Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
https://www.google.com/url?sa=t&sou...gQFnoECDwQAQ&usg=AOvVaw2-JUVyT-0WsrLrPBM071GP και η θέση του ΚΚΕ
Βελοπουλο? Βελοπουλο?Ψηφίστε ΝΔ, Σύριζα, ΠΑΣΟΚ, Ζωή και Γιάνννννη, να σας ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
ΖΩΑ.
Δεν είμαι κομματοσκυλο να σου πω ποιόν. Βάλε το μυαλό σου και κρίνε.Βελοπουλο? Βελοπουλο?
Είναι εντυπωσιακό φέτος το καλοκαίρι πώς σέρνει το χορό του αντιτουρισμού το ΚΚΕ με αφορμή δηλαδή τη Γάζα και τους λάθρο εκ Λιβύης επιχειρεί να στήσει σκηνικό επαναστατικής γυμναστικής στυλ '80s
Η Ζωή που "όλως τυχαίως" ανέβηκε δημοσκοπικά, όντως έχει εκφράσει φιλολάθρο θέση,, όπως και σύμπασα η αριστερά από κασσελίστας έως κουκού και ανταρσύες κλπ, πρωτοχορευτής αυτή τη στιγμή το ΚΚΕ έχει σηκώσει ανένδοτο και καλά.Ψηφίστε ΝΔ, Σύριζα, ΠΑΣΟΚ, Ζωή και Γιάνννννη, να σας ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
ΖΩΑ.
Όποιος ακόμα ψηφίζει ΝΔ,Σύριζα, ΠΑΣΟΚ, Ζωή, Καραφλογιαννο, είναι μόνο για φτύσιμο.Η Ζωή που "όλως τυχαίως" ανέβηκε δημοσκοπικά, όντως έχει εκφράσει φιλολάθρο θέση,, όπως και σύμπασα η αριστερά από κασσελίστας έως κουκού και ανταρσύες κλπ, πρωτοχορευτής αυτή τη στιγμή το ΚΚΕ έχει σηκώσει ανένδοτο και καλά.
Θα επιχειρήσουν να ανέβουν αντιπολιτευτικά μέσω φιλοαραβισμού αφού 6 χρόνια τώρα απ' αυτούς αντιπολίτευση δέν είδαμε ουσιαστικά.
Λογικο ακουγιεται, αλλα ετσι την πατησα με Γιωργακη, Αλεξη και Κουλη. Για να δοκιμασω και τα 54 υποψηφια κοματα δεν με φτανουν τρεις ζωες.Δεν είμαι κομματοσκυλο να σου πω ποιόν. Βάλε το μυαλό σου και κρίνε.
Αν στην πορεία λέει η κάνει άλλα, πήγαινε αλλού.
Δεν μπορούμε να δούμε το μέλλον ή να προβλέψουμε τις πράξεις άλλων απόλυτα.Λογικο ακουγιεται, αλλα ετσι την πατησα με Γιωργακη, Αλεξη και Κουλη. Για να δοκιμασω και τα 54 υποψηφια κοματα δεν με φτανουν τρεις ζωες.
Τι να πω, ρε παιδια, σε αυτον τον τοπο εχω δει Γερμανοφιλους, Ρωσοφιλους, Αμερικανοφιλους, Αγγλοφιλους, Γαλλοφιλους κ.α. ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ δεν εχω δει! Ουτε καν τα γειτωνακια μας τα Αλβανακια, που ειρθαν εδω και ντερλικωσε το αντερο τους. Πουσε, ρε Εμβερ Χοτζα, να τους ξαναμαντρωσεις και τους βαλεις σε ταξη?
μπορω να εχω ,λεμε τώρα ήσυχη τη συνείδηδή μου, αφού ποτέ δεν ψήφισα ΝΔ,η ΠΑΣΟΚ, πάντως κόμματα που χρωστάνε τόσα πολλά χρήματα , δηλαδή που δεν τα κααφφέρνουν στα οικονομικά του οίκουμ τους, όχι δεν τα ψηφίζεις , και μετά να κλέγεσαι πως αύξησαν το χρέος ,στο μεταξύ αν παρακολουθήσετε βίντεο οικονομικων πχ Μαρινακης απο το παν, Σιγκαπουρης, θα μαθετε πως η ΝΔ, κατάφερε να αυξήση το εξωτερικό χρέος μέσα σε 5 χρόνια ( 2004-2009 ) κατα 86% και ενώ έλεγε παραμύθια πως έφταιγαν τα χρέη απο τα έργα των Ολυμπιακών τελικά αυτα είχαν επιβάνσυνση που είχς μείνει μόλις 10% ,επίσημα στοιχεία ειναι αυτά πλέον ,όχι τα παραμύθια τους.Δηλαδή καταφεε να το αυξήση καθαρά δική της επιτυχία συν 76% και έτσι μπ΄καμε στα μνημόνια.Για αυτό όσοι δεν τρώμε από κάπου ,να κοιτάμε πρώτα ποιος εκανε καλύτερη οικονομική διαχείριση , όχι πιο κόμμα είναι .Βέβαια τώρα δεν υπάρχει σωτηρία η Χώρα εξαγοράζερται εναντι πινακιόυ φακής και είμαστε στο στάδιο όπου εξαφανίζουν όσα εργατικά δικαιώματα είχαν μείνει , αφου οι επιχειρηματίες ιδιοκτητες της ΧΩΡΑς ,ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ εργαζόμενους , Μητσοτακης λοιπον μέχρι να σβήσουμε εμείς, γιατί αυτό είναι το σχέδιο τους.Δεν μπορούμε να δούμε το μέλλον ή να προβλέψουμε τις πράξεις άλλων απόλυτα.
Τουλάχιστον, εσύ προσπάθησες και προσπαθείς, όπως εγώ και άλλοι. Οι χειρότεροι είναι όσοι ψηφίζουν φανατικά τους ίδιους μια ζωή, ενώ τους έχουν διαψεύσει επανειλημμένα (εξαιρούνται όσοι έχουν ίδιο όφελος, οπεκεπεδες κ.λ.π.).
Το μήνυμα δόθηκε, ότι και να κάνετε είστε στο απυρόβλητο εν το μεταξύ στην Αθήνα παραμονή 15αυγουστου. https://www.google.com/url?sa=t&sou...sQFnoECCsQAQ&usg=AOvVaw1Nf6JVhwHgr833V719NRVEΑντι να του πατησουν το κεφαλι κατω,τον πανε αγκαζε..
Φανταστειτε να εκανε κατι τετοιο στις ΗΠΑ η στη Ρωσια.
![]()
Πλεύρης: Ο λαθρομετανάστης που προσέβαλε τους Εύζωνες, αγνόησε τις αρχές της πατρίδας μας - Καμία ανοχή
«Με εντολή μου, στο φάκελο του διαβιβάζεται το αποδεικτικό υλικό της προκλητικής συμπεριφοράς»www.newsit.gr