astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 923
- Πόντοι
- 426
Επιστροφές καταστροφές …
Οι τελευταίες εκλάμψεις, κύριε, πριν το οριστικό Τέλος ...Επιστροφές καταστροφές …
Σαν τον κομήτη του Χάρλευ μας κάνεις επισκέψεις …
Επιστροφές καταστροφές …
Σαν τον κομήτη του Χάρλευ μας κάνεις επισκέψεις …
Που να φάτε τους όρχεις σας αγαπητέ !!Οι τελευταίες εκλάμψεις, κύριε, πριν το οριστικό Τέλος ...
Φευ!
Υ.Γ. Η επιμνημόσυνος τελετή μου θέλω να τελεσθεί από τον κ. @The Saint* !
Είμαι συνταξιούχος του ΟΓΑ, κύριε ...Που να φάτε τους όρχεις σας αγαπητέ !!
Εμείς σας θέλουμε ακμαίους …
Μήπως η αγορά της Θεσσαλονίκης δεν έχει τα δέοντα προϊόντα ώστε να ανοίξει η όρεξη σας ;;;
Ίσως επιβάλλονται ολιγοήμερες μέρες μουνοθεραπειας εις τας πρωτεύουσας , νομίζω συνταγογραφείτε και από ΙΚΑ …
Όπεκα πλέον …Είμαι συνταξιούχος του ΟΓΑ, κύριε ...
Είμαι συνταξιούχος του ΟΓΑ, κύριε ...
Ούτε ευρώ, κύριε!Όπεκα πλέον …
Να ερωτησω με οπκεππε προλάβαμε να φάμε τίποτα ;;;
Υ.Γ. Η επιμνημόσυνος τελετή μου θέλω να τελεσθεί από τον κ. @The Saint*
[/QUOTE]
Τιμή μου!
Αν και προβλέπω να περνάω πρώτος εγώ στην αντίπερα όχθη.
ΝΑΙγαμιεστε!
![]()
Ο υπέροχος γλυκός ήχος των Helloween!!!
Άξιος!Ανακοινούται αρμοδίως ότι ο Νηματοθέτης συνέγραψεν και απέστειλεν κριτικήν προς ανάρτησιν.
Η κριτική αύτη αφορά την εργαζομένην Liliya.
![]()
Διότι θα ξεμυαλιστή το και εγώ μετά τι θα κάνω?Μήπως το μελαχρινό sugar θέλει να γνωρίσει ένα συνταξιούχο του ΟΓΑ και να απολαύσει όλα τα εχέγγυα που της προσφέρει μία οικονομικά [λόγω συντάξεως] εξασφαλισμένη ζωή;;;
Γιατί δεν προτείνετε στο sugar να μπει στο Νήμα και να μου απαντήσει και στη συνέχεια να την φλερτάρω;;;
Συνουσιασθηκε.
Γάμησε ο κ. Blizardeye ??
Σεις έχετε άλλα 3 θήλεα συνοικούντα και ανήκοντα εις το χαρέμιόν σας. Συνυπολογίζοντας και τα 117 αυθαίρετα κτίσματά σας και τον πλούτο που αυτά σας αποφέρουν, θα μπορέσετε να προσελκύσετε πολλά ακόμη θήλεα.Διότι θα ξεμυαλιστή το και εγώ μετά τι θα κάνω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γάμησε ο κ. Blizardeye ??
Εσυνουσιάσθην, κύριε!Γάμησε ο κ. Blizardeye ??