The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.145
- Πόντοι
- 33.405
Σου είπα έχει χεσμενη τη φωλιά της γι αυτο με μπλοκαρε στο προφίλ της η τζοαννα
Σου είπα έχει χεσμενη τη φωλιά της γι αυτο με μπλοκαρε στο προφίλ της η τζοαννα
Ο βλαροκ την έμπλεξε για τα καλά
Εσύ ως συνήγορος τους την έφαγες,αλλά γιατί να μπλεχτείς δεν μπορώ να καταλάβω
Με το που θα τον δει θα αρνηθεί να τον αναλάβει, θα χάσεις και τον πελάτη σου. Ξανά σκέψου το.....ένας καλός πελάτης μου είναι σε μεγάλη ψυχιατρική κλινική προϊστάμενος, αν θες βοήθεια
πες μου, ανθρώπινο ειναι..
Λοιπόν βάζω εγώ τα πμ που ανταλλάξαμε γιατί μου έχεις πρήξει το "νινί " κ το θέλω για να πηδιεμαι!
Γ@μησες ενα νημα(ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΌΝΟ)που ειναι οντος σοβαρό σε θεματολογια με "μακακίες ",γιατί σ έχουν πάρει στο ψιλο κ σε δουλεύουν.
*Εννοείται αν δω το νήμα μου πεδίο μάχης με σπαμ κι άσχετα θα πάρω θέση πάλι.
@SAINT τα βλέπεις ακριβώς όπως τα έγραψα εχθές.....ένας καλός πελάτης μου είναι σε μεγάλη ψυχιατρική κλινική προϊστάμενος, αν θες βοήθεια
Λοιπόν βάζω εγώ τα πμ που ανταλλάξαμε γιατί μου έχεις πρήξει το "νινί " κ το θέλω για να πηδιεμαι!
Γ@μησες ενα νημα(ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΌΝΟ)που ειναι οντος σοβαρό σε θεματολογια με "μακακίες ",γιατί σ έχουν πάρει στο ψιλο κ σε δουλεύουν.
Προβολή συνημμένου 1475226 Προβολή συνημμένου 1475230 Προβολή συνημμένου 1475231
Τι είναι τούτο ρε συ???!!!Με το που θα τον δει θα αρνηθεί να τον αναλάβει, θα χάσεις και τον πελάτη σου. Ξανά σκέψου το.
Και να πεις ότι δεν έχει δικό του νήμα ο Ζαν Κλω; Το έχει...
![]()
Zean Claud squad (Οι Κατάφρακτοι) - Page 20 - bourdela.com forum
Λαϊκη απαίτηση. Ένα θέμα για δυο μεγάλους αντιπάλους.Μια μεγαλη κόντρα. θα βρεί νικητή; Ποιός απο τους δυο θα επικρατήσει. Πάρτε θέση. Ψηφιστε και Δώστε πόνοwww.bourdela.com
Του είχα αφιερώσει χώρο και του άνοιξα νήμα. Δυστυχώς, ο Αντισθένης το συγχώνευσε με ένα άλλο που ήταν πάλι γι αυτόν και δεν το είχα προσέξει και δεν έχω τον έλεγχο του νήματος. Θα έκανα ωραία edit...Τι είναι τούτο ρε συ???!!!
Μάλλον μ εχει κάψα μεγάλη αλλά είμαι λογοδοσμενη με μπαρόκ δε μπορώ![]()
έχεις κάνει πυροσβέστης κι εσύ ,ε?!
ωπα τυπε. να λέμε αλήθειες. τα μετέφερες ακριβώς έτσι . ενα γεια είπες και η αλληνε ξαφνικά άρχισε να σου γράφει για το άλλονα.@SAINT τα βλέπεις ακριβώς όπως τα έγραψα εχθές.
Η τζοαννα ήθελα να τα ανεβάσει πρωτοτυπα γιατί το είπα είναι ενάντια των αρχών μου αυτό και κλασσική μέθοδος των ....
Βλέπετε πως στο άκυρο μου ανάφερε το βλαροκ?
Χωρίς να ρωτήσω
@SAINT τα βλέπεις ακριβώς όπως τα έγραψα εχθές.
Η τζοαννα ήθελα να τα ανεβάσει πρωτοτυπα γιατί το είπα είναι ενάντια των αρχών μου αυτό και κλασσική μέθοδος των ....
Βλέπετε πως στο άκυρο μου ανάφερε το βλαροκ?
Χωρίς να ρωτήσω
εγω σας ειπα το πιστοποιητικο θα του δωσει μια αλλη αιγλη ..απο την αλλη μπορει καποια στιγμη να κοψει τα τσοντοσινεμαωπα τυπε. να λέμε αλήθειες. τα μετέφερες ακριβώς έτσι . ενα γεια είπες και η αλληνε ξαφνικά άρχισε να σου γράφει για το άλλονα.
εντωμεταξύ 21.18 αν θυμάμαι καλά έκανε το ποστ στο νήμα της και εκθείασετην αντοχή του γκροβερ της κλαουντιας στο στραποντην απόδοση του μπαρόκ στο σεξ.
3 λεπτά μετά επιθετικό μάρκετινγκ για μπαρόκ και στα πμ.
σύμπτωση ; η’ οργανωμένη προσπάθεια ξεπλύματος της γερικης λουγκρας από την σεξεργατρια;
σε οποιαδήποτε περίπτωση κρατάμε όλα τα δεδομένα και θα τα χρησιμοποιήσουμε όπως μας βολεύει τις άγιες μέρες των χριστουγέννων στο νέο διαγωνισμό μιστερ .
συνεχίστε![]()
Τα πράγματα είναι απλά κύριε άγιε.Σας ζητώ συγγνώμη.
Και επειδή μου φαίνεται πολύ ύποπτη αυτή η πρεμούρα της Κυρίας να σας ανασκευάσει την εικόνα του @baroc, δεσμεύομαι να το ερευνήσω σε βάθος, και να σας ενημερώσω.
οτι ειπε δλδ ο ζανκλος ουτε λεξη δεν αλλαξε....ένας καλός πελάτης μου είναι σε μεγάλη ψυχιατρική κλινική προϊστάμενος, αν θες βοήθεια
![]()
![]()
![]()
Φυσικά αυτό επιβεβαίωσα επειδή είπε ότι υπάρχουν κι άλλα αν κατάλαβα καλά, έβαλα τα μόνα πμ που ανταλλάξαμεοτι ειπε δλδ ο ζανκλος ουτε λεξη δεν αλλαξε
ξεχασες να αναφερεις το βιντεοΤα πράγματα είναι απλά κύριε άγιε.
Κάνω κουίζ με ερώτημα στα αξιοσεβαστα μέλη του σαιτ.
Γιατί η κυρια τζοαννα χωρίς να την ρωτήσουμε έκανε νηξη για τον κύριο βλαροκ ότι είναι στρειτ κανονικός?
Νομίζω παρέθεσες λάθος Μπαροκ....![]()
Προφανώς θέλετε να πείτε barock αγαπητέ γιατί baroc χωρίς k είμαι εγώ άσχετος με την κουβέντα.Σας ζητώ συγγνώμη.
Και επειδή μου φαίνεται πολύ ύποπτη αυτή η πρεμούρα της Κυρίας να σας ανασκευάσει την εικόνα του @baroc, δεσμεύομαι να το ερευνήσω σε βάθος, και να σας ενημερώσω.