Νέα

Eurobasket 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα το σηκωσει το γαμημενο;

• Λετονία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τσεχία

• Εσθονία

• Πορτογαλία

• Λιθουανία

• Μαυροβούνιο

• Σουηδία

• Ισπανία

• Ιταλία

• Βοσνία

• Κύπρος

• Πολωνία

• Βέλγιο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    76
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.761
Πόντοι
3.846
Αυτή η εθνική μου θυμίζει καλτ καταστάσεις τύπου Τάντραζωή ή Ροζίτα! :buck2:
Ποια Ροζίτα ρε συ!Τη γνωστή χοντρούλα "μασέζ" που έχει εξαφανιστεί;

Αύριο πάντως τα γεωργιανά μαγαζιά πρέπει να μας κεράσουν από ένα χατσαπούρι τουλάχιστον.Γιατί αν χάναμε από την Ισπανία,αντίο ζωή για αυτούς.Τι ψυχή έχει μωρέ ένα χατσαπούρι του δίευρου!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.949
Πόντοι
1.406
Εγώ νομίζω ότι η Ελλάδα αυτή είναι ο giannis o Σλούκας και άλλοι δέκα Λυπηριδηδες :confused:
Τυπε μειώνεις τον μπιλαρα τον λυπηριδη,αυτός τουλάχιστον τα αμυντικά ριμπάουντ τα καθαριζε:confused:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.289
Πόντοι
2.356
Tο συμπέρασμα είναι ότι τον αγώνα τον έχασαν οι Ισπανοί και όχι ότι το κέρδισαν οι δικοί μας. Η αστοχία τους στις βολές ήταν το κάτι άλλο ειδικά στο τέλος. Μεγάλο το κόμπελξ που έχουμε με την Ισπανία.Με μισή ομάδα και νέους πήγε να μας ξεφτιλίσει και ξεβρακώσει! Επόμενη νίκη με αυτούς όταν ξαναπεράσει ο Ομούαμουα από το ηλιακό σύστημα.:glasses:
Αφου ειναι εξωγηινο διαστημοπλοιο τυπε, αμα θελουμε το φωναζουμε και κερδιζουμε:confused:

Τσάρκας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.151
Πόντοι
216

Αύριο πάντως τα γεωργιανά μαγαζιά πρέπει να μας κεράσουν από ένα χατσαπούρι τουλάχιστον.Γιατί αν χάναμε από την Ισπανία,αντίο ζωή για αυτούς.Τι ψυχή έχει μωρέ ένα χατσαπούρι του δίευρου!
Αυτή είναι.Νόμιζα ότι ήταν Ελβετία αλλά μάλλον γύρισε πίσω να συνεχίσει το φοβερό έργο της για τους συναγωνιστάρες!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.949
Πόντοι
1.406

Τυπε ως ένδειξη ευγνωμοσύνης όλες οι γεωργιανές συμμορίες θα σταματήσουν μπούκες διαρρήξεις κτλ για ένα τριημερο:confused:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.258
Πόντοι
6.286
έκατσα και είδα τα διασταυρώματα...και το μόνο σίγουρο είναι ότι από τώρα οι Τούρκοι είναι στον τελικό καθώς είτε τους Λιθουανούς είτε τους Λετονούς είτε εμάς που λέει ο λόγος και το ΙΣΡΑΗΛ τους έχουν για κολατσό....έναν από αυτούς θα βρούν στο διάβα τους στον ημητελικό....στους 16 παίζουν με σουηδούς και στους 8 με τον νικητή του πολωνία-βοσνία. Άρα ο ΑΤΑΜΑΝ πάει τελικό......ποιον θα βρεί αντίπαλο ομως εκεί???? Υπάρχουν 2 σπουδαία θεωρητικά ζευγάρια στους 8 ....το εξής ένα ΣΕΡΒΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ καθώς το Σλοβενία-Γερμανία λογικά θα είναι μία εύκολη σχετικά πρόκριση των Γερμανών στους 4....άρα θα έχουμε 2ο ημιτελικό ΓΕΡΜΑΝΙΑ με ΣΕΡΒΙΑ ή ΓΑΛΛΙΑ....Αυτός θα είναι σπουδαίος ημητελικος κυρίως αν περάσουν οι ΓΑΛΛΟΙ θα πω εγώ και όχι οι ΣΕΡΒΟΙ τους οποίους τους έχουν οι Γερμανοί πλέον γιατί τους λείπει αθλητικότητα....κάτι που οι γάλλοι έχουν στο φούλ και θα δυσκολέψουν τρομερά τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ πιστεύω....με μιλουτίνοφ ψηλό και τις αργοκουρούτες των σέρβων και χωρίς Μπόγκνταν....δεν ξέρω αν θα περάσουν και τους Γάλλους παρα τις όποιες μεγάλες απουσίες έχουν και αυτοί!!!!!!!!!!! Εν τέλει η λογική λέει τελικό ΤΟΥΡΚΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ αλλά δεν θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν δούμε και έναν τελικό ΤΟΥΡΚΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ

Τσάρκας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.151
Πόντοι
216

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.761
Πόντοι
3.846
έκατσα και είδα τα διασταυρώματα...και το μόνο σίγουρο είναι ότι από τώρα οι Τούρκοι είναι στον τελικό καθώς είτε τους Λιθουανούς είτε τους Λετονούς είτε εμάς που λέει ο λόγος και το ΙΣΡΑΗΛ τους έχουν για κολατσό....έναν από αυτούς θα βρούν στο διάβα τους στον ημητελικό....στους 16 παίζουν με σουηδούς και στους 8 με τον νικητή του πολωνία-βοσνία. Άρα ο ΑΤΑΜΑΝ πάει τελικό......ποιον θα βρεί αντίπαλο ομως εκεί???? Υπάρχουν 2 σπουδαία θεωρητικά ζευγάρια στους 8 ....το εξής ένα ΣΕΡΒΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ καθώς το Σλοβενία-Γερμανία λογικά θα είναι μία εύκολη σχετικά πρόκριση των Γερμανών στους 4....άρα θα έχουμε 2ο ημιτελικό ΓΕΡΜΑΝΙΑ με ΣΕΡΒΙΑ ή ΓΑΛΛΙΑ....Αυτός θα είναι σπουδαίος ημητελικος κυρίως αν περάσουν οι ΓΑΛΛΟΙ θα πω εγώ και όχι οι ΣΕΡΒΟΙ τους οποίους τους έχουν οι Γερμανοί πλέον γιατί τους λείπει αθλητικότητα....κάτι που οι γάλλοι έχουν στο φούλ και θα δυσκολέψουν τρομερά τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ πιστεύω....με μιλουτίνοφ ψηλό και τις αργοκουρούτες των σέρβων και χωρίς Μπόγκνταν....δεν ξέρω αν θα περάσουν και τους Γάλλους παρα τις όποιες μεγάλες απουσίες έχουν και αυτοί!!!!!!!!!!! Εν τέλει η λογική λέει τελικό ΤΟΥΡΚΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ αλλά δεν θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν δούμε και έναν τελικό ΤΟΥΡΚΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ
Συμφωνώ σε όλα πλην Γαλλίας-Σερβίας.Παρόλο που το μπάσκετ έχει πάει στο physical και για αυτό Η Γαλλία έχει πάει στον τελικό των τελευταίων δύο Ολυμπιακών αγώνων,οι ελλείψεις Ουεμπανιάμα και Γκομπέρ θα της στοιχίσουν στη ρακέτα με τους δεινόσαυρους Γιόκιτς και Μιλουτίνοφ.Και επιπλέον η Σερβία έχει δείξει ότι με το ταλέντο της μπορεί να νικήσει την αθλητικότητα.Αντικειμενικά τελικός Γερμανία-Τουρκία με μάλλον τη Γερμανία πρωταθλήτρια,αλλά σε τελικό ποτέ δεν ξέρεις.

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.870
Πόντοι
10.656
Αφου η ομαδα εχυσε τα μουτρα των γαμιολων ισπανων πρωην μπαμπαδων μας αλλα και των εγχωριων πουσταρδοχεητερς που σημερα θα κοιμηθουν στραβα, δεν εχουν νοημα μεγαλες αναλυσεις. Κατω το κεφαλι, ταπεινα γιατι το Ισραηλ και η Λετονια/Λιθουανια μπορουν ανετα να κανουν ενα παιχνιδι τυπου Βοσνιας, κι ας εχουμε Γιαννη υγιη, και να την φαμε απο υπεροψια οπως εχει γινει στο παρελθον με ολες τις εθνικες ή συλλογικες ομαδες της χωρας των αριων μελαμψων κοντοχοντρων που νιωθουν οτι τους χαλανε το dna το οποιο εχει μεσα 50% τουρκια 25% αιγυπτο και 20% σκυλο, κατα τα αλλα παραμενουμε εντος προγραμματος με πρωτη θεση σε εναν υπουλο ομιλο οπου η αλλοτε υπερδυναμη ισπανια εμεινε εξω, με τρομερη κληρωση, και στο βαθος Τουρκια για να αρχισουμε να μετραμε ποσα γιουσουφακια και τουρκοτσιμπουκληδες κυκλοφορουν αναμεσα μας :coffee:

Το μονο που με νευριαζει λιγο ειναι οτι ορισμενα σκουπιδια πανηγυρτζηδες, που καθονται με το χερι στην σκανδαλη να εκτελεσουν τους παντες στην πρωτη απωλεια, σε περιπτωση διακρισης θα βγαινουν πρωτοι πρωτοι και θα χαιρονται "ελλαδαρα μου" και αλλα τετοια γραφικα. ευτυχως για αυτους, δεν ισχυει ο νομος της εσχατης προδοσιας στα οπαδικα :coffee:

Και κατι ακομα. Μετα το σημερινο μην πειτε παλι οτι η διαιτησια δεν μας παει πιπα κωλο, στα εννια απο τα δεκα ντραιβ φευγαν σφαλιαρες απο εναν και δυο παικτες, και δεν σφυραγαν ΤΙΠΟΤΑ, οι τυποι ηταν οτι χειροτερο, λες και ηθελαν να μας νευριασουν για να μας φορτωσουν τεχνικες ποινες, μην τυχον και μεινουν εκτος οι πουτανας γιοι οι ισπανοι....

Στοιχηματικα προβλεπω τεταρτη θεση, οπαδικα προβλεπω/ελπιζω για την δευτερη. Αυτα

Τελευταία τροποποίηση:

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.785
Πόντοι
5.946
Διαιτησία 80-20... Αλλά.... Αν παίξουμε ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιες ομάδες που παίξανε εχθές σε 2 χρόνια, θα φάμε 30 πόντους στο κεφάλι... Δυστυχώς το Ελληνικό μπάσκετ με αυτά τα μυαλά δεν μοιάζει να έχει μέλλον... Μακάρι να αλλάξουν πράγματα... Γρήγορα όμως....

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.813
Πόντοι
3.846
Σκεφτείτε τι μπορεί να λένε οι Ισπανοί συνάδεφλοι σε ένα υποθετικό bourdela.es
- Ρε φίλε πώς χάθηκαν τόσες βολές, πως έβαλαν οι Έλληνες τόσα τρίποντα που πριν 2 χρόνια έκλαιγαν ότι δεν έχουν σουτέρ επειδή δε δουλεύουν στο σουτ στις Ακαδημίες;

Το παιχνίδι στο τέλος μου θύμισε ένα παιχνίδι που χάθηκε η προκριση με τη Γερμανία με 6 συνεχόμενες χαμένες βολές στο τέλος από τον Παπαλουκά (νομίζω όταν είχε πάει πρώτη χρονιά στο γαύρο).

Παίξαμε καλύτερα και το πήραμε. Αμυντικό ριμπάνουντ δεν έχουμε φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Να πούμε για τις βολές αλλά και ο άλλος έκανε lay up και δε βρήκε ούτε στεφάνι.
Γενικά οι Ισπανοί δεν έχουν πρωταγωνιστή στην επίθεση ,πάνε στο ομαδικό, δεν έχουν ναυαρχίδα όπως εμείς το Γιάννη.

Για τη συνέχεια, ο μόνος μου φόβος είναι ότι οι καλοί μας παίκτες όσο πάει και θα κουράζονται. Σλούκας ,Γιάννης, Παπανικολάου, θα πρέπει να κάθονται πάγκο για να βγάλουν το ματς και αν κάθονται πάγκο οι υπόλοιποι δε μπορούν να πάρουν το παιχνίδι. Αυτό είναι το πρόβλημά μας.

Για τις υπόλοιπες ομάδες: Γιόκιτς ,Ντόνσιτς αν παίξουν στο 100% δε σταματιούνται. Γάλλοι παραμένουν πολύ καλή ομάδα, όπως και η Γερμανία που πάει για να πάρει Παγκόσμιο - Ευρωπαϊκο back 2 back να τους τρελάνει όλους.

Αν γίνει τελικός Τουρκία - Γερμανία θα είναι σαν να παίζουν Ελλάδα - Αλβανία. Όσοι έχουν ζήσει Γερμανία κατάλαβαν.

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
8
Like
496
Πόντοι
21
Οσο μαλακας μπορεις να εισαι εσυ, που δεν αναγνωριζεις οτι το μπασκετ ειναι ενα διεθνές σπορ χωρις συνορα κι εμποδια, απο μισαλλοδοξα ανθρωπακια σαν και του λογου σου
εισαι ενας τελειωμενος γραικυλος,σε αφελληνισμενα διποδα σαν εσενα πρεπει να αφαιρειται η ιθαγενεια

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
2.101
Πόντοι
456
Με το Ισραήλ πως το βλέπεται το ματς θα έχουμε εύκολο βράδυ ή με την ψυχή στο στόμα πάλι

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.850
Πόντοι
446
Οι Ισπανοι παρ οτι αυτοκτονησαν χτες βραδυ , δειχνει ομαδα με τεραστιο μελλον σε αντιθεση με την Ελλαδα

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.258
Πόντοι
6.286
Συμφωνώ σε όλα πλην Γαλλίας-Σερβίας.Παρόλο που το μπάσκετ έχει πάει στο physical και για αυτό Η Γαλλία έχει πάει στον τελικό των τελευταίων δύο Ολυμπιακών αγώνων,οι ελλείψεις Ουεμπανιάμα και Γκομπέρ θα της στοιχίσουν στη ρακέτα με τους δεινόσαυρους Γιόκιτς και Μιλουτίνοφ.Και επιπλέον η Σερβία έχει δείξει ότι με το ταλέντο της μπορεί να νικήσει την αθλητικότητα.Αντικειμενικά τελικός Γερμανία-Τουρκία με μάλλον τη Γερμανία πρωταθλήτρια,αλλά σε τελικό ποτέ δεν ξέρεις.
Συμφωνώ εν μέρει για το σχόλιο σου ότι οι σέρβοι έχουν δείξει πως με το ταλέντο τους μπορούν να νικήσουν την αθλητικότητα και πως θα παίξουν ρόλο οι απώλειες των ψηλών των γάλλων, αλλά ας μην υπερεκτιμούμε και τους σερβους διότι δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα του παρελθόντος...σκεφτείτε αυτή την Σερβία χωρίς γιόκιτς και μπογκτάνοβιτς(που σημειωτέον θα λείπει λογικά λόγω τραυματισμού)...δεν έχουνε κάποιο σούπερ ταλαντούχο....Όσο για τον Μιλουτίνοφ γέλασα να σαι καλά!!!!!! Ποιον δεινόσαυρο μωρέ που θα τον καταπιούν οι γάλλοι μαύροι ψηλοί στα άλματα, στα μπλοκ και στα ριμπάουντ!!!!!! Ότι μπορεί οι Σέρβοι να κερδίσουν, μπορεί και ίσως είναι το πιο πιθανό. Αλλά δεν θα μου κάνει τρομακτική εντύπωση να χάσουν από τους γάλλους στο τέλος..

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.761
Πόντοι
3.846
Με το Ισραήλ πως το βλέπεται το ματς θα έχουμε εύκολο βράδυ ή με την ψυχή στο στόμα πάλι
Το δεύτερο.Μετά από πολλά χρόνια έχουν καλή ομάδα οι Ισραηλινοί.Αν δεν έχαναν τον τελευταίο τους αγώνα θα έβγαιναν πρώτοι στον όμιλο.Νίκησαν και τη Γαλλία.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.020
Πόντοι
2.356
Δεδομένης της κατάστασης της ομοσπονδίας και του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα, μία χαρά τα πήγε η Εθνική.
Το ότι απέκλεισε τους σιχαμένους, με φουλ σπρώξιμο από τους διαιτητές, εμένα μου αρκεί.
Το χάρηκα με την ψυχή μου.
Στο κάτω κάτω της γραφής υπάρχουν πολύ καλύτερες ομάδες από τη δική μας σε αυτό το τουρνουά. Και στους οκτώ να φτάσουμε και τέρμα, οκ.
Για να αλλάξουμε σελίδα χρειάζονται πολλά και δεν είμαι σίγουρος ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θέλουν να προσπαθήσουν.
Ας το χαρούμε όσο πάει.

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.870
Πόντοι
10.656
Σκεφτείτε τι μπορεί να λένε οι Ισπανοί συνάδεφλοι σε ένα υποθετικό bourdela.es
- Ρε φίλε πώς χάθηκαν τόσες βολές, πως έβαλαν οι Έλληνες τόσα τρίποντα που πριν 2 χρόνια έκλαιγαν ότι δεν έχουν σουτέρ επειδή δε δουλεύουν στο σουτ στις Ακαδημίες;

Το παιχνίδι στο τέλος μου θύμισε ένα παιχνίδι που χάθηκε η προκριση με τη Γερμανία με 6 συνεχόμενες χαμένες βολές στο τέλος από τον Παπαλουκά (νομίζω όταν είχε πάει πρώτη χρονιά στο γαύρο).

Παίξαμε καλύτερα και το πήραμε. Αμυντικό ριμπάνουντ δεν έχουμε φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Να πούμε για τις βολές αλλά και ο άλλος έκανε lay up και δε βρήκε ούτε στεφάνι.
Γενικά οι Ισπανοί δεν έχουν πρωταγωνιστή στην επίθεση ,πάνε στο ομαδικό, δεν έχουν ναυαρχίδα όπως εμείς το Γιάννη.

Για τη συνέχεια, ο μόνος μου φόβος είναι ότι οι καλοί μας παίκτες όσο πάει και θα κουράζονται. Σλούκας ,Γιάννης, Παπανικολάου, θα πρέπει να κάθονται πάγκο για να βγάλουν το ματς και αν κάθονται πάγκο οι υπόλοιποι δε μπορούν να πάρουν το παιχνίδι. Αυτό είναι το πρόβλημά μας.

Για τις υπόλοιπες ομάδες: Γιόκιτς ,Ντόνσιτς αν παίξουν στο 100% δε σταματιούνται. Γάλλοι παραμένουν πολύ καλή ομάδα, όπως και η Γερμανία που πάει για να πάρει Παγκόσμιο - Ευρωπαϊκο back 2 back να τους τρελάνει όλους.

η σλοβενια πιστευω μας ταιριαζε πολυ περισσοτερο σαν αντιπαλος. Η αμυνα μας στα γκαρντ/τριποντο ειναι φοβερη, σε αντιθεση με το ζωγραφιστο που κερναμε φαουλ για πλακα. Καλος χρυσος ο ντονσιτς, αλλα θα ειχαμε εναν και δυο να τον φυλανε σαν βδελλες. Προφανως ενας τετοιος παιχταρας δεν θα μασαγε, οπως και ο Γιαννης που στελνανε τρεις (!) να τον βαρανε χτες και παλι εκανε οριακα τριπλ νταμπλ, αλλα δεν θα ειχε την ιδια στηριξη απο την υπολοιπη ομαδα της Σλοβενιας στο σκοραρισμα. Θα ηταν και ωραιο σκηνικο να ειναι αντιπαλος με (coach πλεον) σπανουλη, ο οποιος ηταν το μπασκετικο ινδαλμα του :rockon:

Σε αλλα νεα, ας παρακαλαμε να περασει με καποιο τροπο η Λιθουανια την Λετονια, γιατι με τα σφυριγματα που εχουμε δει μεχρι τωρα, καλο ειναι να αποφυγουμε τους διοργανωτες :coffee:

Αν γίνει τελικός Τουρκία - Γερμανία θα είναι σαν να παίζουν Ελλάδα - Αλβανία. Όσοι έχουν ζήσει Γερμανία κατάλαβαν.
Σωστη αναλογια. 5% του πληθυσμου εκαστης ως μεταναστες. Εμφυλιος θα γινει στο Γερμανικο εδαφος :tooth: Για να δουμε τι μας επιφυλασσει η τυχη, στο μπασκετ οι προβλεψεις παντα πανε περιπατο, οταν δεν υπαρχει team USA να γαμησει τις ισορροπιες. Απο την φαση των 8 και μετα παντως ολα θα ειναι ματσαρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom