Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

skl77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Πολύ δυνατό μωρό φαίνεται
Είναι καθαρή ;
Αξίζει με τα χίλια, έχει κορμάρα και πολύ όμορφο πρόσωπο. Πήγα πριν 3 βδομάδες περίπου. Ήταν σε ωραίο περιποιημένο χώρο και αυτή μοσχοβολούσε και ήταν πεντακάθαρη ακόμα και η τρύπα της αν είσαι μερακλής σαν κι εμένα και θες να την γλείψεις ήταν τέλεια. Δίνει και γλωσσόφιλα αν γουστάρεις , πίπα χωρίς προφυλακτικό και στο σεξ πολλές στάσεις καθώς είναι πολύ ευλύγιστη. Εμένα με ξετρέλανε σε στάση ιεραποστολικού έχοντας τυλίξει τα πόδια της πίσω απ'τον σβέρκο μου και καθώς ήμουν μέσα της με "τραβούσε" κοντά της με τα πόδια της για φιλιά. Αν ψάχνεις για GFE είναι πήγαινε με κλειστά μάτια.

Bonus ότι ξέρει πολύ καλά αγγλικά.

DoctorThess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
0
Αξίζει με τα χίλια, έχει κορμάρα και πολύ όμορφο πρόσωπο. Πήγα πριν 3 βδομάδες περίπου. Ήταν σε ωραίο περιποιημένο χώρο και αυτή μοσχοβολούσε και ήταν πεντακάθαρη ακόμα και η τρύπα της αν είσαι μερακλής σαν κι εμένα και θες να την γλείψεις ήταν τέλεια. Δίνει και γλωσσόφιλα αν γουστάρεις , πίπα χωρίς προφυλακτικό και στο σεξ πολλές στάσεις καθώς είναι πολύ ευλύγιστη. Εμένα με ξετρέλανε σε στάση ιεραποστολικού έχοντας τυλίξει τα πόδια της πίσω απ'τον σβέρκο μου και καθώς ήμουν μέσα της με "τραβούσε" κοντά της με τα πόδια της για φιλιά. Αν ψάχνεις για GFE είναι πήγαινε με κλειστά μάτια.

Bonus ότι ξέρει πολύ καλά αγγλικά.
Πιπα δεχεται να την κάνεις? Πόσο τον έχει?

kostas4429

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Κάποιος που να έχει πάει ;

Συνημμένα

• IMG_5903.png
    IMG_5903.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 22

skl77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Πιπα δεχεται να την κάνεις? Πόσο τον έχει?
Δεν το επιδίωξα. Μικρό τον έχει πάντως και είναι καθαρά παθητική από όσο μιλήσαμε πριν το ραντεβού. Μπορείς να την ρωτήσεις.

Nikolakis500

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα μια ερώτηση ξέρει κανείς μια mairy blue

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
Λέω να επισκεφτώ strella τις επόμενες μέρες ..Άμα έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία ας μου στείλει και σε dm.

makaritis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2025
Like
6
Πόντοι
0

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.494
Πόντοι
1.446

Έχει κανεις εμπειρία ; Φαίνεται δυνατό το εργαλείο..
Σηκώνει παζάρι , αρκετά καλή έως VFM αν παζαρέψεις

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.029
Πόντοι
81

Έχει κανεις εμπειρία ; Φαίνεται δυνατό το εργαλείο..
Εμένα η φάτσα με χάλασε πάρα πολύ από κοντά. Πολύ μπάρμπας. Αλλά ήταν πρόθυμη. Λόγω φάτσας δεν θα ξαναπήγαινα.

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Είδα ότι η Λυδία ειναι και πάλι στην Θεσσαλονίκη. Αν κάποιος πηγε μαζί της τους τελευταίους μήνες ας μου στείλει παρακαλώ ενα ινποξ.

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
387
Πόντοι
311
Καλησπέρα. Είδα ότι η Λυδία ειναι και πάλι στην Θεσσαλονίκη. Αν κάποιος πηγε μαζί της τους τελευταίους μήνες ας μου στείλει παρακαλώ ενα ινποξ.
Πρέπει να ήταν λίγο πριν το καλοκαίρι. Οι φωτογραφίες αρκετά κοντά στην πραγματικότητα, τιμή δεν θυμάμαι να σου πω αλλά σίγουρα δεν ήταν 200αρι κτλ -κανενα 80αρι πρέπει να είχα δώσει. Τώρα όσον αφορά το ρεζουμε για εμένα πολύ μέτρια η όλη φάση δεν ήταν αμάν και κάτι , ήταν παθητικια με ωραίο κωλαρακι και γουσταρε φιλιά κτλ. Στο τέλος τέλος δεν νομίζω ότι θα ξανά πάω

R_82

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
36
Πόντοι
0
MONIKA! ! ! SEXY HOT TRANS ! ! ! μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν?την θέλω να είναι ενεργητική,το κατέχει?μου αρέσει πολύ εμφανισιακά

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
150
Πόντοι
0
MONIKA! ! ! SEXY HOT TRANS ! ! ! μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για αυτήν?την θέλω να είναι ενεργητική,το κατέχει?μου αρέσει πολύ εμφανισιακά
Από αυτό που βλέπεις....κράτα μικρό καλάθι..πολύ πειραγμενες οι φωτ..παλιά καραβάνα..για τα ενεργητικά της δεν γνωριζω

R_82

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
36
Πόντοι
0
Από αυτό που βλέπεις....κράτα μικρό καλάθι..πολύ πειραγμενες οι φωτ..παλιά καραβάνα..για τα ενεργητικά της δεν γνωριζω
Μάλλον κατάλαβα... πρώην Αναστασία αν λέμε την ίδια...πως άλλαξε έτσι

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.029
Πόντοι
81
Μάλλον κατάλαβα... πρώην Αναστασία αν λέμε την ίδια...πως άλλαξε έτσι
Πρέπει να έχει γυρισμένο κοντέρ πάνω από 10 φορές αυτή. Τι σου άρεσε στην θείτσα δεν έχω καταλάβει....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.879
Πόντοι
266
Έχει άποψη κανεις για αυτό το αστεράκι??

crossakigr21

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
72
Πόντοι
0
Εχει παει κανένας προσφατα στην Γιωτα τουρμπο? Αν και δεν υπάρχουν πολλοί ήρωες... σκέφτομαι να ξαναπάω, ειχα παει πολυ παλια, ηταν μασιφ όπως μ άρεσε, γαμούσε πολυ καλα της το δινω αυτο, αλλα περα οτι τον ειχε μικρό ειχε και χαλια υγιεινή... αν βελτιώθηκε σε αυτο σκέφτομαι ξανα την απόπειρα

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Εχει παει κανένας προσφατα στην Γιωτα τουρμπο? Αν και δεν υπάρχουν πολλοί ήρωες... σκέφτομαι να ξαναπάω, ειχα παει πολυ παλια, ηταν μασιφ όπως μ άρεσε, γαμούσε πολυ καλα της το δινω αυτο, αλλα περα οτι τον ειχε μικρό ειχε και χαλια υγιεινή... αν βελτιώθηκε σε αυτο σκέφτομαι ξανα την απόπειρα
βρωμουσε ο κωλος της ή ο πουτσος της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom