Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
Δεύτερο στη ΘεσσαλονίκηΚαι που θα ανοίξει ρε άρχοντα??
Δεύτερο στη ΘεσσαλονίκηΚαι που θα ανοίξει ρε άρχοντα??
Για ποιο νέο κατάστημα μιλάς? Εγώ όταν έστειλα μήνυμα στο fb τους έλαβα το αυτόματο μήνυμα ότι είναι κλειστά.Επιστρεφη η Αρια είναι στο πρόγραμμα στο νέο κατάστημα
Με το αζημιωτο βέβαια. Υπερτιμολογησηχασαμε κ το βικακι,μας εβγαζε πολλα γουστα,για οσους τυχερους τα εζησαν....
Με το αζημιωτο βέβαια.
Οι πιο πολλες το δυνανε , το βικακι απο την πρωτη μεραΜε το αζημιωτο βέβαια. Υπερτιμολογηση
Που έχει γίνει σαν τριαξονικόΟι πιο πολλες το δυνανε , το βικακι απο την πρωτη μερα, χαθηκε ομως , η μονη που συνεχιζει ειναι η θεωνη στην ανιτα θεσσαλονικη
,
,
![]()
Φιλε παρε στην ανιτα θεσσαλονικη , ακουσα οτι ξαναγυρισε !!! μαλλον με αλλο ονομα τωραξερει κανεις που βρισκεται η Μαγκυ?
εχει κλεισει εντελως απο περυσι.παιδιά μπορεί κάποιος να πει υπεύθυνα αν το μαγαζί λειτουργεί στη Λάρισα ή το κλείσανε εντελώς;
Διαξονικο , τριαξονικο εκανες τη δουλειας σου ,αλλαζες λαδια , βαλβολινες και εφευγες , σπιτι σου θα την επερνες !!!Που έχει γίνει σαν τριαξονικό
Που έχει γίνει σαν
Η Θεώνη που λες κάνει και τίποτα παραπάνω η μόνο μαλάκια,από ενδιαφέρον ρωτάωΠου έχει γίνει σαν τριαξονικόη
καλησπερα παιδια... επισκεψη σε λουξ με Νατασα... αδυνατη με μικρο στηθος καυλα προσωπο και κωλαρα...αρκετα καυλιαρα και καλο δευτερο μερος...μενει με το στρινγκακι και για πιο μερακληδες με κατι παραπανω αν υπαρξει χημεια θα εχετε και τυχερα...επισκεψη στο golden με αρια...καυλοφατσα και πιανεις παντου... μονο αυτη αξιζει για μενα
ρε αδερφε που να θυμαμαι ενα χρονο πριν τι εκανα? παντως η Αρια ηταν η καλυτερη απ ολεςμε πολλα εξτρα αλλα νομιζω πλεον δεν υπαρχουν αυτες... το σχολιο μου ηταν πριν ενα χρονο ακριβωςΑδερφέ καλησπέρα η Νατασα Οταν δουλεύε ήταν η αγαπημένη μου .
Μέχρι που σε άφησε να ακουμπήσεις ;
Το ξέρω φίλε μου πως είναι ένα χρόνο πριν , ηλπιζα μήπως θυμόσουν κάτι παραπάνω , να είσαι καλά πάντωςρε αδερφε που να θυμαμαι ενα χρονο πριν τι εκανα? παντως η Αρια ηταν η καλυτερη απ ολεςμε πολλα εξτρα αλλα νομιζω πλεον δεν υπαρχουν αυτες... το σχολιο μου ηταν πριν ενα χρονο ακριβως