ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.882
- Πόντοι
- 3.506
Φοβερό πόδι και δεν είμαι πατουσάκιας
Φοβερό πόδι και δεν είμαι πατουσάκιας
Μας καυλωσες βραδιάτικα.. θα ρίξω κάνα πουτσο στην γυναίκα δεν την γλιτώνει..Πόσο καύλα να στον παίζει, να χύνεις το στριγκάκι της και να το φοράει χυμένο μετά
Δείξε μας και άλλα από την καύλα σουΦορεμένο βρακάκι της συζύγου.
Την λατρεύω αυτή τη φωτογραφίαΗ γυναίκα μ θέλω εντυπώσεις ….
και εγωΤην λατρεύω αυτή τη φωτογραφία
Μας καυλύλωσες Μεσημεριάτικα… πάντα τέτοια!!Γεμάτη μουναρα και κωλαρα από τέτοια όμορφα ζουμιά!!
Ωραιος![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Εύγε πουτσαρα μου…Το πριν… φορεμένο!
Και το μετά χυμένο και πήγε όπως ήταν και φορέθηκε…
Η αλήθεια είναι ότι δεν αντιστάθηκα και της έριξα έναν στα γρήγορα όσο σκεφτόμουν τη καύλα να το φοράει χυμένο. Με αποζημίωσε δέοντος που ήταν ήδη πασαλειμμένο κι γλιστερό το μουνάκι της !!!
ποταμι εβγαλες!!Το πριν… φορεμένο!
Και το μετά χυμένο και πήγε όπως ήταν και φορέθηκε…
Η αλήθεια είναι ότι δεν αντιστάθηκα και της έριξα έναν στα γρήγορα όσο σκεφτόμουν τη καύλα να το φοράει χυμένο. Με αποζημίωσε δέοντος που ήταν ήδη πασαλειμμένο κι γλιστερό το μουνάκι της !!!
βγαλτοΗ σύζυγος σε αναμονή….
Όχι και ποτάμι!!!ποταμι εβγαλες!!
κουκλα ειναιΗ σύζυγος σε αναμονή….
Ψάξε στο φόρουμ ή άνοιξε νέο, καλύτερα αύριο Κυριακή που να λέγεται "Η γυναίκα μου καλεσμένη σε γάμο - βάφτιση".Ποιο το σωστό?
Καλή προσπάθεια χιούμορ. Προσπάθησε περισσότερο, μπορείς....Ψάξε στο φόρουμ ή άνοιξε νέο, καλύτερα αύριο Κυριακή που να λέγεται "Η γυναίκα μου καλεσμένη σε γάμο - βάφτιση".
Εσύ ξεκίνησες την πλάκα!! Σε νήμα με στριγκάκια, ανέβασες φώτο με φόρεμα. Κατά τα λοιπά παρεξηγήθηκες τύπε ;;; Εμένα μου φάνηκε πολύ πετυχημένο.Καλή προσπάθεια χιούμορ. Προσπάθησε περισσότερο, μπορείς....
Τα νυφιατικα εσώρουχα είναι μέσα ή να ανοίξω αύριο θέμα γι'αυτό?Εσύ ξεκίνησες την πλάκα!! Σε νήμα με στριγκάκια, ανέβασες φώτο με φόρεμα. Κατά τα λοιπά παρεξηγήθηκες τύπε ;;; Εμένα μου φάνηκε πολύ πετυχημένο.
Αν ανοίξεις Κυριακάτικο βάλε μέσα camping, αλλοδαπούς επιβήτορες, Ασιάτισσες μουνάρες και θα κάνει πάταγο!