Νέα

Τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (6 μέλη και 6 επισκέπτες)

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
540
Πόντοι
81
Δεν ξέρω εάν τυχαίνει και σε εσάς σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας όταν πας να περάσεις από κάποιον στην διπλανή λωρίδα τότε όλο τυχαία φεύγουν από το κέντρο της λωρίδας και πάντα προς την μεριά σου, πάντα" τυχαία "

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.645
Πόντοι
9.931
και αργά το βράδυ, καθυστερημένη εκκίνηση στα πράσινα, αν τύχει να είσαι μπροστά - μπροστά

κυριαρχούν οι βλάκες πλέον
Και αυτο το κανω, μου εχει τύχη βράδυ να ειμαι πρωτος στο φανάρι να ανάψει πράσινο και να περάσει καριολης με κόκκινο, ευτυχώς που χάζευα και δεν ξεκίνησα αμέσως, αν ειχα καρφωμένη πρώτη υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να έπεφτε επανω μου.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
Ειναι μεγαλος ο κακος εγωισμος του ελληνα. Δεν σεβεται τον Κ.Ο.Κ. και γενικα κανονες και φυσικα δεν σεβεται τους συμπολιτες του και τον δημοσιο χωρο. Και αυτο βγαινει και στην οδηγηση. Επισης βιαζεται και ειναι ανυπομονος, ενας απο τους λογους που δημιουργουνται τροχαια ατυχηματα και δυστυχηματα. Δεν ειναι ολοι ετσι, δεν θελω να τσουβαλιαζω αλλα λιγοι ειναι αυτοι που οδηγανε σωστα και σεβονται

Επειδή ζω κοντά σε τουριστικά μέρη έχω αρχίσει να παρακαλάω να φεύγουν. ΟΚ δε λέω πολύ καλό το χρήμα για τους επαγγελματίες και για εμάς τους ματάκηδες τα εκατοντάδες μαναράκια που κυκλοφορούν. Αλλά ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. Γυρίζεις το μεσημέρι από τη δουλειά με το αμάξι και τρέμεις με αυτούς που πάνε για μπάνιο. Το απόγευμα λες να πας μια παραλία ή για ένα καφέ στη θάλασσα και γίνεται της πουτάνας. Πέραν του παρκαρίσματος η όλη κίνηση.

Φέτος είχαμε πάρα πολύ κόσμο. Τέτοιο χάλι που είπα στη μάνα μου να πάμε για ψώνια Δευτέρα ή Τρίτη ώστε να ετοιμαστούμε για της Παναγίας. Την Πέμπτη το πρωί και το μεσημέρι που πέρασα από 3 SM δεν έπεφτε καρφίτσα.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.276
Πόντοι
456
Επειδή ζω κοντά σε τουριστικά μέρη έχω αρχίσει να παρακαλάω να φεύγουν. ΟΚ δε λέω πολύ καλό το χρήμα για τους επαγγελματίες και για εμάς τους ματάκηδες τα εκατοντάδες μαναράκια που κυκλοφορούν. Αλλά ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. Γυρίζεις το μεσημέρι από τη δουλειά με το αμάξι και τρέμεις με αυτούς που πάνε για μπάνιο. Το απόγευμα λες να πας μια παραλία ή για ένα καφέ στη θάλασσα και γίνεται της πουτάνας. Πέραν του παρκαρίσματος η όλη κίνηση.

Φέτος είχαμε πάρα πολύ κόσμο. Τέτοιο χάλι που είπα στη μάνα μου να πάμε για ψώνια Δευτέρα ή Τρίτη ώστε να ετοιμαστούμε για της Παναγίας. Την Πέμπτη το πρωί και το μεσημέρι που πέρασα από 3 SM δεν έπεφτε καρφίτσα.
Οι καλοκαιρινοί μήνες έχουν τα περισσότερα ατυχήματα και θανάτους. Αρκετά κράτησε όλο αυτό με τον υπερτουρισμό, τώρα θέλουμε να ηρεμήσουμε και να χαρούμε τα λεφτά που αφήνουν οι τουρίστες. Θυμίζει επιδρομή από ακρίδες ηέλευση των τουριστών

• Like
Αντιδράσεις: foobar
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.645
Πόντοι
9.931

Ετσι γίνεται σε ολοι την επαρχία τις μερες του Δεκαπενταύγουστου, ο κακος χαμος, δεν βρίσκεις να παρκάρεις, δεν βρίσκεις τραπέζι να κάτσεις να πιεις ενα καφε, στα Σουπερ Μαρκετ και στην λαϊκή χαμός, στην παραλία παρκάρεις ενα χλμ μακριά και οταν φτάνεις στην παραλία ειναι ο ενας πανω στον αλλο και ξαπλώστρα ουτε για δειγμα!
Και το βασικότερο απο ολα πρέπει να οδηγείς με ανώτατη ταχύτητα 40χλμ και φουλ αμυντικά για να αποφύγεις τις μαλακιες των αλλων.

• Like
Αντιδράσεις: foobar

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.157
Πόντοι
37.562
  • Like
Αντιδράσεις: j 1973

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.709
Πόντοι
1.056
Και η γονεϊκή μαλακία συνεχίζει να υφίσταται, ειδικά στην ύπαιθρο που μετράνε τα πουλιά τους ......

Τραγωδία στην Καστοριά: Νεκροί δύο 16χρονοι σε τροχαίο – Τους αναζητούσαν οι γονείς τους για ώρες

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.169
Πόντοι
86
Δεν ξέρω εάν τυχαίνει και σε εσάς σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας όταν πας να περάσεις από κάποιον στην διπλανή λωρίδα τότε όλο τυχαία φεύγουν από το κέντρο της λωρίδας και πάντα προς την μεριά σου, πάντα" τυχαία "
ρωτήστε τον εαυτο σας με ειλικρινια, πόσες φορές ο άλλος έκανε κάτι που σας ενόχλησε χωρίς να έχει προσωπικό όφελος απο αυτή τη κίνηση.
Αλλαγή λωρίδας, να αφήσει το φρένο ώστε να τσουλήσει το αμαξι πίσω, να σταματήσει χωρίς λόγο και πολλα αλλα
Ξυπνάνε οι αναμνήσεις ε;

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.169
Πόντοι
86
Και αυτο το κανω, μου εχει τύχη βράδυ να ειμαι πρωτος στο φανάρι να ανάψει πράσινο και να περάσει καριολης με κόκκινο, ευτυχώς που χάζευα και δεν ξεκίνησα αμέσως, αν ειχα καρφωμένη πρώτη υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να έπεφτε επανω μου.
Θα κοιτας παντα προς τη μερια όπου μπορει να περασει ο πιθανος παρανομος. Να εχεις τον νου σου μπορει να ακουστει και αν ειναι νυχτα θα δεις φωτα. Να εισαι σε επιφυλακη για καποιον που θα περναει ταπα. Αν το αφηνεις στις πιθανοτητες κάηκες

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.896
Πόντοι
6.056

Θα τολμούσε ποτέ η Γερμανιδα στη χώρα της να βαλει τα παιδια στο αυτοκινητο χωρίς ζώνη;Τωρα έφαγε το ένα της παιδί και το άλλο χαροπαλεύει

Τι πράμα είναι αυτο ρε πουστη,με το που πατάνε σ'αυτή τη χώρα να μπουρδελοποιούνται όλοι

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
461
Πόντοι
301
ρωτήστε τον εαυτο σας με ειλικρινια, πόσες φορές ο άλλος έκανε κάτι που σας ενόχλησε χωρίς να έχει προσωπικό όφελος απο αυτή τη κίνηση.
Αλλαγή λωρίδας, να αφήσει το φρένο ώστε να τσουλήσει το αμαξι πίσω, να σταματήσει χωρίς λόγο και πολλα αλλα
Ξυπνάνε οι αναμνήσεις ε;
Ανορθολογικές αποφάσεις όλα αυτά. Πολλοί άνθρωποι είναι έτσι και στο δρόμο αυτό πληρώνεται ακριβά.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.645
Πόντοι
9.931

Θα τολμούσε ποτέ η Γερμανιδα στη χώρα της να βαλει τα παιδια στο αυτοκινητο χωρίς ζώνη;Τωρα έφαγε το ένα της παιδί και το άλλο χαροπαλεύει

Τι πράμα είναι αυτο ρε πουστη,με το που πατάνε σ'αυτή τη χώρα να μπουρδελοποιούνται όλοι
Την ειχε κανει σαν τα μουτρα του την Γερμανίδα ο ελληναρας ανδρας της. Ελα μωρε εμεις ετσι μεγαλώσαμε χωρις παιδικό κάθισμα δεν πάθαμε τίποτα θα της ειπε, εσυ βλακα δεν έπαθες τίποτα αλλα επαθαν τα παιδια σου.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.157
Πόντοι
37.562
Την ειχε κανει σαν τα μουτρα του την Γερμανίδα ο ελληναρας ανδρας της. Ελα μωρε εμεις ετσι μεγαλώσαμε χωρις παιδικό κάθισμα δεν πάθαμε τίποτα θα της ειπε, εσυ βλακα δεν έπαθες τίποτα αλλα επαθαν τα παιδια σου.
Δεν αλλαζουν ευκολα οι Γερμανιδες...ειναι δυσκολοι χαρακτηρες..
Φορουσαν ζωνη τα παιδια.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.157
Πόντοι
37.562
Στο αρθρο στο Πρώτο Θέμα λεει οτι δεν φορούσαν.
Εγω δεν πιστευω οτι δυτικοευρωπαια ανεβασε τα παιδια της
σε αυτοκινητο χωρις ζωνες.Ειδικα σε δρομο με χαλικια οπως γραφει το αρθρο.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.645
Πόντοι
9.931

Εδω η γιαγια λεει φορούσαν... ελληνική δημοσιογραφία, μπορείς να διαβάσεις για το ιδιο θέμα τρια διαφορετικά site και τα τρια να λενε διαφορετικά πράγματα μεταξυ τους.

Το αυτοκίνητο βλεπω ειναι PUNTO μιλαμε για παθητική και ενεργητική ασφάλεια για τον πουτσο.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.645
Πόντοι
9.931

Αυτους τους γονεις δεν τους λυπάμαι καθόλου, οταν δυο 16χρονα γυρνάνε τους δρόμους μεσα στην μαύρη νύχτα σημαίνει οτι ειναι ανεξέλεγκτα απο τις οικογένειες τους. 100% ευθύνονται οι γονεις για οτι συνέβη και οχι μονο οι γονεις του αγοριού που πηρε το αυτοκίνητο αλλα και της κοπέλας.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.025
Πόντοι
7.046
Η χώρα ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ και ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση, όσο μπορώ προσωπικά να θυμηθώ από τότε που θυμάμαι, δεν έκανε και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν το παίζω ειδικός, προτάσεις έγιναν και υπάρχουν πολλές, από σχετικούς με την αυτοκίνηση (επαγγελματίες κυρίως, όχι ηλίθιους υπουργούς κομματόσκυλα, π.χ. ο μακαρίτης Καββαθάς, Ιαβέρης, ακόμα και εκείνος ο μακαρίτης Σταθάκης που βγήκε βουλευτής), ενδιαφέρον όμως ΜΗΔΕΝ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom