Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (6 μέλη και 16 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.381
Πόντοι
5.506
Εσυ παλι δοξα τω Θεο δεν θα περασεις τα τρυπια γονιδια σου σε αλλον....θα ψοφησεις σε μια γωνια στο παιδικο σου δωματιο προσπαθοντας να σου πει καλημερα καμμια πουτανα!!!:tooth:
Ενώ εσύ θα είσαι όλη μέρα σε ένα σάιτ "για πουτανες" κρυφά από τη γούτσου γούτσου μη σου βάλει τον υπολογιστή στον πάτο.

Για τα γονίδιά σου τη δουλειά ας την κάνει σωστά η φύση, μην ξαναγίνει το ίδιο λάθος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.381
Πόντοι
5.506
Δεν σου είπα να το χάσεις ,
Είπα αν το έχανες θα έλεγες «δε γαμιέται θα πηδήξω άλλη μια φορά να γεννήσω άλλο παιδί» ή θα έκανες αγώνα;

Το πρώτο μιας και είμαι και μέντιουμ όπως είπες .
Τσακμακι φαίνεσαι και 'σύ. Για πες μου λίγο, οι υπόλοιποι 100ρια γονείς που "δεν κάνουν αγώνα" με τη δικη σου λογική επέλεξαν και αυτοί το πρώτο;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αρχίζω και το συνειδητοποιώ μωρέ..

Είμαι και εγώ νέο μέλος στο σαι και δεν έχω μάθει τον κοσμάκη ακόμη.
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Για πες μας τύπε, ποσό καιρό "παρακολουθούσες το σάιτ σαν επισκέπτης αλλά τώρα αποφάσισες να κανείς εγγραφή";

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.381
Πόντοι
5.506
Φίλε έλεγε ότι μένει Κρήτη και ότι έχει λεφτά και έχει και τουαρεγκ
Χαχαχχαχα γελάω που τα γράφω αυτά αλλά τα είχε πει
Για τις φάπες που έχεις φάει δε βγάζεις τσιμουδιά όμως βρε μυξιάρικο.

Gida Brasti

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
19
Πόντοι
0
Τσακμακι φαίνεσαι και 'σύ. Για πες μου λίγο, οι υπόλοιποι 100ρια γονείς που "δεν κάνουν αγώνα" με τη δικη σου λογική επέλεξαν και αυτοί το πρώτο;;

Για πες μας τύπε, ποσό καιρό "παρακολουθούσες το σάιτ σαν επισκέπτης αλλά τώρα αποφάσισες να κανείς εγγραφή";
Επειδή κάποιος δεν φαίνεται στην φόρα δεν σημαίνει ότι δεν κάνει αγώνα. Οι περισσότεροι γονείς δεν έχουν το κουράγιο να βγουν στην δημοσιότητα, αλλά αγωνίζονται μέσω νομικών διαδικασιών, συμμετέχουν σε συλλόγους θυμάτων κλπ.
Ο Ρούτσι βγήκε στην φόρα λόγω της απεργίας σίτισης γιατί είναι κάτι το οποίο διαφέρει σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ο άνθρωπος απλά είχε το κουράγιο για κάτι παραπάνω.

Απλό.

Όσο για την άλλη ερώτηση που μου έθεσες, δεν έχω λόγο να κρύψω κάτι πριν 3-4 μέρες ανακάλυψα την ιστοσελίδα από ένα φιλαράκι. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα ήμουν 2-3 μέρες επισκέπτης.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.618
Πόντοι
10.656
τι ανθρωποφαγια εδω μεσα :undecided-old: βρηακατε εναν ψιλομπουστη και πεσατε ολοι να τον :zfuck:
1759240009469.png

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.455
Πόντοι
6.256
Ενώ εσύ θα είσαι όλη μέρα σε ένα σάιτ "για πουτανες" κρυφά από τη γούτσου γούτσου μη σου βάλει τον υπολογιστή στον πάτο.

Για τα γονίδιά σου τη δουλειά ας την κάνει σωστά η φύση, μην ξαναγίνει το ίδιο λάθος.
Όλη μέρα σε ένα σάιτ για πουτανες να σε βρίζουν όλοι και να παρακαλάς τις πουτανες να σου μιλάνε... Αυτή θα είναι η καταδίκη σου Κλαούντια!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.381
Πόντοι
5.506
Επειδή κάποιος δεν φαίνεται στην φόρα δεν σημαίνει ότι δεν κάνει αγώνα. Οι περισσότεροι γονείς δεν έχουν το κουράγιο να βγουν στην δημοσιότητα, αλλά αγωνίζονται μέσω νομικών διαδικασιών, συμμετέχουν σε συλλόγους θυμάτων κλπ.
Ο Ρούτσι βγήκε στην φόρα λόγω της απεργίας σίτισης γιατί είναι κάτι το οποίο διαφέρει σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ο άνθρωπος απλά είχε το κουράγιο για κάτι παραπάνω.

Απλό.

Όσο για την άλλη ερώτηση που μου έθεσες, δεν έχω λόγο να κρύψω κάτι πριν 3-4 μέρες ανακάλυψα την ιστοσελίδα από ένα φιλαράκι. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα ήμουν 2-3 μέρες επισκέπτης.
Γι αυτό λοιπόν όσοι κάνουν τον αγώνα τους κρατούν την αξιοπρέπεια τους και έχουν το σεβασμό όλων ενώ η εθνική μάνα έχει γίνει ο περίγελος. Όχι γι αυτό που τη βρήκε αλλά για τον "αγώνα" που κάνει να μη χάσει κάμερα και μικρόφωνο. Βρες τις διαφορες.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.455
Πόντοι
6.256

Σιγά μην σου δώσει λογαριασμό τρύπια χυσοκανατα .. Δεν θέλει πολύ καιρό για να καταλάβει κάποιος ότι είσαι ΠΟΥΣΤΗΣ και τέρμα ΗΛΙΘΙΟΣ!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.381
Πόντοι
5.506
Όλη μέρα σε ένα σάιτ για πουτανες να σε βρίζουν όλοι και να παρακαλάς τις πουτανες να σου μιλάνε... Αυτή θα είναι η καταδίκη σου Κλαούντια!
Όλη μέρα για έναν ψωρομισθουλακο του δημοσίου και μια ζωή στη μιζέρια και τη φτωχια. Αυτή είναι η ζωή σου κατακαημένο μουνοπανο.

Gida Brasti

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
19
Πόντοι
0
Γι αυτό λοιπόν όσοι κάνουν τον αγώνα τους κρατούν την αξιοπρέπεια τους και έχουν το σεβασμό όλων ενώ η εθνική μάνα έχει γίνει ο περίγελος. Όχι γι αυτό που τη βρήκε αλλά για τον "αγώνα" που κάνει να μη χάσει κάμερα και μικρόφωνο. Βρες τις διαφορες.
Οι κάμερες θα πάνε από μόνες τους από την στιγμή που θα πέσει η αξιοπρέπεια της «τέλειας» ΝΔ αν συμβεί το οτιδήποτε στον άνθρωπο . Δεν σημαίνει ότι κυνηγάει την δημοσιότητα.. γκαου γκαου;;!!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.494
Πόντοι
15.931
αφου δεν βρεθηκε ενας κατοικος ψυχικου :undecided-old: τι στο διαολο ολοι φιλοθεη μενετε:afro:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.381
Πόντοι
5.506
Οι κάμερες θα πάνε από μόνες τους από την στιγμή που θα πέσει η αξιοπρέπεια της «τέλειας» ΝΔ αν συμβεί το οτιδήποτε στον άνθρωπο . Δεν σημαίνει ότι κυνηγάει την δημοσιότητα.. γκαου γκαου;;!!
Κοιτά να δεις ένα θαύμα, οι κάμερες έχουν πέσει πάνω της και δε μπορεί να τις αποφύγει. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.455
Πόντοι
6.256
Όλη μέρα για έναν ψωρομισθουλακο του δημοσίου και μια ζωή στη μιζέρια και τη φτωχια. Αυτή είναι η ζωή σου κατακαημένο μουνοπανο.
Ολη μερα σε ενα σαι για πουτανες να μην βγαινεις ποτε απο το δωματιακι σου,να μην εχεις φιλους,οικογενεια,γυναικα να μην εχεις τιποτα παρα μια διαδικτυακη περσονα που δεν τη θελει κανενας ουτε καν οι πουτανες που κωλογλυφεις ολη την ωρα!!!

Σε θελω γερο και δυνατο να μακροημερευσεις για να πιεις το πικρο ποτηρι οσο γινεται περισσοτερο πισωγλεντζε!!!:tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.381
Πόντοι
5.506
Ολη μερα σε ενα σαι για πουτανες να μην βγαινεις ποτε απο το δωματιακι σου,να μην εχεις φιλους,οικογενεια,γυναικα να μην εχεις τιποτα παρα μια διαδικτυακη περσονα που δεν τη θελει κανενας ουτε καν οι πουτανες που κωλογλυφεις ολη την ωρα!!!

Σε θελω γερο και δυνατο να μακροημερευσεις για να πιεις το πικρο ποτηρι οσο γινεται περισσοτερο πισωγλεντζε!!!:tooth:
Πόνεσε η φτωχεια και το δημοσιουπαλληλικι, τι να κάνουμε, η ζωή είναι άδικη. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Gida Brasti

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
19
Πόντοι
0
Κοιτά να δεις ένα θαύμα, οι κάμερες έχουν πέσει πάνω της και δε μπορεί να τις αποφύγει. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Έχει καταλάβει ότι με τις κινήσεις που κάνουν οι υπόλοιποι γονείς των θυμάτων δεν θα βγει ποτέ άκρη γιατί τα έχουν βάλει με το κράτος.
Άρα έπρεπε να γίνει μια τέτοια κίνηση και την έκανε.
Το 1ο αίτημα έγινε και θα δεις που θα γίνει και το 2ο.
Όταν δηλώσουν σύμφωνοι για τις τοξικολογικές ξεκίνα να πίνεις ξύδι.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.455
Πόντοι
6.256
Ζ
Ακομα κανεις διαλογο με τον τρυπιο αποτυχημενο;

Θα σου εξηγησω λιγακι τι παιζει με αυτον μιας και εισαι νεος....μιλαμε για ενα ακοινωνητο ναυαγιο της ζωης που εχει αποτυχει στα παντα.Σαν ανθρωπος,σαν αντρας και σαν διαδικτυακη περσονα.

Οταν βλεπει λοιπον ανθρωπους σαν τη Καρυστιανου δηλαδη ανθρωπους εξυπνους,δυναμικους και παθιασμενους να υπερασπιζονται τα ιδανικα και τις αξιες τους αυτη η κακιασμενη γεροντολουγκρα σκυλιαζει....γιατι αυτοι οι ανθρωποι του θυμιζουν ποσο λιγος και ασημαντος ειναι.Ενας γελοιος κακομοιρης που δεν ασχολειται κανενας μαζι του....

Πόνεσε η φτωχεια και το δημοσιουπαλληλικι, τι να κάνουμε, η ζωή είναι άδικη. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Σε θελω γερο κακοιμοιρη μεχρι τα 90 να φτασεις να ζεις στο παιδικο σου δωματιακι και να συστηνεσαι ως Barock στις πουτανες....:2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.494
Πόντοι
15.931
Ζ

Ακομα κανεις διαλογο με τον τρυπιο αποτυχημενο;

Θα σου εξηγησω λιγακι τι παιζει με αυτον μιας και εισαι νεος....μιλαμε για ενα ακοινωνητο ναυαγιο της ζωης που εχει αποτυχει στα παντα.Σαν ανθρωπος,σαν αντρας και σαν διαδικτυακη περσονα.

Οταν βλεπει λοιπον ανθρωπους σαν τη Καρυστιανου δηλαδη ανθρωπους εξυπνους,δυναμικους και παθιασμενους να υπερασπιστους τα ιδανικα και τις αξιες τους αυτη η κακιασμενη γεροντολουγκρα σκυλιαζει....γιατι αυτοι οι ανθρωποι του θυμιζουν ποσο λιγος και ασημαντος ειναι.Ενας γελοιος κακομοιρης που δεν ασχολειται κανενας μαζι του....

Σε θελω γερο κακοιμοιρη μεχρι τα 90 να φτασεις να ζεις στο παιδικο σου δωματιακι και να συστηνεσαι ως Barock στις πουτανες....:2funny:
μην λες ψεμματα πλησιαζει η ωρα βγηκαν τα μελομακαρονα στα ζαχαροπλαστεια οποτε ερχεται και ο διαγωνισμος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.381
Πόντοι
5.506
Έχει καταλάβει ότι με τις κινήσεις που κάνουν οι υπόλοιποι γονείς των θυμάτων δεν θα βγει ποτέ άκρη γιατί τα έχουν βάλει με το κράτος.
Άρα έπρεπε να γίνει μια τέτοια κίνηση και την έκανε.
Το 1ο αίτημα έγινε και θα δεις που θα γίνει και το 2ο.
Όταν δηλώσουν σύμφωνοι για τις τοξικολογικές ξεκίνα να πίνεις ξύδι.
Εμένα τύπε, μάντεψε, στ αρχιδια μου τι θα γίνει με τα αιτήματα της, αν έγιναν τοξικολογικές όπως λέγατε κάποτε αλλά πετάχτηκαν ενώ δεν προβλεπόταν, αν γίνουν (ξανά) τώρα, ας γίνει ότι θέλει. Αυτή, καλώς ή κακώς έφτασε να γίνει για κάποιους ηρωίδα, για τους πολλούς ένας μεταφερόμενος θίασος στα χέρια κάποιων καλοθελητών.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.653
Πόντοι
9.931

Απλό.

Δεν βγαίνουν στην φορα τυπε γιατι εχουν αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια και δεν θα βγουν να γίνουν πουτανακια της Κωνσταντοπούλου και της Καρυστινού, έχουν βαλει τους δικηγόρους τους μπροστά και περιμένουν να ξεκινήσει η δικη αυτή που προσπαθεί να καθυστερήσει με καθε τροπο η Κωνσταντοπούλου και 2-3 ακομα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.381
Πόντοι
5.506
Οταν βλεπει λοιπον ανθρωπους σαν τη Καρυστιανου δηλαδη ανθρωπους εξυπνους,δυναμικους και παθιασμενους να υπερασπιζονται τα ιδανικα και τις αξιες τους αυτη η κακιασμενη γεροντολουγκρα σκυλιαζει....
Φαντάσου που σε έχει καταντήσει η ζωή για να γράφεις τόσες μαλακιες μέσα σε ένα ποστ. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom