blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 27.746
- Πόντοι
- 28.716
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειστε αισχρος. Μου ειχατε υποσχεθει οτι δεν θα με δωσετε ετσι στην ψυχρα.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Μα δεν είστε εσείς, κύριε!Ειστε αισχρος. Μου ειχατε υποσχεθει οτι δεν θα με δωσετε ετσι στην ψυχρα.
Εσείς κύριε μόνο εάν παραδώσετε την εξουσία στον κύριο rabit θα επέλθει το ζητούμενο.Μα δεν είστε εσείς, κύριε!
Σεις δεν είστε τόσο νέος ... Φευ!
Τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες.Εσείς κύριε μόνο εάν παραδώσετε την εξουσία στον κύριο rabit θα επέλθει το ζητούμενο.
Και ο Λιακόπουλος ταυτίζονταν με το δρομολόγιο σάς & κοιτάξτε που βρίσκεται...Τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες.
Ετοιμαστείτε!
Ο καιρός γαρ εγγύς...
Το Sugar θα αλλάξει φωλιά!!!
Ενώ το μελαχρινό Sugar κοιμάται και ονειρεύεται ΑΛΛΑΓΗ στη ζωή της!
Καλημέρα λατρεμένοι μού κύριοι ...
Υπαγω δια 800άρι !!
Όπως & να το κάνετε κύριε το μελαχρινό 27χρονο sugar δεν μετακινείται !!Ενώ το μελαχρινό Sugar κοιμάται και ονειρεύεται ΑΛΛΑΓΗ στη ζωή της!
Και εγώ με την (μελαχρινή) λεσβία!@blizardeye :
Το σουγκαρ σου κυριε Αμτζικ
εγω θα σου το παρω
γιατι λεσβιες μελαχρινες
εγω τωρα γουσταρω
Για χαρη της την συνταξη
απ τον ΟΓΑ θα δινω
θα απαρνηθω και τις ξανθιες
σ αυτην πιστος θα μεινω
Λεσβος θα γινω και εγω
σ αυτην την ηλικια
εσεις μεσα στην φυλακη
και εγω με την λεσβια.
Φασίστας ο κύριος Αμζικ; Που ζήτησε ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές στο νήμα;Αν το μελαχρινό Sugar γνώριζε για το παρόν Νήμα, σήμερα θα απολάμβανε τα άφθονα οφέλη της σύνταξης του ΟΓΑ!
Αλλά ο φασίστας, κ. @amjik , κρατά το Sugar αποκομμένο από την πραγματικότητα..
Είπε ο κομμουνιστής Γκεμπελισκος!Φασίστας ο κύριος Αμζικ; Που ζήτησε ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές στο νήμα;
ΧΑ ΧΑ ΧΑ δεν υπάρχετε κύριε όχι δεν υπάρχετε.... μου βγήκε η γαρίδα από την μύτη ΧΑ ΧΑ ΧΑ χαααααασαΔεν μπορώ να βλέπω την λέξη ΕΚΛΟΓΕΣ.
Κινδυνεύω από αναφυλακτικό σοκ!
Λανθανετε κ. @blizardeye ποτέ δεν σας απεκάλεσα έτσι...Είπε ο κομμουνιστής Γκεμπελισκος!