Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 126.127
Το απαγορευμένο πολλοί εμίσησαν το σέξ ουδείς !οπως και το σεξ;
Το απαγορευμένο πολλοί εμίσησαν το σέξ ουδείς !οπως και το σεξ;
Εμείς οι υπόλοιποι μπορούμε ή όχι.Μωρό μου ΕΣΥ μπορείς να μου ζητήσεις ότι θέλεις !
Η επιθυμία σου διαταγή !
![]()
Εσύ καρδούλα μου ότι θέλεις !Εμείς οι υπόλοιποι μπορούμε ή όχι.![]()
Θα ζητησω εναν μουσακα....διοτι νυστικο αρκουδακι δεν χορευει...Εμείς οι υπόλοιποι μπορούμε ή όχι.![]()
Κάτι τέτοια κάνεις και τρελαίνομαι που είμαι μακριά και θα αργήσω να σε ξαναδώ!!!Εσύ καρδούλα μου ότι θέλεις !
Είσαι πλέον μία από τις αδυναμίες μου !
![]()
Πιστεύω ότι τον καταφέρνει, γιατί δείχνει καλή νοικοκυρά!!!Θα ζητησω εναν μουσακα....διοτι νυστικο αρκουδακι δεν χορευει...![]()
Είσαι μακριά μου αλλά η σκέψη μου είναι πάντα μαζί σου !Κάτι τέτοια κάνεις και τρελαίνομαι που είμαι μακριά και θα αργήσω να σε ξαναδώ!!!
Νομίζω ότι είμαι καλή μαγείρισσα !Πιστεύω ότι τον καταφέρνει, γιατί δείχνει καλή νοικοκυρά!!!
Αλλά και αν δεν μπορεί είμαι σίγουρος ότι θα φροντίσει να μάθει, γιατί μας θέλει δυνατούς στον " χορό".![]()
Βλέπω μετά την καθαριότητα και την περιποίηση, αφού μπεις στο δωμάτιο, να μας ταϊζεις και ένα κομμάτι μουσακά ή κάτι άλλο από τα χεράκια σου, για να εκτοξεύεις την απόδοσή μας.Είσαι μακριά μου αλλά η σκέψη μου είναι πάντα μαζί σου !
Νομίζω ότι είμαι καλή μαγείρισσα !
Έτσι τουλάχιστον μου έχουν πει φίλοι που έχουν δοκιμάσει την μαγειρική μου !
Οκτώμβρης -ΟκτωβροχάκηςΚαλό μήνα με υγεία πάνω από όλα υπέροχη Έλενα!!!![]()
.....και κάποιο μου λένε :Βλέπω μετά την καθαριότητα και την περιποίηση, αφού μπεις στο δωμάτιο, να μας ταϊζεις και ένα κομμάτι μουσακά ή κάτι άλλο από τα χεράκια σου, για να εκτοξεύεις την απόδοσή μας.![]()
Χαμένο δεν θα πάει με τίποτα......και κάποιο μου λένε :
《 ΈΛΕΝΑ μην διπλώνεις πετσέτες μας αγχώνεις 》
και απαντώ :
《 ΔΕΝ μπορώ να λειτουργήσω αν το δωμάτιο είναι ακατάστατο 》
ΥΓ.....όταν έρχομαι στα ραντεβου θα φέρνω και κανένα ταψι παστίτσιο χαμένο δεν θα πάει ....![]()
Αν τη βρίσκεις και με το σίδερο, είμαι για 'σένα........και κάποιο μου λένε :
《 ΈΛΕΝΑ μην διπλώνεις πετσέτες μας αγχώνεις 》
και απαντώ :
《 ΔΕΝ μπορώ να λειτουργήσω αν το δωμάτιο είναι ακατάστατο 》
![]()
Και πολυ αργησα.....παρα πολυ....απαραδεκτος.
Αχχχχ!!
Εγώ θα κάνω το σίδερο και εσύ μετά θα με πληρώσεις σε είδοςΑν τη βρίσκεις και με το σίδερο, είμαι για 'σένα...
ΠΑΜ
χαχαχα
Το είδα μάτια μου !Καλό μήνα, σας έχω στείλει sms αγαπήτή μου κυρία.