pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.781
- Πόντοι
- 5.946
Είναι φοβερή η Λάουρα... Αν το εξασκήσει κανονικά το επάγγελμα θα κλάψουν μανούλες!!!Έτσι έχω καταλάβει
Αλλά μάλλον θα μείνουμε με την όρεξη
Είναι φοβερή η Λάουρα... Αν το εξασκήσει κανονικά το επάγγελμα θα κλάψουν μανούλες!!!Έτσι έχω καταλάβει
Αλλά μάλλον θα μείνουμε με την όρεξη
ΔΕΝ ήταν με ερωτικές προεκτάσειςοχι δεν πηγε. θα μας το ελεγε πιστευω.
μαλλον ειναι ακομα σε νιρβανα μετα την συνεδρια με τη Στεφ.
του εμεινε αξεχαστη.
![]()
Και σιγά τις υπηρεσίες (μεταξύ μας τωρα)
Ωραίο το παραμύθι ότι κάνουν κακό τα μηνύματα αλλά δεν έχει δράκο.... Όλοι εδώ εκφράζουμε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΜΑΣ ΆΠΟΨΗ για κάποιους είναι καλή η Χ κοπέλα για κάποιους η ψ.... Και για κάποιους είναι η Ιωάννα... Αν σε κάποιον δεν αρέσει απλά το προσπερνάει η γράφει την άποψη του σε κριτική κάπου αλλού χωρίς να βρίζει και να προσβάλει κανέναν.... Απλά βλέπουμε ότι όταν κάποιος πει κάτι για την Ιωάννα βγαίνουν συγκεκριμένα άτομα πάντα και κράζουν... Τυχαίο???ουτε εγω ενυουσιαστηκα με την ιωαννα 34. παιδια με τοσα random μνμ μονο κακο της κανετε
Lady Alexia - Ιωάννα 34 -Τζίνα 22 - Νικολ Τσεχα.... Και καλά παιδιά και άριστες υπηρεσίες...Καλησπέρα συναγωνιστές !
Μόνος στην Αθήνα Παρασκευή - Σάββατο , λείπουν όλοι .. παιδιά σκυλιά γατιά φίλοι συγγενείς …
Λέω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου μέχρι 160€ που να αξίζει ! Δώστε 1-2 προτάσεις για ανεξάρτητες ή μη που δεν θα κλάψω τα λεφτά μου …
Ιδιαίτερες προτιμησεις δεν έχω , μόνο να μην είναι στα άκρα από θέμα κιλών , δλδ πολύ αδύνατη ή πολύ γεμάτη .
ΙσχύειLady Alexia - Ιωάννα 34 -Τζίνα 22 - Νικολ Τσεχα.... Και καλά παιδιά και άριστες υπηρεσίες...
Ωραίο το παραμύθι ότι κάνουν κακό τα μηνύματα αλλά δεν έχει δράκο.... Όλοι εδώ εκφράζουμε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΜΑΣ ΆΠΟΨΗ για κάποιους είναι καλή η Χ κοπέλα για κάποιους η ψ.... Και για κάποιους είναι η Ιωάννα... Αν σε κάποιον δεν αρέσει απλά το προσπερνάει η γράφει την άποψη του σε κριτική κάπου αλλού χωρίς να βρίζει και να προσβάλει κανέναν.... Απλά βλέπουμε ότι όταν κάποιος πει κάτι για την Ιωάννα βγαίνουν συγκεκριμένα άτομα πάντα και κράζουν... Τυχαίο???
Αυτό με τη διαφήμιση έχει καταντήσει αηδία. Η Ιωάννα δεν έχει ανάγκη καμία διαφήμιση. Εξάλλου μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας από μόνος του όταν θέλει να την συναντήσει ότι υπάρχει αναμονή. Οπότε αυτη η καραμέλα με την διαφήμιση ας τελειώσει. Το site είναι καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα για να λέμε ο καθένας την προσωπική του άποψη για τις κοπέλες που συναντάει και όχι για βγάλει χολή για την εκάστοτε κοπέλα. Αν δεν έχει συναντήσει την οποιαδηποτε κοπέλα ο καθένας δεν μπορεί να εκφέρει άποψη και τέλος.
Lady Alexia - Ιωάννα 34 -Τζίνα 22 - Νικολ Τσεχα.... Και καλά παιδιά και άριστες υπηρεσίες...
φιλε μου επειδη βλεπω τα δικα σου σχολια...κανε αγνοηση κ αστους να λενε..εχω βαλει σε αγνοηση παρα πολυ κοσμο κ δε φανταζεσαι ποσες λιγοτερες μλκς διαβαζωδρακους εχει στο house of dragons
οταν γραφεται στο ασχετο ποσο καλη ειναι η ιωαννα χωρις κανεις να την εχει αναφερει της κανετε κακο και γινεστε ρεζιλι
ΔΕΝ χρειαζετε να λετε κατι καλο για την ιωαννα συνεχεια, δεν υπαρχει λογος. αν ρωτησει καποιος να πειτε, εσεις βαζετε μονοι σας φωτο και σαλιαριζετε
αηδια εχει καταντησει αυτο που κανετε. καμια χολη για την κοπελα, μια χαρα φημη εχει και τακτικη πελατεια. εσεις ειστε χαζοχαρουμενοι που καθε τρεις και λιγο την αναφερετε οπως ο κικερωνας την καρχηδονα.
δεν διαφερετε απο τους σαλιαρηδες που ξημεροβραδιαζονται στα τοπικ των ανεξαρτητων
εχει σταματησει η λιστα αναμονης και υπαρχει πιθανοτητα να την δει σε 2 μερες ο ανθρωπος ή πετας παντα μια ιωαννα 34 σε καθε ερωτηση?
Δυστυχώς πριν κάνα μήνα πήγα να κάνω το πείραμα και αγόρασα υλικό το οποίο είναι legit αυτή παρόλα αυτά είναι φολα η φάση , τέλος πάντων για να μην μασάω τα λόγια μου και οφείλω να παραδεχτώ ότι μετά από χρόνια στην φάση είναι η πρώτη φορά που με κάνανε μεροκάματο 140 ευρωπουλα. Μην μπαίνετε στην διαδικασία αλήθεια. Έχω φωτό μηνύματα και τηλέφωνα μέχρι και τις iris .Με την Tzwrtzina είχα επικοινωνήσει πριν καιρό, ενδιαφερόμενος για συνάντηση. Δεν δεχόταν συνάντηση μαζί της αν δεν αγόραζες υλικό πρώτα. Είχε διαφορά, πχ βίντεο με παρτούζες, γαμησια σε αμάξια, σε έξω χώρους, πίπες, nudes. Πρακτικά σαν να έχει OF. Δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει τακτική
εφοσον ειναι δεδομενο με τετοιες ιστοριες οτι θα φας πακετο,ΔΕΔΟΜΕΝΟ το γαμημενο κ το λεμε τοσο καιρο ποσοι μλκς εδω!γτ μπαινετε στη διαδικασια;;Δυστυχώς πριν κάνα μήνα πήγα να κάνω το πείραμα και αγόρασα υλικό το οποίο είναι legit αυτή παρόλα αυτά είναι φολα η φάση , τέλος πάντων για να μην μασάω τα λόγια μου και οφείλω να παραδεχτώ ότι μετά από χρόνια στην φάση είναι η πρώτη φορά που με κάνανε μεροκάματο 140 ευρωπουλα. Μην μπαίνετε στην διαδικασία αλήθεια. Έχω φωτό μηνύματα και τηλέφωνα μέχρι και τις iris .
στ'αρχιδια μας..μπες κ εσυ στην αγνοηση γτ τυχαιο το σχολιο δεν ηταν...Μιας και αναφέρθηκε η Ιωάννα 34, ας πω και εγώ την άποψη μου.
Την έχω συναντήσει 3 φορές. Η πρώτη ήταν πριν βάλει στήθος. Οι άλλες 2 μετά.
Το κορίτσι είναι υπερόπλο. τι να λέμε τώρα. Σωστή και επαγγελματίας σε όλα της. Για εμένα η καλύτερη ανεξάρτητη εν ενεργεία. Χωρίς να τις έχω δοκιμάσει όλες, μιας και δεν είμαι τόσο στις ανεξάρτητες, γιατί θέλω άμεσα και όχι αναμονή. Αλλά η συγκεκριμένη το αξίζει. Το μόνο αρνητικό είναι η μεγάλη αναμονή. Υποθέτω ότι στους σταθερούς της πελάτες δεν θα έχει τόσο αναμονή.
Χαρακτηριστικά θα πω ότι την δεύτερη φορά που την συνάντησα το ρ/β είχε κλειστεί μια έβδομάδα νωρίτερα. Και έτυχε να είναι Δευτέρα ακριβώς μετά τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας που έτρεξα. Αν και ήμουν διστακτικός τελικά το κανονίσαμε. Παρόλη την κούραση μου έχυσα 2 φορές σε μία ώρα. Η κοπέλα δεν παίζεται πραγματικά. Να είναι καλά και να περνάει όμορφα.
Λυπάμαι που την πάτησες αλλά ποτέ λεφτά πριν την συνάντηση . Νόμος απαράβατος.Δυστυχώς πριν κάνα μήνα πήγα να κάνω το πείραμα και αγόρασα υλικό το οποίο είναι legit αυτή παρόλα αυτά είναι φολα η φάση , τέλος πάντων για να μην μασάω τα λόγια μου και οφείλω να παραδεχτώ ότι μετά από χρόνια στην φάση είναι η πρώτη φορά που με κάνανε μεροκάματο 140 ευρωπουλα. Μην μπαίνετε στην διαδικασία αλήθεια. Έχω φωτό μηνύματα και τηλέφωνα μέχρι και τις iris .
μας έκανες τα μούτρα κρέας. Νούμεροστ'αρχιδια μας..μπες κ εσυ στην αγνοηση γτ τυχαιο το σχολιο δεν ηταν...
Άστο αδερφέ όσο και να με κραξεις έχεις δίκιο δεν ξέρω τι με έπιασε , μιλάμε για βλακεία μεγάλη στο κεφάλι μου εκείνη την στιγμή... Δεν γαμιεται, μακάρι σε φάρμακα....εφοσον ειναι δεδομενο με τετοιες ιστοριες οτι θα φας πακετο,ΔΕΔΟΜΕΝΟ το γαμημενο κ το λεμε τοσο καιρο ποσοι μλκς εδω!γτ μπαινετε στη διαδικασια;;
εισαι χθεσινος εσυ δεν εχεις ξαναδιαβασει δλδ κατι σχετικο μονο κωλους κοιτας;;;
τωρα που εκανες μαγκα τον αλβανο που τη γαμαει κ πινουν φουντες στην υγεια σου ελπιζω να γουσταρεις κ να καυλωνεις καργα!