athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.221
- Πόντοι
- 12.756
σωστα γραφεις σαν ΠΡΩΗΝ μεγιστος αυνανας φιλε-Ραοτυπε και 1 ευρω να εδινες, πάλι το ιδιο μαλάκας θα ησουνα...μην ξεγελιεσαι με τα χρηματα....![]()

σωστα γραφεις σαν ΠΡΩΗΝ μεγιστος αυνανας φιλε-Ραοτυπε και 1 ευρω να εδινες, πάλι το ιδιο μαλάκας θα ησουνα...μην ξεγελιεσαι με τα χρηματα....![]()
Εγώ δεν ξέρω καν Τι είναι αυτό το hayate network ??σωστα γραφεις σαν ΠΡΩΗΝ μεγιστος αυνανας φιλε-Ραο![]()
εσφιγγες τικι τικακη μετα απο 100 ευρω συνδρομη ονλυφανς;σωστα γραφεις σαν ΠΡΩΗΝ μεγιστος αυνανας φιλε-Ραο![]()
ουτε τον πονοδοντο μου δεν της δινωεσφιγγες τικι τικακη μετα απο 100 ευρω συνδρομη ονλυφανς;![]()
η μαλακια και ο ιπποδρομος κατεστρεψαν τις ζωες μαςσωστα γραφεις σαν ΠΡΩΗΝ μεγιστος αυνανας φιλε-Ραο![]()
Kai η γάμοι κ οι αρραβώνεςη μαλακια και ο ιπποδρομος κατεστρεψαν τις ζωες μας![]()
ΟΧΙ οι αρραβωνεςKai η γάμοι κ οι αρραβώνες![]()
Σωστά διότι δεν υπογράφεις πουθενά ..αλλά αν δώσεις χρυσαφικά τα έχασες όλα κ μάλιστα αν είναι κ Ελληνίδα τότε κοιμάσαι μαζι της και ξυπνάς με δικηγοροΟΧΙ οι αρραβωνες![]()
Ο αρραβώνας δεν έχει απολύτως κανένα έρεισμα ούτε νομικό ούτε ηθικό. Δέκα αρραβώνες να κάνεις και να τους διαλύσεις δεν μπορούν να σου κάνει κανείς τίποτα.Σωστά διότι δεν υπογράφεις πουθενά ..αλλά αν δώσεις χρυσαφικά τα έχασες όλα κ μάλιστα αν είναι κ Ελληνίδα τότε κοιμάσαι μαζι της και ξυπνάς με δικηγορο
Σωστά ..αλλα σού τρώνε τα χρυσαφικά βέρες κ λεφτάΟ αρραβώνας δεν έχει απολύτως κανένα έρεισμα ούτε νομικό ούτε ηθικό. Δέκα αρραβώνες να κάνεις και να τους διαλύσεις δεν μπορούν να σου κάνει κανείς τίποτα.
Που γυρνάς @athinaios44 βουρδελοτσαρκα στα νηματα κάνουμε? Παρεακι με @sex volcano ξενύχτι? Αντε ο @sex volcano εχει να φάει παντόφλα απο την Σοφία, εσενα πονούσε το δοντάκι και βγήκες στου bou ....τσάρκα ?ΟΧΙ οι αρραβωνες![]()
Σε πρώτη φάση καλός την...Είπα να μπω κι εγώ στην παρέα σας. Χαίρομαι που άλλοι με κράζετε κι άλλοι με ανεβάζετε. Ναι, η Τιτι είμαι – αυτή που κατά καιρούς παίρνει μηνύματα για το “μπουρδέλο” σας.
Για αρχή: δεν ήρθα να βρίσω κανέναν. Δεν σας ξέρω. Για κάποιους μπορεί να είμαι η τοπ μουνάρα, για άλλους μέτρια, για άλλους τίποτα. Έτσι πάει: δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Όπως και τα πουλιά σας άλλος ξεκινάει από 7πόντους, άλλος από 18. Δεν είναι όλα ίδια. Και για να ξέρετε, γι’ αυτό πληρώνομαι – όχι για να σας πείσω αν σας αρέσω ή όχι.
Διάβασα σχόλια… με άλλα γέλασα, με άλλα απόρησα. Κανείς δεν σας υποχρεώνει να κάνετε συνδρομή. Ο καθένας τα λεφτά του τα κάνει ό,τι θέλει. Και ναι, είμαι από τις γυναίκες που δεν βάζουν καμία πουτσα στο προφίλ τους μην μπερδεύετε τα πράγματα αν δεν ξέρετε να ξεχωρίσετε άντρα από γυναίκα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το μόνιμο κράξιμο στις γυναίκες. Μια γυναίκα σας γέννησε. Η μάνα σας άνοιξε τα πόδια της στον πατέρα σας για να υπάρχετε. Είτε σας αρέσει είτε όχι. Η ανάγκη σας να υποβαθμίζετε τις γυναίκες λέει περισσότερα για εσάς, όχι για εκείνες.
Αν τόσο σας τρελαίνει το OnlyFans, μην ασχολείστε. Βγείτε, ρίξτε μια γυναίκα στο κρεβάτι σας. Το κάνετε; Όχι. Γιατί δεν πιστεύετε στον εαυτό σας. Κι αυτό δεν σας δίνει δικαίωμα να λέτε ό,τι σας κατέβει, λες και είστε όλοι Τζορτζ Κλούνεϊ. Αν ήσασταν, δεν θα ήσασταν εδώ μέσα.
Οπότε κοιτάξτε τον εαυτό σας και αφήστε τα κουτσομπολιά.
Δεν παίζει να είσαι όντως, αυτή που υπαινίσσεσαι ότι είσαι.Είπα να μπω κι εγώ στην παρέα σας. Χαίρομαι που άλλοι με κράζετε κι άλλοι με ανεβάζετε. Ναι, η Τιτι είμαι – αυτή που κατά καιρούς παίρνει μηνύματα για το “μπουρδέλο” σας.
Για αρχή: δεν ήρθα να βρίσω κανέναν. Δεν σας ξέρω. Για κάποιους μπορεί να είμαι η τοπ μουνάρα, για άλλους μέτρια, για άλλους τίποτα. Έτσι πάει: δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Όπως και τα πουλιά σας άλλος ξεκινάει από 7πόντους, άλλος από 18. Δεν είναι όλα ίδια. Και για να ξέρετε, γι’ αυτό πληρώνομαι – όχι για να σας πείσω αν σας αρέσω ή όχι.
Διάβασα σχόλια… με άλλα γέλασα, με άλλα απόρησα. Κανείς δεν σας υποχρεώνει να κάνετε συνδρομή. Ο καθένας τα λεφτά του τα κάνει ό,τι θέλει. Και ναι, είμαι από τις γυναίκες που δεν βάζουν καμία πουτσα στο προφίλ τους μην μπερδεύετε τα πράγματα αν δεν ξέρετε να ξεχωρίσετε άντρα από γυναίκα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το μόνιμο κράξιμο στις γυναίκες. Μια γυναίκα σας γέννησε. Η μάνα σας άνοιξε τα πόδια της στον πατέρα σας για να υπάρχετε. Είτε σας αρέσει είτε όχι. Η ανάγκη σας να υποβαθμίζετε τις γυναίκες λέει περισσότερα για εσάς, όχι για εκείνες.
Αν τόσο σας τρελαίνει το OnlyFans, μην ασχολείστε. Βγείτε, ρίξτε μια γυναίκα στο κρεβάτι σας. Το κάνετε; Όχι. Γιατί δεν πιστεύετε στον εαυτό σας. Κι αυτό δεν σας δίνει δικαίωμα να λέτε ό,τι σας κατέβει, λες και είστε όλοι Τζορτζ Κλούνεϊ. Αν ήσασταν, δεν θα ήσασταν εδώ μέσα.
Titaki δεν σε ξέρω, δεν μπαίνω στην διαδικασία να ψάξω πια εισαι, αλλα δικαίωμα σου να κανεις οτι σε δινει χρήματα και να περνάς καλά. Εαν ποτε θέλεις να βρεθούμε απο κοντα για να γνωριστούμε πολύ ευχαρίστως, μέχρι τότε διασκέδασε το οπως μπορείς, εχεις πολλά να διαβάσεις εδω μέσα. Υγ και εγω μαθαίνω ακόμα και ας ειμαι μεγαλύτερος σου.Στείλε μου και εμένα δεν θα το πω στην Τιτι
Μάθε να διαβάζεις και μετά να απαντάς.Φιλτραρε αυτό που γράφω πέρασε το από τον επεξεργαστή αν δουλεύει και μετά απαντά σ αυτό που γράφω .Είσαι στο μουνι της κάθε μιας και ξέρεις ποια το πηδάει η όχι ;
Ισχύει όντως έχει πολύ πλάκα εδώ μέσα
Αν και θεωρώ απίθανο να είσαι αυτή που λές ότι είσαι και μάλλον είσαι ένα τρολ, σου λέω ότι προφανώς κανείς μας δεν είναι Clooney, ούτε Αργυρός κτλ. Εσένα, όμως σε πηδάει ο Αργυρός ή ο Clooney και δεν το γνωρίζουμε...?Στείλε μου και εμένα δεν θα το πω στην Τιτι
Πολύ ωραία όλα αυτά που λες σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά επειδή είμαι γύπας να κάνω την ερώτηση κλειδί, τώρα είσαι καυλωμένη ?Είπα να μπω κι εγώ στην παρέα σας. Χαίρομαι που άλλοι με κράζετε κι άλλοι με ανεβάζετε. Ναι, η Τιτι είμαι – αυτή που κατά καιρούς παίρνει μηνύματα για το “μπουρδέλο” σας.
Η Emine είναι αυτήΔεν μπορω να θυμηθω το ονομα της τυπισας,γνωστη τικ τοκ βυζιτου
Εάν στείλατε στο only για να συναντηθείτε λογικόαυτό έχει να κάνει Ρητά με τουσ κανόνες στα σάιτ ερωτικού περιεχομένου.
απαγορεύεται η συνάντηση!!! την έχω πατήσει πριν 2 χρόνια περίπου κ μ έστειλαν ειδοπιοιση να ακολουθώ τους κανόνες! κ κάποιες φορές αναγκάζονται οι κοπέλες να σε μπλοκάρουν γτ φοβούνται μην τους κλείσουν τον λογαριασμό!
δεν είναι μόνο στο OF από τι ξέρω αλλά στα περρισοτερα