Stellacallgirl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2025
- Like
- 130
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα κ από δω Στέλλα ανεξάρτητη
Αν ειναι οντως αυτη που νομιζεις συναγωνιστη, ειναι καλη περιπτωση ?Επειδή τυχαίνει να ξέρω πάρα πολύ καλά αυτές τις φωτογραφίες, όπως και ποιας είναι, δύο τινά συμβαίνουν, ή είσαι αυτή που γνωρίζω και ήρθες Αθήνα, ή έχεις "κλέψει" τις φωτογραφίες!
...παντως απο τις καμμια 20αρια αγγελιες που εχει κανα 4μηνο, δηλωνει 35 (αρα 40 φευγα), ορθογραφια σκιπταρικη και απ'οτι βλεπω "στρογγυλουλα"Επειδή τυχαίνει να ξέρω πάρα πολύ καλά αυτές τις φωτογραφίες, όπως και ποιας είναι, δύο τινά συμβαίνουν, ή είσαι αυτή που γνωρίζω και ήρθες Αθήνα, ή έχεις "κλέψει" τις φωτογραφίες!
Οι φωτογραφίες είναι παλιές. Η κοπέλα των φωτογραφιών, τότε ήταν τοπ περίπτωση.Αν ειναι οντως αυτη που νομιζεις συναγωνιστη, ειναι καλη περιπτωση ?![]()
Δεν απάντησες όμως, γιατί έβαλες φωτογραφίες από άλλη κοπέλα?Viber k Whats ap 6945785796
Σιγά μην ξεφευγε απο τα λαγωνικά του bou!!Δεν απάντησες όμως, γιατί έβαλες φωτογραφίες από άλλη κοπέλα?
....Καλημερα! Το σχολιο μου περι ορθογραφιας αφορουσε αυτον-ην που γραφει τις αγγελιες κ τα σχολια εδω, δεν αφορα αναγκαστικα εσενα ουτε την καταγωγη σου (η οποια ΔΕΝ εχει καμμια σημασια)!40 άρα ελληνο αλβανεζα μόνο στον χώρο σας
σε πααααααρα πολλα προφιλ απο κοπελες γραφει καποιος/α "μανατζερ" απο πισω..κατι προφιλ κανεσεξ κτλ μπορει ενας να διαχειριζεται καμια 10ριαΑυτή δε ξέρει να γράφει..
Νομίζω ο γκόμενος-άντρας-νταβάς γράφει εδώ όπως κ βαιμπερ-γουατσαπ.εχω φωτό της αλλά δε θέλω να τη δημοσιεύσω.