Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.081
- Πόντοι
- 456
να προσθεσω επισης οτι τον πρωτο χρονο που εσκασε μυτη το πιτσιρικι αρκετοι αναφεραν οτι τη πηρα κ ακα με το αναλογο εξτρα φυσικα!Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
....αλανια μου καλημερα, βλεπω συχνα-πυκνα ψαχνονται αρκετοι για την πιτσιρικα, προφανως σεβαστες οι καβλες κ τα γουστα τους καθενος μας κ δν πεφτει λογος σε κανεναν (και μενα με καβλωνει το μικρο)! Αλλα αληθεια τωρα, εμπιστευεστε μια που κοβει γραμμες, ψαχνεται για κεταμινη, ανεβαζει απο ΚΕΘΕΑ, κυκλοφορει με γυφταραιους κ πινει οτι πεφτει στα χερια της (ολα τα παραπανω απο δικα της stories στο ινστα).
Προσωπικη εμπειρια δεν εχω, εκανα πισω οταν ειδα το ποιον της, αλλα εσεις πως ειστε σιγουροι για την υγιεινη της ή για την υγεία της? Θα το ρισκαρατε για ενα πηδημα?
υγ. μαγκες δν αφορα μονο εσας (αφορμη πηρα αο τα ποστ σας) αλλα ολους που ρωτανε κατα διαστηματα!
υγ. Εαν καποιος εχει συναντηθει με την τυπισα, ας μας μεταφερει την εμπειρια του
ωστοσο κ εγω καυλωσα με τη παρτη της κ θα θελα να της βαλω τα γονατα στ'αυτια αλλα οταν επικοινωνησα κ την ακουσα τοσο κομματια κ λιωμα ξενερωσα ολοκληρωτικα!