Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (4 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.547
Σου είπα έχει χεσμενη τη φωλιά της γι αυτο με μπλοκαρε στο προφίλ της η τζοαννα
Ο βλαροκ την έμπλεξε για τα καλά
Εσύ ως συνήγορος τους την έφαγες,αλλά γιατί να μπλεχτείς δεν μπορώ να καταλάβω

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
196.373
Σου είπα έχει χεσμενη τη φωλιά της γι αυτο με μπλοκαρε στο προφίλ της η τζοαννα
Ο βλαροκ την έμπλεξε για τα καλά
Εσύ ως συνήγορος τους την έφαγες,αλλά γιατί να μπλεχτείς δεν μπορώ να καταλάβω

....ένας καλός πελάτης μου είναι σε μεγάλη ψυχιατρική κλινική προϊστάμενος, αν θες βοήθεια
πες μου, ανθρώπινο ειναι..
Λοιπόν βάζω εγώ τα πμ που ανταλλάξαμε γιατί μου έχεις πρήξει το "νινί " κ το θέλω για να πηδιεμαι!

Γ@μησες ενα νημα(ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΌΝΟ)που ειναι οντος σοβαρό σε θεματολογια με "μακακίες ",γιατί σ έχουν πάρει στο ψιλο κ σε δουλεύουν.

*Εννοείται αν δω το νήμα μου πεδίο μάχης με σπαμ κι άσχετα θα πάρω θέση πάλι.

Screenshot_20251002_140555_Chrome.jpg
Screenshot_20251002_140603_Chrome.jpg
Screenshot_20251002_140618_Chrome.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.461
Πόντοι
28.246
....ένας καλός πελάτης μου είναι σε μεγάλη ψυχιατρική κλινική προϊστάμενος, αν θες βοήθεια
Λοιπόν βάζω εγώ τα πμ που ανταλλάξαμε γιατί μου έχεις πρήξει το "νινί " κ το θέλω για να πηδιεμαι!

Γ@μησες ενα νημα(ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΌΝΟ)που ειναι οντος σοβαρό σε θεματολογια με "μακακίες ",γιατί σ έχουν πάρει στο ψιλο κ σε δουλεύουν.

Με το που θα τον δει θα αρνηθεί να τον αναλάβει, θα χάσεις και τον πελάτη σου. Ξανά σκέψου το.

Και να πεις ότι δεν έχει δικό του νήμα ο Ζαν Κλω; Το έχει...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.547

Προβολή συνημμένου 1475226 Προβολή συνημμένου 1475230 Προβολή συνημμένου 1475231
@SAINT τα βλέπεις ακριβώς όπως τα έγραψα εχθές.
Η τζοαννα ήθελα να τα ανεβάσει πρωτοτυπα γιατί το είπα είναι ενάντια των αρχών μου αυτό και κλασσική μέθοδος των ....
Βλέπετε πως στο άκυρο μου ανάφερε το βλαροκ?
Χωρίς να ρωτήσω

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
196.373
Με το που θα τον δει θα αρνηθεί να τον αναλάβει, θα χάσεις και τον πελάτη σου. Ξανά σκέψου το.

Και να πεις ότι δεν έχει δικό του νήμα ο Ζαν Κλω; Το έχει...

Τι είναι τούτο ρε συ???!!!
Μάλλον μ εχει κάψα μεγάλη αλλά είμαι λογοδοσμενη με τον μπαρόκ δε μπορώ :2funny::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.461
Πόντοι
28.246
Τι είναι τούτο ρε συ???!!!
Μάλλον μ εχει κάψα μεγάλη αλλά είμαι λογοδοσμενη με μπαρόκ δε μπορώ :2funny::2funny::2funny::2funny:
Του είχα αφιερώσει χώρο και του άνοιξα νήμα. Δυστυχώς, ο Αντισθένης το συγχώνευσε με ένα άλλο που ήταν πάλι γι αυτόν και δεν το είχα προσέξει και δεν έχω τον έλεγχο του νήματος. Θα έκανα ωραία edit... :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Έμεινε ο τίτλος όμως που του έσιαξα. :grin:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.096
Πόντοι
3.556
Η τζοαννα ήθελα να τα ανεβάσει πρωτοτυπα γιατί το είπα είναι ενάντια των αρχών μου αυτό και κλασσική μέθοδος των ....
Χωρίς να ρωτήσω
ωπα τυπε. να λέμε αλήθειες. τα μετέφερες ακριβώς έτσι . ενα γεια είπες και η αλληνε ξαφνικά άρχισε να σου γράφει για το άλλονα. :coffee:

εντωμεταξύ 21.18 αν θυμάμαι καλά έκανε το ποστ στο νήμα της και εκθείασε την αντοχή του γκροβερ της κλαουντιας στο στραπον την απόδοση του μπαρόκ στο σεξ. :coffee:

3 λεπτά μετά επιθετικό μάρκετινγκ για μπαρόκ και στα πμ. :coffee:

σύμπτωση ; η’ οργανωμένη προσπάθεια ξεπλύματος της γερικης λουγκρας από την σεξεργατρια; :coffee:

σε οποιαδήποτε περίπτωση κρατάμε όλα τα δεδομένα και θα τα χρησιμοποιήσουμε όπως μας βολεύει τις άγιες μέρες των χριστουγέννων στο νέο διαγωνισμό μιστερ .:wanker::wanker::wanker:

συνεχίστε :bigdick::bigdick::bigdick:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.145
Πόντοι
33.405
Χωρίς να ρωτήσω

Σας ζητώ συγγνώμη.

Και επειδή μου φαίνεται πολύ ύποπτη αυτή η πρεμούρα της Κυρίας να σας ανασκευάσει την εικόνα του @barock , δεσμεύομαι να το ερευνήσω σε βάθος, και να σας ενημερώσω.

Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.692
Πόντοι
16.131
ωπα τυπε. να λέμε αλήθειες. τα μετέφερες ακριβώς έτσι . ενα γεια είπες και η αλληνε ξαφνικά άρχισε να σου γράφει για το άλλονα. :coffee:

εντωμεταξύ 21.18 αν θυμάμαι καλά έκανε το ποστ στο νήμα της και εκθείασε την αντοχή του γκροβερ της κλαουντιας στο στραπον την απόδοση του μπαρόκ στο σεξ. :coffee:

3 λεπτά μετά επιθετικό μάρκετινγκ για μπαρόκ και στα πμ. :coffee:

σύμπτωση ; η’ οργανωμένη προσπάθεια ξεπλύματος της γερικης λουγκρας από την σεξεργατρια; :coffee:

σε οποιαδήποτε περίπτωση κρατάμε όλα τα δεδομένα και θα τα χρησιμοποιήσουμε όπως μας βολεύει τις άγιες μέρες των χριστουγέννων στο νέο διαγωνισμό μιστερ .:wanker::wanker::wanker:

συνεχίστε :bigdick::bigdick::bigdick:
εγω σας ειπα το πιστοποιητικο θα του δωσει μια αλλη αιγλη ..απο την αλλη μπορει καποια στιγμη να κοψει τα τσοντοσινεμα

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.547
Σας ζητώ συγγνώμη.

Και επειδή μου φαίνεται πολύ ύποπτη αυτή η πρεμούρα της Κυρίας να σας ανασκευάσει την εικόνα του @baroc, δεσμεύομαι να το ερευνήσω σε βάθος, και να σας ενημερώσω.
Τα πράγματα είναι απλά κύριε άγιε.

Κάνω κουίζ με ερώτημα στα αξιοσεβαστα μέλη του σαιτ.

Γιατί η κυρια τζοαννα χωρίς να την ρωτήσουμε έκανε νηξη για τον κύριο βλαροκ ότι είναι στρειτ κανονικός?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.048
Πόντοι
6.256

Screenshot_20251002_140555_Chrome.jpg
Screenshot_20251002_140603_Chrome.jpg
Screenshot_20251002_140618_Chrome.jpg
οτι ειπε δλδ ο ζανκλος ουτε λεξη δεν αλλαξε

italaki

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
19.401
Πόντοι
3.506
Σας ζητώ συγγνώμη.

Και επειδή μου φαίνεται πολύ ύποπτη αυτή η πρεμούρα της Κυρίας να σας ανασκευάσει την εικόνα του @baroc, δεσμεύομαι να το ερευνήσω σε βάθος, και να σας ενημερώσω.
Νομίζω παρέθεσες λάθος Μπαροκ....:hi:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.692
Πόντοι
16.131
Τα πράγματα είναι απλά κύριε άγιε.

Κάνω κουίζ με ερώτημα στα αξιοσεβαστα μέλη του σαιτ.

Γιατί η κυρια τζοαννα χωρίς να την ρωτήσουμε έκανε νηξη για τον κύριο βλαροκ ότι είναι στρειτ κανονικός?
ξεχασες να αναφερεις το βιντεο

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
130
Like
21.700
Πόντοι
27.686
Σας ζητώ συγγνώμη.

Προφανώς θέλετε να πείτε barock αγαπητέ γιατί baroc χωρίς k είμαι εγώ άσχετος με την κουβέντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom