικό, gfe (εμπειρία φιλενάδας), ελεύθερο στοματικό τελειωτικό (σώμα- στόμα, όχι κατάποση και όχι πρόσωπο), ερωτική επαφή ΜΌΝΟ με προφύλαξη, φιλιά με γλώσσα, χάδια.
Δε κάνω πρωκτικό και αυτό δεν αλλάζει.
Δεν επιτρέπω δάχτυλα.
Παρακαλώ όχι παραγγελίες ένδυσης, σεναρίου κτλ.
Προσφέρω και απαιτώ καθαριότητα.
Όχι Σκληρά πράγματα.
Επικοινωνία ΜΌΝΟ μέσω μνμ στο Viber 6978083402.
Παρακαλώ όχι κλήσεις και sms.
Ευχαριστώ.
καλο θα ηταν !!!!!!!!!!!!@pastelios Αυτο το 'Οχι καταποση ' Πρεπει να Αλλαξει ? χαχαχα !!!
Φυσικά και τους γνωρίζω αυτούς που αναφέρεις. Και τους αναγνωρίζω επίσης.Πηγα να σε πειραξω λιγο ρε φιλε.... Με τα Ερωτολογα που εγραψες ! Αλλα Ο Νηματοθετης !!! Δεν Αφηνει Καρφιτσα να Πεσει !!!!!!......
Εντωμεταξυ ! Ασχετα με Εσενα !! ( που εκανα Πλακα !) Θα ξερεις Οτι υπαρχουν τετοιοι τυποι !!! ( Οι λεγομενοι Αγαπουληδες - Φραγκοφονιδες - Εραστες του BOU ).
ετσι!.... Για να θιξουμε κι ενα Θεμα....
Νά καί μια αν καί γυναίκα έχει περισσότερο κακαλα από ορισμένους καί μαγκιά τής που βγαίνει καί τά ξεβρομιζει δημόσια.Λοιπόν......
Πάμε να αγριεψουν τα πράγματα.....
Μαλ....κα sorococo δε θέλω ραντεβού μαζί σου...
Στο έχω ξανά αναφέρει....
Εξαφανίσου...
Ύστερα...
Pastelio....
Καλό θα ήταν για τις αγαπημένες σου..... Να δίνεις εκεί τις συμβουλές σου και τις οδηγίες σου...
Όχι σε μένα....
Προσωπικά είμαι εντελώς ανεξάρτητη και έχω αλλεργία στους πορνοβιους του bo ....
Δουλεύω για τους επισκέπτες και μόνο....
Ξεφτίλες .....
Αλλά σας έχουν κακομάθει....
Λοιπόν.....
Είναι μια αγγελία.....
Σε εμένα οδηγίες, απειλές, κτλ....
Δε περνάνε.....
Η λίστα μου γνωστή ....
Αλλαγές σε ώρες , ξενοδοχεία ναι....
Πρόγραμμα ποτέ....
Και όποιος θέλει, αν θέλω.
Τέλος.
....αυτο δν ειναι απαραιτητα κακο και οι "σαταναδες" αγγελοι ηταν που παρασυρθηκαν απο τα παθη!!!Καλημερούδια!!!!
Ευχαριστώ πολύ αγόρια!!!
Σατανάδες θα πω με τη σειρά μου
( και το λέω όμως τόοοοσο γλυκά!!!!!)
Τι εννοείς όταν λες συμβουλές και απειλές??? Και τι έπαθες κορίτσι μου καλό και βρίζεις??? Έλα χριστέ και παναγία μου.... Σου έδωσε κάποιος καμία συμβουλή?? Η σε απείλησε??... Τι ασυναρτησίες είναι αυτές???Λοιπόν......
Πάμε να αγριεψουν τα πράγματα.....
Μαλ....κα sorococo δε θέλω ραντεβού μαζί σου...
Στο έχω ξανά αναφέρει....
Εξαφανίσου...
Ύστερα...
Pastelio....
Καλό θα ήταν για τις αγαπημένες σου..... Να δίνεις εκεί τις συμβουλές σου και τις οδηγίες σου...
Όχι σε μένα....
Προσωπικά είμαι εντελώς ανεξάρτητη και έχω αλλεργία στους πορνοβιους του bo ....
Δουλεύω για τους επισκέπτες και μόνο....
Ξεφτίλες .....
Αλλά σας έχουν κακομάθει....
Λοιπόν.....
Είναι μια αγγελία.....
Σε εμένα οδηγίες, απειλές, κτλ....
Δε περνάνε.....
Η λίστα μου γνωστή ....
Αλλαγές σε ώρες , ξενοδοχεία ναι....
Πρόγραμμα ποτέ....
Και όποιος θέλει, αν θέλω.
Τέλος.
Ομορφιά μου!!!!!Ακριβή μου Αναστασία, εκτός από τον απεριόριστο θαυμασμό για την στάση σου, δεξου και τα θερμά συγχαρητήρια για την συμπαράστασή σου στον δίκαιο αγώνα του Ρούτσι. Μεχρι τέλους, όπως έλεγες. Χίλια μπράβο!
Τώρα θες και τα λες;;;;;καλο θα ηταν !!!!!!!!!!!!