Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.870
Πόντοι
3.556
Έχει διαφορά άλλο οι Πολωνέζες άλλο οι Τσεχες άλλο οι Ρωσίδες κτλ αλλα σε γενικές γραμμές η σλαβική νοοτροπία και κουλτούρα ειναι παρόμοια.Οι Σλάβοι δεν έκαναν το λάθος να φέρουν κωλοαραβες,κωλορουρκους καθυστερημενους τριτοκοσμικούς κτλ να συντηρητικοποιησουν τα ηθη οπότε εχει μεινει όλη η κουλτούρα και το περιβάλλον άθικτα.
Θα την κάνουν την Ευρώπη μια χαψιά οι Σλάβοι τώρα που εχει αδυνατίσει με την είσοδο καθυστερημενων.Αμήν που λένε θα ειναι ευχής έργον.
Πρέπει συνεχώς να στηρίζουμε σλαβικα συμφέροντα σλαβική οικονομία και να θάψουμε το ευρωπαϊκό κατεστημένο.
Αμα δυσανασχετουν οι αρχές στον πούτσο μας λουλούδια που λένε.Γενικως γαμηστε τους μην τους υπολογίζετε καθόλου.Τεραστια βαλκανική ανωτεροτης.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.648
Πόντοι
3.936
Όλες οι γυναίκες του κόσμου μόλις παραγνωρίστει κάποιος μαζί τους κ πήξουν τα γάλατα τις ίδιες απαιτήσεις έχουν- λες και όλες έχουν βγάλει το ίδιο σχολειο, τι να λέμε αφου όλες στο ιδιο dna παίζουν.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.870
Πόντοι
3.556
Πλέον κάνω διακοπές μόνο σε σλαβικές χώρες.Ιουλιο πέρυσι ήμουνα Μπουντβα,Σεπτεμβριο Βελιγράδι,Δεκεμβριο Κρακοβία,Μαρτιο Βαρσοβία,Ιουλιο Μινσκ,Σεπτεμβριο Βαρσοβία και Κρακοβία απολαμβάνω σλαβικό πολιτισμό.

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Εγώ επιχειρώ να μείνω σε σλαβική χώρα να είμαι μόνιμα συντονισμένος και στην πρίζα με τις σλαβες
Είμαι μετάξι Πολωνίας Τσεχίας για εγκατάσταση
Γενικά το να ζεις σε τέτοια περιβάλλοντα ανανεώνεσαι η ποιότητα αγγίζει και σένα και οι μισθοί και η ζωή τελευταία έχει ανέβει πολύ εκει

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.870
Πόντοι
3.556
Σλαβικές χώρες έχεις φοβερή αίσθηση ελευθερίας.Δε σε ελέγχει κανεις μπορείς να φας να πιεις να γαμησεις σαν άνθρωπος.Οι Σλάβοι αφήνουν τις φυσικές τάσεις ελεύθερες δε βάζουν παντού κανόνες όπως οι γερμανοειδεις ουτε ελέγχουν τους άλλους.Οποτε και οι Σλαβες κινούνται ελευθερα μπορούν να πηδιουνται εδώ κι εκεί χωρίς κριτικές και σχόλια ή κοινωνική αποδοκιμασία.Ειναι ωραίο περιβάλλον αληθινής ελευθερίας.Αντιθετα Δυση εχει κανόνες για όλα πρέπει συνεχώς να σκέφτεσαι τους νόμους και τα δικαιώματα της άλλης πλευράς.Αμα πας να γαμησεις Γερμανίδα ειναι σα να κανεις συμβόλαιο πρέπει όλα να έχουν προβλεφθεί ακριβώς για να ικανοποιουνται τα συμφέροντα των μερων.Δεν έχεις τη ρευστότητα και απόλαυση του σλαβικου κόσμου που όλα ειναι δυνατά.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.870
Πόντοι
3.556
Εγώ επιχειρώ να μείνω σε σλαβική χώρα να είμαι μόνιμα συντονισμένος και στην πρίζα με τις σλαβες
Είμαι μετάξι Πολωνίας Τσεχίας για εγκατάσταση
Γενικά το να ζεις σε τέτοια περιβάλλοντα ανανεώνεσαι η ποιότητα αγγίζει και σένα και οι μισθοί και η ζωή τελευταία έχει ανέβει πολύ εκει

Εσύ δεν είχες βρει θέση ρεσεψιονιστ σε ξενοδοχείο στο Μπρνο?

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.728
Πόντοι
456
Ελλάδα δεν συμβαίνει σου λέει δεν σε ξέρω δεν σου ανοίγονται.

Ελλαδα τη ζημια την κανουν οι πιρφοροι. Τι να κανουν και οι γυναικες, βλεπουν τοσους βλαμμενους και σου λεει δε μπορει θα εχουν δικιο που με βλεπουν σαν σημαντικο τροπαιο, για να το λενε μαλλον ειναι αληθεια

Αυτες που η γιαγια τους (και ολη η γενια της) θα παντρευονταν μονο παρθενα και με προικα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.953
Πόντοι
6.056
Εδώ ο μέσος Έλληνας δεν έχει πολλές επιλογές
Η θα τη βγάλει στα μπουρδελα η θα τη κάνει όπως οι προαναφερομενοι η θα τον φάει η μαλάκια με τσόντες και καναπέ.

Ο μέσος Έλληνας,ακόμα και ο άνω του μέσου,χωρίς σχέση παίρνει τ'αρχίδια του

Αναγκαστικά κυνηγάει σχέση γιατι αλλιώς θα είναι μονιμως μεταξυ μαλακιας και μπουρδέλων.Και κάπως έτσι,τελικά...τον απορροφάει η σχέση για να μην ξαναγυρίσει στην προ σχέσης κατάσταση

Τώρα μερικοί,σίγουρα είναι και τυχεροί αν τους προκύψει εκει γύρω στα 30 κάποια καλή περίπτωση για να το πάνε σοβαρά.΄Πιο μετά,είναι σχεδόν απίθανο

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Ο μέσος Έλληνας,ακόμα και ο άνω του μέσου,χωρίς σχέση παίρνει τ'αρχίδια του

Αναγκαστικά κυνηγάει σχέση γιατι αλλιώς θα είναι μονιμως μεταξυ μαλακιας και μπουρδέλων.Και κάπως έτσι,τελικά...τον απορροφάει η σχέση για να μην ξαναγυρίσει στην προ σχέσης κατάσταση

Τώρα μερικοί,σίγουρα είναι και τυχεροί αν τους προκύψει εκει γύρω στα 30 κάποια καλή περίπτωση για να το πάνε σοβαρά.΄Πιο μετά,είναι σχεδόν απίθανο
Μια ίσον καμία και δεν εννοώ να έχεις 2 μαζί αλλά αν ξέρεις ότι μετά αυτή τη μια δεν θα μπορείς να βρεις άλλη χεστά.
Εκεί χάνει ο μέσος,γίνεται αγαπούλης και υποτακτικος μια ζωή στο άγχος και στο ένα πόδι

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.953
Πόντοι
6.056
Σλαβικές χώρες έχεις φοβερή αίσθηση ελευθερίας.Δε σε ελέγχει κανεις μπορείς να φας να πιεις να γαμησεις σαν άνθρωπος.Οι Σλάβοι αφήνουν τις φυσικές τάσεις ελεύθερες δε βάζουν παντού κανόνες όπως οι γερμανοειδεις ουτε ελέγχουν τους άλλους.Οποτε και οι Σλαβες κινούνται ελευθερα μπορούν να πηδιουνται εδώ κι εκεί χωρίς κριτικές και σχόλια ή κοινωνική αποδοκιμασία.Ειναι ωραίο περιβάλλον αληθινής ελευθερίας.

Πλην των Γιουγκο-σλαβων

Βέβαια εκεί αμα είσαι κωλοφαρδος βρίσκεις και μουνάρες για σπίτι,βλέπε Ντιμιτρίεβιτς

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.648
Πόντοι
3.936
Σλαβικές χώρες έχεις φοβερή αίσθηση ελευθερίας.Δε σε ελέγχει κανεις μπορείς να φας να πιεις να γαμησεις σαν άνθρωπος.Οι Σλάβοι αφήνουν τις φυσικές τάσεις ελεύθερες δε βάζουν παντού κανόνες όπως οι γερμανοειδεις ουτε ελέγχουν τους άλλους.Οποτε και οι Σλαβες κινούνται ελευθερα μπορούν να πηδιουνται εδώ κι εκεί χωρίς κριτικές και σχόλια ή κοινωνική αποδοκιμασία.Ειναι ωραίο περιβάλλον αληθινής ελευθερίας.Αντιθετα Δυση εχει κανόνες για όλα πρέπει συνεχώς να σκέφτεσαι τους νόμους και τα δικαιώματα της άλλης πλευράς.Αμα πας να γαμησεις Γερμανίδα ειναι σα να κανεις συμβόλαιο πρέπει όλα να έχουν προβλεφθεί ακριβώς για να ικανοποιουνται τα συμφέροντα των μερων.Δεν έχεις τη ρευστότητα και απόλαυση του σλαβικου κόσμου που όλα ειναι δυνατά.
Ρε τυπε σοβαρά τώρα οι πιο εύκολες τουρίστριες κ καλού επιπέδου στα νησιά ήταν οι Γερμανίδες και οι Αυστριακές. Αυτές δε τον χειμώνα σε καλούσαν στα σπίτια τους στην Γερμανία, στην Αυστρία κ έπεφταν τα φακ του αιώνα σε ντου από παντού κ εκει.Εκτος αυτού ήταν φιλόξενες κ δοτικές. Και το σημαντικότερο..λεφτά δεν έτρωγαν ήταν κυρίες. Τώρα πως έχεις σκαλωσει εσύ με αυτές άγνωστο-Χ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.648
Πόντοι
3.936
Eσενα ρε Β-νταμ πως σε παίρνουν πρέφα τα λαγωνικα του σάιτ gps έχουν πάνω σου;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.870
Πόντοι
3.556
Αυστρία,Γερμανία δεν παίζουν κλαμπ σαν τα πολωνικά ουτε για πλάκα.Ουτε και Τσεχία.Η Πολωνία εχει φοβερή νυχτερινή ζωή,η Αυστρία έχει κάτι καταγωγια,κάτι μπυραρίες παρακμιακες ένα ματσο χάλια ειναι όλα.Το ίδιο και στους Τσέχους αρέσουν τα υπόγεια,οι παμπ κτλ.Μονο Οστραβα που είναι κοντά στην Πολωνία έχει κλαμπ που μοιάζουν με τα πολωνικά.Αμα πας φοιτητουπολεις Βροτσλαβ,Ποζναν,Λουμπλιν κτλ γίνεται χαμός.Και Ουκρανία δεν εχει με τίποτα τη νυχτα της Πολωνίας ουτε και η Λευκορωσία.Το Λβωφ που ειναι φοιτητουπολη εχει μονο λίγο από τη νυχτερινή ατμόσφαιρα της Πολωνίας επειδή ειναι κοντά.
Η διαφορά που ειχα διαπιστωσει στα 00s ήταν ότι στο Λβωφ γαμουσα τις γκόμενες που Πολωνία δε μου κάθονταν.Δηλαδη Πολωνία καμακωνες εύκολα,έπαιρνες τηλέφωνα έκανες φάσεις στα κλαμπ αλλα οι ωραίες δεν καθονταν τελικά.Ενω Ουκρανία έπαιρνες πολύ λιγότερα τηλέφωνα,έκανες λιγότερες φάσεις αλλα αν η άλλη έδινε τηλέφωνο ενδιαφερόταν πραγματικά και αν έκανες φάση μετά γαμουσες.
Αν πήγαινα Βαρσοβία αντι για Κιεβο και Ποζναν η Βροτσλαβ αντι για Λβωφ θα γαμουσα ίσως περισσότερες γκομενες αλλα χειρότερου επιπέδου.Τσεχια όμως γαμουσες το ίδιο επίπεδο με Ουκρανία,παλι όμως λιγότερες από Πολωνία.
Πρακτικά αυτη τη στιγμή Βαρσοβία,Μόσχα,Βελιγράδι έχουν την κορυφαία νυχτερινή ζωή.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.870
Πόντοι
3.556
Συνέντευξη στους δρόμους του Κατοβίτσε.Ρωτάνε Πολωνούς και Πολωνέζες τι θα προτιμούσαν Γερμανούς μετανάστες με παραδοσιακές αξίες,μετανάστες από Συρία,Αφγανιστάν ή αριστερούς Πολωνούς μετανάστες και όλοι απαντάνε οτι προτιμούν τους Γερμανούς με συντηρητικές αξίες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.870
Πόντοι
3.556
Μαγική ανατολική Ευρώπη.Τρως πίνεις,γαμάς όλα ωραία.Ιδια ατμόσφαιρα σε Μινσκ,Βαρσοβία,Μόσχα κτλ.Το βασικό είναι να λείπουν οι Δυτικοί μαλάκες και οι Αραβότουρκοι,τριτοκοσμικοί.Συνεχές χύσι στη μάπα τους από το σλαβικό κόσμο.

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Μαγική ανατολική Ευρώπη.Τρως πίνεις,γαμάς όλα ωραία.Ιδια ατμόσφαιρα σε Μινσκ,Βαρσοβία,Μόσχα κτλ.Το βασικό είναι να λείπουν οι Δυτικοί μαλάκες και οι Αραβότουρκοι,τριτοκοσμικοί.

Έλα ρε έχεις καταντήσει αηδία με τους αραβοτουρκους
Πες ότι είναι ανταγωνιστικοι και σαρώνουν όλες τις σλαβες και τσινας γι αυτο.
Εμένα δεν με νοιάζει αν το κάθε πεδίο έχει και άλλες φυλές ούτε ρατσιστής είμαι ούτε διακρίσεις κανω

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.870
Πόντοι
3.556
Έλα ρε έχεις καταντήσει αηδία με τους αραβοτουρκους
Πες ότι είναι ανταγωνιστικοι και σαρώνουν όλες τις σλαβες και τσινας γι αυτο.
Εμένα δεν με νοιάζει αν το κάθε πεδίο έχει και άλλες φυλές ούτε ρατσιστής είμαι ούτε διακρίσεις κανω

Εγώ στέλνω το μήνυμα γαμήστε τους Αραβότουρκους,κάψτε όσους τους υποστηρίζουν.Στα αρχίδια μου οι συνέπειες.
Πρέπει να είσαι υπεράνω.Σιγά μη σεβαστώ το διεθνές γίγνεσθαι και τις εξελίξεις.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.870
Πόντοι
3.556
Αράπακλας στέλνει στον άλλο κόσμο Ουκρανέζα στις ΗΠΑ.

Γιατί δεν τολμάνε κάτι τέτοια Πολωνία,Ρωσία,Σερβία π.χ.?Μήπως γιατί άμα το κάνουν θα βρεθούν καμιά εκατοστή κρεμασμένοι με ντίλντο στον κώλο?
Ποιος προωθεί τους Αράπηδες,Αραβότουρκους,τριτοκοσμικούς στην Ευρώπη με ποιο σκοπό και ποια πρέπει να είναι η τύχη τους και όσων τους προωθούν?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom