kostaras1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Like
- 789
- Πόντοι
- 81
Ούτε για μεταξουργείο πλέον …
Σίγουρα.Η κοπέλα χρειαζεται βοήθεια. Είναι ξεκάθαρο από τις συνθήκες υγιεινής στο χώρο αλλά και από το πώς είναι το σώμα της. Φοβάμαι ότι δεν θα έχει καλή κατάληξη
Eυχαειστω για το βίντεο που έστειλες που την παρτουζωνες..φοβερό βίντεο κ τώρα εξαρτάται από εσένα να το μοιραστείς κ σε άλλουςΠαιδες , οι γυναίκες στο Μεταξουργείο κάνουν ένα λειτούργημα και έχουν έναν αυτοσεβασμό.Η κοπέλα δεν είναι σε θέση ούτε αυτό να κάνει. Είναι δυστυχώς στην κατηγορία των τζανκι που πάνε κάτι μπαρμπάδες και δίνουν πίπα για 5 ευρώ με αμφίβολες συνθήκες υγιεινής.
Έχω στεναχωρηθεί - πικραθεί πολύ όπως και για κάθε άνθρωπο που πέφτει στην αντίληψη μου να καταντά έτσι.
Στα καλά της ή τώρα ?Eυχαειστω για το βίντεο που έστειλες που την παρτουζωνες..φοβερό βίντεο κ τώρα εξαρτάται από εσένα να το μοιραστείς κ σε άλλους
Παραδέχτηκε τον μπουρδελιαρη κ νόμιζα έλεγε ψέματα ..στα καλά τηςΣτα καλά της ή τώρα ?
Αξίζει τότε !Παραδέχτηκε τον μπουρδελιαρη κ νόμιζα έλεγε ψέματα ..στα καλά της
Γιατί ακούνε κανέναν οι πουτανες γενικά; Δεν ακούνε. Ε, δεν μπορείς να βοηθήσεις κάποιον που δεν θέλει να βοηθηθεί.Καλά δεν υπάρχει άνθρωπος γύρω της να τη βοηθήσει ?
Ένας ρε φίλε !
Ήδη έχω δεχτεί μηνύματα, αλλα παίδες αυτά τα βίντεο μοιράζονται μόνο με εκλεκτούς και έμπειρους συναγωνιστες οπως ο Βολκανος. Συγνώμη.Eυχαειστω για το βίντεο που έστειλες που την παρτουζωνες..φοβερό βίντεο κ τώρα εξαρτάται από εσένα να το μοιραστείς κ σε άλλους
Αυτο που λες ειναι επιστημονική φαντασία τυπε. Εδω εισαι με ωραία γκόμενα και παλεύεις να τον σηκώσεις αν εισαι ζαντα και θα τον σηκώσεις με το ζακι;Ερείπιο πλέον...τελειωμένο πρεζάκι.
Ηθελε πραγματικα τεράστιο κοπο για να καταφερει μεσα σε λιγα χρονια να γινει απο τοπ5 μουνί στην χώρα σε τύπισα που πρεπει να γινεις ζαντολάστιχο από τα ξύδια για να την αφησεις να σου παρει μια πιπα και να κλεινεις και ματια προσπαθώντας να θυμασαι πως ηταν μπας και χύσεις.