GeorgeeeeE
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2012
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Ποο πάω να την παίξω και εγώ για πάρτη τής
Τέτοιες φυσικές βυζάρες είναι για πολύ χύσιμοΠοο πάω να την παίξω και εγώ για πάρτη τής
Full έκφυλο κιόλαςAlexa tomas. Από τα παλιά της όμως πριν το boobjob. Τα ορθοδοξα θα έλεγε κανείς.
Απίστευτο κορμι
Καλως τον προμοτορα...Φιλε με τις τιμες που εχουν στο συγκεκριμενο μαγαζι δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι που πληρωνουν συνδρομη...επισης με την σαβουρα που εχουν μαζεψει παλι δεν νομιζω οτι υπαρχει κοσμος που να γουσταρει ....
Μα ήθελε να την δείς... ήξερε ότι θα την δειςΜε την φίλη της γυναίκας μου…ήρθε σπίτι και φορούσε ένα φόρεμα κολλητό άσπρο και διαγραφόταν ξεκάθαρα η μαύρη στρινγκαρα που φορούσε η οποία ήταν κι ανεβασμένη ψηλα και οπως καθόταν στα πλάγια στον καναπέ τουρλωνε την κωλαρα της σαν να ήθελε να την δω…την έχυσα πολύ καλά την καριολα αλλά το σκέφτομαι συνέχεια και δεν ηρεμώ
Ονλυφατζου;![]()
Σοφία Ρίζου![]()
Μμμ λες ε η καυλιαρα….θελει να την σκέφτομαι όταν χύνω; Μας κάλεσε και σπίτι της, θα είναι με τον γκόμενο τηςΜα ήθελε να την δείς... ήξερε ότι θα την δεις
Θα φοράει πιο αποκαλυπτικό πιστεύωΜμμ λες ε η καυλιαρα….θελει να την σκέφτομαι όταν χύνω; Μας κάλεσε και σπίτι της, θα είναι με τον γκόμενο της