Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.062

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.949
Πόντοι
6.056
αν εισαι σχέσακιας τότε ναι αλλά πως θα ξετριψεις και θα μάθεις με τις γυναίκες?αν αρχίζεις και βάζεις στάνταρ όχι παντρεμένες όχι δεσμευμένες όχι ξένες όχι αδύνατες τότε τα στάνταρ μόνος σου τα θετεις και μην έρχεσαι μετά και λες οι γκομενες έχουν απαιτήσεις?εδώ μόνο σου βάζεις πλαίσια και βγαίνεις τελικά εσύ να έχεις στάνταρ,όποιος θέλει γυναίκα να ψάξει να βρει γυναίκα αντε να έχει ένα δύο στάνταρ αλλά από 3 στάνταρ και πάνω καιγεται

Παντρεμένες,δεσμευμένες,μπάζα,αναρχοάπλυτες είναι τα red flag μου.Οπως έχουν αυτές,έχουμε κι εμεις

Κάποτε γούσταρα μια που δούλευε σε σουπερμαρκετ,όποτε πήγαινα μιλούσαμε και γενικά φαινόταν σαν να γούσταρε κι αυτή,ε μια μέρα την πέτυχα σε καφετέρια με τον γκομενο της και απο τότε δεν της ξαναμίλησα.Ευτυχώς έγινε έτσι γιατί αν δεν το ήξερα οτι έχει γκόμενο,θα έκανα κίνηση και θα γινόμουν και ρόμπα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.518
Παντρεμένες,δεσμευμένες,μπάζα,αναρχοάπλυτες είναι τα red flag μου.Οπως έχουν αυτές,έχουμε κι εμεις

Κάποτε γούσταρα μια που δούλευε σε σουπερμαρκετ,όποτε πήγαινα μιλούσαμε και γενικά φαινόταν σαν να γούσταρε κι αυτή,ε μια μέρα την πέτυχα σε καφετέρια με τον γκομενο της και απο τότε δεν της ξαναμίλησα.Ευτυχώς έγινε έτσι γιατί αν δεν το ήξερα οτι έχει γκόμενο,θα έκανα κίνηση και θα γινόμουν και ρόμπα
Βλέπεις γιατί δεν ρίχνεις τελικά το λες και μόνο σου
1ον δεν σε νοιάζει που έχει γκομενο θα σε ξεσκαρταρε μόνη της
2ον όταν την είδες με γκομενο μαγκωσες κιοτεψες άρα Βλέπεις τις γυναίκες υποσυνείδητα σεξικιστικα μόνο
3ον είσαι εγωιστής,φοβάσαι την απόρριψη,όποιος φοβάται την απόρριψη δεν κάνει για το άθλημα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.949
Πόντοι
6.056
Κι αν σου προκύψει φάση με παντρεμένη θα πεις "όχι" και θα την πεις να πάει να εξομολογηθεί;
Ας αμαρτήσει μαζί σου πρώτα να έχει και πιο πολλά να εξομολογηθεί ,να γουστάρετε και οι δυο σας .
Αυτά ....

Τυπε καλώς ή κακώς,είμαι παλαιών αρχών και κτητικός.Η γυναίκα αν είναι μαζί μου,θέλω να έχει προτεραιότητα εμένα και όχι συζύγους,παιδιά,σκυλιά

Άμα θέλουν να έχουν και γκόμενους και να καυλαντίζουν με άλλους,όλα αυτά τα 'προοδευτικά',απο μένα έχουν φάει άκυρο.Ας πάνε να τα κάνουν με τους χιλιαδες άλλους πρόθυμους

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.518
Iσχυει αλλα ίσως μια φοιτήτρια να μην έχει πολλές απαιτήσεις για να την πηγαινοφερνει ο γκόμενος σε θάλασσα ,μπουζούκια και λοιπές πλεμποσυναξεις και εκεί ίσως να είναι αρκετό το πατίνι για προσωπικές καθαρά μετακινήσεις.
Από τα 25 και πάνω εννοείται ότι οι απαιτήσεις ανεβαίνουν.
εδώ πολλές έχουν ήδη αμάξι οι φοιτήτριες,άμα ο μπαμπάς από το κάμπο αγρότης έχει λεφτά δεν κολώνει να πάρει ένα τούτου στη κορη
Εδώ κάτι φοιτητές με κατι γιαρις γίνονται σοφέρ ανεξάρτητα αν γαμανε η αν όχι εκεί είναι άλλο ζήτημα
Αλλά και πάλι δεν είναι απόλυτο ότι αν έχεις αμάξι θα γαμησεις η αν δεν έχεις δεν γαμας,το αμάξι η μηχανή απλά βοηθάνε και τίποτα αλλο

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.949
Πόντοι
6.056
Βλέπεις γιατί δεν ρίχνεις τελικά το λες και μόνο σου
1ον δεν σε νοιάζει που έχει γκομενο θα σε ξεσκαρταρε μόνη της
2ον όταν την είδες με γκομενο μαγκωσες κιοτεψες άρα Βλέπεις τις γυναίκες υποσυνείδητα σεξικιστικα μόνο
3ον είσαι εγωιστής,φοβάσαι την απόρριψη,όποιος φοβάται την απόρριψη δεν κάνει για το άθλημα

Δεν κιότεψα,απλά μου έφυγε αμέσως κάθε ενδιαφέρον

Εγώ τα παιχνιδάκια τους δεν τα παίζω

Άμα θέλουν να κάνουν τον γκομενο τους να ζηλεύει,όπως είπα και πιο πάνω,ας βρουν να τα κάνουν με τους χιλιάδες άλλους πρόθυμους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.044
Πόντοι
3.656
...girls are made of sugar and spice and everything nice......
ΙΣΩΣ το πιο πάνω ρητό να μην ισχύει

«Φίλησέ μου τα πόδια, αλλιώς θα σε μαχαιρώσω»: Σοκ στην Πάτρα με τις ανήλικες που έκαναν bullying σε 13χρονη​

Τα 4 κορίτσια απείλησαν την 13χρονη, ενώ βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους​

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.059
Πόντοι
16.235
Τυπε καλώς ή κακώς,είμαι παλαιών αρχών και κτητικός.Η γυναίκα αν είναι μαζί μου,θέλω να έχει προτεραιότητα εμένα και όχι συζύγους,παιδιά,σκυλιά

Άμα θέλουν να έχουν και γκόμενους και να καυλαντίζουν με άλλους,όλα αυτά τα 'προοδευτικά',απο μένα έχουν φάει άκυρο.Ας πάνε να τα κάνουν με τους χιλιαδες άλλους πρόθυμους
Tα πράγματα είναι δύσκολα.
Γιατί να ειμαστε κι οι δυο αισθηματιες
Κι όλο να μπλέκουμε σε παλιο- ιστορίες;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.059
Πόντοι
16.235
...girls are made of sugar and spice and everything nice......
ΙΣΩΣ το πιο πάνω ρητό να μην ισχύει

«Φίλησέ μου τα πόδια, αλλιώς θα σε μαχαιρώσω»: Σοκ στην Πάτρα με τις ανήλικες που έκαναν bullying σε 13χρονη​

Τα 4 κορίτσια απείλησαν την 13χρονη, ενώ βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους​

Αυτά μεγάλωσαν με κινητό ,όχι με γονείς.
Αφαίρεση γονικής επιμέλειας και μπουζου μήπως παραδειγματισθουν κι άλλοι "γονείς"...αλλιώς δεν σώζεται η κατάσταση.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.044
Πόντοι
3.656
Αυτά μεγάλωσαν με κινητό ,όχι με γονείς.
Αφαίρεση γονικής επιμέλειας και μπουζου μήπως παραδειγματισθουν κι άλλοι "γονείς"...αλλιώς δεν σώζεται η κατάσταση.
όχι, έχω άλλη άποψη. Στην εποχή των μανάδων μας ας πούμε, οι γυναίκες γαλουχούνταν από μικρές να είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ στη συμπεριφορά τους. Η κριτική του Χωριού ή της Γειτονιάς ήταν αμείλικτη, και εφαρμοζόταν ΚΑΙ στους Γονείς. Δεν άλλαξε η Γυναικεία Φύση. Σήμερα, νιώθουν ότι μπορούν να κάνουν κυριολεκτικά ότι Γουστάρουν, και είτε να μην αντιμετωπίσουν επιπτώσεις, είτε να είναι αμελητέες. Η Συμμαχία των Φεμινιστριών, ΛΟΑΤΚΙ+, Αριστεράς, Μουνοζητιάνων και Λευκών Ιπποτών, θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να τις προστατέψει. Γι αυτό και έχουν ξεσαλώσει, και δείχνουν τα πραγματικά τους χρώματα

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0
Και περιμένεις μετά να σε προσέξει η γκόμενα, όταν κυκλοφορείς σα δεκάχρονο.
Προσεχει το χειροφρενο. Νααα ενα χειροφρενο... επίσης ειναι κ η αδρεναλινη του να κινδυνεύεις να πας απο καμια βαρεμενη κωλόγρια με καταράκτη και ανοια...
Λογικο αυτοι με τα αυτοκινητα να της ειναι αδιαφοροι.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.949
Πόντοι
6.056
Κι αν σου προκύψει φάση με παντρεμένη θα πεις "όχι" και θα την πεις να πάει να εξομολογηθεί;
Ας αμαρτήσει μαζί σου πρώτα να έχει και πιο πολλά να εξομολογηθεί ,να γουστάρετε και οι δυο σας .
Αυτά ....

Η παντρεμένη θα ψάξει φάση με άλλο παντρεμένο.Τον ελεύθερο τον φοβάται μην κολλήσει μαζί της.Και δικαιολογημένα,γιατί οι ελεύθεροι είναι σαν αυτούς που περπατάνε στην έρημο και μολις βρουν μια όαση,θα πέσουν ολόκληροι μέσα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.518
Η παντρεμένη θα ψάξει φάση με άλλο παντρεμένο.Τον ελεύθερο τον φοβάται μην κολλήσει μαζί της.Και δικαιολογημένα,γιατί οι ελεύθεροι είναι σαν αυτούς που περπατάνε στην έρημο και μολις βρουν μια όαση,θα πέσουν ολόκληροι μέσα
Σιγά που θα ψάξει φάση με παντρεμένο,εδώ ήδη είναι ένας ο κίνδυνος πιστεύεις ότι θα θέλει να βάλει διπλό?
Οι παντρεμένες γενικά απατούν η νταραβεριζονται με σκοπό να αντικαταστησουν τον άντρα τους ή να νιώσουν αυτά που δεν τους δίνει ο άντρας τους περισσότερο συναίσθημα ενδιαφέρον στοργή
Γενικά ο μέσος άντρας μόλις παντρευτεί δεσμευτεί κλπ μετά χαλαρώνει,αυτή η χαλάρωση δεν είναι καλή αλλά βιολογικά ο άντρας αναζητά τη χαλάρωση,θέλει να αράζει να μην είναι άλλο στη πρίζα,αυτό οι γυναίκες το σιχαίνονται και εκεί που πας να αρπάξεις σου διαταράσσουν το άραγμα και αντε πάλι ανασκουμπωνεσαι να βρεις
Έτσι κάπως λειτουργούν τα ζευγάρια οι γκομενες μέχρι τα 50 μετά αλλάζει το σκηνικό

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.059
Πόντοι
16.235
όχι, έχω άλλη άποψη. Στην εποχή των μανάδων μας ας πούμε, οι γυναίκες γαλουχούνταν από μικρές να είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ στη συμπεριφορά τους. Η κριτική του Χωριού ή της Γειτονιάς ήταν αμείλικτη, και εφαρμοζόταν ΚΑΙ στους Γονείς. Δεν άλλαξε η Γυναικεία Φύση. Σήμερα, νιώθουν ότι μπορούν να κάνουν κυριολεκτικά ότι Γουστάρουν, και είτε να μην αντιμετωπίσουν επιπτώσεις, είτε να είναι αμελητέες. Η Συμμαχία των Φεμινιστριών, ΛΟΑΤΚΙ+, Αριστεράς, Μουνοζητιάνων και Λευκών Ιπποτών, θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να τις προστατέψει. Γι αυτό και έχουν ξεσαλώσει, και δείχνουν τα πραγματικά τους χρώματα
Δεν διαφωνούμε .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.059
Πόντοι
16.235
Σιγά που θα ψάξει φάση με παντρεμένο,εδώ ήδη είναι ένας ο κίνδυνος πιστεύεις ότι θα θέλει να βάλει διπλό?
Οι παντρεμένες γενικά απατούν η νταραβεριζονται με σκοπό να αντικαταστησουν τον άντρα τους ή να νιώσουν αυτά που δεν τους δίνει ο άντρας τους περισσότερο συναίσθημα ενδιαφέρον στοργή
Γενικά ο μέσος άντρας μόλις παντρευτεί δεσμευτεί κλπ μετά χαλαρώνει,αυτή η χαλάρωση δεν είναι καλή αλλά βιολογικά ο άντρας αναζητά τη χαλάρωση,θέλει να αράζει να μην είναι άλλο στη πρίζα,αυτό οι γυναίκες το σιχαίνονται και εκεί που πας να αρπάξεις σου διαταράσσουν το άραγμα και αντε πάλι ανασκουμπωνεσαι να βρεις
Έτσι κάπως λειτουργούν τα ζευγάρια οι γκομενες μέχρι τα 50 μετά αλλάζει το σκηνικό
Μάλλον θα ψάξει παντρεμένο γιατί θα έχουν κοινούς τρόπους λειτουργίας και αποφυγής του κινδύνου να ξεσκεπάσει κάποιος την φάση τους.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.870
Πόντοι
3.556
Μάλλον θα ψάξει παντρεμένο γιατί θα έχουν κοινούς τρόπους λειτουργίας και αποφυγής του κινδύνου να ξεσκεπάσει κάποιος την φάση τους.

Όντως.Εδω το Ashley Madison,το μεγαλύτερο dating σάιτ για παντρεμένους,παντρεμενες που ψάχνονται να ξενογαμησουν.47 εκατομμύρια μέλη.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.059
Πόντοι
16.235

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.059
Πόντοι
16.235

Εδώ ήσουν τυχερός .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.917
Πόντοι
6.056
Πάντως στο μετρό Θεσσαλονίκη,ούτε γύφτους βλέπεις μέσα,ούτε πακιστανούς,καμια σχέση με τη βρώμα της Αθήνας.Και πάμπολλα μουνάκια απο ανατολικά που πηγαινοέρχονται κέντρο.
Και στις στάσεις λεωφορείων . Στη θεσσαλονίκη, βλέπεις μόνο έλληνες άντε και ελάχιστους/ες βαλκάνιους.
Καμία σχέση με αθήνα. Αθήνα το 90% είναι εκτός ευρώπης.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.949
Πόντοι
6.056

Λογικό είναι.Οταν οι γνωριμίες για το μεσο άντρα είναι σαν να περνάει συνεντεύξεις για δουλειά,δε θα ηρεμήσει μόλις τον πάρουν κάπου;

Τώρα αν η δουλειά εξελιχθεί...σε Δημόσιο...και μονιμότητα...εκει ή θα αράξει στο ξύσιμο...ή θα προσελκύει και άλλους 'εργοδότες' που τον απέρριπταν πριν

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.917
Πόντοι
6.056
Λογικό είναι.Οταν οι γνωριμίες για το μεσο άντρα είναι σαν να περνάει συνεντεύξεις για δουλειά,δε θα ηρεμήσει μόλις τον πάρουν κάπου;

Τώρα αν η δουλειά εξελιχθεί...σε Δημόσιο...και μονιμότητα...εκει ή θα αράξει στο ξύσιμο...ή θα προσελκύει και άλλους 'εργοδότες' που τον απέρριπταν πριν
Για χαλβάδες μπουχέσες ασουλούπωτους λες τύπε . Και άφραγκους.
Αυτοί πάντα ήταν και πάντα θα είναι στον άσσο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom