Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 65.172
- Πόντοι
- 12.056
Είναι που έφαγα Μπαν στην κυρία μιλφ και εκαμα συνειρμό λόγο ονόματος....κοτομπουκιτσο βλεπω φλερταρεις με τον κινδυνο![]()

Είναι που έφαγα Μπαν στην κυρία μιλφ και εκαμα συνειρμό λόγο ονόματος....κοτομπουκιτσο βλεπω φλερταρεις με τον κινδυνο![]()
....στο διορθωσα λιγοΕίναι που έφαγα Μπαν ΚΑΙ στην κυρία μιλφ και εκαμα συνειρμό λόγο ονόματος![]()
Η Σούλα είναι άλλο επίπεδο δε συγκρίνονται….Είναι που έφαγα Μπαν στην κυρία μιλφ και εκαμα συνειρμό λόγο ονόματος![]()
Άλλο επίπεδο ή σε κάνει επίπεδο αν ανέβει πάνω σου???!!!Η Σούλα είναι άλλο επίπεδο δε συγκρίνονται….
Θέλω την κυρία Σούλα τωρααααΆλλο επίπεδο ή σε κάνει επίπεδο αν ανέβει πάνω σου???!!!![]()
Αγορι μου…. μερακλη μου εσυ !!!Θέλω την κυρία Σούλα τωραααα![]()
Λειτουργεί σαν πλάστης κι εσύ σαν ζυμάριΆλλο επίπεδο ή σε κάνει επίπεδο αν ανέβει πάνω σου???!!!![]()
Θέλω την κυρία Σούλα τωραααα![]()
Τη γλωσσα μακρια απο εκειΓια γερό σπατουλάρισμα με την γλώσσα
Εσυ γτι εκανες λογαριασμο; Γ ν μας σπας τα αρχιδια ; Αφου ραντεβού δ κανεις τι θες τωρα ..Τελικά δεν ήταν red velvet?
Οταν φορτωνεις,γινεσαι καυλα!!Εσυ γτι εκανες λογαριασμο; Γ ν μας σπας τα αρχιδια ; Αφου ραντεβού δ κανεις τι θες τωρα ..
Γιατί υπάρχει ακόμα το νήμα?Είναι που έφαγα Μπαν στην κυρία μιλφ και εκαμα συνειρμό λόγο ονόματος![]()
Χμ, έχω ένα ...300αρι που μου περισσεύει πάντωςΝ πατησω πανω στο παραπάνω μηνυμα γ πατρα, δε εχω σκοπο ν ταξιδεψω στην Ελλάδα πλεον ..ειναι φτωχη η χωρα μας.
επισης: το μισαωρο μου βγαίνει εντελως απο το προγραμμα .
Οποιος θελει ν μ συναντήσει θ ναι 1 ωρα κ βαλε .. κραταω την μια ωρα στα 100 ευρ 2 εκτονωσεις..
1,5 ωρα στα 140
2 ωρες στα 180 οπως ηταν ..οχι δαχτυλα ..προσφερω τα εξης εξτρα:
Golden shower giving : +30
Cif: +30
Cim: +30
Riming giving:+50
Riming receiving: +30
Anal : + 300(γ ν μην ερθει κανεις)
Strap : + 100
Οποιοι δε γουσταρουν τα τηγανια μου πληρωνουν ξενοδοχείο κ ταξι
Θ ειμαι απων καποιες ημερες απο τον επομενο μηνα Σουηδια, Φινλανδια και Νορβηγια.
Take care x
Σωστή σε όλα!Ν πατησω πανω στο παραπάνω μηνυμα γ πατρα, δε εχω σκοπο ν ταξιδεψω στην Ελλάδα πλεον ..ειναι φτωχη η χωρα μας.
Οποιος θελει ν μ συναντήσει θ ναι 1 ωρα κ βαλε .. κραταω την μια ωρα στα 100 ευρ 2 εκτονωσεις..
1,5 ωρα στα 140
Θ ειμαι απων καποιες ημερες απο τον επομενο μηνα Σουηδια, Φινλανδια και Νορβηγια.
Take care x
Ασε ρε φτωχεΣωστή σε όλα!
Λίγο με τα εγγλέζικα τα χαλάς
Εχεις δικιο κ ζητω συγνωμηΠάντως Νικόλ εδώ απαντάς αλλά στο Viber μας κρέμασες. Κανονίζουμε από τετάρτη ραντεβού για πέμπτη στις 19.30 και το ακυρώνεις το μεσημέρι ύστερα από μήνυμα μου για επιβεβαίωση , επειδή σου προέκυψε κάποιο θέμα. Κανένα πρόβλημα και δεκτό, άνθρωποι είμαστε κάτι μπορεί να συμβεί. Μου λες μπορώ βράδυ, σε ρωτάω άμεσα τι ώρα μπορείς για να το κανονίσω και δεν μου απάντησες ποτέ ξανά. Θα μπορούσα να κανονίσω κάτι διαφορετικό αν ήσουν συνεπείς στα μνμ. Καλό βράδυ.
Anal : + 300(γ ν μην ερθει κανεις) μέσα!! την πάτησες, θα βρεθούν πολλοί...
Οποιοι δε γουσταρουν τα τηγανια μου πληρωνουν ξενοδοχείο κ ταξι καλό κι αυτό!
Θ ειμαιαπωναπούσα...(εκτός αν κρέμεται κάνα ματζαφλάρι ανάμεσα στα πόδια σου!) καποιες ημερες απο τον επομενο μηνα Σουηδια, Φινλανδια και Νορβηγια.
Take care x U2
γλυφομουνι και πιπα υπαρχει;; ρωταω γιατι δεν βλεπω να τα γραφεις. επισης στο αναλ αν ερθει τελικα καποιος και στον κανει πηγαδι τα 300 δεν φτανουν για επουλωση σε ιατρικα εξοδα οποτε reconsiderΝ πατησω πανω στο παραπάνω μηνυμα γ πατρα, δε εχω σκοπο ν ταξιδεψω στην Ελλάδα πλεον ..ειναι φτωχη η χωρα μας.
1,5 ωρα στα 140
Take care x